Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Portillo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Portillo » 13 mar 2011, 23:35

Saurman je napisao/la:Real Madrid i Arsenal veže jedna stvar FC Barcelona...
Naravno, da nije male Barce, nebi bilo ni velikog Reala. To je logicno... za Arsenal se nebum mesal, tu im je jedino zajednicko - Musaka :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 mar 2011, 23:36

majestic24 je napisao/la:Samo su titule bitne,nista drugo. Npr,ja kad vidim koliko navijaci Liverpoola slave kad dobiju MUFC. Zbog cega?? Zbog 3 boda?? Meni je iskreno svejedno.Vazna je titula na kraju sezone a to sto su oni izgubili od rivala...sta je gore : izgubiti od rivala utakmicu ili osvojiti prvenstvo ispred rivala???
Boli ono i dva poraza u jednoj godini od tog rivala,na stranu kup..a vama Liverpool odavno nije rival,bar ozbiljan..
al opet izgubiti obje a biti ispred njih na kraju sezone ima i tu nešto...
Saurman je napisao/la:Real Madrid i Arsenal veže jedna stvar FC Barcelona...
96
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 mar 2011, 23:55

Real da bi Barcelonu skinuo sa trona potroši u prošloj sezoni 250 mil poslije izgubi 5:0 i kažu da pljujem po klubu niđe veze..pa ima li ovdje pravne države.. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 14 mar 2011, 01:12

Dobra stvar je ta sto je Sevilla zahebala Barcelonu. Sad je "samo" -5 pa sa pobjedom protiv njih kod kuce, sto nije iskljucivo, mozemo vrlo lako Barci zakomplicirati ostatak sezone. Za nadati se da cemo lako izaci na kraj sa gradskim rivalima kao i obicno, i za nadati se da ce Zuta podmornica ovaj put na El Madrigalu ostati u pokretu i da nece biti potopljena. Imamo sad nevjerovatno tezak raspored. Pred nama su slijedece utakmice

Real Madrid - Lyon
Atletico - Real Madrid
Real Madrid - Sporting
Bilbao - Real Madrid
Real Madrid - Barcelona

Valencia - Real Madrid
Real Madrid - Zaragoza
Sevilla - Real Madrid
Real Madrid - Getafe
Villarreal - Real Madrid
Real Madrid - Almeria

S tim da medju ove utakmice moramo ubaciti finale kupa, i ako prodjemo cetvrtfinale Lige prvaka. Ove utakmice u boldu su za mene najkriticnije u ovoj sezoni.

Lyon, Atletico, Sporting, Getafe, Almeria, Villarreal, Zaragoza, Sevilla, to bismo mogli vrlo lako bez ikakvih problema rijesiti, ali nikad nije sigurno. Bilbao igra doma sjajno i imaju dobru publiku, a i prosle sezone smo se u to uvjerili, Barcelona je najbolja momcad svijeta, a Valencia je u dva meca protiv Barcelone odigrala sjajno, pa i protiv Reala na Bernabeu. Siguran sam da sa dobrom taktikom mozemo unistiti Villarreal, Sevillu i Patetico, ali uglavnom ovaj dio sezone je daleko gori od onog prvog.

Madridista18
Kontakt:

Post Postao/la Madridista18 » 14 mar 2011, 07:40

Najteza ce biti ova utakmica sa Atleticom.Gradski derbi te u 3 dana tako dvije vazne utakmice,bit ce ****

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 14 mar 2011, 09:03

Atletico nas nije dobio vise od desetljeca :lol: Trpamo ih kako stignemo i uvjeren sam da cemo bez ikakvih problema dobiti tu ekipu na Calderonu. Vec smo tri puta s njima ove sezone igrali i sva tri puta smo dobili - liga i dvaput kup. Sjecam se kako je Marcelo ownao na poziciji lijevog krila u uzvratnoj utakmici, Mourinho je ono sjajno odradio.

De Gea je problem, jer kako smo igrali trebali smo zaabiti jos najmanje 5 golova u ta tri ogleda s njima, ali te stopostotne sanse je sve on skinuo, svaka mu cast.

Ja jos uvijek stojim pri tome da su Bilbao, Barca i Valencia za nas najopasniji, a da cemo Villarreal, Atletico i Sevillu dobiti bez problema

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 14 mar 2011, 10:13

Jao rasporeda čovječe, pa stvarno zaboli kad se sjetiš da smo mi kod Levantea, Osasune, Almerije trošili bodove, a gledaj rasporeda.. Al' eto, nakon 6 godina tuge u LP, volio bih da se to uzme kao prioritet, 2. mjesto nam je svakako u ligi zagarantovano.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 14 mar 2011, 10:27

Osim okrsaja sa Barcelonom, ja mislim da cemo 100% sve utakmice na ESB-u dobiti. Dakle, to ne bi trebalo da predstavlja problem. Ove utakmice sto igramo u gostima ce biti teske, pogotovo ona u Bilbau. I jos ako se uzme u obzir da cemo tih dana igrati i kup i LS ako prodjemo...ma bice ebeno :mrgreen: . Ali, ide nam na ruku to da imamo siroku klupu, za razliku od Barcelone npr. i uz rotacije mozemo da pregrmimo :mrgreen: .

Ono sto sada treba najvise da nam zaokuplja paznju jeste ovaj okrsaj sa Lyonom. Pustite vi te price da se treba okaniti LS zarad Primere. I da smo u mrtvoj trci sa Barcelonom, LS se ne smije zapostaviti nikako, a uspjeh je i prolazak u cetvrtfinale.

Naravno, mi cemo ganjati sva 3 trofeja :D .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 14 mar 2011, 16:38

Brnjoo je napisao/la:Atletico nas nije dobio vise od desetljeca :lol: Trpamo ih kako stignemo i uvjeren sam da cemo bez ikakvih problema dobiti tu ekipu na Calderonu. Vec smo tri puta s njima ove sezone igrali i sva tri puta smo dobili - liga i dvaput kup. Sjecam se kako je Marcelo ownao na poziciji lijevog krila u uzvratnoj utakmici, Mourinho je ono sjajno odradio.

De Gea je problem, jer kako smo igrali trebali smo zaabiti jos najmanje 5 golova u ta tri ogleda s njima, ali te stopostotne sanse je sve on skinuo, svaka mu cast.

Ja jos uvijek stojim pri tome da su Bilbao, Barca i Valencia za nas najopasniji, a da cemo Villarreal, Atletico i Sevillu dobiti bez problema
Rekao Mou da razmislja da izvede rezrv. sa tim da Casillasa nece ni pozvati u sastav. :lol:

LFP nas ebe sa kalendarom citavu sezonu posle kup i LP tekmi, npr sada igraju tekmu u srijedu LP, a la liga subota tj. derbi protiv At.Madrida..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 14 mar 2011, 16:52

Sarabia, objetivo del Arsenal

Él quiere triunfar en el Madrid y al final de temporada me reuniré con los directivos del club", ha dicho su agente..

http://www.as.com/futbol/articulo/sarab ... sftb_4/Tes

Stas kad u engleskoj nema talenta, pa samo ganja po Spaniji, tj. njihovi talenti su mesari :mrgreen:

Sto se tice LP nas Pjanke takodjer ima svoj kutao u AS-u i MARCI. :mrgreen:
http://www.as.com/futbol/articulo/pjani ... ftb_17/Tes
http://www.marca.com/2011/03/14/futbol/ ... 06069.html
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 14 mar 2011, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 14 mar 2011, 16:59

Nece Sarabia nikud. Takav talenat za zagrijavanje klupe nam treba. Gdje bas se potrefi da mu je konkurencija Ronaldo :x
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 14 mar 2011, 17:01

Dushi_Rob je napisao/la:kako ti nije mrsko kopat po historiji...
ajde od "tih" pet, franko je zabio 4 ... :)
Jedino ako nije usto iz groba nakon 20. godina?! Jbg, znas, neki su to i dozivjeli, tvoja stvar sto nogomet pratis od ere Ronaldinha.

E da je Jesusa Navasa dovest 8-)
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 14 mar 2011, 17:03

Slovenac Damir Skomina sudi tekmu R.Madrid-O.Lyon

http://www.marca.com/2011/03/14/futbol/ ... 99963.html

FK Željezničar

Podrška Papetu

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 14 mar 2011, 18:37

Nedavno sam bas pricao sa kolegom vezano za te suce u Ligi prvaka, pa je spominjao nekog Madjara. Odmah sam rekao da mi je taj Skomina najbolji sudac u Evropi. Mlad, ima svoj tim, ne zanima ga nijedan klub i nema nikakvu pristranost na terenu, a gresku napravi svake prestupne. Bit ce to novi evropski Collina, a sva sreca da nam on sudi.

Ako se ne varam, on nam je sudio i prosle sezone protiv Lyona, ili je ove sezone protiv Auxerrea, samo nisam siguran

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 14 mar 2011, 22:54

Ljudi te debile poput saurmana i to lopeza samo prijavite, znaci imate taj uzvicnik i saljite prijavu moderatorima da im brisu postove.

Cissokho ipak spreman za Real Madrid. Steta, nadao sam se da ce igrati bez njega i Bastosa, to je odmah bez dva igraca na lijevoj strani, sloboda samo takva. On i Cris su jos uvijek u problemima i nisu 100% spremni. Gourcuff je tu takodjer iako je i on bio najavljen kao jedan od onih koji ce propustiti utakmicu

Goalkeepers: Lloris, Vercoutre, Reveillere.

Defenders: Gassama, Cissokho, Kolodziejczak, Cris, Diakhate, Lovren.

Midfielders: Toulalan, Gonalons, Kallstrom, Delgado, Pied, Grenier, Pjanic, Briand, Gourcuff.

Strikers: Lacazette, Gomis, Lisandro.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 mar 2011, 23:04

Preksutrašnji scenarij onaj levat ostavlja Pjanića na klupi na našu sreću dok Ronaldo nespreman ne može od početka.Prvo poluvrijeme za nas 2:0 ulazi Pjanić u 46. minuti i zabija 2 gola :lol: odmah potom Mou nespremnog Ronalda uvodi koji nas svojim pogotkom vodi dalje :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 14 mar 2011, 23:28

LBJ MVP je napisao/la:Preksutrašnji scenarij onaj levat ostavlja Pjanića na klupi na našu sreću dok Ronaldo nespreman ne može od početka.Prvo poluvrijeme za nas 2:0 ulazi Pjanić u 46. minuti i zabija 2 gola :lol: odmah potom Mou nespremnog Ronalda uvodi koji nas svojim pogotkom vodi dalje :mrgreen:
Bjez' tam'.. Oces da me srcani safata.. Goni ih..

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 14 mar 2011, 23:42

Kako igramo na Bernabeu, uvjeren sam da ćemo dobiti 2-0, bez ikakvih problema. Prejaki smo na domaćem terenu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 mar 2011, 00:06

Prejaki ste kad gostuje Hercules Malaga itd Lyon ima svoje šanse nekako kroz maglu vidim da će vas Miralem opet zaviti u crno...prognoza 2:2...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 15 mar 2011, 00:16

Saurman je napisao/la:Prejaki ste kad gostuje Hercules Malaga itd Lyon ima svoje šanse nekako kroz maglu vidim da će vas Miralem opet zaviti u crno...prognoza 2:2...
E jbg sad. Pa sve utakmice na domaćem terenu smo ove sezone dobili, uključujući i cup i LP. De budi jednom u životu realan. Real je najbolja domaća ekipa u Europi ;) A naravno da Lyon ima šanse, pa oni nemaju šta izgubiti na bernabeu, igrati će na sve ili ništa. :roll:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.