ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

Zabac
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la Zabac » 03 avg 2011, 20:16

rogeRF je napisao/la:Da budem iskren, nisam nista bolje ni ocekivao. Nazalost, ali tako je!
mislim da je usao kao laki luzer, iznenadio se sam tako da vise manje i nije bio spreman za mech.
Inace vjerovao sam da ovog staklenog moze dobiti al jbga :(
Stranger in the night. SIDA in the morning!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 09 avg 2011, 21:13

Anderson osvojio prvi set protiv Murraya sa 6:3 i ima break prednosti u drugom. Biće zanimljivo vidjeti da li se dvostruki uzastopni šampion Montreala može izvući iz ove situacije, s obzirom da Anderson jako dobro servira.
Tsonga prošao Fogninija, Gasquet Mayera, Petschner Simona, a večeras oko 1:30 po našem vremenu igraju Davydenko i Đoković. Novak vodi 3-2 u međusobnim omjerima, a zadnji duel su odigrali krajem 2009 u Londonu gdje je Novak slavio sa 2-1 u setovima. Novak je svakako favorit, ali ko zna šta se može desiti u glavi ludog Rusa i kako može odigrati večeras. On sigurno ima igru da pobijedi svakog igrača i ako bude njegov dan može svašta napraviti, no vidjećemo kako će to izgledati.

Anderson napravio još jedan break i vodi sa 4-1 u drugom setu !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 09 avg 2011, 21:22

formance je napisao/la:Anderson osvojio prvi set protiv Murraya sa 6:3 i ima break prednosti u drugom. Biće zanimljivo vidjeti da li se dvostruki uzastopni šampion Montreala može izvući iz ove situacije, s obzirom da Anderson jako dobro servira.
Tsonga prošao Fogninija, Gasquet Mayera, Petschner Simona, a večeras oko 1:30 po našem vremenu igraju Davydenko i Đoković. Novak vodi 3-2 u međusobnim omjerima, a zadnji duel su odigrali krajem 2009 u Londonu gdje je Novak slavio sa 2-1 u setovima. Novak je svakako favorit, ali ko zna šta se može desiti u glavi ludog Rusa i kako može odigrati večeras. On sigurno ima igru da pobijedi svakog igrača i ako bude njegov dan može svašta napraviti, no vidjećemo kako će to izgledati.

Anderson napravio još jedan break i vodi sa 4-1 u drugom setu !
Veceras igraju?

Zar ne rece onaj coban Viskovic da najbolja 4 tek u srijedu izlaze na teren :roll:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 09 avg 2011, 21:27

Pa valjda je 1:30 početak novog dana, tj. srijeda ujutro ! :D
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 avg 2011, 21:33

Nisam gled'o Murraya, al' sam iznenađen što mu je prvi meč bio ujedno i posljednji na turniru. Anderson ima servis, a haman ga je danas odlično služio, te je tim oružjem uspio dobiti jednog od boljih returnera na Touru. :mrgreen:

Što se tiče Noleta i Davydenka. Ja odigr'o 20+ gemova. Ne znam, al' mislim da Nole neće tako lako dobiti Rusa. Evo i prijašnji dueli to govore (Rus ga je znao dobiti itekako), tako da bi i danas (rano sutra, kako god želite) mog'o biti jedan jako zanimljiv meč.

Gašo odlično odradio svoj dio posla, što me baš obradovalo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 09 avg 2011, 21:36

formance je napisao/la:Pa valjda je 1:30 početak novog dana, tj. srijeda ujutro ! :D
Ih, sad je gotovo, valja mi link ganjat, a mog'o sam na SK fino, evo ispade Murray... :geek:

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 09 avg 2011, 21:55

Edine, opušteno http://www.fromsportcom.com/
Uživaj.

Iskreno, mene ni ne iznenađuje toliko ova pobjeda Andersona. On zna biti neugodan igrač za favorite, a to je dokazao i večeras tako što je razmontirao Murraya. Ima odličan servis, jako dobro kretanje za svoju visinu, i jake i ravne udarce, ali isto tako nije isključeno da će u sljedećem meču totalno podbaciti i možda napustiti ovaj turnir. Igrači njegovog tipa su skloni oscilacijama i igraju po principu toplo-hladno, tako da kada ih krene mogu pobijediti svakoga, ali i u sljedećem meču mogu odigrati totalno ispod očekivanja.

Što se Murraya tiće, evidentno je da bi trebao posjetiti nekog dobrog psihologa, jer ja tog momka nikako ne mogu razumjeti. Ne shvatam zašto je odbio Lendla kada mu se isti nudio za trenera. On bi mu bio od velike pomoći, ipak je to veliki šampion i jedan od najvećih tenisera svih vremena. Mora i može Murray puno bolje, ali je izgubljeno polufinale Wimbledona izgleda ostavilo jak uticaj na njega. To nije odlika velikih igrača i sve dok to ne riješi, nosit će titulu najboljeg igrača bez GS-a !

Profesionalnitenis.com

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 09 avg 2011, 22:00

Ma buraz, meni pc ne podrzava to bez stopanja :lol: Snacu se vec nekako.

Nego, Yanni dere Troickog iz hobija. :mrgreen:

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 09 avg 2011, 23:17

Gdje nam je @Virtu4l? :mrgreen:
Izdržati, to je temelj vrline!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 avg 2011, 23:19

Anderson je perfektno servirao, ali to ne opravdava ovaj sramotan poraz Murraya. Veoma loše se kretao, kasnio na loptice, bio nemoćan kada je Anderson izlazio na mrežu. Anderson je 30 puta ubacio prvi servis i osvojio je 26 poena... što je fascinantno protiv takvog returnera kao što je Murray... Andy je u osam gemova u kojima je servirao Anderson osvojio smiješnih 11 poena...
rogeRF je napisao/la:Gdje nam je @Virtu4l? :mrgreen:
Zašto? Pa nije reprezentacija izgubila...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 09 avg 2011, 23:24

Virtu4l je napisao/la: Zašto? Pa nije reprezentacija izgubila...
Ma onako pitam. Cudno mi sto te nema na ovom dijelu foruma :mrgreen: Ja ni napisao nisam, ti se odma pojavi, k'o duh :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 avg 2011, 23:36

rogeRF je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Zašto? Pa nije reprezentacija izgubila...
Ma onako pitam. Cudno mi sto te nema na ovom dijelu foruma :mrgreen: Ja ni napisao nisam, ti se odma pojavi, k'o duh :mrgreen:
Tu sam ja. Edin me provocira po Facebooku, pa da mu ovdje odgovorim :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 09 avg 2011, 23:41

:lol: :lol:

Pa fino ti kazem :D Nego, sutra Fedja igra sa ovim Popiskilom :lol: :lol: i ima pravo lagan zrijeb, mislim da najveci u svojoj 30 godini ide po novi Masters 8-) 8-)

Dakle, ispo Chela koji je favorit bio protiv Ceha, na Almagra u cetvfinalu, na Dokovica/Delpoa u polufinalu (neko tu bit pravo umoran). U finalu nema Murraya, nadamo se da ce Nadal ispast ranije, mozda vec sutra od Dodiga ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 avg 2011, 23:49

Pa ako ispadnu Nadal, Đoković, Del Potro i još par igrača.... Federer možda osvaja...
Voli te tvoje Sarajevo.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 10 avg 2011, 00:09

Virtu4l je napisao/la:Pa ako ispadnu Nadal, Đoković, Del Potro i još par igrača.... Federer možda osvaja...
Ejs sad. To ti u afektu zbog vecerasnjeg poraza? Nije valjda Roger losiji od Gulbisa, pa da mu i Argentinac bude dodatna opasnost?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 avg 2011, 00:11

rogeRF je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Pa ako ispadnu Nadal, Đoković, Del Potro i još par igrača.... Federer možda osvaja...
Ejs sad. To ti u afektu zbog vecerasnjeg poraza? Nije valjda Roger losiji od Gulbisa, pa da mu i Argentinac bude dodatna opasnost?
Zezam malo ovog indijanca iznad :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 avg 2011, 02:38

Mislim da bi @Virtu4l sa svojim neuzubillah bekendima mogao dobiti Murraya, da ne pricamo sta bi mu ja uradio.

Kisa roka k'o vel'ka.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 avg 2011, 02:40

Kakv je to turnir na rasporedu vidim javljaju se ovi kvazistručnjaci Virtu i Edo ,a ne javljauju velikom stručnjaku da im da koju prognozu i kaže ko će osvojiti itd :shock: :shock:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 avg 2011, 02:43

legenda reala je napisao/la:Kakv je to turnir na rasporedu vidim javljaju se ovi kvazistručnjaci Virtu i Edo ,a ne javljauju velikom stručnjaku da im da koju prognozu i kaže ko će osvojiti itd :shock: :shock:
Pa jel' te stid to pitat molim te :lol: :lol: :lol: :lol:

I ti poznavaoc tenisa, hoj dijete drago Rogers Cup uvel'ko poceo a ti tu zjale prodajes.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 11 avg 2011, 05:04

Jao što Dodig izu Nadala!!!! :lol: Nevjerovatan meč. Ne mogu da vjerujem šta je sve Rafa uspio propustiti. :shock: Prvi ste dobio lganao 6-1, da bi u drugom imao break prednosti, no Dodig se nekako vraća i dobiva set u tiebreak-u. U trećem je tek šou nastao. Nadal poveo 3-0, Dodig vraća na 3-3, zatim Nadal dolazi do 5-3 i servira za meč, no Dodig se opet nekako vraća i dolazi do još jednog tiebreak-a. Nevjerovatna borbenost Dodiga (zamal nije udario u ''gigantsku štopericu'' prilikom jednog koluta naprijed :lol: ) donosi mu meč loptu na servis Nadala, koju je odmah kapitalizirao briljantnim bekendom. :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.