Desavanja unutar reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

masinovodja
Kontakt:

Re: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la masinovodja » 03 sep 2014, 12:25

Podrzavat ovog Halepa u bilo cemu, vjerovati mu i mislit da on hoce neko dobro savezu... trebas bas bit.. da se ne izrazim, cudan u glavu :-)

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 03 sep 2014, 19:55

Zbog kojih razloga novinari sute po pitanju Begica? Vrsi se spor na sudu protiv doticnog, u pitanju milioni i on i dalje na celu saveza, pa to jos ima samo kod nas i u Mianmaru. Ubrzo ce vrijeme pokazati da je prosla garintura mehlem u poredjenju sa ovom. Ponasaju se diktatorski sve to treba rastjerati, onu Kozetinu na prisilni rad. Neko vec rece klasicni spin, skretanje paznje dok mnogi razglabaju o Halepu mnogo veci krimosi mirni. Sve to treba strpati u istu celiju i Halepa i njih tuto kompleto. Mora da je sa Halepom problem stvoren onda kada su rastalili milione od SP, on se jadnik ponadao da ce dobiti veci cut. Sta je sa kozom Pecikozom jeli i dalje glumi dzeksonovog bodyguarda?
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

ajaca
Kontakt:

Post Postao/la ajaca » 03 sep 2014, 22:05

Hoće li mi neko reći kakvo je ovo negativno pisanje Avaza u zadnje vrijeme? Svi portali pišu kako je repr. dočekana u Tuzli samo Avaz veliki naslov kao "dočekalo ih 50 navijača". Pratim dešavanja oko repr., ali nisam u toku oko pomenutog lista. Da nije neki njihov novinar dobio po "njonji" u Brazilu:hmmmmm:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 04 sep 2014, 00:30

ajaca je napisao/la:Hoće li mi neko reći kakvo je ovo negativno pisanje Avaza u zadnje vrijeme? Svi portali pišu kako je repr. dočekana u Tuzli samo Avaz veliki naslov kao "dočekalo ih 50 navijača". Pratim dešavanja oko repr., ali nisam u toku oko pomenutog lista. Da nije neki njihov novinar dobio po "njonji" u Brazilu:hmmmmm:
Ja cu ti odgovorit,postoje novinari koji uvijek i svim silama rade protiv reprezentacije,kad apslolviraju jednu izmisljenu aferu u reprezentaciji uvijek iznova izmisle novu.
I na zalost,ne rade samo u Avazu,ima ih na sve strane.

Alipasino071
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino071 » 04 sep 2014, 11:42

Rusilac je napisao/la:
ajaca je napisao/la:Hoće li mi neko reći kakvo je ovo negativno pisanje Avaza u zadnje vrijeme? Svi portali pišu kako je repr. dočekana u Tuzli samo Avaz veliki naslov kao "dočekalo ih 50 navijača". Pratim dešavanja oko repr., ali nisam u toku oko pomenutog lista. Da nije neki njihov novinar dobio po "njonji" u Brazilu:hmmmmm:
Ja cu ti odgovorit,postoje novinari koji uvijek i svim silama rade protiv reprezentacije,kad apslolviraju jednu izmisljenu aferu u reprezentaciji uvijek iznova izmisle novu.
I na zalost,ne rade samo u Avazu,ima ih na sve strane.
tacno tako. zavjera cie, vatikana, masona... kako ljudi mogu lupetat, uvijek se i iznova iznenadim

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 04 sep 2014, 15:25

i ako je poznati klan (spahic, dzeko, ibricic) unisten, ipak imam osjecaj da nesta nije uredu s dzekom i ostatkom ekipe.....ima tu jos nerijesenih stvari....

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 04 sep 2014, 19:25

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:i ako je poznati klan (spahic, dzeko, ibricic) unisten, ipak imam osjecaj da nesta nije uredu s dzekom i ostatkom ekipe.....ima tu jos nerijesenih stvari....

Ima tu dosta toga ja mislim. I tek će da se riješava. Mislim da je velika greška što je Džeko kapiten, ali vidjećemo

ajaca
Kontakt:

Post Postao/la ajaca » 04 sep 2014, 19:33

nebeskasila je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:i ako je poznati klan (spahic, dzeko, ibricic) unisten, ipak imam osjecaj da nesta nije uredu s dzekom i ostatkom ekipe.....ima tu jos nerijesenih stvari....

Ima tu dosta toga ja mislim. I tek će da se riješava. Mislim da je velika greška što je Džeko kapiten, ali vidjećemo
Po čemu ste to zaključili?

pasi
Kontakt:

Post Postao/la pasi » 05 sep 2014, 04:53

ajaca je napisao/la:
nebeskasila je napisao/la:

Po čemu ste to zaključili?
OSJEĆAJU TO :ljepota: :tokralju:

slika
Zadnja izmjena: pasi, dana/u 05 sep 2014, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO ČELIK

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 sep 2014, 10:16

Čuj klan, još malo počet će dilati drogu, otimati malu djecu i ubijati ljude, :roll:

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 05 sep 2014, 20:23

Prijenos mladih na ORF+ Sport.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 06 sep 2014, 10:03

rikimo je napisao/la: U isčekivanju kvalifikacijskih utakmica za EP2016 u Francuskoj pozitivna je činjenica da je novi kvalifikacijski format mnogo lakši nego oni raniji, ali upozorava realnost da su Belgija, Vels i Izrael jači od Grčke, Slovačke i bilo koje baltičke reprezentacije. Pred nama je tako vrlo interesantan period u kojem će trebati reprezentaciju obnoviti, te rezultatski osigurati da naredno veliko taktičenje ne ostane bez jedinog debitanta iz Brazila. Bilo kako, bit će zanimljivo.
:wtf: :lol: :lol: :lol: :crazy: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :pinokio: :pinokio: :pinokio: :pinokio: :rol: :rol: :rol: :rol:

DOBAR. DOBAR. nema sta

stvarno si me nasmijo! Tekst je super, novinar zapravo pokusaj od novinara nezna sta zeli upravo da kaze, zapravo pokusava sve da nametne neke svoje fazone koje su vec olizane!!! Vidi se da je znalac sto se tice nogometa :tokralju: :tokralju:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 06 sep 2014, 12:05

činjenica je da je ton avaza u posljednje vrijeme više negativan nego pozitivan, ni meni se to ne dopada, ali šta ako je stvarno bilo 50 ljudi na dolasku reprezentacije? treba li to napisati ili ne? jeli bolje ko FACE pisati o deset hiljada bosanaca u brazilu?
naši mediji su, sa pojedincima koji su časni izuzetci, ili politički obojeni, ili haotični ili nekompetentni ili populističko smeće, ili sve to zajedno! to je naša tužna realnost!

ajaca
Kontakt:

Post Postao/la ajaca » 06 sep 2014, 13:07

jestamaji je napisao/la:
činjenica je da je ton avaza u posljednje vrijeme više negativan nego pozitivan, ni meni se to ne dopada, ali šta ako je stvarno bilo 50 ljudi na dolasku reprezentacije? treba li to napisati ili ne? jeli bolje ko FACE pisati o deset hiljada bosanaca u brazilu?
naši mediji su, sa pojedincima koji su časni izuzetci, ili politički obojeni, ili haotični ili nekompetentni ili populističko smeće, ili sve to zajedno! to je naša tužna realnost!
Koliko se mogli vidjeti na TV prostor oko ulaza u hotel je bio osiguran, a i inače je skučen tako da nije ni moglo stati više ljudi, a da mogu vidjeti bar nešto. A po ostalim snimcima vidi se da je najviše raje bilo oko samog stadiona prije početka treninga i na kraju. Tako da mislim da je cifra od 50 ljudi zlonamjerno iznešena, sve i da je istinita, mislim da nije bitna da se stavlja u naslov teksta.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 07 sep 2014, 00:47

Avaz je obicno smece i pamflet najveceg prevaranta fahrudina radoncica, (namjerno malim slovima).
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 09 sep 2014, 11:43

Gledam Dzeko dijeli 4 ulaznice i objavljena slika. Fino se vidi 40 maraka jedna ulaznica.
Pa kako ih nije stid?
Ja sam bio u Parizu za 15 eura, jos odlucujuca tekma za odlazak na prvenstvo. Samo sto ljudi tamo imaju po 5-6 ako ne i vise puta vecu platu nego u BiH. Mislim da je u Parizu bilo ulaznica i po 10 eura.
Kakva otimacina! Nek se srame ovi iz saveza!!

Zbog ovakvih stvari se treba igrati na Kosevu. Pa fino lijepo cijena 10-15 maraka i svako moze dijete odvesti.

Evo i link na sliku: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 6071_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 09 sep 2014, 11:47

Bolje i to nego da piše Gratis. :D

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 09 sep 2014, 11:54

BelminM23 je napisao/la:Bolje i to nego da piše Gratis. :D
Ti ne kontas ili ja ne kontam sta si ti htio reci?

Nisu problem Dzekine 4 ulaznice. Njemu svaka cast sto ce ih nekom dati ali one su u svemu ovom najmanje bitne.
Na njima sam vidio cijenu a to znaci da su i ostale koje se ne poklanjaju 40 km (bar one na zapadu).
Problem je sto su ulaznice tako skupe i sto se ljudi u BiH deru maksimalno.

Po kojoj logici je Zenica skuplja od Pariza? I to veoma atraktivan protivnik, fudbalska sila Kipar.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 09 sep 2014, 12:14

Pa da karte su već unazad par godina 40-30-20-20.

A vala ja sam ove od 20 karte plaćao i po 40KM, a i nije mi žao uživao sam kad sam bio na utakmicama.

A ne znam šta bih ti rek'o u vezi tih ulaznica, šta bi bilo da stave ulaznice 10KM, opet bi bilo isto ljudi na stadionu. A džaba kad ovi vazda prodaju skuplje. A inače ja sam plaćo samo skuplje ulaznice jer nisam ih mogao sebi kupiti u poslovnicama, jbg maloljetan, al sad kad budem punoljetan(ubrzo) kupovat ću ih sam sebi i ići na utakmicu. (Valjda budem u dobroj finansijskoj situaciji pred utakmice) :D

edit: Inače čim su grupe bile izvučene, i dobio se onaj raspored odmah sam nanijetio otići gledat BiH- Belgija, al kakve sam ja nafake bit će skuplje ulaznice i to dosta... A najgore što nisam bio toliko u toku za ovu utakmicu, kont'o sam da su opet ulaznice sve otišle, pa mi se nešto i nisu davale pare, al nema veze bitna je pobjeda gledo ja utakmicu ili neko peti tamo. Što se mene tiče ne moram nikako ni otići samo da mi odemo na EP. (repku volim haman više nego sebe :lol: )

:bih:

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 sep 2014, 12:36

Djeco draga, pa moramo nekako financirati nas fudbal! Necemo vazda biti u minusu.....Osim toga sam uspjeh ekipe diktira cjenu!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: edvaE2, greenwood, HariTz, lol89 i 38 gostiju.