Ciro....?? Jeli me cujes ciro?? Evo ti jedan komentar od jednog covijeka koji stvarno voli BiH!
Inace sam jako kulturan, fin i plemenit prema svima ali Ciro, kada tebe vidim, hm..kako da ti opisem, smuci mi se zivot kada ti cujem onaj ljigavi glas, pa kada otvoris svoja ljigava usta..Ciro,...samo da znas nisu sve patriote ove zemlje glupe ni naivne, nadam se da ce jednog dana svi moji sugradani skontati kakva si ti stoka od covijeka, ljigo jedan.
Ja volim svoju drzavu BiH, i branio bi je uvijek od svega, tako da znas, branim je i od tebe dzukelo jedna lazljiva, idi sada u glasgow i moli covijeka da se vrati kada si mu znao psovati majku, da Bog da ti papac pljunuo u lice ako ikada odes u glasgow. Ciro ti si glumac(koliko dobijas za onako silna gostovanja po Tv emisijama kao trener BiH?), a ne trener, Ciro ja znam, da si se ti davno odkrenuo trenerskog posla, nisi ti dzabe dobar sa Mamicem, Ciro bolan, ja znam da si ti Hrvat, ti si se odlucio prije 15 godine za Hrvatsku a ja te necu nikada prihvatiti kao Bosanca radi toga. Ciro, ko je Mikelini, koje Pandza? Ja hocu Safeta Ciro...Ciro?? pravis nas budale, a jos odkada nisi trener, svi mi znamo sta si ti, ti si glumac i lazov..Ciro, dje Pjanic, Ciro? Jebolite Ibricic, da te ****...A Ciro de mi reci, dje ti je kraj? najnovije podrazavas utakmice za rijekom, a ja sam mislio da ti se niko nemijesa u posao, i onda ti takav strucan biras rijeku kao protivnika, pa ciro, mogli su nam igraca povrijediti, nisu oni Sarajevo Ciro, cuo si sta Emir kaze, igraju rijecani pregrubo, pa sta mislis zasto Ciro? Ciro ako ti se niko nemijesa u posao, onda si ti kriv za kiks u rijeci, onda si ti kriv za tu cijelu avanturu, a ako ti se neko ipka mijesa u posao, onda si ti pizda od covijeka, jelde Ciro? hm...Ciro, ja sam patriota ove zemlje, i vjeruj, ja ti nevjerujem ni centimetra ljigo

! Zasto?
1. Ti si glumac ciro, 2. ti si lazov Ciro, 3. Ti si Hrvat, vrati se kuci, 4. Vrati nam Safeta, 5. Pusti Sasu na miru(ubice te covijek, radi tvojih izjava), 6.Rijeka?, gurbete jedan. 7. manageri 8. pokloni 9. kako si imao obraza doci na klupu nakon Kodre? 10. Znam zasto si tu Ciro

!