Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

juznjak>
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la juznjak> » 11 sep 2011, 00:01

Da su od pocetka igrali Diego i Arda ,sasvim sam siguran da nebi porazeni napustili Mestallu ,zadnjih pola sata Valencia prakticno nije izasla iz svog 16 -rca koliko ih je Atleti pritisnuo . Jos mi je u glavi prilika Arde kada je sa strane izasao sam pred Guaita a na drugoj strani sam bio Falcao ,medjutim ovaj ga nije uposlio nego je sam htio zavrsiti akciju(turcin ko turcin) :evil: . Inace Diego je pokazao za 30 min da ce biti najvece pojacanje . Kada se sve sagleda zasluzena pobjeda Valencie.

Sljedece 2 tekme igramo na Calderonu protiv Racinga odnosno Sportinga,tako da sve osim 6 bodova s kojim bi se ukljucili u sami vrh ,ne dolazi u obzir .

Zaboravi pomenuti da su sudije sjebale oba tima,ponistili regularan gol Piattiu i nisu svirali ocit penal nad Diegom.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 sep 2011, 00:28

juznjak> je napisao/la:Da su od pocetka igrali Diego i Arda ,sasvim sam siguran da nebi porazeni napustili Mestallu ,zadnjih pola sata Valencia prakticno nije izasla iz svog 16 -rca koliko ih je Atleti pritisnuo . Jos mi je u glavi prilika Arde kada je sa strane izasao sam pred Guaita a na drugoj strani sam bio Falcao ,medjutim ovaj ga nije uposlio nego je sam htio zavrsiti akciju(turcin ko turcin) :evil: . Inace Diego je pokazao za 30 min da ce biti najvece pojacanje . Kada se sve sagleda zasluzena pobjeda Valencie.

Sljedece 2 tekme igramo na Calderonu protiv Racinga odnosno Sportinga,tako da sve osim 6 bodova s kojim bi se ukljucili u sami vrh ,ne dolazi u obzir .

Zaboravi pomenuti da su sudije sjebale oba tima,ponistili regularan gol Piattiu i nisu svirali ocit penal nad Diegom.
Ocito je da je zadnji 30ak minuta Valencia vec bila mislima u Genku,Emery izmjenio Tinu i Piattia,uveo Topala i Albu da sacuva vodstvo :D
Sve u svemu,dobra utakmica tipicna Spanjolska.Atletico ima jako dobar tim,po jaci nego Sevilla i Villarreal,te ce sigurno se Madriđani ravnopravo boriti za LP.
Fkt,sto se sudaca tice malo su pokvarili ovaj derbi,prvo pogodak Piattia poniste,a onda u najmanju ruku sumnjivu situaciju nad Diegom ne sviraju kao penal :|
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 sep 2011, 13:49

Ma ne sekiram se,bicemo sigurno na kraju medju 4 ekipe . :D

Ovako hladne glave mogu konstatovati da smo odigrali vrlo dobru tekmu,pogotovo se to odnosi na drugo poluvrijeme.

Kada je usao Arda za nekoliko minuta pokazao je o kakvom se igracu radi. Kako je samo protutnjao po desnoj strani i izbacio Matheua iz ravnoteze (onolikog covjeka :mrgreen: ). Ulaskom Diega to je kasnije izgledalo mnogo bolje ,bilo je finih akcija... jednostavno Valencia dobrih 20-tak minuta nije mogla izaci iz svog 16-rca , da se radilo o slabijem protivniku sasvim sam siguran da bi bio pregazen. Kao sto ti rece ipak ovo im je prvo''vatreno krstenje '' od ovog tima ocekujem tek u sljedecim kolima da razvaljuje 8-)

Sada slijede 3 utakmice na Calderonu. Prvo u EL protiv Celtica ,zatim dolaze Racing i Sporting,veoma vazne utakmice ukoliko se zabiljeze sve pobjede vjerujem da ce moral i samopouzdanje biti na vrhuncu pred gotovanje na Cam Nou .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 14 sep 2011, 09:07

Vjerujem u sve 3 pobjede i to u svakoj sa minimum 2 gola razlike..

Nego sta bi sa Sionom jesu li doputovali u Madrid kao sto rekose :lol: , da se to Zelji desilo na isti nacin kao Sionu mislim neko bi morao platit dobrim batinama heheheh (za one koji ne znaju koristili su igraca koji nije imao pravo nastupa u EL) pa mislim stvarno ono ??????
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 sep 2011, 23:22

Meni zao Siona pravo :cry:

Inace sa Celticom vlada veliko rivalstvo zbog onog polufinala 74-te u Kupu Prvaka kada smo ih ubili po nogama i susret zavrsili sa sedmoricom na terenu :mrgreen: kasnije i u tunelu su se popickali . Tadasnji Atletico uglavnom cinili su Argentinci i Spanci ,mislim da je tadasnji tim nosio nadimak Animals po uzoru na San Lorenzo kojeg je Juan Carlos Lorenzo trenirao prije nego je preuzeo Atleti 8-)

Sutra ce biti interesantno vidjeti kako ce se ponasati Celticovi igraci ,navodno su moguci i neredi na tribinama .

Jako interesantno i vrijedi pogledati,
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Diego is Back ! Sta im uradi na 2:00 :oops:
[youtube][/youtube]

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 sep 2011, 20:28

Courtois; Perea, Godín, Miranda, Antonio López; Koke, Mario, Gabi; Diego, Falcao y Arda

Na postedi Reyes,Filipe i Silvio,drago mi je sto igra Koke . Ajde Falcao jedan hattrick ti volis ovo takmicenje
slika

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 15 sep 2011, 21:17

nije Falcau puno trebalo :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 sep 2011, 21:58

JuveSissoko je napisao/la:nije Falcau puno trebalo :mrgreen:
Gol nakon kornera,rek'o bi u njegovom stilu ,nije normalno kakav ima odraz :shock: kako je samo jedne prilike nadskocio nekog lika koji je visi od njega za dobrih 20 cm . 8-)

Inace zasluzeno vodimo ,Celtic nije prisao golu . Treba ovo rutinski privesti kraju .

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 15 sep 2011, 22:10

brao patheti :D

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 sep 2011, 22:18

Ooo djesi Blanco 8-)
Ulazi Tito da ovo privede kraju ,izlazi Koke koji je solidno odigrao .

Odlicno odigrana tekma,raduje posebno pogodak Diega nakon sjajne asistencije Arde,inace turcin je bio jedan od boljih veceras .Dosta se kretao ,imao nekoliko dobrih u defanzivi ,par sjajnih asistencija ,steta samo sto na kraju dobru igru nije uspio krunisati golom u 92 min nakon sjajne asistencije Reyesa .

U drugom susretu ove skupine Udinese slabio protiv Rennesa sa 2-1 .

Sada sljedi tekma protiv Racinga gdje samo pobjeda dolazi u obzir .

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 15 sep 2011, 23:05

Cestitam na pobjedi,vidim da pojacanjima nije trebalo dugo da pokazu svoj kvalitet sto je zaista jako dobro za Atletico ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 sep 2011, 20:15

Adi ;)

Navijaci Siona bili sinoc na Calderonu :cry:
slika

Ko je gledao pregled mogao se uvjeriti da je Celtic dobro prosao ,isto tako mogao se uvjeriti kako igraju Arda i Diego 8-) . Inace poslije meca Lennon trener Celtica izjavio da Atleti moze osvojiti ovo takmicenje s lakocom.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 17 sep 2011, 16:47

juznjak> je napisao/la:Ooo djesi Blanco 8-)
Ulazi Tito da ovo privede kraju ,izlazi Koke koji je solidno odigrao .

Odlicno odigrana tekma,raduje posebno pogodak Diega nakon sjajne asistencije Arde,inace turcin je bio jedan od boljih veceras .Dosta se kretao ,imao nekoliko dobrih u defanzivi ,par sjajnih asistencija ,steta samo sto na kraju dobru igru nije uspio krunisati golom u 92 min nakon sjajne asistencije Reyesa .

U drugom susretu ove skupine Udinese slabio protiv Rennesa sa 2-1 .

Sada sljedi tekma protiv Racinga gdje samo pobjeda dolazi u obzir .
Tu sam tu sam.. Faks me sjeba :)
Nego svaka cast sinoc za partiju,raduje me igra Kokea.. El futuro Xabi .

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 17 sep 2011, 19:02

Ovi iz Siona i dalje belaje prave evo citam kantonalni sud u Svici ponistio rezultate u grupi????

Švicarski sud poništio rezultate Europske lige
Sud švicarskog kantona Vauda donio je u petak presudu da se moraju poništiti rezultati 1. kola skupine I nogometne Europa lige. Novi je to pokušaj švicarskog Siona da vrati svoje mjesto u drugom europskom natjecanju po kvaliteti...

Podsjetimo, švicarski klub je u posljednjem pretkolu Europa lige protiv Celtica igrao s igračima koje je doveo ovog ljeta, premda to nije smio učiniti. Branila mu je to suspenzija još iz 2008. godine, kada se ogriješio o statute Međunarodne nogometne federacije (FIFA), dovevši golmana Essama El-Hadaryja premda je Egipćanin imao važeći ugovor s drugim klubom. FIFA je tada Sionu zabranila transfere, no klub je ovog ljeta doveo čak šestoricu novih igrača koji su dobili pravo nastupa u nacionalnom prvenstvu nakon što su to sami zatražili putem spomenutog Kantonskog suda Vauda.
UEFA je, međutim, odlučila izbaciti Sion iz Europa lige i na njegovo mjesto uvrstiti Celtic. Odluku je potvrdila i Žalbena komisija UEFA-e, ignoriravši pritom ovotjednu presudu Kantonskog suda Vauda koji je naredio da se Sion mora vratiti u Europa ligu.

Aktualni pobjednik Švicarskog kupa se, međutim, i dalje ne miri s time, tako da je na spomenutom sudu zatražio poništavanje rezultata sinoćnjih utakmica skupine I (Udinese - Rennes 2-1, Atletico - Celtic 2-0) što mu je na kraju i uspjelo.

Iz UEFA-e su zasad odlučili ne komentirati novu presudu, objavili su tek da razmatraju situaciju.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 sep 2011, 10:46

Nema nista od toga,cuj da poniste razultate a klubovi i onako prenatrpani calendarom :roll:

Danas protiv Racinga bez Godina i Silvia koji su lakse ozljedjeni .

Inace ovaj Cuper ne lezi nam nikako . On je u 12 susreta protiv Atletica zabiljezio 8 pobjeda :oops: odigrao je 10 susreta protiv Atletica u ligi vodeci Valenciu,Mallorcu i Betis ,prosle sezone zabiljezio je 2 pobjede na Atleticom u Evropa ligi vodeci Aris . Danas mu nece pomoci nikakva statistika da se spasi teskog poraza 8-)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 sep 2011, 17:35

slika
Nema Gabia , opet ovaj nesto glumi sa rotacijama :? ajde de Manzano igraj mi se sa zivcima .

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 18 sep 2011, 17:38

Ovo je baš ona formacija koja odgovara svakom igraču u današnjem timu. Samo eto, Gabi umjesto Suareza, možda. Ali ovo je formacija za uspjeh, sa ovim fondom igrača, vjeruj mi. ;)

4-2-3-1. Idealno.

8-)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 sep 2011, 18:27

Ell Tigreeeee 1-0 8-) koja je igracina decko ,gine za svaku loptu ,nije uopste umisljen kao Aguero npr .

Edit: Cisti gol ponistili ovi bogalji od sudija .

Penal nad Diegom kojeg je realizovao Falcao 2-0 . Atletiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 18 sep 2011, 18:43

Ubi co'ek(Falcao) :mrgreen:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 sep 2011, 18:55

Strasno prvo poluvrijeme . Atletico konacno igra onako kako bi trebao,sa dosta kombinatorike na sredini terena, naravno u glavnoj ulozi Diego koji je ako ne varam imao 60-tak uspjesnih pasova .

Pomalo mi zao Racinga.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.