Vise se uzdam u Cipar nego u Belgiju koja ce kad pobjedi Andoru preci na prvo mjesto i u zadnjem kolu preko q igrati.
Naravno govorim pod uslovom da nasi pobjede obje.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Upravo tako.skyisthelimit je napisao/la:Lose.
Vise se uzdam u Cipar nego u Belgiju koja ce kad pobjedi Andoru preci na prvo mjesto i u zadnjem kolu preko q igrati.
Ma dobro, moze se svasta desit, ali mi je nekako realno da Hrvatska kuci dobije Bugarsku, a pri tome tesko da moze Ukrajina dobit Spaniju al eto..Donnie Darko je napisao/la:Nikakve koristi nemaju od nabijanja Malte, mislim na ovoj ljestvici trećih mjesta. Mogu još dobiti samo 3 boda od Bugarske.FliX je napisao/la:Gledam ovaj spisak barazlija i najjace sanse (po meni) imaju Hrvati da budu najbolja treceplasirana i idu direkt.
Ukrajinci nece dobit Spaniju, a Hrvati ce nabit i Maltu i Bugarsku.
Sva srace pa ove kvalfe ne ispade najlosiji treci, jer ako se domognemo baraza mi cemo to bitiLillard je napisao/la:Jbemti srecu, bit cemo najbolji treci
Govorio sam na drugoj temi, ali nije tako. Belgija nema sanse da igra preko kurca protiv Izraela jer pobjedom protiv Izraela ce biti u prvoj jakosnoj grupi kada se budu izvlacile grupe za Euro. Ako odigraju nerijeseno ili izgube, najvjerovatnije ih stizu Italijani. Belgijski savez je svjestan ovoga tako da sam siguran da su i igraci. A razlika izmedju prve i druge jakosne grupe je poprilicno velika.Gabon je napisao/la:Upravo tako.skyisthelimit je napisao/la:Lose.
Sa zidovima se nikad ne zna.AnelZ je napisao/la:Govorio sam na drugoj temi, ali nije tako. Belgija nema sanse da igra preko kurca protiv Izraela jer pobjedom protiv Izraela ce biti u prvoj jakosnoj grupi kada se budu izvlacile grupe za Euro. Ako odigraju nerijeseno ili izgube, najvjerovatnije ih stizu Italijani. Belgijski savez je svjestan ovoga tako da sam siguran da su i igraci. A razlika izmedju prve i druge jakosne grupe je poprilicno velika.Gabon je napisao/la:Upravo tako.skyisthelimit je napisao/la:Lose.
Zatisje pred buruSlevinKelevra je napisao/la:Selimo se lagano na ovu temu. Od cetvrtka- haos!
Kakva li ce ludnica tek biti u petak.SlevinKelevra je napisao/la:Pocela su sranja u Albaniji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.