Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Citizen-X
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Citizen-X » 29 jul 2013, 09:55

nista dok ne zaigra...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 29 jul 2013, 10:10

Ne razumijem opet sta je tu sad neki napredak u odnosu na mjesec dana prije npr.
Naravno,vrlo je blizu da zaigra za nas,ali nije to jos ni gotovo,a i dosta ce vremena proci.
Da hoce sredit ti di SP-a.

Poslano sa moj Digitron FCB
Keep walking.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 jul 2013, 10:13

Cautinho je napisao/la:Ne razumijem opet sta je tu sad neki napredak u odnosu na mjesec dana prije npr.
Naravno,vrlo je blizu da zaigra za nas,ali nije to jos ni gotovo,a i dosta ce vremena proci.
Da hoce sredit ti di SP-a.

Poslano sa moj Digitron FCB
nisi valjda to i za bosnu poceo navijat :cry: lose nam se pise k`o i barceloni :cry:

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 29 jul 2013, 10:24

dentist je napisao/la:
amho je napisao/la:Begic nastavio 'srozavati' ugled NSBiH ponizavajucim potezima... Jos je sad uvukao i kapitena repke...
pa stvarno, ima li ovom 'bezobrazluku' kraja??? dokle cemo mi kao 'respektabilan' savez 'moljakati' djecurliju da igraju za nas??? ;)
amho,brate,nije ni tebi lako.
daj i meni malo toga sta trosis svega ti :D
ocigledno si ozbiljno shvatio napisano i ignorisao navodnike i smajli na kraju... oni koji malo bolje prate diskusije na ostalim temama u vezi sa repkom i potencijalnim reprezentativcima u posljednjih nekoliko godina znaju kome je ovaj a i slicni komentari namijenjen... ali da pojasnim i tebi i @mujdzi... nekolicina forumasa potencira ovakav pristup celnika saveza i glavnih igraca vec nekoliko godina, ali klimavci su upravo navedenim argumentima branili usketa, ilju, sulju i kompaniju...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 jul 2013, 10:59

slika

Inace, momak je legenda :D

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 29 jul 2013, 11:08

Ko ne vidi napredak nakon ovog sastanka ili je bezobrazan ili se pravi glup. Nakon primitivne politike koja je godinama vladala i pravila da moras dati pare da bi igro u repki, preko toga da igraju najbolji sto imaju pasos do ovoga da idemo na vrata i borimo se za igrace, znaci da stajemo rame uz rame sa savezima koji rade svjetski.
Sve i da ne dobijemo momciluka, ne znaci da danas sutra necemo dobiti Hrgotu ili nekod treceg,petog desetog (primjer Izet).
Sto se papirologije tice, Begic je preuzeo na sebe (kako i treba) da ubrza dobijanje drzavljanstva za talentovane sportase a ne da ti lik koji igra ligu prvaka i reprezentativac je U21 Njemacke ide u Capljinu da preda za pasos, mislim krajnje neozbiljno i neprofesionalno. Ovako ponavljam, licimo na ozbiljan savez i sigurno je da cemo lakse dolaziti do ovih 'odbjeglih sinova'.
Potez za pohvalu i od kapitena Spahica, koji je nasao vremena da prisustvuje ovom znacajnom sastanku.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 29 jul 2013, 11:12

mislim da otac od Sea na ovoj slici u rukama drži ovčavinu, sudžuku, suho meso :mrgreen: donio im Begić iz Hercegovine :D Seo momčiluka dobio 5-icu, aferim :D kako je samo gotivna Veltins Arena iznutra :o
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 29 jul 2013, 11:16

bhsport je napisao/la:Ko ne vidi napredak nakon ovog sastanka ili je bezobrazan ili se pravi glup. Nakon primitivne politike koja je godinama vladala i pravila da moras dati pare da bi igro u repki, preko toga da igraju najbolji sto imaju pasos do ovoga da idemo na vrata i borimo se za igrace, znaci da stajemo rame uz rame sa savezima koji rade svjetski.
Sve i da ne dobijemo momciluka, ne znaci da danas sutra necemo dobiti Hrgotu ili nekod treceg,petog desetog (primjer Izet).
Sto se papirologije tice, Begic je preuzeo na sebe (kako i treba) da ubrza dobijanje drzavljanstva za talentovane sportase a ne da ti lik koji igra ligu prvaka i reprezentativac je U21 Njemacke ide u Capljinu da preda za pasos, mislim krajnje neozbiljno i neprofesionalno. Ovako ponavljam, licimo na ozbiljan savez i sigurno je da cemo lakse dolaziti do ovih 'odbjeglih sinova'.
Potez za pohvalu i od kapitena Spahica, koji je nasao vremena da prisustvuje ovom znacajnom sastanku.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 29 jul 2013, 11:17

@bhsport je objasnio sve što sam htio da napišem ..
čuj ne vidite nikakvu razliku , pa očito ne pratite dovoljno ove situacije oko BH reprezentacije .
proteklih mjeseci se uopšte nije znalo da li su svi oni intervjui gdje on tvrdi da će igrati za nas istiniti .. dok sada , kao što sam napisao je sigurno da je naš , pogotovo što nema šanse da iznevjeri Begića i Spahu . sada znamo da će igrati za nas , jedino je pitanje vremena kada . a po riječima Begića , koji će pokušati da ubrza ta sran.ja o papirologiji , trajat će kraće nego što smo očekivali.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 29 jul 2013, 12:03

bhsport je napisao/la:Ko ne vidi napredak nakon ovog sastanka ili je bezobrazan ili se pravi glup. Nakon primitivne politike koja je godinama vladala i pravila da moras dati pare da bi igro u repki, preko toga da igraju najbolji sto imaju pasos do ovoga da idemo na vrata i borimo se za igrace, znaci da stajemo rame uz rame sa savezima koji rade svjetski.
Sve pojasnjeno ovdje. Do saveza je da odradi ovo transparentno ,korektno i profesionalno. Na kraju krajeva i ljudski. Ostalo je do igraca. Dosta je vise igrica za kulisa i sumjnivih namjera i odluka.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 29 jul 2013, 13:07

slika
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 29 jul 2013, 14:16

Ovaj momak je legenda , sad imamo i tekst na ovom portalu koji to dokazuje !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

emir_

Post Postao/la emir_ » 29 jul 2013, 14:32

Rušilački broj

slika
4-IN-A-ROW

emir_

Post Postao/la emir_ » 29 jul 2013, 14:50

ZZtop10 je napisao/la:Ovaj momak je legenda , sad imamo i tekst na ovom portalu koji to dokazuje !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
4-IN-A-ROW

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 jul 2013, 15:03

rusiljende strogo prekucende is back
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 jul 2013, 15:12

Elvedin i Sea su rucali sudzuku i vrlo lako se dogovorili 8-) Kasnije je Elvedin urucio poklone :)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 29 jul 2013, 15:25

i ovi sa transfermarkt-a znaju odakle je momciluk...pogledajte ovo "name im heimatland"...za pravog svabu ovo ne stavljaju ;)

slika
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 29 jul 2013, 15:56

Bgm Begic ima vecu glavu od Rusioca. :D
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 29 jul 2013, 16:06

Napredak je evidentan što se tiče rada saveza, ja bar lično to ne sporim. Međutim, nije to tema. Kažem vizavi Kolašinčevog slučaja konkretno da ne vidim da je išta bliži reprezentaciji nego što je bio prije tog sastanka. A sastanak ko sastanak je definitivno dobra stvar. Mislim, odmoći neće sigurno.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 jul 2013, 20:16

BIHfan je napisao/la:Bgm Begic ima vecu glavu od Rusioca. :D
ali jel tvrdja? :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.