Mislim da je Abramovič odplatio dug za Chelsea dok su novi vlasnici Liverpoola odplatili dio duga koji je klub imao za ostale ne znam kakva je trenutna situacija.Bertrand je napisao/la:Šefe, ovome ima godina dana. Jesi u toku da su u klubu novi vlasnici, koji su istog trenutka, nakon preuzimanja, otplatili kompletan dug kluba?Saurman je napisao/la: podatak iz 11 Jula 2010.
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Winston Smith
- Kontakt:
Pa oglasili su se, trebao si procitati link koji sam postavio na prosloj stranici.Saurman je napisao/la: Ako Uefa zabranjuje finansiranje klubova od strane samih vlasnika zašto se nisu oglasili povodom ovog potpisivanja 10 godišnjeg ugovora sa Etihad-om od £400 mil, jer kako sad izgleda sami vlasnici mogu indirektno uložiti novac u klub kroz razne sponzorske ugovore sa kompanijama koje su u vlasništvu u ovom slučaju Abu Dabi grupe koja je vlasnik Citya i gdje je tu onda FFP ?.
Barcelonu i Real vrlo vjerovatno nece pogoditi ali ce i oni morati obratiti paznju na poslovanje, ManUtd, Chelsea i ManCity bi moglo pogoditi a sve donedavno do odlaska H&G ni Liverpoolu nije bilo posebno veselo.
BIG BROTHER IS WATCHING YOU!
NEVS je kupovinom kluba otplatila dugove prema banci, tako da je kupovinom taj dug eliminiran.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Ma da vi sve znate.Niko nije duzan u danasnjem fudbalu osim cityja.Ja jedva cekam taj financijski fair play pa da vidimo ko to posluje pozitivno. Real Barca Man utd ili neko treci ma dajte molim vas prvo nek njih iskljuce pa mogu i city.Imaju ove koji kroz citavu istoriju trose lovu i sada kad city ima pitaju od kud im ta lova.Sta koga boli briga koliko etihad placa za ime stadiona Cityju.Nek potpise Man united ugovor sa nekim polubratom od Glazera na 7 milijardi sta mene to zanima.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Megamon
- Kontakt:
Corintians ponudio 40 miliona za Teveza
.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- mexy_whites
- Kontakt:
Meni je čudno otkud brazilcima ove pare :S Ponuda je definitivno upućena i ne bi me iznenadilo da Tevez ode u Brazil. Tamo je već igrao, porodica će mu biti blizu, ljepše je vrijeme, imaće visoku platu itd...Megamon je napisao/la:Corintians ponudio 40 miliona za Teveza.
Side before self
- gloryhunter
- Kontakt:
hahahah kako da nisu....Rizah je napisao/la:NEVS je kupovinom kluba otplatila dugove prema banci, tako da je kupovinom taj dug eliminiran.

- The DocTOR!!
- Kontakt:
Prijatelju nije ni tebi lako .gloryhunter je napisao/la:hahahah kako da nisu....Rizah je napisao/la:NEVS je kupovinom kluba otplatila dugove prema banci, tako da je kupovinom taj dug eliminiran.

YOU'LL NEVER WALK ALONE!!
Brazil je među 10 najjačih ekonomija svijeta, tačnije trenutno zauziam sedmo mjesto s tendecijom rasta. Tako da te ne treba čuditi, sasvim je normalno da će jedan dio tog ogromnog kapitala se naći i u sportu.mexy_whites je napisao/la:Meni je čudno otkud brazilcima ove pare :S Ponuda je definitivno upućena i ne bi me iznenadilo da Tevez ode u Brazil. Tamo je već igrao, porodica će mu biti blizu, ljepše je vrijeme, imaće visoku platu itd...Megamon je napisao/la:Corintians ponudio 40 miliona za Teveza.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- gloryhunter
- Kontakt:
The DocTOR!! je napisao/la:Prijatelju nije ni tebi lako .gloryhunter je napisao/la:hahahah kako da nisu....Rizah je napisao/la:NEVS je kupovinom kluba otplatila dugove prema banci, tako da je kupovinom taj dug eliminiran.Dugovi su isplaceni...tako da poslujemo u plusu

http://www.sportsbusinessdaily.com/Dail ... -Debt.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo, kralju, samo za tebe.
Otplaćeno je 323m dolara, te je ostalo još 60m dolara, što je vrlo moguće već otplaćeno, do sada. Ali uglavnom, većina duga je vraćena.
Evo, kralju, samo za tebe.
Otplaćeno je 323m dolara, te je ostalo još 60m dolara, što je vrlo moguće već otplaćeno, do sada. Ali uglavnom, većina duga je vraćena.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
- Megamon
- Kontakt:
Manchester City i službeno je odbio ponudu brazilskog Corinthiansa za kupovinu njihovog kapitena i jednog od najboljeg fudbalera Carlosa Teveza tešku 35 miliona funti, pišu otočki mediji.
Tevez želi otići Eastlandsa kako bi bio bliže djeci u rodnoj zemlji. To bi mu nedvojbeno omogućio prelazak u Corinthians u kojem je igrao samo jednu punu sezonu, ali mu je i to bilo dovoljno da bude proglašen najboljim igračem lige, međutim svota novca koju je Corinthians ponudio nije bila dovoljna da čelnici Cityja prihvate transfer budući oni traže 15 miliona više, navodi Telegraph.
Inače, Tevezov agent Kia Joorabchian potvrdio je ranije da je Corinthians poslao i službenu ponudu, što bi argentinskog napadača učinilo najskupljim fudbalerom Južne Amerike ikad, no, barem zasad, do transfera neće doći.
Engleski mediji nagađaju da bi za Tevezom mogao posegnuti Realov trener Jose Mourinho koji je sugerirao da je njegovoj ekipi potreban još jedan napadač, a omaleni Argentinac preferirao bi transfer u evropsku zemlju sa španskim govornim područjem ne ostvari li mu se željeni transfer u Južnu Ameriku.
(Izvor:Totalsport)
Tevez želi otići Eastlandsa kako bi bio bliže djeci u rodnoj zemlji. To bi mu nedvojbeno omogućio prelazak u Corinthians u kojem je igrao samo jednu punu sezonu, ali mu je i to bilo dovoljno da bude proglašen najboljim igračem lige, međutim svota novca koju je Corinthians ponudio nije bila dovoljna da čelnici Cityja prihvate transfer budući oni traže 15 miliona više, navodi Telegraph.
Inače, Tevezov agent Kia Joorabchian potvrdio je ranije da je Corinthians poslao i službenu ponudu, što bi argentinskog napadača učinilo najskupljim fudbalerom Južne Amerike ikad, no, barem zasad, do transfera neće doći.
Engleski mediji nagađaju da bi za Tevezom mogao posegnuti Realov trener Jose Mourinho koji je sugerirao da je njegovoj ekipi potreban još jedan napadač, a omaleni Argentinac preferirao bi transfer u evropsku zemlju sa španskim govornim područjem ne ostvari li mu se željeni transfer u Južnu Ameriku.
(Izvor:Totalsport)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- majestic24
- Kontakt:
Vi poslujete u plusu?? De nemoj biti smijesan allaha ti.The DocTOR!! je napisao/la:Prijatelju nije ni tebi lako .gloryhunter je napisao/la:hahahah kako da nisu....Rizah je napisao/la:NEVS je kupovinom kluba otplatila dugove prema banci, tako da je kupovinom taj dug eliminiran.Dugovi su isplaceni...tako da poslujemo u plusu
Neigrate 2 godine ligu prvaka,imate jedan od manjih stadiona,ni u evropskoj ligi niste nesto posebno bili uspjesni... Nema teoretske sanse da mozete pozitivno poslovati.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- King Kenny
- Kontakt:
Jel na slici s Džekom i Kolarovom onaj Savić ...što je skoro potpisao?
Ako je tako, našli se balkanci
.
Ako je tako, našli se balkanci

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Slika 1: Džeko govori ovoliki je bazen u Semizovcu .
Slika 2: Razgovaraju Kolarov, Džeko i Savić i nakon duže rasprave zaključili su da nijedan neće biti u startnih 11.
Slika 3: Clishy e pita šta li sad Paja piše o meni na temi Arsenala
Slika 4: Savić misli sam u sebi obezbjedio sam se za cijeli život
Slika 5: Mancini prstima pokazuje ovoliko mi treba da dobijem otkaz
Slika 6: Na ovoj slici postavlja se pitanje šta Philips radi?
Slika 7: Silva pokazuje rukom, želim biti ovako razvijen
Slika 2: Razgovaraju Kolarov, Džeko i Savić i nakon duže rasprave zaključili su da nijedan neće biti u startnih 11.
Slika 4: Savić misli sam u sebi obezbjedio sam se za cijeli život
Slika 5: Mancini prstima pokazuje ovoliko mi treba da dobijem otkaz
Slika 6: Na ovoj slici postavlja se pitanje šta Philips radi?
Slika 7: Silva pokazuje rukom, želim biti ovako razvijen

There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Goalgetter
- Kontakt:
Dijamant hladi muda, ovaj put van terena 

Rizah je napisao/la:Slika 1: Džeko govori ovoliki je bazen u Semizovcu .

Greatness dies
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa i ne baš. Vratiš se malo u prošlost i shvatiš zašto samo on gura bure, dok se ostali brćkaju.Rizah je napisao/la:Slika 6: Na ovoj slici postavlja se pitanje šta Philips radi?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.