AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ronaldo99
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ronaldo99 » 25 sep 2021, 18:05

Odgledah reprizu drugog poluvremena,znao sam da je pol 0-0 pa reko da vidim sta me ceka.

Prvo bi mi bas drago za Maldinija,onda se nerviram jer vidim da ihraju previse u fazonu hajd da odradimo.do kraja i onda sok 1-1. Al dobro je na kraju,pokazali su da imaju taj pobjednicki mentalitet, Sale i Diaz opet kljucne figure kod pobjede.

Jedna od losijih partija ove sezone.

Al najbitnije je da su se uzele 3 bobe i da se sad ide na Atletiko sa pobjedom,isti taj atletiko je dns izgubio od do tada zadnje ekipe na tabeli.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 25 sep 2021, 18:06

ronaldo99 je napisao/la:
25 sep 2021, 18:05
Odgledah reprizu drugog poluvremena,znao sam da je pol 0-0 pa reko da vidim sta me ceka.

Prvo bi mi bas drago za Maldinija,onda se nerviram jer vidim da ihraju previse u fazonu hajd da odradimo.do kraja i onda sok 1-1. Al dobro je na kraju,pokazali su da imaju taj pobjednicki mentalitet, Sale i Diaz opet kljucne figure kod pobjede.

Jedna od losijih partija ove sezone.

Al najbitnije je da su se uzele 3 bobe i da se sad ide na Atletiko sa pobjedom,isti taj atletiko je dns izgubio od do tada zadnje ekipe na tabeli.
To je jos jedna stvar koja mi smeta kod Piolija. Umjesto da dovrsi protivnika on mu prepusta loptu i povlači se. Imao sam osjecaj da će Spezia dati gol.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 sep 2021, 18:44

slika
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 25 sep 2021, 19:08

Zenga je napisao/la:
25 sep 2021, 17:35
Kao prvo, čestitke muxa, nek vam je živa, zdrava & vesela. Pozdrav i pohvale novopečenoj mami koja je odradila najveći posao! Nadam se da ste svi okej, evo vas je i Maldini Jr. Jr. (Da x 2, jer Cesare je "prvi" Maldini, za nas fosile :mrgreen: ) počastio golom!

Kao drugo, teška utakmica uz dosta sreće smo izvukli puni plijen. To je već pobjednički mentalitet, i zbog istoga očekivam borbu za Scudetto do 32.kola.
Rotacija unese dio nemira, ali je prijeko potrebna u ovom ludom ritmu s utakmicama svako 3 dana. Pogotovo kada su protivnici Atletico, Lpool, Atalanta...

Sve u svemu sam prezadovoljan, jako bitne 3 bobe, bravo ragazzi☆
Hvala drug :thumbup:
Il Club più titolato al mondo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 sep 2021, 19:36

https://files.fm/f/e7swsfwf4

Najjaca scena danas :D

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 25 sep 2021, 20:39

Calabria kapitenska reakcija ♥️♥️
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 25 sep 2021, 20:50

Lijepo je vidjeti tabelu pa makar i privremeno. Maldini gol saga se nastavlja. Na um mi pade ona anegdota kad je veliki Sir Alex htio dovesti Maldinija u United :cool:
Momci su odigrali los mec ali tacno onoliko koliko treba a to je odlika dobrih ekipa.FM!

ps Muxa cestitke :)
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 25 sep 2021, 21:33

Eh sad da je uzeti Atletico i otresti Porto 2x to bi bio siguran prolaz u knockout fazu. Ne vjerujem da će Atletico moci i bod uzeti Liverpool-u.

Ja sam bas sretan zbog Maldinia. Tek mu 19 godina i ocekujem velike stvari od njega i nekako sam siguran da će ostvariti dobru karijeru jer ipak to mu je u krvi.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 25 sep 2021, 23:01

Lose prvo poluvrijeme, ali se nekako dobila ova utakmica iako izgleda da polovinu vremena ova ekipa stedi energiju za iduce utakmice. Nekako sa lakocom igraju ponekad i nekako nemas pretjeranog straha da nece zabiti gol.

Odbrana standardno dobra, Tomori i Romagnoli odlicni, kao i Theo i Kalulu. Maignan se isplacuje polako, veoma siguran, brz i dobro prati igru, uz to fenomalnalan pregled igre ima.

Leao je fantastican igrac, samo mu fali rutina pri zavrsavanju napada. Brahim 6 utakmica 4 gola, sto je pravo dobro. Tonali moze se reci standardno odlican, dok Bennacer je donio u ekipu onoga sto je falilo. U ovom odnosu snaga Kessie je najveci kandidat za klupu. Uzasan je bio cijelu utakmicu pogotovo drugo poluvrijeme. To nije igra za 8M po sezoni :mrgreen:

Idemo se nadigravati sa Atleticom pa cemo vidjeti gdje su u ovom trenutku :thumbup:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 25 sep 2021, 23:09

_forzamilan_ je napisao/la:
25 sep 2021, 20:50
Lijepo je vidjeti tabelu pa makar i privremeno. Maldini gol saga se nastavlja. Na um mi pade ona anegdota kad je veliki Sir Alex htio dovesti Maldinija u United :cool:
Momci su odigrali los mec ali tacno onoliko koliko treba a to je odlika dobrih ekipa.FM!

ps Muxa cestitke :)
:thumbup:
Il Club più titolato al mondo!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 sep 2021, 23:16

Kessie nastavio u katastrofalnom ritmu, od četiri utakmice koje je odigrao ove sezone u tri je bio među najgorim na terenu, protiv Lazija je bio solidan.

Mada danas mu nije ni Pioli puno pomogao kada je ubacio Bennacera, Kessie haman neku desetku igrao :urnebes: Kako god, u očajnoj je formi, ne znam da li je razlog ovome priča oko ugovora, tribina, transfera ili šta već, ali definitivno će u narednom periodu izgubiti mjesto startera i to ne zato što će ga neko kazniti zbog nepotpisivanja ugovora, nego zato što je baš loš.

Protiv Atletica će biti interesantno, oni su u prilično lošoj formi, ali i dalje su ekipa sa kojom će se Milan napatiti kada se zatvore, a iz neke frljoke, kontre ili slično uvijek možemo primiti glup gol, to je Atleticov stil godinama.

Pretpostavljam da će Pioli krenuti sa Rebićem u špicu, jer ono što je Žirokopter danas odigrao je bilo ispod svakog prosjeka, čovjek nije mogao potrčati u 40-oj minuti, a trebat će nam u utorak protiv njihove odbrane.

Tako da očekujem ga u drugom poluvremenu da skače sa njihovim stoperima, jer ne vjerujem da će im Rebić moći bilo kako nauditi.

Šta je sa Ibrom, postoji li neka šansa da i on bude na klupi protiv Atletica?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 26 sep 2021, 01:08

Nakon 10ak godina strepnje protiv ovih spezija i sličnih, konačno mirno čekam utakmice sa ovim protivnicima jer znam da ćemo ih kako-tako riješiti...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 sep 2021, 10:13

Leao je odigrao odlicno, onaj sut steta sto ne udje, vrhunski odradjeno.

Jel' nam dobro Rui Costa, da mu nije pozlilo zbog Saeleta j Diaza? 😁
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 26 sep 2021, 12:59

Koliko god sam kritikovao Leao iako svi znamo da ima ogroman potencijal toliko se za ovaj pocetak srzone mora pohvaliti. Nadam se samo da ga nece opet nesto spucati u glavu pa da opet ima onu svoju qurcobolju.

Definitivno je on igrac koji svakoj odbrani moze probleme napraviti,ima brzinu ima dribling,jos samo da poradi na zavrsnici i imamo top krilo,ali ja sam jos uvijek skeptican glede njega :)

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 26 sep 2021, 13:23

Leao će napredovati tek kad prestane da bude sebičan kao i to da popravi završnicu.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 26 sep 2021, 18:02

Leao je strasno talentovan ali njegov work-rate je problem. Nekad djeluje nezainteresovano i nošalantno na terenu i to meni jedino smeta. Sve ostalo super. Da Leao kojim slučajem ima work-rate kakav je imao Etoo on bi lagano mogao stati u istu recenicu s Mbappeom i Haalandom.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 26 sep 2021, 18:05

Mlad je jos ima vremena za popravak i toga. Ogromam potencijal ima i ne smijemo ga olako pustiti.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 sep 2021, 18:56

Vala to o čemu vi pričate mu se prošle sezone moglo zamjeriti, ali ove sezone više ne vidim ni naznake one iste nonšalacije, nezainteresovanosti ili nestajanja sa terena, što mu se često zamjerilo. Čak ni workrate nije problem.

Vidi se da je radio na sebi i da je napravio iskorak u ovoj sezoni kao Tonali, u suštini jedini problem ostaje donošenje odluka u zadnjoj trećini. Kad bi to uspio ispraviti, tu bi već mogli pričati o wc igraču.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Ruicosta
Kontakt:

Post Postao/la Ruicosta » 26 sep 2021, 21:00

Beduin je napisao/la:
26 sep 2021, 10:13
Leao je odigrao odlicno, onaj sut steta sto ne udje, vrhunski odradjeno.

Jel' nam dobro Rui Costa, da mu nije pozlilo zbog Saeleta j Diaza? 😁
Gledo sam utakmicu ali nisam imo kad pisat. Najsmjesnije mi je bilo kad izadje Maldini a udje Bennacer o ode Kessie na desetku. Moras bit bas lud pa da njega tu posaljes.
Ja na Diaza nisam nikad jednu rijec napisao, uvijek sam smatrao da on moze bit prvi izbor na poziciji 10-ke. A za Saleta ne znam sta da ti kazem. Cijelu je utakmicu bio los i dosljedan starom sebi, ali kad je onako odradio ono kod drugog gola zasluzuje visoku ocjenu.

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 26 sep 2021, 21:28

Ne postoji igrac na svijetu koji ce pretrcati kilometre kao Sale a da ne napravi nekolicinu gresaka (narocito u pas igri). Momak zna igrati, ali nekada se bespotrebno trosi. Vjwrujem da s njim to najvise rade, ali djaba kad on ima tu zelju da ide na svaki loptu, svaki sprint. To kad dovede u optimum onda ce biti vrhunski igrac.

Kalulu ima vise asistencija nego DeSiljo i Abate zajedno :)

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.