FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bojler
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bojler » 30 sep 2015, 23:48

DrustveniParazit je napisao/la:Jel' se zna odakle kreće korteo? I možel' mi neko reći gdje ima dobar parking da nije daleko od Grbavice al' i da nije odmah do stadiona i da ne moram prolaziti kroz manijake poslije utakmice da dođem do auta?!
Šoping centar ti je jako blizu parking , onda izmedju zgrada nasuprot one dvorane nove ti je parking , onda kod pilica gore imas parking

eto ti 3 u krugu od 50,100,150 metara :P

High

Post Postao/la High » 30 sep 2015, 23:53

Što se mene tiče, najbolje je parkirati negdje na Pofatalićima (parking ispred Izbora i onih kafana). Malo se prohoda, a opet je blizu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 30 sep 2015, 23:56

Da smo Bog zna sta pokazali protiv Viteza vala i nismo ali svakako sam optimista jer ako smo mi losi oni su triput gori. Ocekujem pokorenje Gubavice u nedjelju!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 30 sep 2015, 23:57

hilmo je napisao/la:Fudbalski klub Sarajevo i navijačka grupa Horde zla odlučili su zajedničkim zvaničnim saopštenjem obratiti se javnosti. Saopćenje preuzimamo u cjelosti.

''Svjedoci smo raznoraznih priča koje u posljednje vrijeme dolaze do nas, a nastaju u glavama pojedinaca koji uzimaju sebi za pravo da se poistovjećuju, kako s Fudbalskim klubom Sarajevo tako i navijačkom grupom Horde zla. Čelnici Fudbalskog kluba Sarajevo predanim radom, a uz podršku Hordi zla, koja niti jednog trenutka nije izostala, niti će izostati u budućnosti, uspjeli su u proteklom periodu postaviti klub na zdrave noge.

Fudbalski klub Sarajevo u ovom trenutku je najzdraviji i najperspektivniji sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini, a kao takav meta je brojnih menadžera i drugih dušebrižnika koji bi u čitavoj priči voljeli vidjeti sebe i tako ostvariti ličnu korist i promociju. Ovim putem zajednički želimo svima njima poručiti da kucaju na pogrešnu adresu i da nikada neće biti dio porodice iz Titove 38/b.

U Fudbalski klub Sarajevo dobrodošli su samo oni koji imaju iskrene namjere i želju da pomognu našem klubu, a pokušaji onih koji su u svoje lažne priče pokušali uvući i Horde zla već su osujećeni. Poruka je to i za one koji slične planove imaju u budućnosti da ne troše vrijeme uzalud.

Horde zla jasno poručuju kako stoje iza rukovodstva Fudbalskog kluba Sarajevo, te da ljudi zaduženi za razvoj, rast i prosperitet najvećeg sportskog kolektiva u Bosni i Hercegovini imaju njihovu bezrezervnu podršku. Horde zla će kao i dosad biti 12. igrač Sarajeva, ali i korektivni faktor.

Pojedinci misle da nas je moguće kupiti, ali smo pokazali i to ćemo nastaviti raditi u budućnosti, kako naša ljubav nije na prodaju. Horde zla može kupiti samo prosperitet i razvoj Fudbalskog kluba Sarajevo i uvijek ćemo biti tu da pružimo podršku ljudima kojima je Sarajevo u srcu kao i nama.

Svima onima koji misle da će svojim jeftinim trikovima i podmuklim pokušajima dovesti do sukoba na relaciji rukovodstvo kluba-navijači i tako stvoriti prostor za svoja mešetarenja jasno poručujemo da na ista nećemo nasjesti i da je jedinstvo među nama jače nego ikada. Svi vaši pogledi i upereni prsti fulili su namjeru i učinili nas čvrstim. Naša politika je Sarajevo, a naša stranka Horde zla'', piše u saopćenju.

:bih: :bih:
Ovako se postaje institucijom, ovo je prvi pravi odgovor, NAPOKON. Ocigledno je bilo namjere za opstrukciju naseg napredovanja. Koliko god je navijacki faktor bio na marginama zbivanja u klubu i oko njega zadnje dvije godine (opravdano) jer navijaci ne mogu voditi politiku kluba koliko god oni to zeljeli (u ovim prilikama) toliko sad sa ovim saopstenjem taj isti faktor dobiva na tezini, vrijednosti ali istovremeno i ogromnoj odgovornosti za sva desavanja u klubu i na tribini. Prepoznati problem i rijesiti ga u najmanjem mogucem roku - aferim. I vuk sit i ovce na broju. Navijaci na tribini, uprava na svom mjestu, igraci na terenu, svi ko jedan, pobit' se sa drzavom mozemo. SAMO JE NEBO IZNAD NAS. Svakim danom u svakom pogledu sve vise napredujemo.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 30 sep 2015, 23:59

"Nisu svi kao sto smo mi ..."
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 01 okt 2015, 00:43

@obizeljski objasnio. Horde zla bez Sarajeva i Sarajevo bez Hordi zla nebi imali svrhu postojanja. Samo zajedno mozemo krupnim koracima ka naprijed. Jedna smo porodica, a nije li braco zdrava porodica najveca institucija jednog drustva...
Sreca i ljubav, ponos i nada, ime mog Kluba, ime mog Grada !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 01 okt 2015, 00:54

belosevic28 je napisao/la:@obizeljski objasnio. Horde zla bez Sarajeva i Sarajevo bez Hordi zla nebi imali svrhu postojanja. Samo zajedno mozemo krupnim koracima ka naprijed. Jedna smo porodica, a nije li braco zdrava porodica najveca institucija jednog drustva...
Sreca i ljubav, ponos i nada, ime mog Kluba, ime mog Grada !!!
Kakva rečenica... :D
Zamišljam te ko one komuniste u doba Kraljevine Jugoslavije što vaze na trgovima. :rol: :rol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 01 okt 2015, 01:59

Ale ale ale ale ale ja te yebem Zeljeznicare :o :o :o
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 01 okt 2015, 05:34

Glupo mi je kad, ovde neki pisu ovo je derbi nikad se nezana, KVALITET NEZNACI NISTA. Pogresno. Ako si kvalitetan od 10 ces pobjedit 8 jednu ces izgubit i jedan remi.

Benku,delacu,tatku,kosoricu antolovicu,kokotu,joci puzigaci,baricu,delmicu sta to njima znaci derbi. Nista osim utakmica gdje ce bit trbine mnogo vise popunjene nego obicno. Na kosevu protiv svinjskog prosle godine bilo vise navijaca nego sto ce bit na iskopini.

Ova utakmica nista vaznija nije nego ona kod SEVIJE, ona utravniku i u bjeljini. Svi zelimo 3 boda.

Skretnicar je ekipa koja je tek 5 po ozbiljnost (FK SARAJEVO,zrinjski sloboda sb,skretnica).

Sta hocu da kazem. Nama 3 boda trebaju iz svake utakmice, al da bi se to dogodilo balerine se moraju da zalazu ko protiv radnika, zrinjskog u kupu, a ne ko protiv slavije puzanje i sve nesto nazor.

Netreba nikog podcjenjivat al vala ni precjenjivat. Zeljo ima ekipu koju mi mozemo pobjedit sa 0:1 ako se ude u utakmicu 100%. Jer je FK SARAJEVO I HZ bar to zasluzili od balerina i alkoholicara.

Misljenja sam da flastera treba igrat na delmica. Treba igrat na 3 boda pa sta bude. Bod nam nista neznaci.

Skretnica vs FK SARAJEVO 0:1 LEON u 8 min.

Zeljo zeljo evo ti ga evo, pa sa njega gledaj SARAJEVO. :bih:

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 01 okt 2015, 09:07

Još malo braćo, samo još malo :think:
slika

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 01 okt 2015, 09:21

Dobro jutro legende . Onako sad vidje da je na mojoj tv derbi , imal jos neki kanal da prenosi ?Nije da mi je bas olko bitno al pita me dosta raje koja nece moc ic na derbi a nemaju moju tv
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 okt 2015, 09:27

Arena 5 ce raditi sigurno kao i neka Arena za Hrvatsku, tako da će biti linkova

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 okt 2015, 09:46

Procitao sam da ce moja tv besplatno pustiti tekmu preko neta
Moze li neko ovo da potvrdi?

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 01 okt 2015, 10:00

EE razbit cemo ih benko 2x,1x dulja i hebib 1 tako sam sanjao heheh
Samo Sarajevo

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 01 okt 2015, 10:05

Čuj bod nam ništa ne znači .Nama znači skretnici ne znači.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 okt 2015, 10:41

Ja sam kontao raditi livestream opet, ali ipak dužnost nalaže da se na derbi ode ako se ima prilika. Ako budem u mogućnosti nekog da zadužim da radi stream, javim vam.
Samo Saraj'vo.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 01 okt 2015, 11:03

SARAJ'VO SARAJ'VO TI **** ŽELJU MALENOG MALENOG PA NEKA PJEVA CJEEEEELI STADIONNNN :zviz: :opaopa:
1946

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 01 okt 2015, 11:11

BitiSrcemVezan je napisao/la:SARAJ'VO SARAJ'VO TI **** ŽELJU MALENOG MALENOG PA NEKA PJEVA CJEEEEELI STADIONNNN :zviz: :opaopa:
SARAJ'VO ŠAMPIONNN OOOOOOOOO SARAJ'VOOOO SARAJ'VOOOO :opaopa: :opaopa:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 01 okt 2015, 11:24

Zip je napisao/la:Procitao sam da ce moja tv besplatno pustiti tekmu preko neta
Moze li neko ovo da potvrdi?
Nece ta **** to pustit nema sanse oni bi radije nekako natjerali od kuca do kuca da svi daju po marku da im puste

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 okt 2015, 11:31

Svi na Grbavicu,yebo prijenos
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”