Gojko Cimirot
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Gojko Cimirot
Dobio sipak...tek na rezervnom spisku je a ja ga vidio u prvih 11, pogotovo sada kada nema Besica.
Dje Cimirot?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kakav bolan rezervni spisak??hurem je napisao/la:Dobio sipak...tek na rezervnom spisku je a ja ga vidio u prvih 11, pogotovo sada kada nema Besica.
Naš državni tim kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji počinje 6. septembra kada će na Bilinom polju dočekati selekciju Estonije, a za ovu utakmicu selektor Mehmed Baždarević na spisak je uvrstio 26 igrača.
Na spisku se nalaze sljedeći igrači:
Golmani: Asmir Begović (Chelsea), Ibrahim Šehić (Qarabag), Jasmin Burić (Lech)
Odbrana: Ervin Zukanović (Atalanta), Toni Šunjić (Stuttgart), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Edin Cocalić (Mechelen), Sead Kolašinac (Schalke), Emir Spahić (HSV), Mateo Sušić (Sheriff), Ognjen Vranješ (bez kluba), Senad Lulić (Lazio), Marin Aničić (Astana)
Vezni red: Miralem Pjanić (Juventus), Gojko Cimirot (PAOK), Srđan Grahovac (Rapid), Mario Vrančić (Darmstadt), Haris Medunjanin (Maccabi Tel Aviv), Edin Višća (Basaksehir), Danijel Milićević (Gent), Tomislav Tomić (Zrinjski), Haris Duljević (Sarajevo)
Napad: Edin Džeko (Roma), Milan Đurić (Cesena), Armin Hodžić (Dinamo Zagreb), Vedad Ibišević (Hertha)
Zvanično okupljanje je planirano za 29. august. U prvom dijelu priprema ekipa će se okupiti na Ilidži u hotelu "Hercegovina", dok će se drugi dio priprema obaviti u Trening centru N/FSBiH u Zenici.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
FrancescoTotti je napisao/la:Kakav bolan rezervni spisak??hurem je napisao/la:Dobio sipak...tek na rezervnom spisku je a ja ga vidio u prvih 11, pogotovo sada kada nema Besica.
Naš državni tim kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji počinje 6. septembra kada će na Bilinom polju dočekati selekciju Estonije, a za ovu utakmicu selektor Mehmed Baždarević na spisak je uvrstio 26 igrača.
Na spisku se nalaze sljedeći igrači:
Golmani: Asmir Begović (Chelsea), Ibrahim Šehić (Qarabag), Jasmin Burić (Lech)
Odbrana: Ervin Zukanović (Atalanta), Toni Šunjić (Stuttgart), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Edin Cocalić (Mechelen), Sead Kolašinac (Schalke), Emir Spahić (HSV), Mateo Sušić (Sheriff), Ognjen Vranješ (bez kluba), Senad Lulić (Lazio), Marin Aničić (Astana)
Vezni red: Miralem Pjanić (Juventus), Gojko Cimirot (PAOK), Srđan Grahovac (Rapid), Mario Vrančić (Darmstadt), Haris Medunjanin (Maccabi Tel Aviv), Edin Višća (Basaksehir), Danijel Milićević (Gent), Tomislav Tomić (Zrinjski), Haris Duljević (Sarajevo)
Napad: Edin Džeko (Roma), Milan Đurić (Cesena), Armin Hodžić (Dinamo Zagreb), Vedad Ibišević (Hertha)
Zvanično okupljanje je planirano za 29. august. U prvom dijelu priprema ekipa će se okupiti na Ilidži u hotelu "Hercegovina", dok će se drugi dio priprema obaviti u Trening centru N/FSBiH u Zenici.
pročitaj na klixu pa ces vidjet kakav rezervni spisak

Da riješimo dileme da ne bi bilo pitanja tipa dje Cimirot..
Zadnji vezni? “Imamo na poziciji zadnjeg veznog Pjanića, Medunjanina, Cimirota i Grahovca. Vjerujem da ćemo pronaći pravo rješenje za tu poziciju”, rekao je Baždarević
Zadnji vezni? “Imamo na poziciji zadnjeg veznog Pjanića, Medunjanina, Cimirota i Grahovca. Vjerujem da ćemo pronaći pravo rješenje za tu poziciju”, rekao je Baždarević
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Je li se to salis? Kakvu mrtvu bravuru?FoSte95 je napisao/la:ja samo kad ga se sjetim protiv Izraela kad je Pjanića zamijenio, prvi kontakt sa loptom i odmah bravuru napravio![]()
![]()
- Medikament
- Kontakt:
Izjava na nivou Safeta Susica. Mislim na izjavu da su Pjanic i Medo DM.Rokoko87 je napisao/la:Da riješimo dileme da ne bi bilo pitanja tipa dje Cimirot..
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nadam se da ce ga postediti malo trener Paoka veceras, dobili su prvu 3:0
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Bruda jesi ti ziv? Nema te na nasoj temi...Sarajlijc@ je napisao/la:Nadam se da ce ga postediti malo trener Paoka veceras, dobili su prvu 3:0

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jesam braco nego me nerviraju pojedinci tamo 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
E jbg, ignore. Vracaj se da se napravi normala tamo.Sarajlijc@ je napisao/la:Jesam braco nego me nerviraju pojedinci tamo

Btw, momcina uvijek medju prvima

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- Goalgetter
- Kontakt:
Neko rece da nece ni stici na okupljanje 
Dobrodosao momcino

Dobrodosao momcino
Ja sam to napisao.Goalgetter je napisao/la:Neko rece da nece ni stici na okupljanje
Dobrodosao momcino
Bazdarevic je rekao da je Cimirot na dodatnom spisku i da je lakse prekriziti nego dodavati igraca.
Vidjecemo jesu li novinari pogresno prenijeli ili Bazdarevic opet sam sebe demantuje.U svakom slucaju,ne vjerujem da ce 15 rezervnih igraca sjediti na klupi.
Za utakmicu mogu biti prijavljena samo 23 igraca (20 igraca + 3 golmana). Bazdarevic je pozvao 26 igraca sto znaci da 3 igraca nece konkurisati za utakmicu, zato mi nema logike ono sto su napisali na klixu (22 igraca glavni spisak i 4 igraca na dodatnom spisku).Fidelis je napisao/la:Ja sam to napisao.Goalgetter je napisao/la:Neko rece da nece ni stici na okupljanje
Dobrodosao momcino
Bazdarevic je rekao da je Cimirot na dodatnom spisku i da je lakse prekriziti nego dodavati igraca.
Vidjecemo jesu li novinari pogresno prenijeli ili Bazdarevic opet sam sebe demantuje.U svakom slucaju,ne vjerujem da ce 15 rezervnih igraca sjediti na klupi.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Pivopija samo opusteno . Ko ce na klupu ko ce na teren to cemo da vidimo uskoro .
Ovaj Cimirot ce da igra . Hvala 

Odvadi malo.siljevac je napisao/la:Pivopija samo opusteno . Ko ce na klupu ko ce na teren to cemo da vidimo uskoro .Ovaj Cimirot ce da igra . Hvala
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ako Cimi ne bude igrao, ja prestajem pratiti reprezentaciju.
- AndreWilliams
- Kontakt:
Pitar alert!!!PeppermintSA je napisao/la:Ako Cimi ne bude igrao, ja prestajem pratiti reprezentaciju.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Đe CimirotAndreWilliams je napisao/la:PeppermintSA je napisao/la:Ako Cimi ne bude igrao, ja prestajem pratiti reprezentaciju.
Pitar alert!!!

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Evo ga na IlidžiDevilsAdvocate je napisao/la:Đe CimirotAndreWilliams je napisao/la:PeppermintSA je napisao/la:Ako Cimi ne bude igrao, ja prestajem pratiti reprezentaciju.
Pitar alert!!!Posto obraz Mehmedeeee ?????

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], Zglavkar i 39 gostiju.