FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- sarajevo46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@bojler mislim mi kao navijači, niko ti ne može zabraniti da kupiš kartu kako će oni znati za koga navijaš ? 

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
I ja sad to bas gledam hahZip je napisao/la:Pa isto kao i prosli derbi na Grbavici.

ZZ
Osim spomenute mreže, sve je isto.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
A znaci isto sranje kao i prosli put..da nam bar ovog LJ pola daju da i nama jednom bude ko njima vazda na AFH. 
pgt jer oni ni Ž nece napuniti...pgt sad kad su u kurcu.

pgt jer oni ni Ž nece napuniti...pgt sad kad su u kurcu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Cuj im satrologije "veci dio prostora"...nadam se da ce ipak dati malo vise..
nego tek skontah..ko ukide ba sabinha i heada..
i sto..
nego tek skontah..ko ukide ba sabinha i heada..

FK SARAJEVO.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ti dok si skonto da su ih ukinuli oni se već vratilimma_hz je napisao/la:Cuj im satrologije "veci dio prostora"...nadam se da ce ipak dati malo vise..
nego tek skontah..ko ukide ba sabinha i heada..![]()
i sto..

1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
ja mislim da cu ovaj put preskociti korteo, i malo prije njih krenuti prema stadionu...dosta mi vise naguravanja kad ulazimo, nerijetko neko dobije i po glavi u guzvi...
@mma_hz trajni su dobili, mada se @head vratio, mislim kao @shooter ili tako nekako. za @sabinha ne znam...
@mma_hz trajni su dobili, mada se @head vratio, mislim kao @shooter ili tako nekako. za @sabinha ne znam...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
PITA MENE KOMSIJA, ZASTO PJEVAM SVAKI DAN, NJEMU ZENA DJECA SVA NE SPAVAJU NOCIMA A JA SAMO HORDE ZLA

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Harmonya nema od 22. augusta , pa kakva je to povreda majku mu .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ja al sta je sa ulazom imas broj na karti ako hoces tamo u kopsarajevo46 je napisao/la:@bojler mislim mi kao navijači, niko ti ne može zabraniti da kupiš kartu kako će oni znati za koga navijaš ?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ni ja vala ne idem u korteo. Laganica prije svih udjem, ustekam se na kakvu dobru poziciju i mozemo da pocnemo 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kakvo preskakanje kortea..Zna se kako pravi navijaci idu na derbi..Svi u korteo,i svi ko jedan!!muhamedhulk je napisao/la:ja mislim da cu ovaj put preskociti korteo, i malo prije njih krenuti prema stadionu...dosta mi vise naguravanja kad ulazimo, nerijetko neko dobije i po glavi u guzvi...
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

BSV..a ne pratim bas ovaj forum konst..al znam dovoljno da cu sada napisati sada 20 komentara na onom tvom pdf.

Ja odavno ne idem sa korteom..onaj derbi kad je bilo 0:0 na Grbavici kad je bio trans "elb kaida" u redu sam cekao sat i po,poludio u guzvi i od tada sam rekao nikad,al NIKAD VISE..
FK SARAJEVO.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:Ajd neka su,al morali su nesto bas zasrati da njih obrisu al et...bitno je da su ponovo tu..
BSV..a ne pratim bas ovaj forum konst..al znam dovoljno da cu sada napisati sada 20 komentara na onom tvom pdf.![]()
Ja odavno ne idem sa korteom..onaj derbi kad je bilo 0:0 na Grbavici kad je bio trans "elb kaida" u redu sam cekao sat i po,poludio u guzvi i od tada sam rekao nikad,al NIKAD VISE..

Na tom derbiju je i bila najveća gužva bar što ih ja pamtim, jer je i korteo bio najbrojniji. Od tada sam i ja također rekao, nikad više... Mada i tad nisam ja htio da idem lično korteom nego me jaran nagovori, aj' reko. I ostalima preporučujem, manite se kortea sad. Još kad te srklet onaj uhvati jer čuješ da su igrači recimo izašli na teren, raja već navija, a ti u onoj gužvi, nervozan, drotovi peglaju, samo čekaš još kad će izbiti belaj da ne uđeš nikako

1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Horde Zla,Elb Kaida 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako ko drug,Francesko ocito voli prije da dodje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ovo nije forum horde zla .Rinuka je napisao/la:Ja sam mislio da ste vi navijaci,a vi ste izgleda samo simpatizeri FKS.
Ovdje nas ima i sa sjevera i sa zapada i sa istoka! A ima i onih koji nikad ne idu na stadion al eto prate Sarajevo.
Ne mozes ti nikom rec da nije navijac jer ne ide u korteo ili ne stoji na sjeveru!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Isto vala, uci cu ranije ovaj put ko gospodin, a ne onako kosti ostavim ispred stadiona koliko se izguram..FrancescoTotti je napisao/la:Ni ja vala ne idem u korteo. Laganica prije svih udjem, ustekam se na kakvu dobru poziciju i mozemo da pocnemo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DzemoSmjecanin, riki46 i 25 gostiju.