BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Igra li Sokratis protiv nas? Juce je bio na klupi.
Ukoliko bude zdrav i u formi hajrovic milion posto dobiva poziv za sljedece utakmice,ne vjerujem da ce nakon sinocne predstave opet zuti zvati Zakarica
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
- Kontakt:
ideja gdje i kako da pogledam cijelu tekmu. nisam u bih tako da tv reprize bas i ne igraju neku ulogu. hvala
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Mislim da bi bilo bolje da Todor igra protv Grcke. Ta opcija sa Bicakcicem na RB mi se nikako ne svidja i vraca me na one crne dane sa Mesom kad smo krpili tu poziciju. Bio je los na toj poziciji, nema svrhe da ga se tjera ne nesto sto vjerovatno ne bi odradio na nivou. Memisevic je isto igrao debitantsku utakmicu kao RB i bio jako los. Mlad je Darko i desavat ce se da ima lose partije, ali treba mu pokazati povjerenje. Tako ce valjda i on dobiti moral da odigra bolje naredni put.
strucnjak baho sinoc u toku prijenosa rece grcka bez manolasa i sokratisa...znaci, igraGoalgetter je napisao/la:Igra li Sokratis protiv nas? Juce je bio na klupi.

ne bi me iznenadilo da i manolasa vrate:-)
Ova Armenija nije nimalo naivna. Jes da smo mogli bolje odigrati, ali treba biti realan, nismo mi toliko kvalitetni.
Skoro sam siguran da ce Armenci pomrsiti racune Grcima, mi ako uzmemo Grke u utorak, pola posla je gotovo.
Skoro sam siguran da ce Armenci pomrsiti racune Grcima, mi ako uzmemo Grke u utorak, pola posla je gotovo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne baš tako sigurna igra ali ipak što je najbitnije smo pobjedili. Da će protiv Grčke morati mnogo bolje, morat će. Ali mi, izgleda, moramo prvi meč svakog takmičenja odigrati loše, samo kad se sjetim meča u Dublinu
to kad nismo izgubili je prava sreća.
Ali teško je igrati protiv ovih ekipa, nemaju te ekipe neki sistem, samo se brane i to je to. A opet smo imali 4 100% prilike što je protiv tih ekipa dovoljno za sigurni pobjedu. Bit će bolje.

Ali teško je igrati protiv ovih ekipa, nemaju te ekipe neki sistem, samo se brane i to je to. A opet smo imali 4 100% prilike što je protiv tih ekipa dovoljno za sigurni pobjedu. Bit će bolje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Možda Maksumića probat?Nerminovic je napisao/la:umjesto Dzeke mora Kodro da igra
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Protiv Grčke promjeniti oba beka i Zakarića, umjesto njih Kolašinac, Duljević i desno Bičakčić ili Cimirot i pobjeda je tu. Uz našu pobjedu i kad bi Armenci uzeli bod(ove) Fincima bili bi u odličnoj situaciji.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Lijevo bez dileme Milošević treba startati, a na desnom beku bez dileme Cimirot ne smije igrati, doduse on ne smije igrati ni u veznom redu. Todorović ili Bicakcic na desnog beka.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trebalo bi da igra, još nigdje nisam našao informaciju da je povrijeđen (ne računam Bahina lupetanja).Goalgetter je napisao/la:Igra li Sokratis protiv nas? Juce je bio na klupi.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Dulja je falio sinoc. Koliko god to bilo tesko priznati, on ima svoje mjesto i ulogu u ovom timu.
Ne toliko prema naprijed, koliko je falio taj njegov doprinios u veznom redu, iznosenje lopte, borbenost.
Obavezno Dulju vratiti protiv Grcke.
Ne toliko prema naprijed, koliko je falio taj njegov doprinios u veznom redu, iznosenje lopte, borbenost.
Obavezno Dulju vratiti protiv Grcke.
Baho je isto idiot ko da golf komentarise,nemali niko drugi u Bih da komentarise utakmice?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- Ponos Torina
- Kontakt:
Bašakšešir

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma Zakarić je izgubljen, em lik ne zna igrat lopte em se usro ko grlica pa i ono sto zna je zaboravio sinoć, uglavnom nadam se da vise neće biti starter, Deni je bolji igrač ako je već Dulja povrijedjen ili ga se čuva
Todorović tanak skroz, i napriijed i nazad, Čivić solidan nazad naprijed slabo, tu ćemo dobiti mnogo sa Seom
Stoperi su bas vrhunski, i Zuka i BIčo a i Sunja, ovo do sada sto igraju pod Robijem je nenormalno kvalitetno
Dzeko sinoć jedna od losijih tekmi za repku, sve je naopako uradio, zato očekujem da Grcima dadne barem 1
Pjanke je ova repka i bez njega smo nivo Albanije, strasno je koliko odskace i koliko je jaci od svih ostalih, sva sreća pa nema problema sa zdravljem, nedo bog da propusti koju tekmu, to bi nam i bilo
Todorović tanak skroz, i napriijed i nazad, Čivić solidan nazad naprijed slabo, tu ćemo dobiti mnogo sa Seom
Stoperi su bas vrhunski, i Zuka i BIčo a i Sunja, ovo do sada sto igraju pod Robijem je nenormalno kvalitetno

Dzeko sinoć jedna od losijih tekmi za repku, sve je naopako uradio, zato očekujem da Grcima dadne barem 1
Pjanke je ova repka i bez njega smo nivo Albanije, strasno je koliko odskace i koliko je jaci od svih ostalih, sva sreća pa nema problema sa zdravljem, nedo bog da propusti koju tekmu, to bi nam i bilo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pjanić izgubljen slučaj,ne zna ni on šta igra
, tako ga ja vidim.Džeko igrač manje već neko vreme.Žuti uneredio repku i igru ništa ni sčim.Jadno. 

Zato smo i izgubili od slabasnih Armena.gigun je napisao/la:Pjanić izgubljen slučaj,ne zna ni on šta igra, tako ga ja vidim.Džeko igrač manje već neko vreme.Žuti uneredio repku i igru ništa ni sčim.Jadno.
Neigranje Duljevica i Sarica je prouzriokovalo slabu i konfuznu partiju sinoc.
Zato ne treba dirati dobitnu kombinaciju, bez obzira sto su neki igraci individualno mozda bolji.
Zato ne treba dirati dobitnu kombinaciju, bez obzira sto su neki igraci individualno mozda bolji.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Po meni je vezni red bio poprilicno dobar. Napadacka trojka je zakazala.DrFilgud je napisao/la:Neigranje Duljevica i Sarica je prouzriokovalo slabu i konfuznu partiju sinoc.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Polako, tek je drugo kolo, kakvo pola posla.DrFilgud je napisao/la:Ova Armenija nije nimalo naivna. Jes da smo mogli bolje odigrati, ali treba biti realan, nismo mi toliko kvalitetni.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 19 gostiju.