Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Je li baš ovo zbog nekog djelovanja iz kluba il je on samovoljno došo, recimo doso u skolu u sarajevo pa doso u zelju ili nesto tako ?AeGon099 je napisao/la:Veležov dragulj: Seid Behram potpisao za Želju!
Najtalentovani dječak koji je izašao iz škole mostarskog Veleža posljednje 4 i pol godine sigurno je Mostarac Seid Behram (1998.) koji je za vrijeme svog boravka u dresu Veleža postigao 80 pogodaka. Cifra koja se rijetko viđa na prostorima naše omladinske lige.
.
Rekao si da Travnik moze biti jedan od boljih klubova u B i HMancini je napisao/la:E pile pokušavaš da budeš duhovit a ustvari si jadan i žalostan.Prvo počisti smeće ispred u svojoj avliji.
A valjda se podrazumijevaSouthboy je napisao/la:Ali slika u boji da bude...
HU IZ JU !Mancini je napisao/la:E pile pokušavaš da budeš duhovit a ustvari si jadan i žalostan.Prvo počisti smeće ispred u svojoj avliji.
da i niko od nas nije ocekivao njegov odlazak.. hvala pa si nam ti najavio bez tebe nista... daj ba ohladi momak kakvih 15.000 eura, to da novca nema za pojacanja znamo svi, to oko plata mislim ono iako su netacne one sto je Gredic iznio onda je mozd i dogovoreno da se suti o tome, a leto ono u prolazu tebi Dino bas tako sve rekao... hahaha, e sta sve covjek nece procitatiBlagojeBratic je napisao/la:Dakle sto sam najavio za Dželu to se i obestinilo![]()
Druga stvar, danas sam sreo Dinu, i onako prijateljski malo protabirio o svemu, ovdje mnogi pricaju o svemu, imaju info.o transferima, pojacanjima, radnjama u klubu itd. ovo je pomalo s moje strane i hinjski, pricajuci hajmo reci privatni razgovor ovdje ovako javno, neki ce reci evo ga guster valja gluposti itd., ali eto dio mahalskog razgovora cu prenijeti ovdje, pa ko sta mislio.
Info koje je Gredic iznio na skusptini o famoznim isplatama prema igracima i strucnom stabu su netacne, pojedini igraci su zadnju platu dobili u novembru a neki i u oktobru, trojac Buki, Dželo i Sipovic, jedan od njih trojice je sve ove godine pokradao klub, pokradao finansijski, ko je od njih trojice nije zelio reci, kao u fazonu nije moje da pricam, da bi na kraju sva trojica dobili nogu iz kluba.
Novca nema za bilo kakva ozbiljna pojačanja,a na Kvesu i Zolu ne racuna ozbiljno, jer nisu igrali skoro godinu dana, a pripreme kako kaze nisu dovoljne da bi na njih 100% racunao, prije par mjeseci Selimovic je napravio pobunu zbog neisplacenih obaveza, a Dino ga je momacki smirio tipa ili suti ili gubis mjesto u prvih 11., Adilovic je otisao za 15.000 eura u startu, da bi Amar trazio 30% transfera odmah a ostatak u dog. vremenu, medjutim "frakcije u klubu" su bile zadovoljne i sa tih 15.000 eura.
Mali Hodzic nakon priprema sa Liverpoolom se normalno vraca u klub na daljnu posudbu, otac od Gojaka je trazio dvije ipo hiljade maraka mjesecno i zagarantovano prvo mjesto u timu od Amara, sto niko prvo nije mogao a nije ni htio prihvatiti.
Eh sad ja, fino pitam novinare ovog portala sto malo ne protabire pricu, malo popricaju i sa Amarom, pa sa Gredom pa na kraju i sa Dinom, malo novinarski da rešerširaju, dok cuvaju ulizivacki odnos sa Amarom i pojedincima mogli bi javnosti prikazati drugu stranu price.
prvo Selimović je preko nekog svog rođaka otiša u Angolu i on više nema veze sa klubom, a lagano se čisti iz kluba i ostatak onih koji su godinama stopirali razvoj kluba i bavili se namještanjem i sl. Sad je na mjesto predsjednika došao čovjek sa rezultatima i vizijom i sigurno da će Travnik za 2-3 godine biti stabilan premijerligaš gdje će se razvijati maldi igrača,a što da ne i da se nekad napadne Europa. Timeline prvo se uputi u trenutno stanje u našem klubu pa seri.TimeLine je napisao/la:Travnik će zbog štimanja prošlih godina, kako prijateljski, tako domačih vrlo lahko preseliti u drugu ligu. Jest da su poslali onog Selimovića u Angolu, ali će on mogao biti deportovan. Travnik ne može nikad biti jedan od boljih ekipa u BIH. To je činjenica i realnost.Mancini je napisao/la:@TimeLine Travnik sa novim sposobnim predsjednikom bi mogao postati jedan od boljih klubova u BiH tako da to ismijavanje Travnika nije na mjestu.
Prvo pa muškoMrRiccoli je napisao/la:da i niko od nas nije ocekivao njegov odlazak.. hvala pa si nam ti najavio bez tebe nista... daj ba ohladi momak kakvih 15.000 eura, to da novca nema za pojacanja znamo svi, to oko plata mislim ono iako su netacne one sto je Gredic iznio onda je mozd i dogovoreno da se suti o tome, a leto ono u prolazu tebi Dino bas tako sve rekao... hahaha, e sta sve covjek nece procitatiBlagojeBratic je napisao/la:Dakle sto sam najavio za Dželu to se i obestinilo![]()
Druga stvar, danas sam sreo Dinu, i onako prijateljski malo protabirio o svemu, ovdje mnogi pricaju o svemu, imaju info.o transferima, pojacanjima, radnjama u klubu itd. ovo je pomalo s moje strane i hinjski, pricajuci hajmo reci privatni razgovor ovdje ovako javno, neki ce reci evo ga guster valja gluposti itd., ali eto dio mahalskog razgovora cu prenijeti ovdje, pa ko sta mislio.
Info koje je Gredic iznio na skusptini o famoznim isplatama prema igracima i strucnom stabu su netacne, pojedini igraci su zadnju platu dobili u novembru a neki i u oktobru, trojac Buki, Dželo i Sipovic, jedan od njih trojice je sve ove godine pokradao klub, pokradao finansijski, ko je od njih trojice nije zelio reci, kao u fazonu nije moje da pricam, da bi na kraju sva trojica dobili nogu iz kluba.
Novca nema za bilo kakva ozbiljna pojačanja,a na Kvesu i Zolu ne racuna ozbiljno, jer nisu igrali skoro godinu dana, a pripreme kako kaze nisu dovoljne da bi na njih 100% racunao, prije par mjeseci Selimovic je napravio pobunu zbog neisplacenih obaveza, a Dino ga je momacki smirio tipa ili suti ili gubis mjesto u prvih 11., Adilovic je otisao za 15.000 eura u startu, da bi Amar trazio 30% transfera odmah a ostatak u dog. vremenu, medjutim "frakcije u klubu" su bile zadovoljne i sa tih 15.000 eura.
Mali Hodzic nakon priprema sa Liverpoolom se normalno vraca u klub na daljnu posudbu, otac od Gojaka je trazio dvije ipo hiljade maraka mjesecno i zagarantovano prvo mjesto u timu od Amara, sto niko prvo nije mogao a nije ni htio prihvatiti.
Eh sad ja, fino pitam novinare ovog portala sto malo ne protabire pricu, malo popricaju i sa Amarom, pa sa Gredom pa na kraju i sa Dinom, malo novinarski da rešerširaju, dok cuvaju ulizivacki odnos sa Amarom i pojedincima mogli bi javnosti prikazati drugu stranu price.
De ne provaljuj se vise, pola travnika navija za zelju, a druga polovica pravi sir i boli ih tuki za fudbal.Mancini je napisao/la:Svaki klub može postati dobar ako okupi sposobne ljude u upravu,a Travnik ima podršku stanovništva.
Cviko nece i nemoze sve dok je Amar tudeyo je napisao/la:Ne znam kakvi ce uslovi biti za mjesto direktora ali imam neki osjecaj da bi Cviko mogao sve to ispuniti,sto i nije mozda lose....sigurno bi bio bolji od Ibrakovica,a i pismeniji je
OlimpicomMancini je napisao/la:@sarajlija Ti si taj koji priča gluposti.Mogu ispasti ali zajedno sa još jednim klubom.Pogodi kojim.
Trenutno korisnika/ca: strucnjak9 i 12 gostiju.