Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Sto sad ne zaprijeti da nece igrat. Mislim da bi svi jedva docekali 

u utakmici gdje smo imali 11 losih igraca, stvarno je glupo krivicu prebacivati na ovoga, onoga ili ibricica..
Volim te Bosno!!!
ni ja ne znam zasto svi napadaju ibricica... momak je odigrao standardno.... lose... ostali su krivi jer su mu se pridruzili.. 

Ibričić strijelac protiv Tomska...
Ušao u 73. minuti, pogodio u 74.
[youtube][/youtube]
Ušao u 73. minuti, pogodio u 74.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: mirza_9, dana/u 10 jun 2011, 17:37, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Ibričić je car, samo ima jednu manu, igrao je u Hajduku.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Njegov problem je ,, sto nije nikad igrao u Zelji, Sarejevu ili Celiku,,da e igrao u jednom od ova tri kluba ovdje na forumu bi dosta manje govorili protiv njega!!!
Njegov problem je sto igra uglavnom lose za reprezentaciju,sto mu je bitnije nastupiti u prijateljskoj utakmici za Hajduk nego u dresu reprezentacije,njegov problem je sto prijeti selektoru,njegov problem je sto psuje navijace,eto to su njegovi problemi.Vrebac je napisao/la:Njegov problem je ,, sto nije nikad igrao u Zelji, Sarejevu ili Celiku,,da e igrao u jednom od ova tri kluba ovdje na forumu bi dosta manje govorili protiv njega!!!
Ja dok sam govorio da nema napredka u igri reprezentacije dokle god se forsira Ibricic, uglavnom sam nailazio na strasne napade,sad medjutim vidim da imam puno vise istomisljenika.
Evo i u Lokomotivi,dzaba sto je otisao Alyev,najbolj igrac tima koji igra upravo istu poziciju kao Ibricic,opet ne moze da se izbori za mjesto u 11.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ali ih svojim golovima non stop vadi.Lokomotiva je, ili ce promjeniti trenera.Znaci nova vizija.
A Ibro je vise nego ocito zapao glavnoj teti u Lokomotivi za oko.Mora da je kakav Bosnjo imao udjela u mladosti te tete ,pa da se prisjeti lijepih dozivljaja.
Ibro je bio glavni i odgovorni urednik u mladoj repci,U NK Zagrebu kod Cire,kao bogami i u Hajduku.
Skoro je sigurno da ce uspjeti i u Lokomotivi,kako rekoh ne mali broj je svojim golovima Lokomotivi donosio ili sve tri boda ili bod.
U A repci to nije mogao ispoljiti samo iz razloga sto je stavljan na neprirodne pozicije.
Stavi Vedu na stopera,ili Misketa na lijevog beka nigdje veze.
Inace Ibro uopste nije los momak,uvijek je prvi kad su humanitarne pomoci ili bilo kakav vid pomoci na nasim prostorima.
Ima tu istine da je bio igrac Zelje,Sarajeva,Celika,Slobode,Veleza itd da bi ga pojedina raja mozda vise gotivila.
Ovako je na tromedji i prepusten sam sebi.A svaku mu gresku troduplo nabacuju..

A Ibro je vise nego ocito zapao glavnoj teti u Lokomotivi za oko.Mora da je kakav Bosnjo imao udjela u mladosti te tete ,pa da se prisjeti lijepih dozivljaja.

Ibro je bio glavni i odgovorni urednik u mladoj repci,U NK Zagrebu kod Cire,kao bogami i u Hajduku.
Skoro je sigurno da ce uspjeti i u Lokomotivi,kako rekoh ne mali broj je svojim golovima Lokomotivi donosio ili sve tri boda ili bod.
U A repci to nije mogao ispoljiti samo iz razloga sto je stavljan na neprirodne pozicije.
Inace Ibro uopste nije los momak,uvijek je prvi kad su humanitarne pomoci ili bilo kakav vid pomoci na nasim prostorima.
Ima tu istine da je bio igrac Zelje,Sarajeva,Celika,Slobode,Veleza itd da bi ga pojedina raja mozda vise gotivila.
Ovako je na tromedji i prepusten sam sebi.A svaku mu gresku troduplo nabacuju..

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tamam, Ibrićić može pokazati šta zna, a nemojte zajebavati, zna momak, samo na pozicijama polušpice, ili klasičnog playmakera. I to je to. Od njega nigdje drugo na terenu ne možemo ništa spektakularno očekivati.
I ja mislim da je trenutno višak, odnosno, ili on ili Štilić. Jedan je tu viška. Pape nek odluči ko.
I ja mislim da je trenutno višak, odnosno, ili on ili Štilić. Jedan je tu viška. Pape nek odluči ko.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Slažem se. Ibričić nije loš igrač, ali ne može igrati na svojoj prirodnoj poziciji u reprezentaciji a na drugima je većinom slab, mada zna bljesnuti.harishp je napisao/la:Ali ih svojim golovima non stop vadi.Lokomotiva je, ili ce promjeniti trenera.Znaci nova vizija.
A Ibro je vise nego ocito zapao glavnoj teti u Lokomotivi za oko.Mora da je kakav Bosnjo imao udjela u mladosti te tete ,pa da se prisjeti lijepih dozivljaja.![]()
Ovako je na tromedji i prepusten sam sebi.A svaku mu gresku troduplo nabacuju..![]()
@Van Basten: Štilić, kad- tad, će morati igrati u prvoj postavi kao najbitniji igrač. Momak ima znanje na kakvom bi mu većina ovih sadašnjih naših zvijezda pozavidjelo. Njega bih prije Ibričića ostavio u repki, kad bih morao birati.
Who dares, wins !
Kao da si mene pitao šta treba reći..Vrebac je napisao/la:Njegov problem je ,, sto nije nikad igrao u Zelji, Sarejevu ili Celiku,,da e igrao u jednom od ova tri kluba ovdje na forumu bi dosta manje govorili protiv njega!!!
Problem njegove lose igre u A timu BH repke je taj sto ne igra na svojoj poziciji.
Razlog sto ga raja ne gotivi je njegov pretplacen status na prvih 11 u doba tate cire i sina Ibre.
Orilo gorilo, ekipa se sklapala Ibro + 10.
Da je los na ostalim pozicijama jeste, on nije ni bek, ni krilo, ni centarfor, on je ofanzivni vezni i to centralni i samo na toj poziciji moze i igrati. Njegova nesreca je ta, sto ima Misketa i Pjanica koji su realno kvalitetniji od njega i kada on bude nivo iznad njih (tesko) treba ga staviti da igra tu poziciju, mada tu ima i Stilic koji je bara bara sa Ibrom.
Sto se tice toga da nije igrao niti za jedan nas veci klub Zeljo, Velez, Sarajevo, Celik to nema blage veze sa zivotom, nije igrao ni Lulic ali decko gine na terenu i radom se izborio za mjesto u ekipi, isto se moze reci i za Mujdzu, Ibisevica, Muslimovica, Rahimica (covjek je igrao u Bosni V.)
U Lokomotivi moze uspjeti ako hoce ali je sve do njega, tu ili trcis ili ne igras, nije to vasar ekipa poput Hajduka niti je trener Mikado, on ima kvalitet a sada je stvar volje i zelje, a Ibro igra za raju.
A ko igra za raju i zanemaruje taktiku....
Razlog sto ga raja ne gotivi je njegov pretplacen status na prvih 11 u doba tate cire i sina Ibre.
Orilo gorilo, ekipa se sklapala Ibro + 10.
Da je los na ostalim pozicijama jeste, on nije ni bek, ni krilo, ni centarfor, on je ofanzivni vezni i to centralni i samo na toj poziciji moze i igrati. Njegova nesreca je ta, sto ima Misketa i Pjanica koji su realno kvalitetniji od njega i kada on bude nivo iznad njih (tesko) treba ga staviti da igra tu poziciju, mada tu ima i Stilic koji je bara bara sa Ibrom.
Sto se tice toga da nije igrao niti za jedan nas veci klub Zeljo, Velez, Sarajevo, Celik to nema blage veze sa zivotom, nije igrao ni Lulic ali decko gine na terenu i radom se izborio za mjesto u ekipi, isto se moze reci i za Mujdzu, Ibisevica, Muslimovica, Rahimica (covjek je igrao u Bosni V.)
U Lokomotivi moze uspjeti ako hoce ali je sve do njega, tu ili trcis ili ne igras, nije to vasar ekipa poput Hajduka niti je trener Mikado, on ima kvalitet a sada je stvar volje i zelje, a Ibro igra za raju.
A ko igra za raju i zanemaruje taktiku....
Cuva Bog Zelju svog!
Ibro igra za milionce eura godisnje,a za raju sta ostane
Hajduk nazvati vaserskom ekipom je totalna neupucenost.Dinamo recimo ni kad im Vilareal dodje ne mogu napuniti stadion,a kod ovih je i kad protiv zadra igraju dobro popunjen stadion.Klub koji ima onakve navijace,ne mogu biti vaserski da ga yebes.
Dinamo je ispred Hajduka jer imaju jaceg mafioza maminja i to je sve.Inace kad su direktni susreti i ibro i Pandza su taslacili ovih par zadnjih godina.
Nije problem Ibri se zalagati na terenu,uvijek je na osnovu njegove igre radilica.
To sto u repci nije pokazao koliko vrijedi je stvar neprirodne pozicije.

Hajduk nazvati vaserskom ekipom je totalna neupucenost.Dinamo recimo ni kad im Vilareal dodje ne mogu napuniti stadion,a kod ovih je i kad protiv zadra igraju dobro popunjen stadion.Klub koji ima onakve navijace,ne mogu biti vaserski da ga yebes.
Dinamo je ispred Hajduka jer imaju jaceg mafioza maminja i to je sve.Inace kad su direktni susreti i ibro i Pandza su taslacili ovih par zadnjih godina.
Nije problem Ibri se zalagati na terenu,uvijek je na osnovu njegove igre radilica.
To sto u repci nije pokazao koliko vrijedi je stvar neprirodne pozicije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pošto Trupka-Ibru znam još kada je igrao mali nogomet,pa počeo tzv.veliki njegov vječiti problem je taj što on jeste radilica ali na "10-20 kvadratnih metara".Slažem se da on bljesne ali kada ima 4-5 igrača koji trče oko njega i pokrivaju šupljine koje on zbog svoje konstitucije ne možće stići da pokrije.tehnika mu je zaista sjajna,ali dok je Misketa pa i Pjane zasluženo teško da više bude starter(mada sad trenutno bi sigurno bio korisniji od Misketa).Na svakoj poziciji i prirodnoj i neprirodnoj moraš davati 100% od sebe ,raditi za cijelu ekipu,a Ibro to jednostavno nije fizički u stanju.
Svaka cast na postu, prvi posten i korektan post na ovoj temi. Slazem se od A do Z.aqarius je napisao/la:Pošto Trupka-Ibru znam još kada je igrao mali nogomet,pa počeo tzv.veliki njegov vječiti problem je taj što on jeste radilica ali na "10-20 kvadratnih metara".Slažem se da on bljesne ali kada ima 4-5 igrača koji trče oko njega i pokrivaju šupljine koje on zbog svoje konstitucije ne možće stići da pokrije.tehnika mu je zaista sjajna,ali dok je Misketa pa i Pjane zasluženo teško da više bude starter(mada sad trenutno bi sigurno bio korisniji od Misketa).Na svakoj poziciji i prirodnoj i neprirodnoj moraš davati 100% od sebe ,raditi za cijelu ekipu,a Ibro to jednostavno nije fizički u stanju.
Cuva Bog Zelju svog!
Torcida je po cjelom Splitu ganjala kompletnu ekipu Hajduka da ih izbuba.Jedino se Ibro mogao slobodno kretati gradom.
Sigurno nije na lijepe oci.
Mi u repci nemamo par igraca koji su totalne radilice i uzoraci na terenu.Gdje god je Ibro igrao na svojoj poziciji bio je alfa i omega i sasvim dobar.Qurac bi mlada repka dogurala do baraza da nije bilo Ibre.
Jedan je Braco a i njega su nekolicina osporila.Ovo ostalo manja parcela i luka i krompira da posade i to bi bilo to.
Mi u repci nemamo par igraca koji su totalne radilice i uzoraci na terenu.Gdje god je Ibro igrao na svojoj poziciji bio je alfa i omega i sasvim dobar.Qurac bi mlada repka dogurala do baraza da nije bilo Ibre.
Jedan je Braco a i njega su nekolicina osporila.Ovo ostalo manja parcela i luka i krompira da posade i to bi bilo to.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 12 jun 2011, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Torcida je po cjelom Splitu ganjala kompletnu ekipu Hajduka da ih izbuba.Jedino se Ibro mogao slobodno kretati gradom.
Mi u repci nemao par igraca koji su totalne radilice i uzoraci terenu.Gdje god je Ibro igrao na svojoj poziciji bio je alfa i omega i sasvim dobar.Qurac bi mlada repka dogurala do baraza da nije bilo Ibre.
neznam zbog ćega se baš dosta slažem sa tvoim komentarima

harishp@ Dokucio si bas u "sridu" Ibricic je nekako sav za spica ili poluspica i kad je god bio tu kod gola on ga je ili zavalio ili doprinijeo da ga neko zvekne ima covjek nos za pogodak!!
A kad god je poceo susret tamo negdje kod aut linije mi smo gubili glatko a on je bio dobro popljuvan zbog lose partije...
A kad god je poceo susret tamo negdje kod aut linije mi smo gubili glatko a on je bio dobro popljuvan zbog lose partije...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Panj ostaje panj, ono sto sam govorio prije 3 godine vrijedi i sada.
Panj moze igrati samo u ajduku, na vasarima i malonogomentim turnirima. Trenutno najslabija karika repke, i ne zasluzuje poziv u 18 igraca.
Trom, spor, ne poznaje osnove fudbalske igre, ne zna ustopati loptu a kamoli sta drugo. Hvala na par dobrih tekmi u proslom ciklusu ali nemoj vise majke ti.
Drago mi je da mi je par havera doslo tobe, sto se tice panja. Sinoc su se definitivno uvjerili u to.
Panj moze igrati samo u ajduku, na vasarima i malonogomentim turnirima. Trenutno najslabija karika repke, i ne zasluzuje poziv u 18 igraca.
Trom, spor, ne poznaje osnove fudbalske igre, ne zna ustopati loptu a kamoli sta drugo. Hvala na par dobrih tekmi u proslom ciklusu ali nemoj vise majke ti.
Drago mi je da mi je par havera doslo tobe, sto se tice panja. Sinoc su se definitivno uvjerili u to.
Zadnja izmjena: mirzza, dana/u 07 sep 2011, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
Cuva Bog Zelju svog!
- slogauskoplje
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.