Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rios

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la Rios » 18 dec 2013, 17:08

viKK je napisao/la:
Rios je napisao/la:jos uvijek dovoljno mlad da napravi neku znacajniju karijeru..
sigurno da jeste , i ova tvrdnja bi bila tačna da on igra .. međutim , on sada , u godinama kada je najbitnije da igra , grije tribine , klupu i kojekakva slična mjesta. jedino se bojim da ga to ne 'dokrajči' u igračkom smislu , da zbog toga zapne u nekoj kukuruz ligi i zbog toga i da se ne razvije u kvalitetnog fudbalera ..
Izrezao si samo jedan dio recenice,prije toga je pisalo da se nadam da ce poceti da igra sto prije jer je mlad i jos uvijek moze napraviti nesto..U sustini napisao sam isto sto si napisao ti u ovom postu..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

adc
Kontakt:

Post Postao/la adc » 20 dec 2013, 09:46

Eto koliko je taj talent kvalitetan da ni u fuckin' Elcheu za njega nema mjesta.

http://www.klix.ba/sport/nogomet/bh-rep ... /131220019" onclick="window.open(this.href);return false;

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 dec 2013, 10:27

Jednostavno nek' ode u posudbu u Segundu, tim tipa Deportivo, Alcorcon... Svakako ne bi bio jedini reprezentativac iz druge lige a vjerujem da bi bio standardan ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 dec 2013, 11:22

Sabinho je napisao/la:Jednostavno nek' ode u posudbu u Segundu, tim tipa Deportivo, Alcorcon... Svakako ne bi bio jedini reprezentativac iz druge lige a vjerujem da bi bio standardan ;)
Mozda ga Sarajevo dovede na posudbu. :lol:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 dec 2013, 11:41

bhsport je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Jednostavno nek' ode u posudbu u Segundu, tim tipa Deportivo, Alcorcon... Svakako ne bi bio jedini reprezentativac iz druge lige a vjerujem da bi bio standardan ;)
Nemoj da moram izmisljati clanak na tu temu :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 20 dec 2013, 11:43

nema, pisi propalo.....gotova mu je karijera

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 dec 2013, 13:09

Suvise je on dobar, to jest ima suvise potencijala, da moze propasti. Ima jos dugo ugovor sa Sevillom, tako da.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Rizzla
Kontakt:

Post Postao/la Rizzla » 20 dec 2013, 14:10

Poznato je da Spanci guraju svoje , ali vec je previse da ne budes cak ni na klupi. Po meni se zajebo sto je otiso u Sevilju tj u Spansku ligu misalim da bi mu Bundesliga bas odgovarala pravo. Sad mu ne bi bilo lose ni da ode u cvajtu , Austriju , Svicarsku , Belgiju to su poprilicno jake lige , a bio bi jedan od glavnih igraca i njegovo igranje ne bi dolazilo u pitanje. Nadam se nekom ovakvom dogadaju sad na prelaznom roku da Steva bude spreman do SPa.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 20 dec 2013, 14:22

Sabinho je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Nemoj da moram izmisljati clanak na tu temu :lol:
slika

:lol: :lol: :lol:

Ludilooooo
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 20 dec 2013, 21:20

Principatus je napisao/la:Suvise je on dobar, to jest ima suvise potencijala, da moze propasti. Ima jos dugo ugovor sa Sevillom, tako da.
U Sevilji ne zele da cuju za njega raskinuti ce ugovor sa njim.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 21 dec 2013, 02:07

Zaista ne kontam šta nije uredu s njim. Talent ima, mislim da uvijek daje sve od sebe, jezik mu nije barijera, ne znam stvarno.
Mes Que Un Club

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 21 dec 2013, 08:51

hule_barca je napisao/la:Zaista ne kontam šta nije uredu s njim. Talent ima, mislim da uvijek daje sve od sebe, jezik mu nije barijera, ne znam stvarno.
Takvog talenta ima u Spaniji na izvoz tu i tamo se nadje kakav flop.
On u Spaniji ako zavrsi u Gimnasticu bice puna kapa.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 21 dec 2013, 11:17

Ma jednostavno mu ne odgovara španska liga i španski stil fudbala. Nema tu mnogo pametovanja, nije on zaboravio igrati lopte. On se ubio za njemačke lige, može i cvajta zašto ne, belgijska, holandska...ovako je po mom mišljenju prerano otišao u jedan jak španski klub. Nadam se da će to popraviti u januaru i otići u neku ligu i klub koji mu pašu po stilu igre.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 21 dec 2013, 14:40

Stevanovic je u karijeri odlukom da ode u Sevillu napravio korak naprijed u svojoj karijeri, ali prihvatanjem na posudbu u Elche napravio korak nazad u svojoj karijeri. On je otisao u Vojvodinu i bio najbolji igrac u tom timu i jedan od perspektivnih i najkvalitetnijih u Jelen ligi (Srbija)...partije koje je pruzao u U21 i cinjenica da je opravdao poziv u A-tim svojim igrama - govori o konstatnom usponu u njegovoj karijeri - gdje odlazak u jedan od srednje jakih klubova u Spaniji je dobar izbor...po meni je kumovalo njegovom nazadovanju:
- Sevilla u finansijskim problemima i stagnaciji (promjeni kursa - politike)
- Nije se uspio adaptirati, neko rece na tom nivou tesko da moze dobiti prednost prije nekog spanskog igraca
- Posudba - potpuno pogresna opcija
- Stagnacija i sjedenje na klupi u najboljim godinama razvoja pothitno zahtjeva odlazak u neku slabiju ligu

Po meni je najbolje da ode u talijansku ligu (mislim da bi se snasao kao i Lulic - samo na desnoj strani)
Po meni je najbolji izbor za njegov stil i mogucnosti upravo Lazio, Udineze, Parma, Genoa ili Torino!!!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 21 dec 2013, 15:26

Situacija je takva kakva je, ali ima Stevo jos dosta dati, kako repci, tako i u klupskom fudbalu.
Nadam se da ce sad u januaru otici, mada je pitanje zeli li ga iko od klubova iz lige 5 zbog godinu dana stagnacije, a i to je preoptimisticna rijec za ovo sto se njemu desava.

I ja se slazem da bi mu pasao odlazak u Italiju, ili mozda u Bundesligu.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 21 dec 2013, 15:27

Ma najbolje bi mu bilo da ode opet u Vojvodinu.. Ako mogu igrati igraci iz Hajduka i Rijeke mogu vala i iz Vojvodine koja je otprilike istog ranga...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 21 dec 2013, 15:32

hz1987 je napisao/la:po meni je kumovalo njegovom nazadovanju:
- Sevilla u finansijskim problemima i stagnaciji (promjeni kursa - politike)
- Nije se uspio adaptirati, neko rece na tom nivou tesko da moze dobiti prednost prije nekog spanskog igraca
- Posudba - potpuno pogresna opcija
- Stagnacija i sjedenje na klupi u najboljim godinama razvoja pothitno zahtjeva odlazak u neku slabiju ligu
zaboravio si dodati;
promjena trenera par sedmica nakon dolaska u klub, te je tako završio na nemilosti novog trenera kojem nije bio potreban.

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 23 dec 2013, 13:49

Prop'o k'o žeton.

slika

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 dec 2013, 15:18

I dok je igrao za U21 i par utakmica za A tim repke primjetio sam da ima talenat.Za njega se 'pročulo' nakon utakmice protiv Velsa,koju je on riješio sa asistencijom i golom(ako se dobro sjećam),ali i prvu utakmicu protiv Mexika je odigrao dosta dobro,za razliku od nekih drugih igrača koje smo isprobavali tu utakmicu.Nije me ni začudio transfer u Sevillu zato jer je stvarno momak zvjerski igro,još Spaha u Sevilli tad,pa gdje će bolje.Mislim stvarno da ga neko treba kontaktirati od medija(a ne seliti Džeku i Pjanića u 5 klubova,ko što neko reče) i prikazat javnosti u čemu je problem,jer stvarno mislim da ovakav raspelt nije niko očekivao,da nema mjesta ni na klupi u Elcheu,a očekivo sam da bude jedan od glavnih igrača tu.Ili ima trenera koji ga iz nekog razloga ne gotivi poput Medunjanina u Izraelu,ili je stao sa radom u fazonu 'evo me u jednom od timova lige petice,uspio sam ko fudbaler,to je to'
Nad tobom sunce najljepše sja

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 24 dec 2013, 03:38

Stevi zelim srecu i da sto prije nadje klub u kojem ce igrati! Kakvi ste vi samo hejteri.. momku je 23 godine! Cuj 'propo'. :lol:
shandrlike-tandrlike

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 20 gostiju.