Tako je Hilmaga!hilmo je napisao/la:Ma kakav Hebib u odbrani, pa primili bi bar dva do poluvremena, samo Bara
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravu si ali ja bi volio njega na desnom ali da je puno ofanzivniji dok bi defanzivni vezni pokrivao bekovsku poziciju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tako je. Baric je puno bolji izbor po svemu.hilmo je napisao/la:Ma kakav Hebib u odbrani, pa primili bi bar dva do poluvremena, samo Bara
Ljudi, samo da vidim jel provjerena informacija da Hadzifejzovic na vilsonovom ima Moja TV?
Ja sam obično išao u Burence, ali strah me da ne bude prevelika gužva, maleno je ako se ne bude moglo u bašti sjediti.
Hvala.
Ja sam obično išao u Burence, ali strah me da ne bude prevelika gužva, maleno je ako se ne bude moglo u bašti sjediti.
Hvala.
Hebiba i Duljevica cuvati za drugo poluvrijeme i oko 60. minute ih gurnuti u vatru (kao krila naravno).Ajax je napisao/la:Tako je. Baric je puno bolji izbor po svemu.hilmo je napisao/la:Ma kakav Hebib u odbrani, pa primili bi bar dva do poluvremena, samo Bara

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Duljevic od pocetka a Bekic i Hebib za drugo poluvrijeme. Livaja nema sanse da zaustavi DuljevicaBolanos je napisao/la:Hebiba i Duljevica cuvati za drugo poluvrijeme i oko 60. minute ih gurnuti u vatru (kao krila naravno).

- muhamedhulk
- Kontakt:
Delac - Baric, Tatko, Barba, Puzi - ?, Samke, Rustem-pasa, Dulja - Krste, Benkara. Samo mi je desna strana u sredini problem 'problem', Okic ili Hebib?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
dobro je nisam jedini koji ima odredjeni strah, bitno je da neko od nas bude glas razumaamypitar je napisao/la:Prosto me hvata strah koliko su ljudi ubijeđeni da cemo kone rasturiti.Po gradu ,fakultetima ,kaficima,gdje god mrdnes, prica se ne o derbiju,vec o tome koliko cemo im golova zabiti.
Nadam se da igraci ovako ne misle,vec da ce u igru uci maksimalno ozbiljno,disciplinovano,skoncentrisani samo na tu utakmicu.Strah me nekog kiksa i ponovog raspada sistema,i pljuvanja svega i svacega.Ja se nadam da Jesic zna sta radi ,vodio je Partizan i zna sta znaci derbi.
Meni dosta i 0-1

Pyro is not a crime !
Okic naravno jer je u odlicnoj formi. A posebno protiv ovako grupe ekipe je on bolji izbor jer je fizicki jedan od najjacih igraca a Hebib bas suprotno od toga. Puzigaca isto trenutno nema pravu konkurenciju. Da se je doveo Subic, Kelava ili neko slican to bi bila druga stvar ovako tesko. Doveli bi se mozda istu situaciju kao sto je bilo na desnoj strani gdje nam krilo treba da igra beka. I opet sto se tice fizicke spreme Puzi se zna potuci ako treba i to je potrebno u ovoj utakmici.muhamedhulk je napisao/la:Delac - Baric, Tatko, Barba, Puzi - ?, Samke, Rustem-pasa, Dulja - Krste, Benkara. Samo mi je desna strana u sredini problem 'problem', Okic ili Hebib?
Ima i tamo MojaTV.Locust je napisao/la:Ljudi, samo da vidim jel provjerena informacija da Hadzifejzovic na vilsonovom ima Moja TV?
Hvala.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Na kraju Ikande nije spreman a ceka se od Celika da zaigra
. Znaci bez njega,Bekica,Kovacevica,Purica,Stepanova i Alispahica . Nadam se da ce makar Kovacevic i Stepanov moci biti u konkurenciji za mec .

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ako neko zna malo detaljnije..sta znaci da ce nam dati vise sjevera nego inace..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Mozda njih strpaju u zdenku, a mi se rasirimo ko gospoda.mma_hz je napisao/la:Ako neko zna malo detaljnije..sta znaci da ce nam dati vise sjevera nego inace..![]()

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Manje karti a veci prostor,slovo O koliko sam ja skontao
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Kakva je poveda u pitanju kod Ikandea ? Ja mislim da je zadnje minute odigrao u Zenici.
- sarajevo46
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Manje karti a veci prostor,slovo O koliko sam ja skontao
Karti ćemo dobiti koliko mi uzmemo, niko nezz ko si ti kad kupuješ kartu. Prošli put su govorili kao bit će različite karte, a sve iste bile. Uvijek bude više raje nego što oni kažu.
Ali to nije dobro
Kako mislis bice kartki kolko mi uzmemo ?sarajevo46 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Manje karti a veci prostor,slovo O koliko sam ja skontao
Karti ćemo dobiti koliko mi uzmemo, niko nezz ko si ti kad kupuješ kartu. Prošli put su govorili kao bit će različite karte, a sve iste bile. Uvijek bude više raje nego što oni kažu.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa isto kao i prosli derbi na Grbavici.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Lavcina i 77 gostiju.