FK Mladost DK

AdiFKS
Kontakt:

Re: FK Mladost Kakanj

Post Postao/la AdiFKS » 21 okt 2015, 17:56

Hoce li parking za nas gostujuce navijace biti ovaj dio iza male tribine?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Addict
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Mladost Kakanj

Post Postao/la Addict » 21 okt 2015, 18:09

AdiFKS je napisao/la:Hoce li parking za nas gostujuce navijace biti ovaj dio iza male tribine?
Mislim da, ali nisam 100% siguran. Inace parkinga nema dovoljno, sada su ovo uradili ali to je jedan od problema. Ali, slobodno ostavi negdje drugo auto garantujem ti da ti nece nista faliti.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 21 okt 2015, 18:12

Ok, hvala.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 21 okt 2015, 18:55

Addict je napisao/la:
AdiFKS je napisao/la:Hoce li parking za nas gostujuce navijace biti ovaj dio iza male tribine?
Mislim da, ali nisam 100% siguran. Inace parkinga nema dovoljno, sada su ovo uradili ali to je jedan od problema. Ali, slobodno ostavi negdje drugo auto garantujem ti da ti nece nista faliti.
Prijatelju, ne možeš ti garantovati tako nešto... Sjećam se da si garantovao navijačima Slobode kako ih niko neće ružno pogledati,
niti će doživjeti neke neugodnosti na utakmici Mladost - Sloboda, i poželio si im dobrodošlicu, što je svakako za pohvalu.
Međutim, pogriješio si jer si nešto garantovao i obećao, a desilo se baš suprotno... Nakon toga pravdao si se da su to bila
pijana djeca i pazi sad ovo, rekao si da ste vi stariji pokušali to spriječiti no nažalost niste uspjeli. A, prethodno si garantovao.
Mislim, nemoj me pogrešno shvatiti, nisi ti loš momak, imaš najbolje namjere... ali, ne obećavaj ako to ne možeš ispuniti.
F.K.SARAJEVO

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 21 okt 2015, 21:11

evo ja zivim blizu stadiona i garantujem ti da kod mene moze se ostaviti auto...nama je cast da nam dolazi sampion i mladost je oduvijek bila nekako vezana za sarajevo...Nijaz Merdanovic je iz Doboja a znamo koliko je cijenjen u Sarajevu...sa nama je u zadnjoj utakmici za ulazak proti goska bio nekoliko hordasa i zato bujrum na otvorenje prelijepog stadiona...dobro nam dosli ...a kako sam jos cuo spominje se neko druzenje hordi i crvene legije prije utakmice..odlazak na drevni grad bobovac....

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 21 okt 2015, 22:28

Ma opusteno ljudi. Nema ovdje tenzija, niti potrebe za nekim sukobom i slicnim ponasanjem. Pitam onako informativno posto nas dolazi mini kolona od 4 auta moje raje. Bezveze pricamo,
Niti nama trebaju neke garancije jer smo sa Sarajevom prosli cijelu drzavu i pola Evrope. Niti ima potrebe da se dize tenzija sa ljudima iz Kaknja. Poslije ove utakmice badogda pobjedili sve i jednu na novom/starom stadionu do kraja sezone :mrgreen: :wave:

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 21 okt 2015, 23:00

molotovljev je napisao/la:
Addict je napisao/la:
Prijatelju, ne možeš ti garantovati tako nešto... Sjećam se da si garantovao navijačima Slobode kako ih niko neće ružno pogledati,
niti će doživjeti neke neugodnosti na utakmici Mladost - Sloboda, i poželio si im dobrodošlicu, što je svakako za pohvalu.
Međutim, pogriješio si jer si nešto garantovao i obećao, a desilo se baš suprotno... Nakon toga pravdao si se da su to bila
pijana djeca i pazi sad ovo, rekao si da ste vi stariji pokušali to spriječiti no nažalost niste uspjeli. A, prethodno si garantovao.
Mislim, nemoj me pogrešno shvatiti, nisi ti loš momak, imaš najbolje namjere... ali, ne obećavaj ako to ne možeš ispuniti.
Upravu si, ne može se ništa garantovati, najbolje namjere postoje ali se uvijek može desiti nešto nepredviđeno. Da bi garantovao čovjeku auto morao bi stražariti pored njega. Što se slobodinih navijača tiče, nisu doživjeli nikakve neugodnosti, bilo je skandiranja grupe omladine, ali ništa strašno. Koliko nas je bilo oni nisu ništa niti čuli, ali kamera je bila iznad CL i to zabilježila. Mada, nadam se da se takva skandiranja neće ponoviti, nikome to nepaše a i prevaziđeno je. Prićamo sa tom mlađom rajom, uvodimo ih, pa vidjet ćemo.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 okt 2015, 09:13

Sretno vam akobogda otvaranje stadiona i da ga zacinite prvom pobjedom akobogda.
Sretno
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Addict
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Mladost Kakanj

Post Postao/la Addict » 22 okt 2015, 09:28

molotovljev je napisao/la:
Addict je napisao/la:
Vjeruj i sad mi je toliko krivo zbog onog na utakmici MDK-SLO... apsolutna glupost, nepotrebno, nepromisljeno... ali ma kraju nije ni tolika tragedija, sta se to desilo osim Slo-slo-slobodo i provanje Husrefu. Ne umanjujem jer vas to normalno vrijedja, i imate pravo da vam bude krivo, ali brate nikome nije falilo nista, i ko hoda po tribini to je za ostala desavanja maciji kasalj.
Ovo za parking Amar je dobro rekao, i ja zivim blizu stadiona i ima mjesta za par auta. Ko zeli neka mi se javi ostavi kod mene pred kucom i hajmo na pivu. Naravno, nismo mi indijanci nikakvi, proslu sezonu nam je doslo najmanje 10 grupa i nikome nije falilo nista. Ko je htio docekan je pivom, i zbog toga mi je krivo sto je ova sezona krenula u krivom smjeru, a nije smjela. Prvo ono za izbacivanje naseg navijaca zbog psovanja sudiji, nepotrebno prije svega snimano, nepotrebno objavljeno, mediji napuhali a niko i ne zna sta se desilo. Sad kazu mi dobi s Lesinarima, niti smo ih kad vidjeli, ni culi se, ni gostovali u BL, nigdje veze. Pa onda ovo sa Slobodom... a sve u svemu, sve nebitno i premalo.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 22 okt 2015, 13:51

Čestitke na stadionu. Koliko mogu vidit, imate Zapad,Jug i Sjever? Samo naprijed.
NK Široki Brijeg

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 22 okt 2015, 14:08

Hvala na cestitkama a imamo zapad i sjever :)

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 22 okt 2015, 14:18

S ozirom da sad igrate na novom stadionu, bice penosi na tv-u, zna li se s koje strane ce se snimati, pravi li se neko postolje naspram centralne tribine il ce se s glavne tribine snimati, nekako je ljepse kad u kadru imas tribine i navijace, a ne tamo pomocni teren.

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 22 okt 2015, 14:19

ziher je napisao/la:Hvala na cestitkama a imamo zapad i sjever :)
Ziher sta se desava sa stolicama na tribini iza gola

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 22 okt 2015, 14:21

kakanjac62 je napisao/la:
Postavljanje stolica na sjever upravo u toku.

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 22 okt 2015, 14:27

Addict je napisao/la:
kakanjac62 je napisao/la:
Postavljanje stolica na sjever upravo u toku.

Hvala za brzu informaciju .Znaci sve ce biti spremno do subote jedino me nervira sto ne mogu da nadjem nigdje na internetu gdje mogu da gledam utakmicu.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 22 okt 2015, 14:39

Kamere ce biti na glavnoj tribini i na terenu vjerovatno ispod glavne tribine, jest da bi bilo bolje da je na suprotnoj strani ali sta ces tako je kako je

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 22 okt 2015, 14:48

ziher je napisao/la:Kamere ce biti na glavnoj tribini i na terenu vjerovatno ispod glavne tribine, jest da bi bilo bolje da je na suprotnoj strani ali sta ces tako je kako je
Stadion je okrenut tako da moraju kamere biti na zapadu, zbog sunca i svega, a glavna nam je tribina na zapadu. Ali sta se moze... cuo sam da ce biti neke kucice za kamere na istoku uskoro kako bi snimali prema zapadnoj trbini.

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 22 okt 2015, 15:36

Moze li mi neko objasnit koja je to Moja Tv.Sta je to .Ja sam nesto nasao I pretplatio se na internetu na Moja Tv ali tamo ima nekih bukadar programa .izgleda da sam samo bacio 20 maraka koliko kosta pretplata za mjesec dana ali nema veze samo pokusavam da nadjem gdje da gledam utakmicu Mladost Sarajevo.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 22 okt 2015, 17:49

Kada udjes na site bht pa u aplikaciju moja tv, pojave se ikone tv stanica. Obicno na prvom mjestu je ikona moja tv, kliknes na nju i tjt.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 22 okt 2015, 18:00

Danas bio na stadionu, radi se punom parom, svi radovi pri kraju. Interesantno je da raja non stop dolazi i pita za kupovinu ulaznica. S obzirom na interesovanje, mislim da nece svi moci doci do karte. Trebamo ovim tribinama hitno podici sprat. :)
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.