BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
@uno ne mogu ja reci da mi nije drago kada repka igra dobro...da ne uzivam ali vjeruj mi Zeljo pa milion praznih mjesta pa repka ...jednostavno tako je ...nemam sad enke emocije aman zaman...uz Zelju sam odrastao i tu se osjecam svojim ,tu pripadam...postujem i sve koji zive za repku i razumijem ali moj stav je takav...naravno da ne zelim zlo repci,ali ono da se ugasi sutra bilo bi mi malo zao i cao ...ima moj Zeljo to je vazno ..
a sto se tice Husrefa kada je bila ona frka oko selektora ,pisao sam bolje i Husref nego ova hrvatska ojebina....
a sto se tice Husrefa kada je bila ona frka oko selektora ,pisao sam bolje i Husref nego ova hrvatska ojebina....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Meni bi dooonekle bilo razumljivo da mi imamo klubove koji redovno nastupaju bar u grupnoj fazi EL, pa ono svako malo dolaze jaki protivnici u tvoj grad i stalno si pod tom nekom euforijom. A ono, najjaci klub koji dodje u glavni grad nakon domacih sarajevskih klubova je mozda Zrinjski. Ljudi se ko fol na to nafuraju i eto kao njima naboj u tim utakmica ima ogroman znacaj u zivotu.
Dajte ba, osvijestite se, ne budite djeca. Kad/(AKO) budemo imali ozbiljne klubove koji ce igrati jake utakmice, tek tad bi se moglo opravdati vase forsiranje tih klupcica ispred reprezentacije. U premijerligaskim klubovima bukvalno igra 70% fudbalera koje bi sutra mogli gledati u 2. Federalnoj ligi i da niko ziv ne primijeti da odskacu od ovih koji svakako tu ligu igraju. I sad ja kao trebam navijati za te amatere? 

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
nemoj, imaš barcu, real, united, juve, bajern i ostale profije tamo negdje u bijelom svijetu pa navijaj za njihGhuraba je napisao/la:Meni bi dooonekle bilo razumljivo da mi imamo klubove koji redovno nastupaju bar u grupnoj fazi EL, pa ono svako malo dolaze jaki protivnici u tvoj grad i stalno si pod tom nekom euforijom. A ono, najjaci klub koji dodje u glavni grad nakon domacih sarajevskih klubova je mozda Zrinjski. Ljudi se ko fol na to nafuraju i eto kao njima naboj u tim utakmica ima ogroman znacaj u zivotu.Dajte ba, osvijestite se, ne budite djeca. Kad/(AKO) budemo imali ozbiljne klubove koji ce igrati jake utakmice, tek tad bi se moglo opravdati vase forsiranje tih klupcica ispred reprezentacije. U premijerligaskim klubovima bukvalno igra 70% fudbalera koje bi sutra mogli gledati u 2. Federalnoj ligi i da niko ziv ne primijeti da odskacu od ovih koji svakako tu ligu igraju. I sad ja kao trebam navijati za te amatere?
upali sk ...real i uzivaj ..Ghuraba je napisao/la:Meni bi dooonekle bilo razumljivo da mi imamo klubove koji redovno nastupaju bar u grupnoj fazi EL, pa ono svako malo dolaze jaki protivnici u tvoj grad i stalno si pod tom nekom euforijom. A ono, najjaci klub koji dodje u glavni grad nakon domacih sarajevskih klubova je mozda Zrinjski. Ljudi se ko fol na to nafuraju i eto kao njima naboj u tim utakmica ima ogroman znacaj u zivotu.Dajte ba, osvijestite se, ne budite djeca. Kad/(AKO) budemo imali ozbiljne klubove koji ce igrati jake utakmice, tek tad bi se moglo opravdati vase forsiranje tih klupcica ispred reprezentacije. U premijerligaskim klubovima bukvalno igra 70% fudbalera koje bi sutra mogli gledati u 2. Federalnoj ligi i da niko ziv ne primijeti da odskacu od ovih koji svakako tu ligu igraju. I sad ja kao trebam navijati za te amatere?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Valja strucnjacima nacrtati da sam izuzeo medjunarodni fudbal. Ako mislim da je debilizam staviti domaci klub ispred reprezentacije, to automatski znaci da mi je normalno da stavljas Barcu, Real, Mancester ili Bajern ispred reprezentacije? Valjda je logicno da je to jos veci debilizam.
A inace i repka redovno nastupa na velikim takmicenjimaGhuraba je napisao/la:Meni bi dooonekle bilo razumljivo da mi imamo klubove koji redovno nastupaju bar u grupnoj fazi EL, pa ono svako malo dolaze jaki protivnici u tvoj grad i stalno si pod tom nekom euforijom. A ono, najjaci klub koji dodje u glavni grad nakon domacih sarajevskih klubova je mozda Zrinjski. Ljudi se ko fol na to nafuraju i eto kao njima naboj u tim utakmica ima ogroman znacaj u zivotu.Dajte ba, osvijestite se, ne budite djeca. Kad/(AKO) budemo imali ozbiljne klubove koji ce igrati jake utakmice, tek tad bi se moglo opravdati vase forsiranje tih klupcica ispred reprezentacije. U premijerligaskim klubovima bukvalno igra 70% fudbalera koje bi sutra mogli gledati u 2. Federalnoj ligi i da niko ziv ne primijeti da odskacu od ovih koji svakako tu ligu igraju. I sad ja kao trebam navijati za te amatere?

Imala je jedan nastup na sp.Kad je zadnji put neki nas klub nastupao u grupnoj fazi lige prvaka ili kupa uefa??tale07 je napisao/la:A inace i repka redovno nastupa na velikim takmicenjimaGhuraba je napisao/la:Meni bi dooonekle bilo razumljivo da mi imamo klubove koji redovno nastupaju bar u grupnoj fazi EL, pa ono svako malo dolaze jaki protivnici u tvoj grad i stalno si pod tom nekom euforijom. A ono, najjaci klub koji dodje u glavni grad nakon domacih sarajevskih klubova je mozda Zrinjski. Ljudi se ko fol na to nafuraju i eto kao njima naboj u tim utakmica ima ogroman znacaj u zivotu.Dajte ba, osvijestite se, ne budite djeca. Kad/(AKO) budemo imali ozbiljne klubove koji ce igrati jake utakmice, tek tad bi se moglo opravdati vase forsiranje tih klupcica ispred reprezentacije. U premijerligaskim klubovima bukvalno igra 70% fudbalera koje bi sutra mogli gledati u 2. Federalnoj ligi i da niko ziv ne primijeti da odskacu od ovih koji svakako tu ligu igraju. I sad ja kao trebam navijati za te amatere?
Dan tmuran ja mahmuran
Inace da ne bi zabune bilo,ko kaze ovako gledam klub i ne zanima me repka postujem i to...delinjo je napisao/la:upali sk ...real i uzivaj ..Ghuraba je napisao/la:Meni bi dooonekle bilo razumljivo da mi imamo klubove koji redovno nastupaju bar u grupnoj fazi EL, pa ono svako malo dolaze jaki protivnici u tvoj grad i stalno si pod tom nekom euforijom. A ono, najjaci klub koji dodje u glavni grad nakon domacih sarajevskih klubova je mozda Zrinjski. Ljudi se ko fol na to nafuraju i eto kao njima naboj u tim utakmica ima ogroman znacaj u zivotu.Dajte ba, osvijestite se, ne budite djeca. Kad/(AKO) budemo imali ozbiljne klubove koji ce igrati jake utakmice, tek tad bi se moglo opravdati vase forsiranje tih klupcica ispred reprezentacije. U premijerligaskim klubovima bukvalno igra 70% fudbalera koje bi sutra mogli gledati u 2. Federalnoj ligi i da niko ziv ne primijeti da odskacu od ovih koji svakako tu ligu igraju. I sad ja kao trebam navijati za te amatere?
Dan tmuran ja mahmuran
Reprezentacina se bar dostojno nadmece s najjacima reprezentacijama svijeta (Spanija, Francuska, Italija...) i imas makar minimalnu nadu da ce izvuci neki pozitivan rezultat. Dok, s druge strane, nasi klubovi budu propisno osramoceni i od prosjecnih klubova iz liga pomenutih zemalja, a da ne spominjem da ih sramote i ekipe iz Malte, Moldavije i ostalih velesila.
Pa dobro ljudi, neko više voli klub, neko reprezentaciju, al' poenta je da niko ne mrzi repku i da je svima drago kada repka igra dobro i kada pobjeđuje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Luxemburg i strasni klub dudelange jedne godine izbaci zrinjski,a cini mi se becki rapid je cekao pobjednika tog duela,koja je zajebancija bila ovdje ljudi kupili karte avionske za mostar i uplatili hotel,onda morali sve otkazivati.Ghuraba je napisao/la:Reprezentacina se bar dostojno nadmece s najjacima reprezentacijama svijeta (Spanija, Francuska, Italija...) i imas makar minimalnu nadu da ce izvuci neki pozitivan rezultat. Dok, s druge strane, nasi klubovi budu propisno osramoceni i od prosjecnih klubova iz liga pomenutih zemalja, a da ne spominjem da ih sramote i ekipe iz Malte, Moldavije i ostalih velesila.
Dan tmuran ja mahmuran
meni se čini da je taj dudelange izbacio svojevremeno i redbull u ligi šampiona, ali nisam sto posto siguranZagor121 je napisao/la:Luxemburg i strasni klub dudelange jedne godine izbaci zrinjski,a cini mi se becki rapid je cekao pobjednika tog duela,koja je zajebancija bila ovdje ljudi kupili karte avionske za mostar i uplatili hotel,onda morali sve otkazivati.Ghuraba je napisao/la:Reprezentacina se bar dostojno nadmece s najjacima reprezentacijama svijeta (Spanija, Francuska, Italija...) i imas makar minimalnu nadu da ce izvuci neki pozitivan rezultat. Dok, s druge strane, nasi klubovi budu propisno osramoceni i od prosjecnih klubova iz liga pomenutih zemalja, a da ne spominjem da ih sramote i ekipe iz Malte, Moldavije i ostalih velesila.
Jesu. Taj je klub svemirski brod za bh klubove.
kada navijas za neki klub,zao mi je sto nisi dozivio taj osjecaj,ne navijas za rezultat nego za KLUB ...iz tvog posta zakljucujem samo to ali zalim sto nikad neces shvatiti kakav je osjecaj pripadnosti ...osjecaj da negdje pripadas i da si svoj makar igrao kantonalnu ligu ...Ghuraba je napisao/la:Reprezentacina se bar dostojno nadmece s najjacima reprezentacijama svijeta (Spanija, Francuska, Italija...) i imas makar minimalnu nadu da ce izvuci neki pozitivan rezultat. Dok, s druge strane, nasi klubovi budu propisno osramoceni i od prosjecnih klubova iz liga pomenutih zemalja, a da ne spominjem da ih sramote i ekipe iz Malte, Moldavije i ostalih velesila.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dobra ovaVarg je napisao/la:ako cemo strahovati od reprezentacije kojoj najbolji igrač igra u Romi ebiga ondaOsim13 je napisao/la:Reprezentacija Republike Bosne i Hercegovine - Jermanija 2:0Varg je napisao/la:armenija - liht 3:0
bih - liht 5:0
ima li potrebe nas porediti više?

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Kako si samo jadandelinjo je napisao/la:kada navijas za neki klub,zao mi je sto nisi dozivio taj osjecaj,ne navijas za rezultat nego za KLUB ...iz tvog posta zakljucujem samo to ali zalim sto nikad neces shvatiti kakav je osjecaj pripadnosti ...osjecaj da negdje pripadas i da si svoj makar igrao kantonalnu ligu ...Ghuraba je napisao/la:Reprezentacina se bar dostojno nadmece s najjacima reprezentacijama svijeta (Spanija, Francuska, Italija...) i imas makar minimalnu nadu da ce izvuci neki pozitivan rezultat. Dok, s druge strane, nasi klubovi budu propisno osramoceni i od prosjecnih klubova iz liga pomenutih zemalja, a da ne spominjem da ih sramote i ekipe iz Malte, Moldavije i ostalih velesila.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
aj ove sto navijaju za klubove iz pl mogu i skontat (mada i tu vjerovatno ima nekih namjestanja),al ne mogu nikako skontat ove sto prate klubove iz nizih rangova po citavoj drzavi kad se uglavnom od prvog kola zna gdje ce ko zavrsit.Valjda im bitan osjecaj pripadnosti u toj prevari 

Danas prvo parada ponosa pa onda trci kuci na tekmu, dan uzivancije.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.