BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Kako ofirno odigra Slovacna ovo 2 poluvrijeme 

Visca el Barça ! Mes que un club !
Ovo se može samo nama desiti. Daj Bože da ne bude malera u Litvaniji kao danas.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nista , u utorak MORAMO pobjediti !
, mada da Slovaci nisu sebi dali gol , ostalo bi 0-0 , sve je sad do nas
Samo nesmijemo ograti sa ovako ofazivnom ekipom , znaci Vrsajevic out , MOLIM TE Pape

Samo nesmijemo ograti sa ovako ofazivnom ekipom , znaci Vrsajevic out , MOLIM TE Pape

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I gola, smijesan gol. Ali dobro to je Grcka 
Stvarno bi bilo zalosno da je kao Grcka koja je dala 10 golova i ima iati brj bodova kao i mi prodje dalje a mi koji smo dali 29 idemo u baraz

Stvarno bi bilo zalosno da je kao Grcka koja je dala 10 golova i ima iati brj bodova kao i mi prodje dalje a mi koji smo dali 29 idemo u baraz
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Vidi Slovenaca sto su opasni postali uzese Norvezane lagano 3:0 bravo zmajecki
FalaFordinjo je napisao/la:Vidi Slovenaca sto su opasni postali uzese Norvezane lagano 3:0 bravo zmajecki

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Drzimo, ali treba to do kraja cvrsto zadrzati.PerryFred je napisao/la:Mogu oni dogovoriti sta hoce al mi sve drzimo u svojim rukama..
Pun stadion nasih i nabrijani Zmajevi..
Daleko od sigurnog i gotovog

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kakvo čuđenje za nastup potpuno nemotivirane i ispale Slovačke kod motiviranih bogova snalažljivosti iz Grčke. Strašno.

Hayley <3
Avdija :smajlikojiseklanja:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Po toj logici nemamo se čega bojati pred gostovanje u Litvaniji? Kad igraš za reprezentaciju, ne treba ti motiv, posebno jednoj Slovačkoj koja je veoma respektabilna reprezentacija u Evropi.badblueboylivno je napisao/la:Kakvo čuđenje za nastup potpuno nemotivirane i ispale Slovačke kod motiviranih bogova snalažljivosti iz Grčke. Strašno.![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Znaci ispadamo u slucaju da ne pobjedimo ili da Grcka pobjedi sa +19 Lie 

- Goalgetter
- Kontakt:
U utorak Grande Finale.
Sto se tice Slovaka, sramotan nastup, sramotan gol, i tipicno Grcka pobjeda. Ali nema veze, moramo pobjediti u utorak, i uspjecemo.
Sto se tice Slovaka, sramotan nastup, sramotan gol, i tipicno Grcka pobjeda. Ali nema veze, moramo pobjediti u utorak, i uspjecemo.
vrlo kratko, čestitke momcima na pobjedi, pametno odrađena tekma i svi su zdravo i bez suspenzije za Litvu .. Pape nek' se dobro zapita da li Sejo treba počet protiv Litve, toliko
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
U koliko sati igramo protiv Litvanije ?
sta ste se nafurali na avdiju, pa protiv ovih likova bi i ja odigrao zivotnu utakmicu.. lik uze onog konobara na brzinu, prodje ga sve super, kad ode u aut 

Moze li bez Ibisevica se pocet mec u Litvaniji...on isto drvo na terenu,svaka se odbija od njega 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
19:00hCeltic je napisao/la:U koliko sati igramo protiv Litvanije ?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pa ne bi trebali, ljudi okolo pričaju kao da se ide na noge, u najmanju ruku, Švedskoj.Virtu4l je napisao/la:Po toj logici nemamo se čega bojati pred gostovanje u Litvaniji? Kad igraš za reprezentaciju, ne treba ti motiv, posebno jednoj Slovačkoj koja je veoma respektabilna reprezentacija u Evropi.badblueboylivno je napisao/la:Kakvo čuđenje za nastup potpuno nemotivirane i ispale Slovačke kod motiviranih bogova snalažljivosti iz Grčke. Strašno.![]()
Ide se donjem dijelu europske sredine i lagano se treba doći do trice, pogotovo što će se igrati u domaćoj atmosferi i jer je razlika u rosterima kao nebo i zemlja. Slično je bilo i u komšiluku, a kako ono završi? 0-5.
Sve ispod 0-3 će me razočarati.
Hayley <3
badblueboylivno je napisao/la:Pa ne bi trebali, ljudi okolo pričaju kao da se ide na noge, u najmanju ruku, Švedskoj.Virtu4l je napisao/la:Po toj logici nemamo se čega bojati pred gostovanje u Litvaniji? Kad igraš za reprezentaciju, ne treba ti motiv, posebno jednoj Slovačkoj koja je veoma respektabilna reprezentacija u Evropi.badblueboylivno je napisao/la:Kakvo čuđenje za nastup potpuno nemotivirane i ispale Slovačke kod motiviranih bogova snalažljivosti iz Grčke. Strašno.![]()
Ide se donjem dijelu europske sredine i lagano se treba doći do trice, pogotovo što će se igrati u domaćoj atmosferi i jer je razlika u rosterima kao nebo i zemlja. Slično je bilo i u komšiluku, a kako ono završi? 0-5.
Sve ispod 0-3 će me razočarati.
Tako je ebemu nebo,šta se imamo Litvanije bojat.Uć ko i u svaku drugu utakmicu,bez straha,i ne gine golijada.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.