Ovi dizu sebi odma za 100% , mi bar posjetu dizemo 15%

Kako smo mi njih kući pritisnuli ovo je bezveze
Pa ne igra se protiv MaglajaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑31 jul 2025, 20:14Sarajevo izgleda ceka da ga fasuje, pa da pocne da igra.Ni 5% ovo do sada nije od igre na Kosevu.Bukvalno se brani rezultat od 1.minute.
Ne igra, al jedan go Sarajeva ovo rjesava.Zato mi ta logika "umrtvi" ne odgovara, jer ako ga fasujes, bzv ces imati belaj.feniksptica je napisao/la: ↑31 jul 2025, 20:15Pa ne igra se protiv MaglajaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑31 jul 2025, 20:14Sarajevo izgleda ceka da ga fasuje, pa da pocne da igra.Ni 5% ovo do sada nije od igre na Kosevu.Bukvalno se brani rezultat od 1.minute.
Igra covjek da umrtvi utakmicu da ih natjera da krenu agresivnije, da pomjere zadnju liniju na 40 metara pa da se otvori prostor za kontre. Njima treba, nama je ok ovako
kako nemaju veze?!tutankamon1905 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 20:21Joj Jatte, aj sto sve presjeca i trci, ali nije klasicna sirovina. ima i poteza lijepih
A i jedan i drugi imaju veze s BiH ko ja sa Kirgistanom
odvadi malo druzeboatenkk je napisao/la: ↑31 jul 2025, 20:23kako nemaju veze?!tutankamon1905 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 20:21Joj Jatte, aj sto sve presjeca i trci, ali nije klasicna sirovina. ima i poteza lijepih
A i jedan i drugi imaju veze s BiH ko ja sa Kirgistanom
janelt skoro pa zavrsen! ako je dudu mogao igrati za hrvatsku moze i jatta za nas! ono sto su bili rakitic i modric mogu biti janelt i jatta!
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, delko i 17 gostiju.