Olimpik Sarajevo
-
- Kontakt:
Re: Olimpik Sarajevo
Ma rizzla citav zivot za olimpik navija jel tako ?
Pa ne bi im valjalo da dodju na sjever
- themaniaks
- Kontakt:
kad je mogao RA zasto oni ne bi mogliSamo F.K.S !! je napisao/la:Ma rizzla citav zivot za olimpik navija jel tako ?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
-
- Kontakt:
Brate mi to ne odlucujemothemaniaks je napisao/la:kad je mogao RA zasto oni ne bi mogliSamo F.K.S !! je napisao/la:Ma rizzla citav zivot za olimpik navija jel tako ?

Sta vam je sa stadiona, jesu li radovi idokle dosli? 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
Drugo je RA , drugo su vukovi .. znate mozda na sta mislim !sajo10 je napisao/la:Sta vam je sa stadiona, jesu li radovi idokle dosli?
Sto se tice stadiona , ako si citao prije uradjena je loza , wc-ovi , mijenjaju se stolice na zapadu ( ili bi trebale ) , postavljen led ekran , zamijenjene sijalice na reflektorima itd..
Zar nije mislio na stadion OtokaRespektiva je napisao/la:Drugo je RA , drugo su vukovi .. znate mozda na sta mislim !sajo10 je napisao/la:Sta vam je sa stadiona, jesu li radovi idokle dosli?
Sto se tice stadiona , ako si citao prije uradjena je loza , wc-ovi , mijenjaju se stolice na zapadu ( ili bi trebale ) , postavljen led ekran , zamijenjene sijalice na reflektorima itd..

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- bistrikboy
- Kontakt:
Tema!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
Greska onda moja..Hairlija je napisao/la:Zar nije mislio na stadion OtokaRespektiva je napisao/la:Drugo je RA , drugo su vukovi .. znate mozda na sta mislim !sajo10 je napisao/la:Sta vam je sa stadiona, jesu li radovi idokle dosli?
Sto se tice stadiona , ako si citao prije uradjena je loza , wc-ovi , mijenjaju se stolice na zapadu ( ili bi trebale ) , postavljen led ekran , zamijenjene sijalice na reflektorima itd..![]()
dzenan01 je napisao/la:To sada nikog ne zanima, sada su in ovi Vukovimaltasa je napisao/la:Još dva pojačanja u Olimpiku
"Pojačanja" su u vidu dva nova života koja su došla na svijet. U samo dva dana dva prvotimca su dobili prinove. Prvo je Vedran Ješe postao otac curice u petak, a u subotu je i Sabit Alimanović dobio kćerkicu. Majke su dobro, bebe su se već navikle na ozon i u svakom slučaju puno sreće i zdravlja im želimo svima
Ipak ce se na tekme krenut , poslije utakmice sa Zeljom , jer imamo neki problema
Al tu smo vec sljedecu tekmu

Al tu smo vec sljedecu tekmu

niste se valjda prepali zbog ovih incidenata u fojnici 

Još jedna od novina je i ta da smo tokom pauze pokrenuli i stvorili Udruženje navijača, održana je i skupština navijača, a za predsjednika UO izabrana je naša proslavljena sportašica Arnela Odžaković, a članstvo se popunjava svakodnevno. U skladu sa tim napravljena je i godišnja karta koja košta 12 KM, za prvih 300 korisnika, dok će nakon toga koštati 25 KM. Promovisana je i godišnja ulaznica, a pressu su prisustvovali i predstavnici navijača.
Jel vam ovo Arnela vodja???

Jel vam ovo Arnela vodja???

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
hmm iskreno meni je to "pravljenje" kao instant kafa navijackog pokreta tj navijaca bezveze i nazor nek se ne nadje niko uvijedjen al za mene je to totalno nidje veze i mislim da nece imat nikakvog efekta definitivno, sumnjam da ce moci za zivjet pored zelje i sarajeva da neko strastveno navija i voli olimpik nikako ko mi to ne ide u glavu al et .
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
HM ode argenitnac a tek je dosao a nafaljen do bola ne kontam fol...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Jedva cekam tekmu, da vidimo novi olimpik 

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Imam suprajs za vas 

zar postoji tim koji se zove olimpik prvi put cujem za njega
I KAD GUBIS TU SMO MI 

Druga liga psstanes_ze je napisao/la:zar postoji tim koji se zove olimpik prvi put cujem za njegaI KAD GUBIS TU SMO MI

Rizzla je napisao/la:Imam suprajs za vas
Pusti drugu ligu gdje je suprajsRizzla je napisao/la:Druga liga psstanes_ze je napisao/la:zar postoji tim koji se zove olimpik prvi put cujem za njegaI KAD GUBIS TU SMO MI
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.