Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Zaista dijelim misljenja sa svima vama da nam treba fizicka sprema.
I Svabe su poznate po tome da mogu izdrzati jak tempo, al opet ja smatram a i nadam se da cete se sloziti da smo zaista primili brz gol i da je psiha kod neki igraca veoma slaba.
Neki igraci se pomire sa cinjenicom da smo primili gol i vise nece da nista pokusaju.
Za mene bi bio motiv da ja igram to sto je bilo veliki broj skauta iz raznih timova, al onaj nas Ibricic se naljutio sto nije u prvoj postavi pa nece ni da napravi viska igraca, a zaista je imao prostora za to.
Dzeko mora imati pomoc u napadu, narocito kad dobija lopte od Misketa i Pjanica.
Moj prijedlog: Ajmo pokusati izvuci sta dobro iz vecerasnje utakmice???
I Svabe su poznate po tome da mogu izdrzati jak tempo, al opet ja smatram a i nadam se da cete se sloziti da smo zaista primili brz gol i da je psiha kod neki igraca veoma slaba.
Neki igraci se pomire sa cinjenicom da smo primili gol i vise nece da nista pokusaju.
Za mene bi bio motiv da ja igram to sto je bilo veliki broj skauta iz raznih timova, al onaj nas Ibricic se naljutio sto nije u prvoj postavi pa nece ni da napravi viska igraca, a zaista je imao prostora za to.
Dzeko mora imati pomoc u napadu, narocito kad dobija lopte od Misketa i Pjanica.
Moj prijedlog: Ajmo pokusati izvuci sta dobro iz vecerasnje utakmice???
Tako je brato, Svabe su stvarno prava masinerija, rastrcani, agilni, voljni trke-bitke-zalaganja svaka im cast !Bilal je napisao/la:Ja sam na vecerasnjoj utakmici vidio da ce Njemacka biti jedna od glavnih favorita na svjetskom prvenstvu. Mi smo odigrali nabolje sto smo mogli, ali nijemci su za nas svemirci.
I nasim momcima i selektoru cestitke, dobili smo 1.poluvrijeme a ipak su 2 penala 2 penala.
Protiv Sveda je svakako bio i najavljen kombinovani sastav, pa takva i igra. Mravac je pokazao da je PUNO bolja solucija na beku od Pandze, jedno je igrati protiv raspolozenog i opasnog Podolskog a drugo protiv nakvog siptarsko-svedskog dijeteta....
- senad_flamin
- Kontakt:
i ja sam zadovojan ipak smo igrali tecno po stranama,,, ibisevic je imao dosta lijepih pokusaja za dribling...a ibricic se sjetio u 85 min da se smije malo pribliziti na 16-terac.....a stvarno se vidi da je susic dosta toga radio na treningu sto se tice fizicke spreme....jahic se odbija od onog Badstubera koji u sebi nema ni 50 kg....nama sad ne moze nijedan strucnjak podici motiv....nesjecam se kako smo igrali prvu utakmicu protiv bugarske dok je CIRO bio,ali poslije te utakmicee ce mo pamtiti svaku slijedecu jer je CIRO dao motiv ovim momcima..........
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 03 jun 2010, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-
Nemojmo se zavaravat ! Mali Marin cim je usao razbi nas, Jahic duplo jaci i veci ne moze mu nista. Igrac ako vrijedi, on sam moze BAREM JEDNOM U 90 MINUTA ozbiljno zaprijetiti golu. Ali Dzeko to nije uradio za ovih 180 + minuta !Baja_Zvjerka je napisao/la:Kad se gubi kritike se sipaju po svima.. Dzeko nije imao lopte ni jedne korisne, driblao je, ali protiv trojice ne ide, a da je kojim slucajem on igrao za Njemacku, na semaforu bi pisalo 5:0, sa hattrickom Edina..KONGO je napisao/la:Ako Dzeko vrijedi 40 miliona, ja vrijedim barem 10!
Neko ko vrijedi 40 miliona, barem jednom u tekmi mora biti u stanju prediblati par igraca i zaprijetiti ozbiljno po golu kao recimo Marko Marin, ili Ozil !
P.S. Necemo racunati gol, za koji mu je bila potrebna pomoc malenog Lahm-a. Plus to je bilo na pocetku tekme, Dzeki je bio svjez

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
-
- Kontakt:
Maloljetnicke price i prepucavanja na jednu stranu, ali Pape je veceras pogrijesio. Kako sam i ocekivao sa ovom formacijom Misimovic i Pjanic su se istrosili nakon pola sata. Nije napravio izmjenu kada je MORAO oko 60. minute, ako nista zato sto je u tim trenucima Njemacka dominirala, pa da ih malo prekinemo, odmorimo, usporimo dok nas igrac udje, prekrsti se, prouci, sta ja znam... Ocekivao se fizicki pad i na to je morao biti spreman da unese neku svjezinu, a ocito da nije bio...
BoSna_pLayA je napisao/la:Pape ima slobodno mjesto u Liverpoolu

neka dovedu i tog sa tvog avatara kao zamjenu za Torresa igrao bi redovno na kladi Liverpool ne daje gol

Cast Njemackoj, odlicna igra veceras
BIH - moze to mnogo bolje, opasnije...
BIH - moze to mnogo bolje, opasnije...
-
- Kontakt:
mislio sam da ce ljudi previse srati ali kako vidim shvatili su da tu postoji mogucnosti dobre igre. Ja sam sve vrijeme branio papeta. dakle- salihovic sa rahimicem i to izgleda jaaako dobro. problem je veliki brzine- to nemamo i ne smijemo biti jedna od sporijih repki tako necemo nista uraditi. Nije mi jasan pape bAS SA IZMJENAMA I IGRANJEM SA SKORO 3 NAPADACA. to mi nije jasno i nadam se da su to neki njegovi pogledi koji su duiblji od onoga sto ja znam(ja sam samo forumas). cini mi se da je berberovich out, mravac ne tako los, ali ako je jahic potpuno pao to govori koliko su njemcui u ovokm trenutku fizicki jaci. niko od njihovih izmjena nije toliko dobar koliko smo mi pali sto je , donekle, razumljivo jer su ljudi vec po azurskim obalama. NE SMIJEMO PRIHVATITI IGRU GDJE NAM JE DŽEKO JEDINA SMISLENA OPCIJA- covjek preseva trojicu i umjesto da doda samom ibisevicu on pokusava i 4 da preseva. to nam se ne smije desavati.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Stanite ljudi samo malo sa tim pljuvanjem Papeta.
Necu namjerno da prozivam selektora jer su ovo prijateljske utakmice gdje se uigravaju neki igraci i neke nove formacije....nije korektno prozivati Sušića zbog ovih poraza
Izgubili smo od Njemacke koja je svjetska sila, ko god kaže da nije- taj laže...vazda bili i ostali sila.
Pa bolje da sad gubimo i neka gubimo svaku narednu prijateljsku ali da igramo dobro i pobjeđujemo u kvalifikacijama.
Jasno je da nemamo snage i da smo loše fizicki pripremljeni ali pustite covjeka da radi svoj posao, pa vidi i on to valjda jbm

Necu namjerno da prozivam selektora jer su ovo prijateljske utakmice gdje se uigravaju neki igraci i neke nove formacije....nije korektno prozivati Sušića zbog ovih poraza

Izgubili smo od Njemacke koja je svjetska sila, ko god kaže da nije- taj laže...vazda bili i ostali sila.
Pa bolje da sad gubimo i neka gubimo svaku narednu prijateljsku ali da igramo dobro i pobjeđujemo u kvalifikacijama.
Jasno je da nemamo snage i da smo loše fizicki pripremljeni ali pustite covjeka da radi svoj posao, pa vidi i on to valjda jbm

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Moje vidjenje utakmice.Prvo i prvo reko sam da cu o Papetu reci sta mislim. Pape je dobro postavio taktiku za utakmicu (koliko sam ja vidio, jedino mi je zao sto nisam vidio jos Mravca na poziciji koju je igro jer da je nako odigro do kraja zapecatio bi je, bio je odlican) jer mi nismo lose igrali prvo poluvrijeme, no problem je kao sto je Pape naglasio FIZICKA SPREMA, losa skroz katastrofa, to nas je unistilo, ali totalno. Nadam se da ce svi doci u pravu formu do kvalifikacija i igrati kao što mogu.
--Pametnij popusta--
- senad_flamin
- Kontakt:
u onih 10 min je se vidjelo da Muslimovic barem 5x bolji od Ibisevica....korisniji duplo....
-RIVALDO-
od prilike je ovo rezultat koji se mogao realno ocekivat.....jednostavno njemacka mnogo fizicki spremnija, pa na fizicku spremu njemacka dobiva i jace reprezentacije od nas....takticki isto nismo bili dobri da sacuvamo vodstvo....u prvom poluvremenu jedino je amar osim vidio da su nijemci nemocni i slabi( navijac sam zelje i cijenim amara al ne simpatise nijemce pa ih nekad zaista previse kritikuje) iako su imali brojne sanse i vec nam u prvom poluvremenu mogli zabit bar 2 gola.....u drugom poluvremenu su nijemci stisnuli jos jace , cak je bilo i dobre kombinatorike, jasno je da su jedan od favorita na predstojecem prvenstvu (a kad to jos nisu bili??)....ak sta naucimo iz ove dvije utakmice bit ce dobro, vise naravno treba brinuti subota i utakmica sa svedskom jer tad smo izgubili od protivnika od kojeg imamo bolje individualce, dok ovaj veceras poraz je donekle ocekivan, jer pobijedit nijemce na generalnoj provjeri za svjestsko prvenstvo je skoro pa nemoguca misija, a za nas veceras i stvarno nemoguca 

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nije lose.
Neki ovdje misle da mi mozemo puno vise. Treba strpljenja imati, jos mi nismo na nekom visokom nivou.
Ovi prvih 11 bas kako su bili namjestini bilo je dobro, osim Vede(jer nije njegova pozicija) i Mravca(takodjer nije mu pozicija plus lik igra protiv onih levata u Beligiji, znaci sta je tu je).
Hasagic, Spahic, Pjanic i Dzeko su svjetska klasa. Miske i Salih su tu blizo. Ovi ostali tu i tamo.
Jahic nije los na lijevoj strani, nema boljeg. Valjda ce Mujdza da sredi tu desnu stranu.
Treba nam neki brzi igrac kao Marin. Stevanovic iz Borca bio mogao takav biti uskoro. Ima 19 godina, momak leti.
Spaha moze igrati gdje god hoce. Gledao sam utakmicu na GOLTV i onaj komentator kaze nikad nije cuo za Spahu al je fenomenalan igrac bas kao i Hasagic.
Neki ovdje misle da mi mozemo puno vise. Treba strpljenja imati, jos mi nismo na nekom visokom nivou.
Ovi prvih 11 bas kako su bili namjestini bilo je dobro, osim Vede(jer nije njegova pozicija) i Mravca(takodjer nije mu pozicija plus lik igra protiv onih levata u Beligiji, znaci sta je tu je).
Hasagic, Spahic, Pjanic i Dzeko su svjetska klasa. Miske i Salih su tu blizo. Ovi ostali tu i tamo.
Jahic nije los na lijevoj strani, nema boljeg. Valjda ce Mujdza da sredi tu desnu stranu.
Treba nam neki brzi igrac kao Marin. Stevanovic iz Borca bio mogao takav biti uskoro. Ima 19 godina, momak leti.
Spaha moze igrati gdje god hoce. Gledao sam utakmicu na GOLTV i onaj komentator kaze nikad nije cuo za Spahu al je fenomenalan igrac bas kao i Hasagic.

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
-
- Kontakt:
jbt sta vas je strucnjaka i kriticara..mora da cete svi biti buduci treneri i selektori
ccc

ccc
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Sasa papac ?
Gotivim ga sto ne igra !
Da ostali ne igraju normalno da bi lopovi iz saveza otisli !
BHF nastavite paliti baklje udrite lopove po dzepu !

Gotivim ga sto ne igra !
Da ostali ne igraju normalno da bi lopovi iz saveza otisli !
BHF nastavite paliti baklje udrite lopove po dzepu !
-
- Kontakt:
znaci ljudi pljuju covjeka koji je na kormilu ekipe 3 utakmice..u jednoj pobijedili Ganu,koja ide na SP a mi ne..u drugoj izgubili od Svedske jer je covjek probao sve sto je mogao probati..u trecoj izgubili od ELFA,ekipe koja je jedan od glavnih konkurenata za naslov prvaka na prestojecem SP..protiv Svedske je probao neke igrace,protiv Njemacke igrala ekipa koju ste vi zamisljali da ce istrcat,pogledajte postove prije utakmice i vasa predvidjanja ko bi trebao pocet..vecina vas je mene nesto ismijavala kad sam pisao prije o Ibisevicu,ljudi moji taj covjek veze s vezom nema..garant ste na poluvremenu rekli za Klosea kako ga nema nigdje,nije lopte primio,ovo ono a za Ibisevica sutite jer je on nas ZMAJ..pfffffffff...budimo realni,Pjanic uopste nije tolika klasa ko sto se prica,taj momak je veceras izgubio na hiljade lopti..Miske i Dzeko nisu htjeli igrati jer se ocigledno prodaju ovog ljeta,pa su se cuvali..Spahic kapitenski,odlican..da se drugacije preziva il da je druge nacionalnosti vec bi igrao u najboljim ekipama svijeta..al posto je Bosnjak,ko ga za sta..ha ja..mi smo ipak u Evropi manji od makovog zrna,to je opste poznato..
p.s. samo da mi je vidit kakva bi bila situacija da je taj isti Susic mijenjao tokom utakmice,da su usli i Pandza i Alispahic..kakve bi onda tek kritike dobio od STRUCNJAKA koji imaju ispred sebe tastaturu i veoma pametno koriste slova koja se nalaze na njoj..ja za razliku od vas,uzivam gledati svoju zemlju kako igra,ma koliko god da igraju,jer u njoj sam rodjen i volicu je sve dok sam ziv..a vi i dalje pljujte LEGENDU naseg fudbala,najboljeg igraca u zadnjih 50 godina..vi bi volili da je Barbarez selektor samo zato sto je vecina zapamtila njegove igre,a Susic..................................ma nikakav covjek..on veze nema.. SAMO NAPRIJED STRUCNJACI
p.s. samo da mi je vidit kakva bi bila situacija da je taj isti Susic mijenjao tokom utakmice,da su usli i Pandza i Alispahic..kakve bi onda tek kritike dobio od STRUCNJAKA koji imaju ispred sebe tastaturu i veoma pametno koriste slova koja se nalaze na njoj..ja za razliku od vas,uzivam gledati svoju zemlju kako igra,ma koliko god da igraju,jer u njoj sam rodjen i volicu je sve dok sam ziv..a vi i dalje pljujte LEGENDU naseg fudbala,najboljeg igraca u zadnjih 50 godina..vi bi volili da je Barbarez selektor samo zato sto je vecina zapamtila njegove igre,a Susic..................................ma nikakav covjek..on veze nema.. SAMO NAPRIJED STRUCNJACI
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma ovo su sve balavci koji pluju po papetu, ne znaju sta ce sa sobom, nemaju drustvo da iznesu misljenje, pa seru po forumu. Sto je najtuznije, hoce Ciru nazad, a Ciro izgubio od RIJEKE I IRANA.drop je napisao/la:Stanite ljudi samo malo sa tim pljuvanjem Papeta.
Necu namjerno da prozivam selektora jer su ovo prijateljske utakmice gdje se uigravaju neki igraci i neke nove formacije....nije korektno prozivati Sušića zbog ovih poraza![]()
![]()
![]()
Jasno je da nemamo snage i da smo loše fizicki pripremljeni ali pustite covjeka da radi svoj posao, pa vidi i on to valjda jbm![]()

HALO DIJECO, IZGUBILI SMO OD NJEMACKE, UZ 2 DOSUDJENA PENALA NJIMA, ZNATE LI KO JE NJEMACKA?
Pjanic nije klasa? Nemas ti veze s mozgom.jasko_juve je napisao/la:i,Pjanic uopste nije tolika klasa ko sto se prica,taj momak je veceras izgubio na hiljade lopti.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
ZAKLJUCAJTE FORUM, BANUJTE OVU BALAVURDIJU, MODERATORI SU VAM SMIJESNI, CAST IZUZECIMA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.