NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: N.K Jedinstvo Bihac
Imam neki lijep osjecaj da mozemo do sva 3 boda . Samo ako im se napadaci zaustave donosimo pun plijen . Gledao sam ih u Cazinu prosle godine , ekipa koja igra slicnu igru kao i mi sa puno pasova i onda kad osjete priliku idu prema golu . Imaju par iskusnih igraca . Uz cvrstu i disciplinovanu igru u odbrani i brze kontre mozemo doci do bodova .
Tropic, kazes prosle godine, pa ljudi promijenili akipu nije to ista ekipa mi smo ih tamo dobili 1-2, sad su puno bolji i tesko cemo do boda a tek 3 necu ni da sanjam 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Kostur ekipe im je ostao i jos su se pojacali . Nasima je receno na samom zagrijavanju pred utakmicum,znaci 10 min do pocetka da je utakmica kupljena . Zato smo ih i dobili . Sa onom ekipom nismo mogli nikog u gostima dobiti . Isto tako i protiv Capljine . Mi smo isto jaci nego prosle godine , finu ekipicu imamo i sto da ne racunamo barem na bod ?LloriS je napisao/la:Tropic, kazes prosle godine, pa ljudi promijenili akipu nije to ista ekipa mi smo ih tamo dobili 1-2, sad su puno bolji i tesko cemo do boda a tek 3 necu ni da sanjam
necu ulaziti u to, ali niko od ljudi a toliko ih znam i po forumima i ovako na utakmicama nije spomenuo da je ta utakmica kupljena, a ako si ubjedjen i znas da je tako o tome se ne govori ovdje, u protivnom nemoj lupati gluposti za tu utakmicu jer bi se to saznalo i prosirilo voma brzo jer takve se stvari odma procuju, ali niko nije spomnuo da je ta utakmica prodana... i na kraju ljudski se nadati bar bodu ali tesko ova ekipa ima 12-2 gol razliku kuci u 3 tekme, a mi puno primamo golova na pocetku sezone, bice bas tesko 

Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 20 sep 2012, 03:47, ukupno mijenjano 1 put.
Znaju svi vjeruj mi . Prvo od igraca se to saznalo , jer su oni previse pricali o tome . Haj necemo bas o tome bitna nam je utakmica u subotu . Ne znam kakvo je stanje sa igrackim kadrom i ko ce nam faliti ... ?LloriS je napisao/la:necu ulaziti u to, ali niko od ljudi a toliko ih znam i po forumima i ovako na utakmicama nije spomenuo da je ta utakmica kupljena, a ako si ubjedjen i znas da je tako o tome se ne govori ovdje, u protivnom nemoj lupati gluposti za tu utakmicu jer bi se to saznalo i prosirilo voma brzo jer takve se stvari odma procuju, ali niko nije spomnuo da je ta utakmica prodana... i na kraju ljudski se nadati bar bodu ali tesko ova ekipa ima 12-2 gol razliku kuci u 3 tekme, a mi puno primamo golova na pocetku sezone, bice bas tsko
ne znam ko fali, kako sam cuo mozda hodzic i kova zbog kartona ovo ostalo bi trebalo biti spremno za utakmicu ali vidjecemo jos, ima jos 2 dana znace se vise tad sigurno
Previse kartona dobivamo i kod kuce i u gostima . Vise od pola njih su nepotrebni prekrsaji ili prigovor . Kovu moze Krci zamjeniti ali Mimija tesko ko . Mali je strasan . Vracaju nam se Trejic i Galin .
Ma da, ko da gledam da ce stupca staviti umjesto mimija, ali vidjecemo kazem ne zna se tacno ko ne moze igrati a sigurno ima bar 1-2 igracatropic je napisao/la:Previse kartona dobivamo i kod kuce i u gostima . Vise od pola njih su nepotrebni prekrsaji ili prigovor . Kovu moze Krci zamjeniti ali Mimija tesko ko . Mali je strasan . Vracaju nam se Trejic i Galin .
-
- Kontakt:
Ma daj molim te, de mi na PP posalji ime jednog igraca koji je pricao. Nemoj da seres, predpostavljam da nisi ni bio u Vitezu, ali hajde...kani se price o necem sta nisi gledao.tropic je napisao/la:
Znaju svi vjeruj mi . Prvo od igraca se to saznalo , jer su oni previse pricali o tome . Haj necemo bas o tome bitna nam je utakmica u subotu . Ne znam kakvo je stanje sa igrackim kadrom i ko ce nam faliti ... ?
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
Olimpic odigrao kod kuce u kupu 0:0 sa Vitezom ..
sve sam se nadao da cemo uspjeti izvuci neke bodove protiv Viteza ali tesko .. jbg
sve sam se nadao da cemo uspjeti izvuci neke bodove protiv Viteza ali tesko .. jbg

tropic je napisao/la:Kostur ekipe im je ostao i jos su se pojacali . Nasima je receno na samom zagrijavanju pred utakmicum,znaci 10 min do pocetka da je utakmica kupljena . Zato smo ih i dobili . Sa onom ekipom nismo mogli nikog u gostima dobiti . Isto tako i protiv Capljine . Mi smo isto jaci nego prosle godine , finu ekipicu imamo i sto da ne racunamo barem na bod ?LloriS je napisao/la:Tropic, kazes prosle godine, pa ljudi promijenili akipu nije to ista ekipa mi smo ih tamo dobili 1-2, sad su puno bolji i tesko cemo do boda a tek 3 necu ni da sanjam
Svaka cast na postu. ja kad sam davno napisao na forum da je prodana utakmica bila nije mi nitko vjerovao,napadali su me biscani ali eto zna se sve.11 utakmica smo imali u nizu bez poraza i ta kuci bas s slabasnim jedinstvom te godine kiksamo.kad je se vidjelo da se nece u PL tj. da grad neda pare prodala se i utakmica u zadnji tren.publici nije bilo jasno sta rade igraci,isto nadrogirani su bili. (i Da se nitko ne naljuti) Sve najbolje u sezoni zelim!

-
- Kontakt:
Jesi li ti bio na toj utakmici?nkvitez je napisao/la:
Svaka cast na postu. ja kad sam davno napisao na forum da je prodana utakmica bila nije mi nitko vjerovao,napadali su me biscani ali eto zna se sve.11 utakmica smo imali u nizu bez poraza i ta kuci bas s slabasnim jedinstvom te godine kiksamo.kad je se vidjelo da se nece u PL tj. da grad neda pare prodala se i utakmica u zadnji tren.publici nije bilo jasno sta rade igraci,isto nadrogirani su bili. (i Da se nitko ne naljuti) Sve najbolje u sezoni zelim!
Ja ne znam kako ste igrali kroz sezonu, znam da ste te godine u prvom dijelu sezone zasluzeno odnijeli bod iz Bihaca, ali niko me ne moze razuvjeriti da smo vas pojeli igrom u Vitezu, kraj Samuela niste mogli proci.
Oke ta opcija da su vasi igraci "pustali", ja samo garantujem sto se tice sudjenja i igre da je sve bilo korektno, niti je bilo kakvih grubih startova.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
-
- Kontakt:
Tek sada izlazi na vidjelo ''Dasina'' politika, nije on samo ovu utakmicu prodo ima ih jos 3-4(da nije prodo mi bi sada bili u PL)..nkvitez je napisao/la:tropic je napisao/la:Kostur ekipe im je ostao i jos su se pojacali . Nasima je receno na samom zagrijavanju pred utakmicum,znaci 10 min do pocetka da je utakmica kupljena . Zato smo ih i dobili . Sa onom ekipom nismo mogli nikog u gostima dobiti . Isto tako i protiv Capljine . Mi smo isto jaci nego prosle godine , finu ekipicu imamo i sto da ne racunamo barem na bod ?LloriS je napisao/la:Tropic, kazes prosle godine, pa ljudi promijenili akipu nije to ista ekipa mi smo ih tamo dobili 1-2, sad su puno bolji i tesko cemo do boda a tek 3 necu ni da sanjam
Eh sad se nadam da ce svi ljubitelji Bratstva biti malo osvjesceniji, da sad znaju ''Ko je Daso''
Krka Novo Mesto - Jedinstvo danas 17.00h prijateljska utakmica,po meni i mnogim drugima bespotrebna utakmica jer u subotu je jedna od najbitnijih utakmica u ovoj polusezoni i treba da su odmorni i psihicki pripremljeni al et tako je uprava odlucila i odvela ihU SL. 

Ta ista uprava tj predstavnici kluba idu u Slunj na utakmicu Hrvatskog kupa izmedju Slunja i Hajduka . Sve mi smijesno postaje !
-
- Kontakt:
Da necete i vi dozivit sto i Sloboda, nedaj boze :/
Ne vjerujem da hocemo . Doslo smo skoro do dna pa smo se probudili mi navijaci i digli klub iz mrtvih . Sad je tu nova uprava koja mi kako mi se cini gleda na Jedinstvo kao na jednu stranku i tako se i ponasa prema njemu . Ljudi gledaju svoju korist ( mozda i grijesim ) a i politika se mijesa u klub . Mozda 40 % Uprave istinski voli Jedinstvo . Neka je nama Jedinstvo zivo i hajmo reci stabilno i ostalo nije bitno 

Krka Novo Mesto - NK Jedinstvo 0 : 2 strijelci Mešić i Kovačević, inače Krka se takmiči u istom rangu kao i Jedinstvo dakle 2 liga slovenije i trenutno je ubjedljivo na prvom mjestu .. http://www.nzs.si/tekmovanja/2-snl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Pa eto ako vama ostalo nije bitno , Pustite Bratstvo u Subotutropic je napisao/la:Ne vjerujem da hocemo . Doslo smo skoro do dna pa smo se probudili mi navijaci i digli klub iz mrtvih . Sad je tu nova uprava koja mi kako mi se cini gleda na Jedinstvo kao na jednu stranku i tako se i ponasa prema njemu . Ljudi gledaju svoju korist ( mozda i grijesim ) a i politika se mijesa u klub . Mozda 40 % Uprave istinski voli Jedinstvo . Neka je nama Jedinstvo zivo i hajmo reci stabilno i ostalo nije bitno

pa dobro eto necemo vam zabiti vise od 2 gola .. treba vam izaci u susret ipak kad ovako kukaš ovdjeNkBratstvoGracanica je napisao/la:Pa eto ako vama ostalo nije bitno , Pustite Bratstvo u Subotutropic je napisao/la:Ne vjerujem da hocemo . Doslo smo skoro do dna pa smo se probudili mi navijaci i digli klub iz mrtvih . Sad je tu nova uprava koja mi kako mi se cini gleda na Jedinstvo kao na jednu stranku i tako se i ponasa prema njemu . Ljudi gledaju svoju korist ( mozda i grijesim ) a i politika se mijesa u klub . Mozda 40 % Uprave istinski voli Jedinstvo . Neka je nama Jedinstvo zivo i hajmo reci stabilno i ostalo nije bitno

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.