Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
Pasha
Moderator
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la Pasha » 14 jul 2011, 00:23

to bi tebi odgovaralo, jer si i sam 2. srednje. :lol: :lol: :lol:

a šta ćemo mi koji smo 2. srednje bili još nekad davno u 20. vijeku. a bolila nas briga za matematiku, a posebno za logaritamske jednačine? :mrgreen:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 14 jul 2011, 00:25

Pasha je napisao/la:to bi tebi odgovaralo, jer si i sam 2. srednje. :lol: :lol: :lol:

a šta ćemo mi koji smo 2. srednje bili još nekad davno u 20. vijeku. a bolila nas briga za matematiku, a posebno za logaritamske jednačine? :mrgreen:
Ja sam treci :mrgreen:

Sto si bjez'o, sad ispastaj, misljenja sam da admin zna matematiku, ipak je to admin :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jul 2011, 00:27

Ma da,to ako neko ne zna matis,odmah nije ni za sport.Pa jbt je li ovo filozofski i matematicarski ili sportski forum.Ja prvi ne bih znao to resiti. :)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 14 jul 2011, 00:30

Devil je napisao/la:Ma da,to ako neko ne zna matis,odmah nije ni za sport.Pa jbt je li ovo filozofski i matematicarski ili sportski forum.Ja prvi ne bih znao to resiti. :)
E moj Stefko, pa znas li bar trigonometriju il' da te preko stele ubacimo? :roll: :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

High

Post Postao/la High » 14 jul 2011, 00:31

Pa vi i uništavate ovaj forum tim što predlažete te gluposti.Ne pravite cirkus.Tema je otvorena za rasprave koje bi donijele neki plus forumu,a ne za šprdanja poput ovih iznad.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 jul 2011, 01:22

Edin TM87 je napisao/la:Evo sta ja predlazem:

Ako ne zelis djecurliju po forumu, postavi logoritamsku jednacinu koja se radi u 2. srednje, ko ne zna to ne moze na forum! :)
Jesi ti mali normalan ,pa ja od 4 osnovne nikad zadatka nisam uradio ,a ti bi meni iz 2 srednje ,a što reko Pasha i zaboravilo i šta se učilo :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 14 jul 2011, 09:14

Virtu4l je napisao/la:Kad te neko jednom otjera iz svoje avlije, znači da si nepoželjan u istoj.
To djeca ne kontaju, neki cak imaju po dvocifren broj trajnih banova.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 16 jul 2011, 22:46

-
Zadnja izmjena: Limuntos, dana/u 16 jul 2011, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 jul 2011, 22:47

... Mogul' zamolit da se malo pročešlja tema Arsenala jer nema veze šta onaj priča sa Arsenalom na toj temi, hvala !!! ...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

guber90
Kontakt:

Re: Forum - pristup mobitelom

Post Postao/la guber90 » 18 jul 2011, 16:19

BenJo_O je napisao/la:Mozda bi trebali napraviti malo napredniju stranicu za mobitele, jer ima nas mnogo koji putem wifi mreze pristupamo kako stranici, tako i forumu. Evo ja licno najmanje po 10 puta dnevno preko mobitela posjetim ovaj sajt...
Bilo bi lijepo kad bi ba forumu za mobitel bile opcije edit, quote te jos neke osnovne opcije... to je bar moj prijedlog :)
Pozdrav
Pa ako ides preko WiFi idi onda na onu originalnu, a ne na mobilnu verziju, tako ces imati sve opcije :), ja barem tako uvijek idem i nemam problema, samo kada si na mobilnoj verziji, odaberi gore Web (cini mi se) i to je to :).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 jul 2011, 18:35

Samo da upitam čemu i kome je smetao moj potpis ?! :shock:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 20 jul 2011, 18:44

Titova-Juga je napisao/la:Samo da upitam čemu i kome je smetao moj potpis ?! :shock:
mislim da je svima potpis nestao....i meni je nestao pa sam ga ponovo stavio....
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

The Reds
Kontakt:

Post Postao/la The Reds » 20 jul 2011, 22:04

Admin je najavio da potpisi moraju bit isključivo sportskog sadržaja i pozdravljam njegovu odluku, ukoliko zelite neke poslovice ili stihove u potpisu predlažem da promijenite forum.
YNWA !

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 jul 2011, 22:17

fanatic1991 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Samo da upitam čemu i kome je smetao moj potpis ?! :shock:
mislim da je svima potpis nestao....i meni je nestao pa sam ga ponovo stavio....
Ako je nestao jednom, znaci da se kosi sa pravilima foruma. Zasto ga vracati opet? :roll:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 21 jul 2011, 03:43

The Reds je napisao/la:Admin je najavio da potpisi moraju bit isključivo sportskog sadržaja i pozdravljam njegovu odluku, ukoliko zelite neke poslovice ili stihove u potpisu predlažem da promijenite forum.
ne kontam sto je nekom bitan moj potpis KOJI NIKOG ne vrijedja..... :evil:
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 21 jul 2011, 10:39

The Reds je napisao/la:Admin je najavio da potpisi moraju bit isključivo sportskog sadržaja i pozdravljam njegovu odluku, ukoliko zelite neke poslovice ili stihove u potpisu predlažem da promijenite forum.
Taj Balonja u tvom potpisu nema nikakve veze sa sportom i ne pravi se glup, nego procitaj pravila. Cuj on vratio potpis. Ja bi ovo odma trajno banovo :x

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 21 jul 2011, 11:47

Bilal je napisao/la:
Taj Balonja u tvom potpisu nema nikakve veze sa sportom i ne pravi se glup, nego procitaj pravila. Cuj on vratio potpis. Ja bi ovo odma trajno banovo :x
ajd ne rise.. da imaš kulture ne bi zvao takvu ljudinu balonjom..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 21 jul 2011, 11:49

Bilal je napisao/la:
Zbog čega je dotični "balonja" ? Molim da nam to svima objasniš ovdje !
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 jul 2011, 11:54

Samo da napomenem da imam mogućnost da svakom pojedinačnom forumašu uklonim mogućnost postavljanja bilo kakvog potpisa i ne oklijevam da je koristim. nemam namjeru gubiti vrijeme da brišem a da neko stalno ponovo postavlja.

u nekoliko slučajeva gdje sam tu mogućnost primjenio, dobio sam molbe na PP da se ponovo omogući potpis, uz izvinjenja i objašnjenja "neću više, stavljaću samo potpise u skladu sa pravilima...". naravno, o tome se treba misliti na vrijeme, jer se nikakve naknadne molbe neće uvažavati.

politika, nacije, ratovi... to nije tema ovog foruma i nismo obavezni to čitati na kraju svakog posta koji neki forumaš ostavi.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 21 jul 2011, 13:12

neutralan__ je napisao/la: Zbog čega je dotični "balonja" ? Molim da nam to svima objasniš ovdje !
Balonja nema veze sa sportom i tacka. Ako ti se raspravlja o balonji produzi dalje. Ovo je sportski forum.

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.