Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 22 maj 2010, 00:44

Principatus je napisao/la:Oprostajna utakmica Piplice kod Energie Cottbus, jednostavno legenda i titan Cottbusa:

[youtube][/youtube]
Tek bi titanaga bio kad bi onog budalasa Papca nagovorio da se sijeti.Ali ne sa udaranjem glavom od zid. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 22 maj 2010, 01:57

"Ohanite" malo s tim preseravanjima i pustite Papeta da radi posao, sacekajte barem ove dvije prijateljske prije nego pocnete sa "strucnim" kritikama... naravno da uvijek ima igraca koji bi se mogli pozvati kao sto su cocalic, stilic itd. bice valjda mjesta i za njih...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 maj 2010, 02:05

Ma Susic nije nista rekao protiv Zenice, to mu neki novinarcic pokusao smjestiti i izgleda da je uspio. Tuzno je to kako se olako palimo i spremni smo se odmah hvatati za guse, zar nismo nista naucili iz proslosti?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 maj 2010, 11:47

fantom i avenija po 7.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 22 maj 2010, 11:56

ovaj pod niko BParena je dosao i unistio svaku sikusiju,napisao 15 postova od toga u jednom je napisao svoje misljenje a ostali ko na chatu ..... potpisuje se sa HZ ,... :S ne kontam ,ako vec mislis da nisam u pravu molim te navedi ti ili bilo kod od ostalih koji mislle da se ovi potpisuju zboh ovoga HZ sta sam to poogresno napisao???

jel cudno kada po drzave prica da treba pozvat stilica,a covjek kaze ...sad NE....pa onda bekric,a covjek zovne sehica.....pa onda kaze ko bude se ZAJEBAVAO noga mu je ?? ,..... a ne ko kod cire da se par reprezentativaca (malo vise od par) Upetak navecer pred tekmu u PUB-u komira ....nje bitno jesul prva postava ili ne ,ali tu ozbiljnosti nema .....al ipak ciro je,kada su svi bojkotom htjeli otjerati onu gamat ,vratio publiku ,i mahanjem i ljubljenjem,slanjem pusa i td .....ponoovo u vrh gurnuo ovu gamad....

da ti odgovorim i za hz ....stav grupe je da se ORGANIZOVANO ne prati reprezentacija....razlozi stari i vec poznatia ako ti nisu poznati onda si jos mlad i nisi puno toga vidio
:)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 maj 2010, 15:43

Da bas sam mlad i necu vam vise smetat ko sto mi nesmeta ni Pape osim sto svima vama smeta bilo ko koji ne misli kao vi. Cak ako je i iz istog grada (Manijaci). Zalosno je sto nikoga ovdje ne uvazavate osim ako se ne potpise kao HZ.
Zato sam se potpisao kao HZ. Sva sreca da Sarajevo i Sarajlije ne misle kao pojedinci ovdje... Ja imam kucne prijatelje iz Sarajeva koji ne misle o drugima na nacin "ako nisi s nama onda si protiv nas". Zalosno ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 maj 2010, 15:47

I s tim Sarajlijama sam bio na Kosevu i u Dortmundu i Ljubljani i Sekesfehervaru a vi ko fol imate valjan razlog da bojktorujete reprezentaciju nase domovine. Piskarajte i podrzajite HZ potpise .... pozdrav i sve najbolje ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 22 maj 2010, 15:48

sin3x je napisao/la:ma eno gledam englezi uvijek napune wembley XD i mi bi trebali se tako ponasati..
POTPIS!!!
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 maj 2010, 15:53

miralem444 je napisao/la:
sin3x je napisao/la:ma eno gledam englezi uvijek napune wembley XD i mi bi trebali se tako ponasati..
POTPIS!!!
POTPIS!!!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 22 maj 2010, 15:56

@bparena ohani malo ili zelis da stignes Neutrala,"koju god temu otvorim samo tvoji postovi"
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 22 maj 2010, 18:08

bparena je napisao/la:Da bas sam mlad i necu vam vise smetat ko sto mi nesmeta ni Pape osim sto svima vama smeta bilo ko koji ne misli kao vi. Cak ako je i iz istog grada (Manijaci). Zalosno je sto nikoga ovdje ne uvazavate osim ako se ne potpise kao HZ.
Zato sam se potpisao kao HZ. Sva sreca da Sarajevo i Sarajlije ne misle kao pojedinci ovdje... Ja imam kucne prijatelje iz Sarajeva koji ne misle o drugima na nacin "ako nisi s nama onda si protiv nas". Zalosno ...

ja tebe bas nekontam ....tebi nije niko rekao da smetas,nego imas na ovoj temi 10 postova koji nespominju sem na dva tri skoro nebitna mjesta TEMU ....opet se hvatas HZ i ostalog....jel tos to meni pise HZ znaci da ja mislim kao svako drugi sa HZ potpisom...razmisljanje i nacin diskusije ti je ravan nuli,jer neodgovaras na pitanja ,nego uvijek isto pises....ja ima isto misljenje kao i mnogi ovdje a ne samo HZ ....ovdje bar 70% podrzavaju papeta,a od HZ ....koji imalo su redovni na tekmaam sarajeva se zna da os prosle polusezone i onog dogadjaja,kada su zenicani pokazali da su momci za respekt niko nece ni rijeci reci protiv njih...al to je vec za druge teme.....ovdje se prica o PAPETU I JA SAMO HOCU DA MI KAZES ZASTO TI SMETA STO JE NEKO STAVIO ISPOD MOG POSTA potpis ....?? JESAM NESTO NETACNO REKAO??
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 23 maj 2010, 23:33

"Safet Sušić, selektor fudbalske reprezentacije BiH, okupiran je predstojećim akcijama u Štokholmu i Frankfurtu. Do kasno u noć ostaje u Savezu, gleda utakmice državnog tima iz proteklog ciklusa, prati sve što se piše na portalima, brine o zdravstvenom stanju svojih pulena, koje je zvao za utakmice sa Švedskom i Njemačkom."
Pazite sta pisete :lol:
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 maj 2010, 23:42

ammarc je napisao/la:"Safet Sušić, selektor fudbalske reprezentacije BiH, okupiran je predstojećim akcijama u Štokholmu i Frankfurtu. Do kasno u noć ostaje u Savezu, gleda utakmice državnog tima iz proteklog ciklusa, prati sve što se piše na portalima, brine o zdravstvenom stanju svojih pulena, koje je zvao za utakmice sa Švedskom i Njemačkom."
Nadam se onda da je procito za EDINA COCALIC. Pape, javi nam se :D

Tarik14 je odjednom nestao, mozda je to zapravo bio Pape :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 23 maj 2010, 23:46

ammarc je napisao/la:"Safet Sušić, selektor fudbalske reprezentacije BiH, okupiran je predstojećim akcijama u Štokholmu i Frankfurtu. Do kasno u noć ostaje u Savezu, gleda utakmice državnog tima iz proteklog ciklusa, prati sve što se piše na portalima, brine o zdravstvenom stanju svojih pulena, koje je zvao za utakmice sa Švedskom i Njemačkom."
To je ekstra ,ako prati sta se pise ,evo da mu ja jednu malu porukicu posaljem ,ako nije problem:
"Izdajico Bosansko Hercegovacke nacije ,dosao si iz 2 razloga :imamo dobru ekipu ,pa mislis da ces podici SVOJ rating ako postignes nesto sa istom ,i naravno zato sto si ti neko ko nece puno paznje obracati na kriminal u savezu ,jer si tu kratko ,i nama ces ostaviti te probleme.TI SAMO SEBE GLEDAS!!!

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 23 maj 2010, 23:55

Cartman je napisao/la:
Nadam se onda da je procito za EDINA COCALIC. Pape, javi nam se :D

Tarik14 je odjednom nestao, mozda je to zapravo bio Pape :D
Sumnjam da je on. On je ipak odavno, i prije Papeta je bio tu :) ...Vjerovatno je neko od ovih novijih clanova :D
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 23 maj 2010, 23:57

STILIC SEMIR UNOSI NEMIR !!
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 maj 2010, 00:41

velez_mostar je napisao/la:
To je ekstra ,ako prati sta se pise ,evo da mu ja jednu malu porukicu posaljem ,ako nije problem:
"Izdajico Bosansko Hercegovacke nacije ,dosao si iz 2 razloga :imamo dobru ekipu ,pa mislis da ces podici SVOJ rating ako postignes nesto sa istom ,i naravno zato sto si ti neko ko nece puno paznje obracati na kriminal u savezu ,jer si tu kratko ,i nama ces ostaviti te probleme.TI SAMO SEBE GLEDAS!!!
Cuj H-ere kako mu je krivo, sto mu neko iz komsiluka nije izabran za selektora. :lol: :mrgreen: :D
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 24 maj 2010, 01:06

hare :D respekt :D

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 24 maj 2010, 14:03

Bravo ahbabu moj, i od mene imas respekt za ovo. Palac gore.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 maj 2010, 14:04

Čuj mu izjave, da se ne obrukamo :roll:

Pa ko je selektor Emir ili Safet. Šta je gledao ovih dana, mjeseci.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.