FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 30 sep 2015, 19:57

Fudbalski klub Sarajevo i navijačka grupa Horde zla odlučili su zajedničkim zvaničnim saopštenjem obratiti se javnosti. Saopćenje preuzimamo u cjelosti.

''Svjedoci smo raznoraznih priča koje u posljednje vrijeme dolaze do nas, a nastaju u glavama pojedinaca koji uzimaju sebi za pravo da se poistovjećuju, kako s Fudbalskim klubom Sarajevo tako i navijačkom grupom Horde zla. Čelnici Fudbalskog kluba Sarajevo predanim radom, a uz podršku Hordi zla, koja niti jednog trenutka nije izostala, niti će izostati u budućnosti, uspjeli su u proteklom periodu postaviti klub na zdrave noge.

Fudbalski klub Sarajevo u ovom trenutku je najzdraviji i najperspektivniji sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini, a kao takav meta je brojnih menadžera i drugih dušebrižnika koji bi u čitavoj priči voljeli vidjeti sebe i tako ostvariti ličnu korist i promociju. Ovim putem zajednički želimo svima njima poručiti da kucaju na pogrešnu adresu i da nikada neće biti dio porodice iz Titove 38/b.

U Fudbalski klub Sarajevo dobrodošli su samo oni koji imaju iskrene namjere i želju da pomognu našem klubu, a pokušaji onih koji su u svoje lažne priče pokušali uvući i Horde zla već su osujećeni. Poruka je to i za one koji slične planove imaju u budućnosti da ne troše vrijeme uzalud.

Horde zla jasno poručuju kako stoje iza rukovodstva Fudbalskog kluba Sarajevo, te da ljudi zaduženi za razvoj, rast i prosperitet najvećeg sportskog kolektiva u Bosni i Hercegovini imaju njihovu bezrezervnu podršku. Horde zla će kao i dosad biti 12. igrač Sarajeva, ali i korektivni faktor.

Pojedinci misle da nas je moguće kupiti, ali smo pokazali i to ćemo nastaviti raditi u budućnosti, kako naša ljubav nije na prodaju. Horde zla može kupiti samo prosperitet i razvoj Fudbalskog kluba Sarajevo i uvijek ćemo biti tu da pružimo podršku ljudima kojima je Sarajevo u srcu kao i nama.

Svima onima koji misle da će svojim jeftinim trikovima i podmuklim pokušajima dovesti do sukoba na relaciji rukovodstvo kluba-navijači i tako stvoriti prostor za svoja mešetarenja jasno poručujemo da na ista nećemo nasjesti i da je jedinstvo među nama jače nego ikada. Svi vaši pogledi i upereni prsti fulili su namjeru i učinili nas čvrstim. Naša politika je Sarajevo, a naša stranka Horde zla'', piše u saopćenju.

:bih: :bih:

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: PONOS
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 30 sep 2015, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 30 sep 2015, 20:07

hilmo je napisao/la:Fudbalski klub Sarajevo i navijačka grupa Horde zla odlučili su zajedničkim zvaničnim saopštenjem obratiti se javnosti. Saopćenje preuzimamo u cjelosti.

''Svjedoci smo raznoraznih priča koje u posljednje vrijeme dolaze do nas, a nastaju u glavama pojedinaca koji uzimaju sebi za pravo da se poistovjećuju, kako s Fudbalskim klubom Sarajevo tako i navijačkom grupom Horde zla. Čelnici Fudbalskog kluba Sarajevo predanim radom, a uz podršku Hordi zla, koja niti jednog trenutka nije izostala, niti će izostati u budućnosti, uspjeli su u proteklom periodu postaviti klub na zdrave noge.

Fudbalski klub Sarajevo u ovom trenutku je najzdraviji i najperspektivniji sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini, a kao takav meta je brojnih menadžera i drugih dušebrižnika koji bi u čitavoj priči voljeli vidjeti sebe i tako ostvariti ličnu korist i promociju. Ovim putem zajednički želimo svima njima poručiti da kucaju na pogrešnu adresu i da nikada neće biti dio porodice iz Titove 38/b.

U Fudbalski klub Sarajevo dobrodošli su samo oni koji imaju iskrene namjere i želju da pomognu našem klubu, a pokušaji onih koji su u svoje lažne priče pokušali uvući i Horde zla već su osujećeni. Poruka je to i za one koji slične planove imaju u budućnosti da ne troše vrijeme uzalud.

Horde zla jasno poručuju kako stoje iza rukovodstva Fudbalskog kluba Sarajevo, te da ljudi zaduženi za razvoj, rast i prosperitet najvećeg sportskog kolektiva u Bosni i Hercegovini imaju njihovu bezrezervnu podršku. Horde zla će kao i dosad biti 12. igrač Sarajeva, ali i korektivni faktor.

Pojedinci misle da nas je moguće kupiti, ali smo pokazali i to ćemo nastaviti raditi u budućnosti, kako naša ljubav nije na prodaju. Horde zla može kupiti samo prosperitet i razvoj Fudbalskog kluba Sarajevo i uvijek ćemo biti tu da pružimo podršku ljudima kojima je Sarajevo u srcu kao i nama.

Svima onima koji misle da će svojim jeftinim trikovima i podmuklim pokušajima dovesti do sukoba na relaciji rukovodstvo kluba-navijači i tako stvoriti prostor za svoja mešetarenja jasno poručujemo da na ista nećemo nasjesti i da je jedinstvo među nama jače nego ikada. Svi vaši pogledi i upereni prsti fulili su namjeru i učinili nas čvrstim. Naša politika je Sarajevo, a naša stranka Horde zla'', piše u saopćenju.

Konačno dobar potez :thumbup: A bilo je i vrijeme poslije "lopova iz kluba"... :bih:
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 sep 2015, 20:11

Upuceno je pravim ljudima to..isto tako dobar potez

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 30 sep 2015, 21:10

FrancescoTotti je napisao/la:
Rinuka je napisao/la::o Ja sam mislio da ste vi navijaci,a vi ste izgleda samo simpatizeri FKS.
Ovo nije forum horde zla .

Ovdje nas ima i sa sjevera i sa zapada i sa istoka! A ima i onih koji nikad ne idu na stadion al eto prate Sarajevo.
Ne mozes ti nikom rec da nije navijac jer ne ide u korteo ili ne stoji na sjeveru!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
U redu je brate. U pravu si :bih:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 30 sep 2015, 21:12

hilmo je napisao/la:Fudbalski klub Sarajevo i navijačka grupa Horde zla odlučili su zajedničkim zvaničnim saopštenjem obratiti se javnosti. Saopćenje preuzimamo u cjelosti.

:salut: :salut:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 30 sep 2015, 21:17

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 30 sep 2015, 21:52

"Ovo je pjesma za one koji misle, da naša ljubav je skupo plaćena"... :bih:

Bez obzira što sam znao kritikovati određene stvari u i oko sjevera, zaista sam bio ponosan kad sam čitao ovo saopštenje, vjerujte da sam skoro pa zaplakao. To nam treba, jedinstvo, sloga, vjera, zajedničko čuvanje ovoga što smo svi skupa svojom ljubavlju prema klubu izgradili, a svako je na svoj način doprinio... To je Sarajevo, to su Horde, TO SMO MI! :salut:
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 sep 2015, 21:57

Dodjite na derbi u nedjelju,za Vedrana i za nase Sarajevo

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 30 sep 2015, 22:03

Saraj'vo i Horde Zla na motorima... :zviz:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 sep 2015, 22:11

čast svakom, al NIKO KAO MI! :salut:
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 sep 2015, 22:15

Neka znaju svi da bit cemo ti mi do smrti odani

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 30 sep 2015, 22:23

Hmmm jako mudro saopstenje uprave.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 30 sep 2015, 22:25

Nesto kontam da kupimo karte i za njihov dio sjevera i napunimo cjelu sjevernu tribinu. To bi trebalo isplanirati za iduci derbi na grbavici pokupiti im sve karte a one sto pripadaju nama ostavimo kao rezervu :D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 30 sep 2015, 22:30

Braco, sve vas razumijem, nije ni meni a ni ostalima sa tribine drago sto mora se srkletiti kada korteo dodje pred stadion i ceka se sat da se udje i sve ostale stvari koje se desavaju alo KORTEO je ono cega se svaki navijac ponosi. Stoga, molim Vas sve s ovog foruma bar na taj dan budite svi zajedno s drugovima iz skole, mahale, faxa u korteu. Ima da grmi vjerujte mi. Nemojte to propustati molim Vas. Moramo to uraditi i zbog brata naseg.
4.10.2009 - 4.10.2015
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 30 sep 2015, 22:40

JA TE **** ŽELJEZNIČAREEEEEEEEEE
1946

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 30 sep 2015, 23:21

Jel' se zna odakle kreće korteo? I možel' mi neko reći gdje ima dobar parking da nije daleko od Grbavice al' i da nije odmah do stadiona i da ne moram prolaziti kroz manijake poslije utakmice da dođem do auta?!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 sep 2015, 23:24

DrustveniParazit je napisao/la:Jel' se zna odakle kreće korteo? I možel' mi neko reći gdje ima dobar parking da nije daleko od Grbavice al' i da nije odmah do stadiona i da ne moram prolaziti kroz manijake poslije utakmice da dođem do auta?!
Skenderija je vjerovatno odgovor na sva tvoja pitanja :D nije bas odmah do stadiona parking ali Boze moj

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 sep 2015, 23:28

KOMŠINICE ŽELJANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 sep 2015, 23:33

Zna nas tako često ponijeti euforija pa budemo raspoloženi. Nije da sad nemamo razloga, imamo itekako, nakon veoma blijedih igara za vijeme Dženana Uščuplića i skromnih rezultata, sada imamo nešto. Igra našeg tima ima i glavu i rep, tačno se zna šta hoćemo i to u većini slučajeva i ostvarimo. Četiri utakmice zaredom smo riješili u svoju korist, reklo bi se superiorno, i primili samo jedan gol. Postigli smo 10 i možemo reći da su naši napadači veoma raspoloženi i ako znamo da nisu u najboljoj formi, vraćaju se lagano.

Sada se trebamo potruditi da nastavimo taj niz i u najvećoj utakmici u državi. Neće biti lako i ko god misli drugačije nije u pravu. Imamo mi svoje adute i nema razloga da se plašimo ikog. Idemo kod komšija koji su u krizi koja kod njih traje još od evropskih utakmica reklo bi se. Nikako nisu našli pravi put. Ali gdje će se najbolje popravtiti slika nego protiv najljućeg rivala. Tako da će učini sve da nas pobjede i tako se opravdaju svojim navijačima za prethodne loše rezultate.

Mi ne trebamo previše gledati na njih, gdje su, kakvi su.... Imamo svoje ciljeve koji su iz utakmice u utakmicu isti a to su tri boda. Ja se nadam da ćemo i u ovu utakmicu ući tako. Nije bitno hoćemo li izgubiti, bitno je da pobjedimo ;) . I tako treba da se postavimo od početka, tako se i Meho postavio pa ih uzesmo prošle godine. Ne sviđa mi se taktika koju su neki raniji treneri primjenjivali u fazonu "daj da ne izgubimo". Ma šta da ne izgubimo, idemo da pobjedimo. Da se ne lažemo, neću ja biti nezadovoljan remijem, ali želim da vidim od momaka na terenu da oni žele pobjedu. Možda izgubimo, u danima posle derbija neće biti lako, ali prođe i to.
Na terenu nam trebaju jaki igrači, prije svega psihički jaki, a onda i oni koji su spremni 90 minuta da ganjaju protivnika. Ja se nadam da takvih imamo odnosno da su svi takvi.

Ako uzmemo u obzir da ovi povrijeđeni i suspendovani neće biti u konkurenciji, to nas malo čini slabijim ali igrati moramo s onim čime raspolažemo,a opet raspolažemo sa nekolicinom izuzetno kvalitetnih nogometaša.
Razmišljati koga staviti na gol je zaista nepotrebno, i veliko mi je zadovoljstvo što na golu možemo imati jednu takvu gromadu.
Mnogo osporavani Barić se pokazao kao nezamjenjiv na mjestu desnog beka i kada god nije u sastavu mnogo problema imamo po toj strani. Stoperski par je već standardni dvojac Barbarić i Tatomirović mada ja se i dalje nadam da bi klub mogao skinuti suspenziju Stepanovu, ali se onda postavlja pitanje u kakvom je "stanju". Mada ja ne sumnjam u njega. Lijevo Puzigaća, a ko drugi, koji ove derbi utakmice odigra jako dobro. Četvorica igrača bi činila veznu liniju Okić, Radovac, Rustemović i Duljević, koji moraju biti na veoma visokom zadatku jer se na njima sve gradi, i napad i odbrana. Znači koncentracija i trka svih 90 minuta. Napad sačinjen od dvojice "ubica" ja vjerujem da može bar jednom poentirati.

Treba nam hladna glava i ozbiljnost u igri. Praviti flastere na nekog od protivničkih igrača ja mislim da nema potrebe nego kad protivnik ima loptu odmah ići da mu se oduzme. Ne može jedan sam ima da drugi pomogne. Tako smo radili u Mostaru i na kraju nam se isplatilo.

Ne mogu sa sigurnišću reći da ćemo pobjediti, i ako priželjkujem pobjedu, jer se u ovakvim, a Bogami ni u ostalim, utakmicama ne zna.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 30 sep 2015, 23:43

Ti si nasa severina, sisaj zeljooo leee aleeee, aleeeee ! :opaopa:
04.10.2009 !!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, gh0stHZ, MaroonBjelave, Tarapi, ubipara i 38 gostiju.