NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
[youtube][/youtube]
Zapisan u memoare. Jedan od najpreciznijih SG-a u ligi. Imao sjajno kretanje bez lopte. Vodeći scorer Pistonsa u svim provedenim sezonama. I naravno, osvajač prstena 2K04.
Zapisan u memoare. Jedan od najpreciznijih SG-a u ligi. Imao sjajno kretanje bez lopte. Vodeći scorer Pistonsa u svim provedenim sezonama. I naravno, osvajač prstena 2K04.
#BILDNOTWELCOME
- adriano_leite
- Kontakt:
Igrac koji je godinama u ligi uz Ray Allena imao najbolje kretnje bez lopte, nevjerovatno brz izbacaj, izuzetno visok kosarkaski IQ, nije toliko bio dobar tricas koliko sa poludistance, tu je bio jednostavno nepogresiv, solidan defanzivac, osvajac prstena, jednostavno jedan od onih koji su ostavili veliki uticaj u ligi i po meni je bio underrated kroz karijeru.kiM. je napisao/la:[youtube][/youtube]
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nevjerovatno je da je Hamilton posije Bryanta imao najbolje % sa poludistance odnosno dugih dvojkih (najtezih suteva u NBA) zadnjih 15 godinaadriano_leite je napisao/la:Igrac koji je godinama u ligi uz Ray Allena imao najbolje kretnje bez lopte, nevjerovatno brz izbacaj, izuzetno visok kosarkaski IQ, nije toliko bio dobar tricas koliko sa poludistance, tu je bio jednostavno nepogresiv, solidan defanzivac, osvajac prstena, jednostavno jedan od onih koji su ostavili veliki uticaj u ligi i po meni je bio underrated kroz karijeru.kiM. je napisao/la:[youtube][/youtube]

- BernardBarnjak
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Legenda Detroit Pistonsa, vrhunski šuter Rip Hamilton, obznanio je na svom Instagram profilu da odlazi u igračku mirovinu. 37-godišnji Hamilton je u NBA ligi proveo 14 sezona, a zadnju utakmicu je odigrao u dresu Chicago Bullsa tijekom doigravanja 2013. godine.
”Želim pozdraviti sve koji su mi pomogli tijekom NBA putovanja; svoje trenere, suigrače i navijače u Washingtonu, Detroitu i Chicagu. Hvala vam što ste se prema meni odnosili s poštovanjem, ne bih mogao biti igrač koji sam bio bez vas. Svaka stanica me naučila vrijednu lekciju koje ću se sjećati do kraja života. Iako je ovaj dio mog putovanja završen, moj košarkaški put je daleko od gotovoga i veselim se budućnosti”, napisao je Rip na svom Instagram profilu.
Hamilton je NBA naslov osvojio u nezaboravnoj momčadi Detroit Pistonsa 2004. godine, a All-Star susret je igrao tri puta (2006-2008). U karijeri je igrao za tri momčadi (Washington Wizards, Detroit Pistons, Chicago Bulls), a prosječno je bilježio 17 poena, uz 3 skoka i 3 dodavanja.
”Želim pozdraviti sve koji su mi pomogli tijekom NBA putovanja; svoje trenere, suigrače i navijače u Washingtonu, Detroitu i Chicagu. Hvala vam što ste se prema meni odnosili s poštovanjem, ne bih mogao biti igrač koji sam bio bez vas. Svaka stanica me naučila vrijednu lekciju koje ću se sjećati do kraja života. Iako je ovaj dio mog putovanja završen, moj košarkaški put je daleko od gotovoga i veselim se budućnosti”, napisao je Rip na svom Instagram profilu.
Hamilton je NBA naslov osvojio u nezaboravnoj momčadi Detroit Pistonsa 2004. godine, a All-Star susret je igrao tri puta (2006-2008). U karijeri je igrao za tri momčadi (Washington Wizards, Detroit Pistons, Chicago Bulls), a prosječno je bilježio 17 poena, uz 3 skoka i 3 dodavanja.
Košarkaški svijet potresla je vijest kako je bivši krilni centar New York Knicksa Anthony Mason preminuo u subotu ujutro u 49. godini života nakon, mislilo se, uspješne operacije srca. Mason je bio poznat kao izuzetno snažan obrambeni specijalist koji nije prezao ni od čega kako bi zaustavio protivnika. Iako je igrao i za New Jersey, Denver, Charlotte, Miami i Milwaukee, najdublji trag ostavio je u Knicksima, kojima je dao najbolje godine svoje karijere. 1995. godine odabran je za najboljeg šestog igrača, 1997. godine bio je član druge obrambene petorke i treće momčadi All-NBA, a 2001. godine zabilježio je jedini All-Star nastup.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koja ekipa ima najnizi IQ u ligi? Ja bih rekao Suns.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Jel to kviz ppitanje ?tuzlak1987 je napisao/la:Koja ekipa ima najnizi IQ u ligi? Ja bih rekao Suns.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislio sam u kviz. Ali po meni oni, mada su se pojacali kada su dali Plumleea ali jos uvijek imaju proizvod odnosa brata i sestre Lena 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Definitivno Sunsi. Trenutno nemaju nikoga u ekipi za koga se može reći da ima iznadprosječan košarkaški iq. Ma jedva iko ima i prosječan.
Zvijer u pič.ku materinu (pardon)
Ovih top 10 kucanja u nadljudska. . .
Ovih top 10 kucanja u nadljudska. . .
A.F.C. Bournemouth!
http://nbacro.com/vijesti/doc-rivers-na ... arku-21428" onclick="window.open(this.href);return false;
Centar Los Angeles Clippersa, DeAndre Jordan, ozljedom je Blakea Griffina dobio priliku zasjati i itekako ju je iskoristio. U zadnjih devet utakmica bilježi brojke od 16.2 poena , 19.3 skoka i 2 blokade po utakmici te je uz Chrisa Paula najzaslužniji što su Clippersi u tom razdoblju ubilježili šest pobjeda, i to protiv momčadi iz samog vrha Zapadne konferencije poput Spursa, Rocketsa i Grizzliesa.
Međutim, Jordan i dalje ima jednu veliku boljku u svojoj igri, a to su slobodna bacanja. Ove sezone u prosjeku izvodi najviše slobodnih bacanja u karijeri, oko 5 po utakmici, a pogađa ih s (ne)uspješnošću od 40.9%. Mnoge su se momčadi ove sezone pokušale okoristiti time i primjenjivale su taktiku namjernog fauliranja kako bi zaustavili napad Clippersa i poslali DeAndrea na liniju slobodnih bacanja. Tako ih je nedavno u utakmici protiv Spursa šutnuo čak 28, a pogodio samo 10. Iako su Clippersi u toj utakmici izborili pobjedu, njihovom treneru, Docu Riversu, se ta taktika uopće nije svidjela.
„ Ja sam pripadnik stare škole i smatram da je takav način igre loš za ovaj sport i za njegove obožavatelje općenito, jer sumnjam da se njima to sviđa. No na kraju svega je to ipak dio igre. Možda bi trebali razmotriti prijedlog da se takve namjerne osobne pogreške kažnjavaju isto cijelu utakmicu, a ne samo u zadnje dvije minute. No nisam siguran ni da bi mi se to svidjelo.“
Hack a somebody je strategija koja se u NBA ligi upotrebljava već godinama, a i nastavit će se upotrebljavati dok god ima igrača koji se ne mogu sastati s linijom slobodnih bacanja poput DeAndrea, Dwighta Howarda, Andrea Drummonda i drugih. Postoji par rješenja koja se već duže spominju u kuloarima, a jedno od njih je da se namjerna osobna pogreška, umjesto samo u zadnje dvije minute, cijelu utakmicu kažnjava s jednim slobodnim bacanjem i loptom sa strane.Postoji i opcija da se kao u američkom nogometu, momčadi pruži izbor želi li izvesti slobodna bacanja ili ubaciti loptu sa strane.
Činjenica je da je dosadno gledati istog igrača kako pet napada zaredom izvodi slobodna bacanja i zaista uništava ljepotu igre. No pogledamo li drugu stranu medalje, čemu uopće smišljati prilagodbe i nova pravila zbog primjene ove taktike? Zašto bi se štitile i prikrivale mane nekih igrača kada stopostotnu krivicu za njeno postojanje snose oni sami ? Oni su ti koji su neefikasni u izvođenju slobodnih bacanja. Želite da vas prestanu namjerno faulirati? Poradite na svojoj igri i počnite pogađati slobodna bacanja s većom uspješnošću pa će suparnička momčad brzo odustati od svog plana.
U konačnici je najvjerojatnije da će se naći nekakvo kompromisno rješenje, no koje će to rješenje biti, možemo samo nagađati.
Centar Los Angeles Clippersa, DeAndre Jordan, ozljedom je Blakea Griffina dobio priliku zasjati i itekako ju je iskoristio. U zadnjih devet utakmica bilježi brojke od 16.2 poena , 19.3 skoka i 2 blokade po utakmici te je uz Chrisa Paula najzaslužniji što su Clippersi u tom razdoblju ubilježili šest pobjeda, i to protiv momčadi iz samog vrha Zapadne konferencije poput Spursa, Rocketsa i Grizzliesa.
Međutim, Jordan i dalje ima jednu veliku boljku u svojoj igri, a to su slobodna bacanja. Ove sezone u prosjeku izvodi najviše slobodnih bacanja u karijeri, oko 5 po utakmici, a pogađa ih s (ne)uspješnošću od 40.9%. Mnoge su se momčadi ove sezone pokušale okoristiti time i primjenjivale su taktiku namjernog fauliranja kako bi zaustavili napad Clippersa i poslali DeAndrea na liniju slobodnih bacanja. Tako ih je nedavno u utakmici protiv Spursa šutnuo čak 28, a pogodio samo 10. Iako su Clippersi u toj utakmici izborili pobjedu, njihovom treneru, Docu Riversu, se ta taktika uopće nije svidjela.
„ Ja sam pripadnik stare škole i smatram da je takav način igre loš za ovaj sport i za njegove obožavatelje općenito, jer sumnjam da se njima to sviđa. No na kraju svega je to ipak dio igre. Možda bi trebali razmotriti prijedlog da se takve namjerne osobne pogreške kažnjavaju isto cijelu utakmicu, a ne samo u zadnje dvije minute. No nisam siguran ni da bi mi se to svidjelo.“
Hack a somebody je strategija koja se u NBA ligi upotrebljava već godinama, a i nastavit će se upotrebljavati dok god ima igrača koji se ne mogu sastati s linijom slobodnih bacanja poput DeAndrea, Dwighta Howarda, Andrea Drummonda i drugih. Postoji par rješenja koja se već duže spominju u kuloarima, a jedno od njih je da se namjerna osobna pogreška, umjesto samo u zadnje dvije minute, cijelu utakmicu kažnjava s jednim slobodnim bacanjem i loptom sa strane.Postoji i opcija da se kao u američkom nogometu, momčadi pruži izbor želi li izvesti slobodna bacanja ili ubaciti loptu sa strane.
Činjenica je da je dosadno gledati istog igrača kako pet napada zaredom izvodi slobodna bacanja i zaista uništava ljepotu igre. No pogledamo li drugu stranu medalje, čemu uopće smišljati prilagodbe i nova pravila zbog primjene ove taktike? Zašto bi se štitile i prikrivale mane nekih igrača kada stopostotnu krivicu za njeno postojanje snose oni sami ? Oni su ti koji su neefikasni u izvođenju slobodnih bacanja. Želite da vas prestanu namjerno faulirati? Poradite na svojoj igri i počnite pogađati slobodna bacanja s većom uspješnošću pa će suparnička momčad brzo odustati od svog plana.
U konačnici je najvjerojatnije da će se naći nekakvo kompromisno rješenje, no koje će to rješenje biti, možemo samo nagađati.
-
[youtube][/youtube]
uvijek sam govorio da je odlican igrac ali, nazalost, igrac bez kocnice jer tu kolicinu energije koju ima ni on sam izgleda ne moze zaustaviti i/ili kontrolisati. medjutim, da je fuckin' zvijer bgm jeste
uvijek sam govorio da je odlican igrac ali, nazalost, igrac bez kocnice jer tu kolicinu energije koju ima ni on sam izgleda ne moze zaustaviti i/ili kontrolisati. medjutim, da je fuckin' zvijer bgm jeste

Zašto bi kontrolisao tu energiju. Fizički najdominantniji igrač ikad: Wilt, Bron i Russ. 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Zato što je bit same igre znati kada usporiti odnosno ubrzati, to je ono što Wessa sprječava da bude u rangu Duranta i Jamesa 

-
malo previse ovog 'stani jebote' i 'dodaj vise' za moj ukus da bi ga stavio na pedijastal.Hrabrost koja bez problema prelazi granicu ludila. Čovjek koji vas najviše puta natjera da kažete "Stani jebote!", "dodaj više" i "Haha, ovo je nemoguć potez" nakon što u punom sprintu kompletan uskoči u obruč iskaljujući bijes zakucavanjem od kojeg zanijemi kompletna dvorana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.