a šta ćemo mi koji smo 2. srednje bili još nekad davno u 20. vijeku. a bolila nas briga za matematiku, a posebno za logaritamske jednačine?

Ja sam treciPasha je napisao/la:to bi tebi odgovaralo, jer si i sam 2. srednje.![]()
![]()
![]()
a šta ćemo mi koji smo 2. srednje bili još nekad davno u 20. vijeku. a bolila nas briga za matematiku, a posebno za logaritamske jednačine?
E moj Stefko, pa znas li bar trigonometriju il' da te preko stele ubacimo?Devil je napisao/la:Ma da,to ako neko ne zna matis,odmah nije ni za sport.Pa jbt je li ovo filozofski i matematicarski ili sportski forum.Ja prvi ne bih znao to resiti.
Jesi ti mali normalan ,pa ja od 4 osnovne nikad zadatka nisam uradio ,a ti bi meni iz 2 srednje ,a što reko Pasha i zaboravilo i šta se učiloEdin TM87 je napisao/la:Evo sta ja predlazem:
Ako ne zelis djecurliju po forumu, postavi logoritamsku jednacinu koja se radi u 2. srednje, ko ne zna to ne moze na forum!
To djeca ne kontaju, neki cak imaju po dvocifren broj trajnih banova.Virtu4l je napisao/la:Kad te neko jednom otjera iz svoje avlije, znači da si nepoželjan u istoj.
Pa ako ides preko WiFi idi onda na onu originalnu, a ne na mobilnu verziju, tako ces imati sve opcijeBenJo_O je napisao/la:Mozda bi trebali napraviti malo napredniju stranicu za mobitele, jer ima nas mnogo koji putem wifi mreze pristupamo kako stranici, tako i forumu. Evo ja licno najmanje po 10 puta dnevno preko mobitela posjetim ovaj sajt...
Bilo bi lijepo kad bi ba forumu za mobitel bile opcije edit, quote te jos neke osnovne opcije... to je bar moj prijedlog
Pozdrav
mislim da je svima potpis nestao....i meni je nestao pa sam ga ponovo stavio....Titova-Juga je napisao/la:Samo da upitam čemu i kome je smetao moj potpis ?!
Ako je nestao jednom, znaci da se kosi sa pravilima foruma. Zasto ga vracati opet?fanatic1991 je napisao/la:mislim da je svima potpis nestao....i meni je nestao pa sam ga ponovo stavio....Titova-Juga je napisao/la:Samo da upitam čemu i kome je smetao moj potpis ?!
ne kontam sto je nekom bitan moj potpis KOJI NIKOG ne vrijedja.....The Reds je napisao/la:Admin je najavio da potpisi moraju bit isključivo sportskog sadržaja i pozdravljam njegovu odluku, ukoliko zelite neke poslovice ili stihove u potpisu predlažem da promijenite forum.
Taj Balonja u tvom potpisu nema nikakve veze sa sportom i ne pravi se glup, nego procitaj pravila. Cuj on vratio potpis. Ja bi ovo odma trajno banovofanatic1991 je napisao/la:ne kontam sto je nekom bitan moj potpis KOJI NIKOG ne vrijedja.....The Reds je napisao/la:Admin je najavio da potpisi moraju bit isključivo sportskog sadržaja i pozdravljam njegovu odluku, ukoliko zelite neke poslovice ili stihove u potpisu predlažem da promijenite forum.
ajd ne rise.. da imaš kulture ne bi zvao takvu ljudinu balonjom..Bilal je napisao/la:Taj Balonja u tvom potpisu nema nikakve veze sa sportom i ne pravi se glup, nego procitaj pravila. Cuj on vratio potpis. Ja bi ovo odma trajno banovofanatic1991 je napisao/la:ne kontam sto je nekom bitan moj potpis KOJI NIKOG ne vrijedja.....The Reds je napisao/la:Admin je najavio da potpisi moraju bit isključivo sportskog sadržaja i pozdravljam njegovu odluku, ukoliko zelite neke poslovice ili stihove u potpisu predlažem da promijenite forum.
Zbog čega je dotični "balonja" ? Molim da nam to svima objasniš ovdje !Bilal je napisao/la:Taj Balonja u tvom potpisu nema nikakve veze sa sportom i ne pravi se glup, nego procitaj pravila. Cuj on vratio potpis. Ja bi ovo odma trajno banovofanatic1991 je napisao/la:ne kontam sto je nekom bitan moj potpis KOJI NIKOG ne vrijedja.....The Reds je napisao/la:Admin je najavio da potpisi moraju bit isključivo sportskog sadržaja i pozdravljam njegovu odluku, ukoliko zelite neke poslovice ili stihove u potpisu predlažem da promijenite forum.
Balonja nema veze sa sportom i tacka. Ako ti se raspravlja o balonji produzi dalje. Ovo je sportski forum.neutralan__ je napisao/la: Zbog čega je dotični "balonja" ? Molim da nam to svima objasniš ovdje !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.