mislim da je usao kao laki luzer, iznenadio se sam tako da vise manje i nije bio spreman za mech.rogeRF je napisao/la:Da budem iskren, nisam nista bolje ni ocekivao. Nazalost, ali tako je!
Inace vjerovao sam da ovog staklenog moze dobiti al jbga

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
mislim da je usao kao laki luzer, iznenadio se sam tako da vise manje i nije bio spreman za mech.rogeRF je napisao/la:Da budem iskren, nisam nista bolje ni ocekivao. Nazalost, ali tako je!
Veceras igraju?formance je napisao/la:Anderson osvojio prvi set protiv Murraya sa 6:3 i ima break prednosti u drugom. Biće zanimljivo vidjeti da li se dvostruki uzastopni šampion Montreala može izvući iz ove situacije, s obzirom da Anderson jako dobro servira.
Tsonga prošao Fogninija, Gasquet Mayera, Petschner Simona, a večeras oko 1:30 po našem vremenu igraju Davydenko i Đoković. Novak vodi 3-2 u međusobnim omjerima, a zadnji duel su odigrali krajem 2009 u Londonu gdje je Novak slavio sa 2-1 u setovima. Novak je svakako favorit, ali ko zna šta se može desiti u glavi ludog Rusa i kako može odigrati večeras. On sigurno ima igru da pobijedi svakog igrača i ako bude njegov dan može svašta napraviti, no vidjećemo kako će to izgledati.
Anderson napravio još jedan break i vodi sa 4-1 u drugom setu !
Ih, sad je gotovo, valja mi link ganjat, a mog'o sam na SK fino, evo ispade Murray...formance je napisao/la:Pa valjda je 1:30 početak novog dana, tj. srijeda ujutro !
Zašto? Pa nije reprezentacija izgubila...rogeRF je napisao/la:Gdje nam je @Virtu4l?
Ma onako pitam. Cudno mi sto te nema na ovom dijelu forumaVirtu4l je napisao/la: Zašto? Pa nije reprezentacija izgubila...
Tu sam ja. Edin me provocira po Facebooku, pa da mu ovdje odgovorimrogeRF je napisao/la:Ma onako pitam. Cudno mi sto te nema na ovom dijelu forumaVirtu4l je napisao/la: Zašto? Pa nije reprezentacija izgubila...Ja ni napisao nisam, ti se odma pojavi, k'o duh
Ejs sad. To ti u afektu zbog vecerasnjeg poraza? Nije valjda Roger losiji od Gulbisa, pa da mu i Argentinac bude dodatna opasnost?Virtu4l je napisao/la:Pa ako ispadnu Nadal, Đoković, Del Potro i još par igrača.... Federer možda osvaja...
Zezam malo ovog indijanca iznadrogeRF je napisao/la:Ejs sad. To ti u afektu zbog vecerasnjeg poraza? Nije valjda Roger losiji od Gulbisa, pa da mu i Argentinac bude dodatna opasnost?Virtu4l je napisao/la:Pa ako ispadnu Nadal, Đoković, Del Potro i još par igrača.... Federer možda osvaja...
Pa jel' te stid to pitat molim telegenda reala je napisao/la:Kakv je to turnir na rasporedu vidim javljaju se ovi kvazistručnjaci Virtu i Edo ,a ne javljauju velikom stručnjaku da im da koju prognozu i kaže ko će osvojiti itd![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.