Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Pedro je trebao pogoditi ono za 1-3 i gotova stvar, nije atalanta ove sezone nesto, odbrana im je gora nego u Rome. Sudija bzvz dade Reini zuti, pogodi ga lik kovanicom u celu 

embrace the chaos
raul moro, ne pedro
definitivno najbolja tekma u gostima ove sezone i jedna od boljih racunajuci i domace tekme, ali, ne smiju se primati golovi u nadoknadi vremena, jefitno su ispustili pobjedu, iako su je zasluzili
definitivno najbolja tekma u gostima ove sezone i jedna od boljih racunajuci i domace tekme, ali, ne smiju se primati golovi u nadoknadi vremena, jefitno su ispustili pobjedu, iako su je zasluzili
Ma Atalanta je u padu i ono sto se jasno moze vidjeti je da se potroše u prvom poluvremenu i onda u drugom ne mogu meda. Gasperini mora ovo izbalansirati inače neće ni u EL.
Kakav pas 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Cholo Jr. vec 7. pogodak u Calciu! Juve i dalje pokazuje da je Ronaldo bio problem all along.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne bi bilo bolje ni da je Ronaldo tu. Jednostavno ciklus je završen i Juve treba potpunu rekonstrukciju. Sasvim normalna stvar. Treba sad napraviti novi tim. Ne može preko noći
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sada i osmi. Ovo je bilo ala Lorenzo Insigne.
Zadnja izmjena: Hare1902, dana/u 30 okt 2021, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kakva partija veznog reda Juventusa.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Busiiiii, busiiiiii
Simeone

Simeone

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Kakva pracka
Simeone opet igra odlicnu sezonu

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nije Verona loša nego je Milan beton, pa ih je okrenuo neku noć. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma jasno, zezam se jer neki forumasi i dalje trvde da je Juve prodisao odlaskom Ronalda i da je on kocio sveRomagnoli13 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 18:17Ne bi bilo bolje ni da je Ronaldo tu. Jednostavno ciklus je završen i Juve treba potpunu rekonstrukciju. Sasvim normalna stvar. Treba sad napraviti novi tim. Ne može preko noći

Ronaldo bi makar zabio svojih 20-25 golova u ligi.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- Verstappen33
- Kontakt:
Juventus je postao prosječna ekipa tipa Lyon, Arsenal...
The only place that matters is first.
- f0rest1946
- Kontakt:
Samo da otjeraju Ronalda i tad ce proigrati polahko, on im je najveci problem u ekipi.Verstappen33 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 18:22Juventus je postao prosječna ekipa tipa Lyon, Arsenal...
- Verstappen33
- Kontakt:
Sreća pa se spasi čovjek na vrijeme.f0rest1946 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 18:23Samo da otjeraju Ronalda i tad ce proigrati polahko, on im je najveci problem u ekipi.Verstappen33 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 18:22Juventus je postao prosječna ekipa tipa Lyon, Arsenal...

The only place that matters is first.
Ipak su tu Morate i Dybala predvodnici novog Juventusa.
Verona igra ozbiljan fudbal.
Verona igra ozbiljan fudbal.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.