I ovaj Vesely na nekim drogama na ovom turniru, Cilkan, Agut, Nole, Shapo. Barem da osvoji da krunise ovako dobar nastup.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Uzet ćemo prijedlog u razmatranjeQUARTERBACK je napisao/la: ↑25 feb 2022, 14:45sta mislite da se ubaci tipovanje na pobjednika turnira, to bi bili neki bonus poeni a mislim da bi unijelo jos zanimljivosti jer bi nekad dosli u situaciju da moras igrati protiv svog favorita za osvajanjeeto od mene neki prijedlog koji bi mozda mogli staviti na diskusiju i razmatranje
![]()
Koliko sam bodova izgubio jer sam slucajno na Lajovica tipovao? Nije valjda da sam trebao biti treci.BosniaBoston je napisao/la: ↑ -
Ako bi tipovao 2-0 na Paula kao većina onda bi dobio 10 bodova jer je otišlo u 3 seta, bio bi peti jer bi imao isto bodova kao FCB ali lošiji TBJustin je napisao/la: ↑27 feb 2022, 12:35Koliko sam bodova izgubio jer sam slucajno na Lajovica tipovao? Nije valjda da sam trebao biti treci.BosniaBoston je napisao/la: ↑ -![]()
Znaci 40 atp boba vise. Haj i nije strasno.BosniaBoston je napisao/la: ↑27 feb 2022, 12:38Ako bi tipovao 2-0 na Paula kao većina onda bi dobio 10 bodova jer je otišlo u 3 seta, bio bi peti jer bi imao isto bodova kao FCB ali lošiji TBJustin je napisao/la: ↑27 feb 2022, 12:35Koliko sam bodova izgubio jer sam slucajno na Lajovica tipovao? Nije valjda da sam trebao biti treci.BosniaBoston je napisao/la: ↑ -![]()
Ma pohvale organizatoru. Fenomenalan posao i sve. Ali iskreno ja sam se pogubio sta i kad tipujem.haris123456789 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:51Takodje i dva turnira u jednom, pogotovo razlicitih vremenskih zona, sto manje, ostalo sve za 10.
Pa stigne ti notifikacija i samo tipuješ. Ne može bolje od ovoga. Meni čim stigne ja odradim tipovanje i gotova stvar.Mig_Mig je napisao/la: ↑27 feb 2022, 17:04Ma pohvale organizatoru. Fenomenalan posao i sve. Ali iskreno ja sam se pogubio sta i kad tipujem.haris123456789 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:51Takodje i dva turnira u jednom, pogotovo razlicitih vremenskih zona, sto manje, ostalo sve za 10.
Jeste,slazem se. Ma ne kažem da nije pravedno, ali je malo zeznuto. Npr, dosla mi notifikacija nsvecer, ja je preletim u trenu i kasnije zaspem.arelinho je napisao/la: ↑27 feb 2022, 19:53Pa stigne ti notifikacija i samo tipuješ. Ne može bolje od ovoga. Meni čim stigne ja odradim tipovanje i gotova stvar.Mig_Mig je napisao/la: ↑27 feb 2022, 17:04Ma pohvale organizatoru. Fenomenalan posao i sve. Ali iskreno ja sam se pogubio sta i kad tipujem.haris123456789 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:51
Takodje i dva turnira u jednom, pogotovo razlicitih vremenskih zona, sto manje, ostalo sve za 10.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.