NK Zvijezda Gradačac

pabizo
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la pabizo » 05 jul 2010, 01:26

Bosanski zmaj je napisao/la:Tosunovic je stigao tek jucer u Gradacac i vidi se na njemu da ima visak kilograma i kada prodje pripreme bice pravi.Pogotovo ako uspiju dovesti Mujica to ce biti prava stvar.Uz njih dvojicu trebali bi angazovati jos jednog iskusnijeg napadaca.Kada se pogleda bolje situacija u ostalim klubovima mogu slobodno reci da smo trenutno uz Borac doveli najveci broj afirmisanih igraca.Jer ipak su Hadzidjulbic,Knezevic,Tosunovic,Vasiljevic,Pejic (koji je igrao za U-21reprezentaciju cak je odigrao i jednu utakmicu za A reprezentaciju protiv Slovenije) igraci koji imaju neki rejting u nasoj ligi.Isto tako Vidovic koji je bio U-19 kapiten ali ima problema sa povredom.Ima jos 25 dana do pocetka prvenstva i sigurno ce doci jos par kvalitetnih igraca.Evo pogledajte samo koliko se hvale iz Sarajeva da su doveli neke igrace a potpisujem da su svi odreda slabiji od ovih nabrojanih igraca koje je Zvijezda dovela.Koga je to dovela Sloboda???ili Celik izuzev Stajica.Pogledajte gdje je Velez u kakvim su problemima Slavija,Leotar igra samo sa domacim igracima.Koga je doveo Travnik???Zrinjski je sigurno slabiji nego prosle sezone.Cak je i Olimpik odustao od dovodjenja skupih igraca i dovode samo mlade igrace.Trebamo biti realni iako i ja mislim da Zvijezda kako stoji sa finansijama u odnosu na druge klubove trebala dovoditi bolje igrace.Mislim da neznaju bas najbolje pregovarati sa igracima i da je tu problem.Kada se sve sabere mi smo uz Borac u ovom trenutku doveli najbolje igrace.
bolan,ostavi se ti olimpika jer i ti mladi nogometasi kostaju g.Gracica ali on ima dobru skauting sluzbu.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 05 jul 2010, 01:35

bondich je napisao/la:
zmaj od b. je napisao/la:Evo pročitah gore napisane postove, pa se pitam da li smo gledali istu utakmicu. Moje viđenje je sasvim drugačije.
Što se tiče starih igrača Đorić je i danas pokazao da ga je bolje nemati u ekipi nego imati. Knežević je pokazao da se radi o provjerenom igraču, mada su mu Vedo i Husić zadavali mnogo problema. Husić je dobar i vjerovatno sa njim treba imati strpljenja. Što se tiče Tosunovića, ima viška kilograma, imao je tri-četiri zicera jedan na jedan i nije realizovao, da bi junior Suljić jedno izašao sam i realizovao, ali on je iz Gradačca, a Tosunović ima ime, menadžera i vjerovatno tal sa Cvitkušićem. Bedak bijedan i nije ništa pokazao, Mašić solidan, a onaj "slovenac" se nadriblao Robija u prvom poluvremenu, dok u drugom ga nije nigdje bilo.
Na kraju da zaključim, nema ko dati gola, i nismo se pojačali u odnosu na prošlu sezonu nego smo slabiji, ali tu je direktor Cvitkušić i ja se nadam da će on te probleme oko realizacije riješiti.
kome vjerovat juedni kazu da ce ekipa bit dobra jedni obrnuto...mada par puta sam bio na treningu ima neki igraca koji mogu dobit prolaznu ocijenu a ostalo lose posve lose...nasi ljudi iz kluba ili neznaju,nece ili nemaju novac za provjerene i kvalitetne igrace...ovako samo se dzaba patimo...
Zvjezda ima odlicnog trenera g.Curguza i mislim da je to JEDINI trener u Bosni koji nema dil i nikakve dogovore sa menadžerima

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 05 jul 2010, 03:42

pabizo je napisao/la:
bondich je napisao/la:
zmaj od b. je napisao/la:Evo pročitah gore napisane postove, pa se pitam da li smo gledali istu utakmicu. Moje viđenje je sasvim drugačije.
Što se tiče starih igrača Đorić je i danas pokazao da ga je bolje nemati u ekipi nego imati. Knežević je pokazao da se radi o provjerenom igraču, mada su mu Vedo i Husić zadavali mnogo problema. Husić je dobar i vjerovatno sa njim treba imati strpljenja. Što se tiče Tosunovića, ima viška kilograma, imao je tri-četiri zicera jedan na jedan i nije realizovao, da bi junior Suljić jedno izašao sam i realizovao, ali on je iz Gradačca, a Tosunović ima ime, menadžera i vjerovatno tal sa Cvitkušićem. Bedak bijedan i nije ništa pokazao, Mašić solidan, a onaj "slovenac" se nadriblao Robija u prvom poluvremenu, dok u drugom ga nije nigdje bilo.
Na kraju da zaključim, nema ko dati gola, i nismo se pojačali u odnosu na prošlu sezonu nego smo slabiji, ali tu je direktor Cvitkušić i ja se nadam da će on te probleme oko realizacije riješiti.
kome vjerovat juedni kazu da ce ekipa bit dobra jedni obrnuto...mada par puta sam bio na treningu ima neki igraca koji mogu dobit prolaznu ocijenu a ostalo lose posve lose...nasi ljudi iz kluba ili neznaju,nece ili nemaju novac za provjerene i kvalitetne igrace...ovako samo se dzaba patimo...
Zvjezda ima odlicnog trenera g.Curguza i mislim da je to JEDINI trener u Bosni koji nema dil i nikakve dogovore sa menadžerima
nemoj ovo shvatiti kao neku provokaciju il nesto al na osnovu cega zakljucujes druze da on nema talove s menadzerima?ok..meni je opet moguce da nema al na osnovu cega trvrditi da je jedini on koji nema :?
-PAJA Fan Club!!

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 05 jul 2010, 07:26

Zvijezda igra prijateljsku u Modriči sa FK "Modriča-Maxima" u srijedu u 17.30 h. :P

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 05 jul 2010, 09:23

Bosanski zmaj je napisao/la:Da li neko zna kako se zove ovaj Mašić.Da li je upitanju Adnan ili Eldin.Oba su igrali za Zepce.Adnan je zadnju sezonu igrao u Lovcenu dok je Eldin bio clan Istre.Danas je jako dobro odigrao i postigao prvi pogodak.Ako se radi o Eldinu on je bio mladi reprezenativac BiH rodjen je 2.1.1987. i do sada je igrao za Zepce(2005-06),Sarajeco(2006-07),Zepce(2007-09) i Istru(2009-10).Licno se nadam da je Eldin u pitnju jer je bolji a i mladji igrac od Adnana.

Eldin Mašić je u Zvijezdi, ovaj što je ranije igrao za Istru iz Pule.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 05 jul 2010, 09:29

Bosanski zmaj je napisao/la:Tosunovic je stigao tek jucer u Gradacac i vidi se na njemu da ima visak kilograma i kada prodje pripreme bice pravi.Pogotovo ako uspiju dovesti Mujica to ce biti prava stvar.Uz njih dvojicu trebali bi angazovati jos jednog iskusnijeg napadaca.Kada se pogleda bolje situacija u ostalim klubovima mogu slobodno reci da smo trenutno uz Borac doveli najveci broj afirmisanih igraca.Jer ipak su Hadzidjulbic,Knezevic,Tosunovic,Vasiljevic,Pejic (koji je igrao za U-21reprezentaciju cak je odigrao i jednu utakmicu za A reprezentaciju protiv Slovenije) igraci koji imaju neki rejting u nasoj ligi.Isto tako Vidovic koji je bio U-19 kapiten ali ima problema sa povredom.Ima jos 25 dana do pocetka prvenstva i sigurno ce doci jos par kvalitetnih igraca.Evo pogledajte samo koliko se hvale iz Sarajeva da su doveli neke igrace a potpisujem da su svi odreda slabiji od ovih nabrojanih igraca koje je Zvijezda dovela.Koga je to dovela Sloboda???ili Celik izuzev Stajica.Pogledajte gdje je Velez u kakvim su problemima Slavija,Leotar igra samo sa domacim igracima.Koga je doveo Travnik???Zrinjski je sigurno slabiji nego prosle sezone.Cak je i Olimpik odustao od dovodjenja skupih igraca i dovode samo mlade igrace.Trebamo biti realni iako i ja mislim da Zvijezda kako stoji sa finansijama u odnosu na druge klubove trebala dovoditi bolje igrace.Mislim da neznaju bas najbolje pregovarati sa igracima i da je tu problem.Kada se sve sabere mi smo uz Borac u ovom trenutku doveli najbolje igrace.
E kralju mozes li mi reci kakav je igrac ovaj Zoran Brkovic,on je dosao kod nas u Celik pa me zanima misljenje ljudi koji su ga gledaali vise puta?

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 05 jul 2010, 09:34

Zoran Brković je u Zvijezdu stigao iz Jedinstva (Brčko), bio je ponajbolji igrač u par sezona, a onad je, jednostavno, propao... Sve manje je imao kondicije, sve se manje zalagao, a navodno sve zbog učestalijeg noćnog života.

Inače, Brka (kako ga svi zovemo) igra na poziciji desnog beka, stim da je koristan i u veznom redu. Da budem precizniji, radi se o krilnom igraču, koji je prodoran po strani i koji puno voli driblati. Mana mu je loš centaršut. Sve u svemu, može vam biti od koristi.

Nekada zna izvesti dobro slobodni udarac, npr...

[youtube][/youtube]

Ili ovo....

[youtube][/youtube]
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 05 jul 2010, 12:11

Je li to ovaj Nikola Vasiljević što će pojačati Zvijezdu.
][/youtube]
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 05 jul 2010, 17:48

husein veličanstveni je napisao/la:Je li to ovaj Nikola Vasiljević što će pojačati Zvijezdu.
[youtube][/youtube]
da to je taj

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 jul 2010, 18:47

To je Nikola Vasiljevic koji je potpisao za Zvijezdu.Evo mozete i sami vidjeti kakvog smo odlicnog igraca dobili.Igrao je dvije utakmice za reprezentaciju a i izabran je u idelnu ekipu korejske lige 2007.Prvak BiH sa Modricom 2008 godine.Igrao je i za mladu reprezentaciju BiH.Vec sam ranije napisao da je napravljena greska oko ovog igraca jer je na ovoj stranici autor teksta napisao da je igrao za Crvenu zvezdu ali nije uopste u pitanju taj igrac.Nas Vasiljevic (19.12.1983) je igrao za Modricu(2002-06),Jeju United(2006-07),Modricu(2007-09) i Croatiu Sesvete(2010).On je potpisao ugovor sa Zvijezdom ali izgleda da jos nije dobio ispisnicu iz Sesveta posto znate sta se nedavno desilo sa tim klubom.Uglavnom to ce biti veliko pojacanje za Zvijezdu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jul 2010, 22:15

Pola podataka je o Vasiljevicu iz Zvezde pola o tome vasem.Jer neverujem da imaju isto ime i prezime,isti datum rodjenja,u isto vreme igrali za Modricu oba i za Croatiu Sesvete. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zmaj 07
Kontakt:

Post Postao/la Zmaj 07 » 05 jul 2010, 22:18

Da jos samo dodam da je ga nasao i doveo Cvis,bez ikakve naknade,hehe,to je sitno za njega, ko zna, sta je taj covijek ostvario i sta ima,onda zna i pravu stuaciju da je tu iz ljubavi,moze kupiti klub za petinu svoga kapitala. :D

Zmaj 07
Kontakt:

Post Postao/la Zmaj 07 » 05 jul 2010, 22:20

Devil je napisao/la:Pola podataka je o Vasiljevicu iz Zvezde pola o tome vasem.Jer neverujem da imaju isto ime i prezime,isti datum rodjenja,u isto vreme igrali za Modricu oba i za Croatiu Sesvete. :?
Mozda ce u srijedu igrati za Modricu i Zvijezdu,nikada se nezna,imali smo i takvih,hehe :D

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 05 jul 2010, 22:26

sony_91 je napisao/la:
Subota, 26.06.10. 19:30.
Nekadašnji igrač njemačkog Aahlena i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Mersad Bedak, u narednoj sezoni nosit će dres gradačačke Zvijezde.

Premijerligaš iz Gradačca počeo je slagati ekipu za narednu sezonu, a novi igrač Zvijezde je mladi dvadesetjednogodišnji Mersad Bedak.

Dvadesetjednogodišnji vezni fudbaler i Zvijezda dogovrili su jednogodišnju saradnju.
Nebih nikoga da omalovažavam jer tog igrača nikada nisam gledao, ali ako je za Zvijezdu pojačanje igrač iz Njemačke pete lige (neznam gdje se rezervna ekipa takmiči) onda stvarno neznam gdje to sve ide.
Nemoj omalovazavat momka, neznas ga. Moj komsija dok je zivio u Bosni, a vidjeces da je pojacanje .pozz
mes que un club

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 05 jul 2010, 22:30

Kakva je situacija sa stadionom u Gradačcu, postavljaju li se stolice, jesu poceli radovi ?

ZVIJEZDAGRADACAC
Kontakt:

Post Postao/la ZVIJEZDAGRADACAC » 06 jul 2010, 15:29

iggy_tm87 je napisao/la:Kakva je situacija sa stadionom u Gradačcu, postavljaju li se stolice, jesu poceli radovi ?
nemoj se nadati jarane da cemo moci gledati 1-utakmicu ovdje,jer se ne moze to uraditi sa 50 radnika,a kamoli sa 3-4 radnika,gotov pa nista se ne radi na stadionu,jos i ova kisa,idemo na tusanj...ccc

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 06 jul 2010, 16:16

nikola vasiljevic

Datum rođenja:
19.12.1983.

Mjesto rođenja:
Zvornik, BiH

Državljanstvo:
Bih
Pozicija:
Odbrana

nisu sredjeni papiri ali 100% prelazi u zvijezdu
Zadnja izmjena: mmmirza, dana/u 06 jul 2010, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 06 jul 2010, 16:36

Vasiljevic bio jutros na treningu sve sredeno

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 06 jul 2010, 16:44

Evo Vam ovdje sve o njemu, a Nikola je jutros došao i kao što reče altai već bio na treningu.
http://bih.worldfootball.net/spieler_pr ... asiljevic/
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 06 jul 2010, 17:06

TOSUNOVIC NOVI ZMAJ napokon da dobijemo i napadaca :D :D
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.