RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

nisko
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la nisko » 16 avg 2009, 00:32

toliko o evropskom klubu ...... :shock:
ovaj dzakmic i janjos ne kontaju da trebaju u Mostar doci sljedecu polusezonu....
a tada..... :twisted: :twisted:
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 16 avg 2009, 00:33

The Prodigy je napisao/la:Slušajte, ne možete generalizirati. Istina je da su Janjoš i Džakmić napali ovog momka, što je za svaku osudu, ali ne mogu odmah svi igrači i navijači FK Sarajevo biti strpani u isti koš. Na kraju krajeva, očekujem da se kazne ovi bilmezi što nam prave ovo, a mnogo pravih navijača Sarajeva će osuditi ovo svakako.
to e to sto se ja trudim da kazem kroz svoje postove..

gadno je citati na netu da neki pitar psuje Stari Most i sve mostarsko?!!

al daleko od toga da ja svoje misljenje sklapam na osnovu slicni bljuvotina/..
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 avg 2009, 00:35

udba se probudila :D :lol: :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 16 avg 2009, 00:36

Smirite tenzije. Ovdje se ne radi o navijacima, o Hordama, s kojima je uvijek bio korektan odnos.

Radi se o ovoj dvojici igraca, a ovaj Dzakmic bolje da ne dolazi u Mostar na uzvratnu.

Je li istina da je i Pika napadnut u lozi?
samo mostarski, samo bahato

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 16 avg 2009, 00:38

čamac je napisao/la:
cobratz je napisao/la:Kakav je ovo ba seljakluk od strane igraca Sarajeva?! Zasto je Osmanagic napadnut u tunelu nakon utakmice?
Šta misliš ti da li može od Zrinjskog postati normalan klub ikad. Normalno da ne može. E tako ti je i s njima. 60 godina mi duramo tu gamad.
Hocel neko sankcionisat ovog idiota?

Guinnes-Hz
Kontakt:

Post Postao/la Guinnes-Hz » 16 avg 2009, 00:38

čamac je napisao/la:
cobratz je napisao/la:Kakav je ovo ba seljakluk od strane igraca Sarajeva?! Zasto je Osmanagic napadnut u tunelu nakon utakmice?
Šta misliš ti da li može od Zrinjskog postati normalan klub ikad. Normalno da ne može. E tako ti je i s njima. 60 godina mi duramo tu gamad.
camaac...KUP MALINA U DOLINI CUPOVA, huhuh... 8-) 8-) 8-)
A ovi kvazi navijaci Veleza, pitajte bracu koja su otisla u Sarajevo, kako im je bilo...
Tj kako su se litri i litri pive popilo, kg i kg janjetine i cevapa pojedeno...
a ovo za Osmanagica...
nezz sve ce biti jasnije u par dana...
pozzz...Neki od nasih Hordasha jos cekaju ispred stadiona anamoone iz uprave...
Lijep POzzz...

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 16 avg 2009, 00:40

Ton1 je napisao/la:ne mogu da vjerujem kakve gluposti momak prica...jel imas nesto protiv sto je produzio 7 min? valjali ste se bar duplo toliko, vas golman sam 5 100 %...i ne kontam onu furku kad je spiker najavljivao sastave ...za vrijeme citanja naseg sastava prvo ste poceli zvizdati pa aplaudirati...daj skontajte se sami jel na mrzite ili sta??? a hz su vas u svakom segmentu ispostovale minutom sutnje, nismo vam zvizdali za vrijeme citanja vaseg sastava dobili ste aplauz za onu furku sa avionom prije tekme...gotivio sam RA donedavno ali zbog takvih kao sto si ti i time sto blatis hz i sarajevo sve ste mi odbojniji...ali nisu svi ko ti ..jos uvijek ima dobre mostarske raje i zbog njih opet vise gotivim velez nego neku ti tamo modricu, borac itd ...
bola ovu tekmu je sarajevo trebalo dobit na sve nacine pa je savez poslao sudiju iz Sirokog da sudi niste dali prenos tekme zasto?? Da javnost u BiH nevidi kradju. Nisam bio na tekmi ali sam cuo da vam je sudija bio najbolji igrac :D

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 16 avg 2009, 00:41

janjosu i dzakmicu svaka cast PEEEEP (edit by The Prodigy).....jednostavno ne mislim da ce oni pokusati doci u vrapcice jer ako pokusaju cijele tribine ce da ih biju a mislim da tolko policajaca nece biti na stadionu,a onda ima je glam blam,cccc jao hamala i ko to pusta da igra krivo im sto ne mogu dobiti,pa igrajte fudbal seljaci a ne ragbi u svlacionicama sa momkovom glavom,stoke nevaspitane........Bolje im je sto nemaju imena na dresovima al im ni to nije od pomoci....
Red or Dead
:twisted: :twisted: :twisted:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 avg 2009, 00:42

ej a znali neko sto nije bilo prenosa?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Guinnes-Hz
Kontakt:

Post Postao/la Guinnes-Hz » 16 avg 2009, 00:42

nisko je napisao/la:
Ton1 je napisao/la:ne mogu da vjerujem kakve gluposti momak prica...jel imas nesto protiv sto je produzio 7 min? valjali ste se bar duplo toliko, vas golman sam 5 100 %...i ne kontam onu furku kad je spiker najavljivao sastave ...za vrijeme citanja naseg sastava prvo ste poceli zvizdati pa aplaudirati...daj skontajte se sami jel na mrzite ili sta??? a hz su vas u svakom segmentu ispostovale minutom sutnje, nismo vam zvizdali za vrijeme citanja vaseg sastava dobili ste aplauz za onu furku sa avionom prije tekme...gotivio sam RA donedavno ali zbog takvih kao sto si ti i time sto blatis hz i sarajevo sve ste mi odbojniji...ali nisu svi ko ti ..jos uvijek ima dobre mostarske raje i zbog njih opet vise gotivim velez nego neku ti tamo modricu, borac itd ...
bola ovu tekmu je sarajevo trebalo dobit na sve nacine pa je savez poslao sudiju iz Sirokog da sudi niste dali prenos tekme zasto?? Da javnost u BiH nevidi kradju. Nisam bio na tekmi ali sam cuo da vam je sudija bio najbolji igrac :D
nmg da vjerujem...fkt onoo...
srecha pa svi iz RA nisu ovakvi...
jos uvijek ima onih normalnih Mostaraca...

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 16 avg 2009, 00:43

nick je napisao/la:ej a znali neko sto nije bilo prenosa?
procitaj moj zadnji post zbog tog nije bilo prijenosa

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 16 avg 2009, 00:46

Guinnes-Hz je napisao/la:
nisko je napisao/la:
Sta znaci za tebe normalan Mostarac??? koji ce gotivit klub u kojem igraci napadaju protivnicke igrace u svlacionici??

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 16 avg 2009, 00:50

Guinnes-Hz je napisao/la:
nisko je napisao/la:
normalnih mostaraca ima al vi nemate normalnih igraca

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 16 avg 2009, 00:52

Bijeljinac je napisao/la:E' moj Amere... Iako mi je drago sto se Velez vraca na na mjesta koja zasluzuje u BH-fudbalu, bolje da si ostao u OFK-u i posle odlaska Jevtica u Zvezdu cinio napadacki duo sa Petrom Jelicem. Sigurno je da bi ove sezone za razliku od prosle dobio sansu u OFK Beogradu. Barem ti se ne bi desavalo ovo sto ti se desilo u Sarajevu, narocito ne u Subotici gdje je tvoj OFK danas slavio protiv Spartaka sa 1:0.
Sramota da se ovako postupa sa gostujucim fudbalerom. Nadam se kao i Amer da se ovakve stvari nece desavati, ali cisto sumnjam u to.
Haha.
93,4 % " !!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 avg 2009, 01:19

Sarajevo nije dalo prijenos utakmice,jer im je ova utakmica bila jako znacajna. znali si da im dolazi ponajbolja ekipa u ligi ,nista nisu prepustali slucaju.Ali,sta im to vrijedi?

public enemy no1.
Kontakt:

Post Postao/la public enemy no1. » 16 avg 2009, 01:20

nego sreca pa se sve zavrsilo bez ikakvih problema :PPP
Maria Kirilenko fan !

SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !

peRFection... love 18

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 16 avg 2009, 01:26

19TM87 je napisao/la:cestitke na osvojenom bodu :D

sta cestitke,ovo ulazi u historiju,svi znamo kako je velez proteklih sezona igrao na gostovanjima...i sad protiv europskog sarajeva uzmu bod.....

aakiica_sa
Kontakt:

Post Postao/la aakiica_sa » 16 avg 2009, 01:32

bosnas_ je napisao/la:
Sarajevo nije dalo prijenos utakmice,jer im je ova utakmica bila jako znacajna. znali si da im dolazi ponajbolja ekipa u ligi ,nista nisu prepustali slucaju.Ali,sta im to vrijedi?
kako molim te da su znali da NAJBOLJA ekipa dolazi kad ste se zadnjih 20 godina samo borili za opstanak i nista vise!!!! :?: :|

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 16 avg 2009, 01:40

aakiica_sa je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:
kako molim te da su znali da NAJBOLJA ekipa dolazi kad ste se zadnjih 20 godina samo borili za opstanak i nista vise!!!! :?: :|

ne gine vam borba za opstanak........a dzakmicu i janjosu sprema se lom iduce godine aBd

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 16 avg 2009, 01:48

njima se ne sprema lom nego brodolom zivota,koji su to likovi pa nek se idu uciti lopte igrati a ne rugbija u svlacionicama.....4ooo ljudi ne udara oni gaze..........
Red or Dead
:evil: :evil: :evil:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.