Glupo mi je kad, ovde neki pisu ovo je derbi nikad se nezana, KVALITET NEZNACI NISTA. Pogresno. Ako si kvalitetan od 10 ces pobjedit 8 jednu ces izgubit i jedan remi.
Benku,delacu,tatku,kosoricu antolovicu,kokotu,joci puzigaci,baricu,delmicu sta to njima znaci derbi. Nista osim utakmica gdje ce bit trbine mnogo vise popunjene nego obicno. Na kosevu protiv svinjskog prosle godine bilo vise navijaca nego sto ce bit na iskopini.
Ova utakmica nista vaznija nije nego ona kod SEVIJE, ona utravniku i u bjeljini. Svi zelimo 3 boda.
Skretnicar je ekipa koja je tek 5 po ozbiljnost (FK SARAJEVO,zrinjski sloboda sb,skretnica).
Sta hocu da kazem. Nama 3 boda trebaju iz svake utakmice, al da bi se to dogodilo balerine se moraju da zalazu ko protiv radnika, zrinjskog u kupu, a ne ko protiv slavije puzanje i sve nesto nazor.
Netreba nikog podcjenjivat al vala ni precjenjivat. Zeljo ima ekipu koju mi mozemo pobjedit sa 0:1 ako se ude u utakmicu 100%. Jer je FK SARAJEVO I HZ bar to zasluzili od balerina i alkoholicara.
Misljenja sam da flastera treba igrat na delmica. Treba igrat na 3 boda pa sta bude. Bod nam nista neznaci.
Skretnica vs FK SARAJEVO 0:1 LEON u 8 min.
Zeljo zeljo evo ti ga evo, pa sa njega gledaj SARAJEVO.