Utakmice klubova iz BiH na TV-u

smijesni_ste
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la smijesni_ste » 04 nov 2009, 11:18

Lawer_88 je napisao/la:
Emir_tm87 je napisao/la:pravi navijaci ce doci na utakmicu...mene iskreno boli neka stvar hoce li biti prijenosa ili ne...moje mjesto je na jugu...

@smijesni ste

ne znam za koga ti navijas...na kojem stadionu tvoj klub igra ali grbavica je sigurno najljepsi stadion u BiH...

a te crvene necu da komentarisem...jer svako ko je gledao utakmice zna da s svi bili zasluzeni...
GRBAVICA najljepši stadion :o , jesi li ti lave bio u ZENICI
:D :D ma nije on bio ni na grbavici nema vremena od interneta :mrgreen: :mrgreen:

NK_CELIK
Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 04 nov 2009, 11:45

progresivan decko..... :D

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 04 nov 2009, 12:13

Schlager je napisao/la:
Kevin je napisao/la:pitanje je(ako je istina): Zašto Željezničar ne da prijenos? :roll:

Po mentalnom sklopu novopecenih bizMismena koji vode premijerligaske klubove,dvostruka je korist ako ne dozvolis prenos

1-Imas vece sanse da sudija navlaci za tebe bez nepotrebnog milionskog auditorijuma koji je po njima nuzno zlo jer zaboga,klubovi postoje zbog njih,bizMismena

2-Veca posjeta,samim tim i mogo veca zarada od onih 5000km koje daje Euromedija

Eto objasnio sam ti zasto je iz njihovog ugla ne dozvoliti prenos WIN-WIN kombinacija....Sta te jos zanima?
ova ti prva stavka nikako ne stoji,jer budi siguran da se u vjecitom derbiju nikada ne steli...
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 04 nov 2009, 13:45

Zato, od sada, pa nadalje i ubuduce izgubite svi vi nadu da cete uzeti i jedan bod na Grbavici. Mi dvije godine nismo dobili na strani, priznajem da smo bili losi u vecini tih utakmica ali je bilo tekmi gdje je bilo smijesno gledati kako se steli domacinu. Sada nema vise toga, mi dobijamo sve kuci a bogami i na strani se cvakne koji bod, tacnije vec 8 bodova ove jeseni a bice ih jos. Pobijediti Zelju ce biti optional, a kada mu bod otkines budi sretan.
Znam da ce sada biti udara na sve strane, ali sto prije skontate da je takvo stanje bice vam lakse. Sa 6 bodova do kraja jeseni smo medju prve 4 ekipe (kuci Sarajevo i Leotar) a sa 7 ili 9 (Laktasi na strani) ni Borac ni Siroki nece biti daleko.
ps. ne nadajte se da ce pitari bilo sta moci uraditi na Grbavici

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 04 nov 2009, 14:05

Zasto bih se ja npr nadao da ce Sarajevo nesto uraditi na Grbavici kad Sarajevo smatram mnogo ozbiljnijim rivalom Borcu u borbi za titulu ili Evropu nego Zeljeznicar?I
Iz prostog razloga jer Sarajevo po meni ima mnogo bolji tim....

Naprotiv,ja se nadam da ce Zeljeznicar dobro proci u tom gradskom derbiju a za Sarajevo se nadam da ce danas dobro proci jer Siroki bi nas pobjedom skinuo sa prvog mjesta.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 04 nov 2009, 14:53

Schlager je napisao/la:Zasto bih se ja npr nadao da ce Sarajevo nesto uraditi na Grbavici kad Sarajevo smatram mnogo ozbiljnijim privalom Borcu u borbi za titulu ili Evropu nego Zeljeznicar?I
Iz prostog razloga jer Sarajevo po meni ima mnogo bolji tim....

Naprotiv,ja se nadam da ce Zeljeznicar dobro proci u tom gradskom derbiju a za Sarajevo se nadam da ce danas dobro proci jer Siroki bi nas pobjedom skinuo sa prvog mjesta.
Slažem se potpuno što se tiče Sarajeva i Želje.Po meni Sarajevo dosta bolji tim a gledao sam obadvoje protiv Veleža.Sarajevo je zajebalo igranje u Europi, inače bi bili bolje plasirani sigurno.

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 04 nov 2009, 14:55

Slazem se i ja da Sarajevo ima dobru ekipu a da pocne konkurisati za prve pozicije na tabeli moraju poceti pobijedjivati na strani sto do sada nisu cinili. Vi ste pobijedili sve kuci, uzeli sta 10 bodova na strani i zbog toga ste prvi i onda gledajuci onu "tvoju" gostujucu tabelu imate cak 12 bodova vise od Sarajeva a 6 bodova vise od nas i opet smatras da je Sarajevo ozbiljniji protivnik. Ako mi dobijemo Laktase (bice tesko) prilazimo vam na 3 boda a znas li koliko Sarajevo mora zaredati pobjeda pa da vas stigne. Sarajevo ako izgubi danas u Sirokom i u subotu protiv Zelje na proljece mora dobiti minimalno tri tekme na strani da iole ozbiljnije konkurise za nesto vise. Ovo ti je matematika a upamti da ce Zeljo biti puno jaci, i igracki i na svakom drugom planu, na proljece.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 04 nov 2009, 15:06

ta moja domacinska tabela ima dva lica...dosta je pouzdana ali isto tako stvari se zacas promjene...evo recimo sad je trenutno Borac na 10 bodova a Sarajevo na -2...ali ako bi Sarajevo nas pobjedilo u zadnjem kolu ovdje,sto uopste nije nemoguce s obzirom da je njima forma u usponu a nama u padu,mi bismo bili na 7 bodova a sarajevo na 1...a to je razlika koja se u jednom kolu moze stici,znaci tu nasu razliku u odnosu na Sarajevo mozemo izgubiti u samo 2 kola!!!
...prerano je za otpisivanje Sarajeva iz borbe za bilo sta...

elvir.vogosca
Kontakt:

Post Postao/la elvir.vogosca » 04 nov 2009, 18:18

derbi bez prenosa ali bice snimak na tv vogosca u 20:00

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 04 nov 2009, 18:53

Kako vidim pitari nam oslobodise cetvrto mjesto. U redu sto smo mi navijaci uvijek optimisti i mi vecinom preuvelicavamo stvari, ali sto to cine u svojim izjavama igraci i treneri Sarajeva to je za nevjerovati. Mi smo najbolji, idemo na tri boda, sta nam moze Siroki, mi smo sampioni ... Eto sampiona.
Zato postujem Amara koji ce uvijek reci onako kako jest, nikad, ama bas nikad se nece hvaliti Zeljinom igrom i kada razvalimo protivnika. Prvi ce uvijek traziti nedostatke u svojoj ekipi a ti kad cujes ostale trenere, **** ti Barcelonu i Real kakve su to ekipe.
Pitari, na Grbavici nema bodova i nemojte da vas lazu.

el zrinja
Kontakt:

Post Postao/la el zrinja » 04 nov 2009, 19:35

pa koga će prenosit ako neće željo sarajevo i zašto neće prenosit ???

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 04 nov 2009, 19:43

bomber je napisao/la: Pitari, na Grbavici nema bodova i nemojte da vas lazu.
ne brini se ti za nas ko nas laze ,vidjecemo u subotu ko koga laze i jedva cekam prvi poslijeratni derbi pod reflektorima :)
bice gusto bice 0-2 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 04 nov 2009, 19:49

adnanhz je napisao/la:
bomber je napisao/la: Pitari, na Grbavici nema bodova i nemojte da vas lazu.
ne brini se ti za nas ko nas laze ,vidjecemo u subotu ko koga laze i jedva cekam prvi poslijeratni derbi pod reflektorima :)
bice gusto bice 0-2 8-)
I to sto kazes ovi zadnji derbiji se igrali pod reflektorima,ali na gradskom stadionu.
AMAR OSIM!

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 04 nov 2009, 20:49

el zrinja je napisao/la:pa koga će prenosit ako neće željo sarajevo i zašto neće prenosit ???
Prenose Borac-Velez koliko sam upoznat...
Treci put castimo

Emir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Emir_tm87 » 05 nov 2009, 18:01

hajde dosta o tome ovo nije tema "najljepsi stadion u BiH"
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!

nixo
Kontakt:

Post Postao/la nixo » 06 nov 2009, 14:53

Evo gledam prenos ce biti iz banja luke...jel neko prenosi derbi s grbavice???

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 06 nov 2009, 16:02

nixo je napisao/la:Evo gledam prenos ce biti iz banja luke...jel neko prenosi derbi s grbavice???
prenosi tv zujo

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 06 nov 2009, 21:56

Hoce li biti stream iz BL i gdje?
samo mostarski, samo bahato

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 08 nov 2009, 13:45

Moje vidjenje prenosa kako bi trebalo:

14 kolo čelik-zrinjski
15 kolo borac- sarajevo ( igraju i zrinski -siroki)
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

prolaznik
Kontakt:

Post Postao/la prolaznik » 08 nov 2009, 19:58

Čelik - Zrinjski
Travnik - Modriča
Velež - Sloboda
Olimpik - Borac
Sarajevo - Rudar
Laktaši - Željezničar
Leotar - Slavija
Široki Brijeg - Zvijezda

ovo su parovi idućega kola, ako ima ikakve logike, trebao bi biti prijenos Čelik-Zrinjski, ali opet :roll:
Titula po sezoni. . .

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”