U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Krivce za poraze tražiti u selektoru i odbrani - loše postavljanje, a uz to spori i onda ih svaki ozbiljniji stoper može proći. Igra bez defanzivnog veznog? Šta je Nestorović mislio? Modić napolje (jer je Amir prof. dr. za njega u svakom smislu, to se vidi kod svakog dodira s loptom), def. veznjak u igru. Pirić šatro talenat napolje, Kjosevski na gol. Merajić napolje, nije to taj kvalitet. Hodžić u špicu sa Bajićem ili Prevljakom svejedno je, mislim nije jer je Bajić kvalitetniji, ali ja bih to na osnovu forme. Hajradinović vidi se da je već nekoliko godina vani, uz Aru ponajbolji igrač. Desna strana škripi, ali to je samo forma u pitanju, da je bila normalna postavka vjerujem da bi i oni uradili normalno svoj dio posla. Toliko. Selektor i odbrana.
Jer uvjek ima jedna strana koja ceka svojih pet minuta da bi mogli blatiti drugog. Jednostavno, to im da vise statisfakcije nego uspjeh svoje vlastite drzave.bagrcavi je napisao/la:Kako uvijek nađete način da se svađate?

P.s. Plus ima se pre, pre vise slobodnog vremena tako da se sva energija istrosi na ovom forumu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pa Nesterović će izgleda da nadvisi svog kolegu Tulića. A za to stvarno trebaš biti mag. Kad mu je na startu zumiralo onu košulju, ja mislio nestalo signala na tv-u, odmah sam znao da će biti dan za zaborav.
Kako je krenuo i kako nam igrači stoje na terenu u ove prve dvije utakmice, mi ako osvojimo tri boda u ovoj grupi, treba im praviti doček ispred Vječne vatre.
Uz svu tu mizeriju, kad čovjek vidiu kojem pravcu ode diskusija na ovoj temi, pa mi bolje nismo ni zasluzili, ne samo kad je sport u pitanju.
Kako je krenuo i kako nam igrači stoje na terenu u ove prve dvije utakmice, mi ako osvojimo tri boda u ovoj grupi, treba im praviti doček ispred Vječne vatre.
Uz svu tu mizeriju, kad čovjek vidiu kojem pravcu ode diskusija na ovoj temi, pa mi bolje nismo ni zasluzili, ne samo kad je sport u pitanju.
Vidim napada SE piric,i to vecinom öd mitomana.
Frajer je skinuo 3,4 zicera,borio SE branio.
Pa nemoze on ispraviti sve greske odbrane.
Kada ti je odbrana **** i golmanu popusta vremenom koncentracija i sigurnost.da je mogao bolje reagovat,kod 1 gola pogotovo,mogao je.Ali razapinjat momka i kriviti za poraz...
Cuj ovaj iz zelje bolji Golman öd pirije...
Ubijte SE.
Eno i begovic primi skoro 3 komada.sigurno je bolji i öd njega..
Frajer je skinuo 3,4 zicera,borio SE branio.
Pa nemoze on ispraviti sve greske odbrane.
Kada ti je odbrana **** i golmanu popusta vremenom koncentracija i sigurnost.da je mogao bolje reagovat,kod 1 gola pogotovo,mogao je.Ali razapinjat momka i kriviti za poraz...
Cuj ovaj iz zelje bolji Golman öd pirije...
Ubijte SE.
Eno i begovic primi skoro 3 komada.sigurno je bolji i öd njega..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
postali smo gori od delija i grobara (naravno ne svi, ali dobar dio njih,nek se na uvrijede doticni sa ovog foruma
) ali na portalima po fb sto mogu citati, bilo koja vijest da izadje nadje se neki grobar ili delija koji pocne da pljuje ove druge pa onda ti drugi im odgovaraju, ugl ono sto rade je bolest, hajde klasicno podjebavanje ja razumijem ali ono je sve samo ne podjebavanje, e nazalost to isto se prenijelo i na nas ovdje i samo se pljuje tudje, oni u Srbiji barem ili kolektivno pljuju repku ili je kolektivno podrzavaju, tu su dosta slozni a kod nas ni tu ne mozemo biti slozni, gori smo postali triput

Pyro is not a crime !
- Gabon
- Kontakt:
Previse izvikani Bajic i Hodzic.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svi su vasi bolji, zato i imate sedam bodova i u vrhu ste. Nasi su svi losiji od vasih, a mi smo mali klub. Dok ste vi velikani, mozda cak veca ekipa od Doboj Kaknjashzna je napisao/la:Čuj Kjosevski nije bolji od Pirića.
Haha to je vec postala normala po drustvenim mrezama. Bukvalno o cemu god je rijec haha. Bas igrom slucajeva naletim na vijest sa Klixa mescini da Bilino Polje dobija novi LED ekran. Kad dole u komentarima "Napokon da napisete nesto dobro o Zenici", "Nek crknu dusmani" etc. etc. Hahahaha, oj Boze mislim sam u sebi... Al onda vidim da je vecina te omladine mladi ljudi, da ne kazem do jucer djeca.THEC je napisao/la:postali smo gori od delija i grobara (naravno ne svi, ali dobar dio njih,nek se na uvrijede doticni sa ovog foruma) ali na portalima po fb sto mogu citati, bilo koja vijest da izadje nadje se neki grobar ili delija koji pocne da pljuje ove druge pa onda ti drugi im odgovaraju, ugl ono sto rade je bolest, hajde klasicno podjebavanje ja razumijem ali ono je sve samo ne podjebavanje, e nazalost to isto se prenijelo i na nas ovdje i samo se pljuje tudje, oni u Srbiji barem ili kolektivno pljuju repku ili je kolektivno podrzavaju, tu su dosta slozni a kod nas ni tu ne mozemo biti slozni, gori smo postali triput
Sto se tice ovog foruma. Mnogi se ponasaju kao uvrijedjene mlade. Jedan napise post kako mu se nije svidio igrac X i on je odma hejter jer navija za drugi klub. NEDO BOG da pohvali igraca sto igra u tom klubu, nace se treci da blati tog istog jer kao ma samo sto igra u tvom klubu. Itd. Itd.

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 02 sep 2015, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
Tako je momčino. Vidiš da nije teško razmišljatituzlak1987 je napisao/la:Svi su vasi bolji. Nasi su svi losiji od vasih, a mi smo mali klub. Dok ste vi velikanishzna je napisao/la:Čuj Kjosevski nije bolji od Pirića.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kjosevski treba da igra u prvoj

Jos jedna u nizu osoba kojoj je vise draze da blati nekog nego uspjeh "njegove" vlastite zemlje. 

Poceli ste previse na relaciji gradova i klubova, meni je za oko zapalo sto je jedan momak(prije dijete) napisao da se Bajic nadavao golova u U21. To samo govori koliko se prati U21 od takvih osoba.
Selektor je nula, ako se ide po nacionalnom kljucu, nek se ide, al opet ima milion boljih opcija od Nesterovica. Ne mora biti najveca neznalica iz reda te nacionalnosti.
Mozete se saget i Piricu i Bajicu sto ih toliko pljujete, aBd da ih gledamo u ligama petice a vi se pojedite od mrznje.
Piric je mogao reagovati bolje kod prvog gola, daleko da je jedan od glavnih krivaca za poraz, Bajic je odigrao losu partiju, daleko od tog da je bio jedan od najlosijih.
Ja sam se morao ukljuciti kad su okrivili Pirica za oba gola, zna se da je to samo jer je iz Slobode. Nek neko smatra Antolovica boljim golmanom, ipaju pravo na misljenje.
Jos dodju i oni koji veze nemaju o utakmici i palamudaju kako se treba A rep. vratiti u Sarajevo.
Ova ekipa je ocaj, ima par dobrih pojedinaca, nadam se da ce moci uspjeti. Sto se Nesterovica tice, sigurno ce odraditi ciklus do kraja, nadam se makar da ce traziti potencijalne reprezentativce koji trenutno nisu pod nasom zastavom, i razgovarati sa njima. A i to cisto sumnjam.
Selektor je nula, ako se ide po nacionalnom kljucu, nek se ide, al opet ima milion boljih opcija od Nesterovica. Ne mora biti najveca neznalica iz reda te nacionalnosti.
Mozete se saget i Piricu i Bajicu sto ih toliko pljujete, aBd da ih gledamo u ligama petice a vi se pojedite od mrznje.
Piric je mogao reagovati bolje kod prvog gola, daleko da je jedan od glavnih krivaca za poraz, Bajic je odigrao losu partiju, daleko od tog da je bio jedan od najlosijih.
Ja sam se morao ukljuciti kad su okrivili Pirica za oba gola, zna se da je to samo jer je iz Slobode. Nek neko smatra Antolovica boljim golmanom, ipaju pravo na misljenje.
Jos dodju i oni koji veze nemaju o utakmici i palamudaju kako se treba A rep. vratiti u Sarajevo.
Ova ekipa je ocaj, ima par dobrih pojedinaca, nadam se da ce moci uspjeti. Sto se Nesterovica tice, sigurno ce odraditi ciklus do kraja, nadam se makar da ce traziti potencijalne reprezentativce koji trenutno nisu pod nasom zastavom, i razgovarati sa njima. A i to cisto sumnjam.
Nad tobom sunce najljepše sja
Bosna i Hercegovina Bošnjacimatuzlak1987 je napisao/la:Kjosevski treba da igra u prvoj
Re: Odg: RE: Re: U-21, U-19, U-17
Moze kad hoceshzna je napisao/la:Tako je momčino. Vidiš da nije teško razmišljatituzlak1987 je napisao/la:Svi su vasi bolji. Nasi su svi losiji od vasih, a mi smo mali klub. Dok ste vi velikanishzna je napisao/la:Čuj Kjosevski nije bolji od Pirića.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ma dao Allah da sve i jedan momak koji je danas nastupio zaigra u klubovima lige pet.. Toliko priče o Piriću, evo ja mu prvi zelim da Navasu uzme mjesto u Realu samo mu manje sreće i puno kikseva zelim kad igra protiv mog Zelje 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Vrhunski golman, cak moze se rec' i dokazan. Kjosevski je branio par utakmica, ne znam kako je branio ali ponistavati Pirica kojeg ce trenutno svaki klub uzeti ispred Kjosevskog je krajnje degutantno.Ajzea je napisao/la:Ma dao Allah da sve i jedan momak koji je danas nastupio zaigra u klubovima lige pet.. Toliko priče o Piriću, evo ja mu prvi zelim da Navasu uzme mjesto u Realu samo mu manje sreće i puno kikseva zelim kad igra protiv mog Zelje
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ima li iko od ovih brojnih Željinih navijača na forumu Arinu tačnu statistiku za dvije sezone koje je bio u Želji? Radim mu update stranice na wikipediji, ali nigdje ne mogu naći statistiku kup utakmica iz tih sezona 2012/2013 i 2013/2014. Puno bi pomoglo! 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Jel to onaj što je bombu Bilbije na Koševu skinuo? Ne moze ono svako.. Kjosevski je odličan golman, svjestan nisi koliko meni teško pada što nije dobio mjesto u prvom timu od početka sezone a vjerujem da je tako i sa većinom navijača FKZ. Ono što me ohrabruje je što neko spomenu da će od naredne polusezone biti prvi izbor u timu i ja jedva čekam da se to desi jer će dobiti šansu da se dokaze i onima koji ga ne poznaju dovoljno ili uopšte. Govoriti kako je bolji ovaj ili onaj još uvijek ne mogu jer će se tek kroz par sezona vidjeti. Za repku bi najbolje bilo kada bi i jedan i drugi bili vrhunski golmani tako da se bar ne bi brinuli za poziciju golmana nakon Begovićeve penzije. Kjosevski je prava mačka na golu, vjeruj mi.. Pirića ne poznajem toliko da mogu suditi i odlučivati koji je bolji, naravno da bi volio da to bude Kjosevski jer je ipak ponikao u omladinskom pogonu kluba za koji ja zivim i lagao bi kada bi rekao npr da bi volio da Pirić bude bolji od njega ali kao što rekoh.. Neka i jedan i drugi naprave veliku karijeru, kao da ja imam nešto protiv i kao što Kjosevskom to zelim zelim i ovom drugom dok god se veze za repku, jer da se ne veze bolio bi me ****.. Ja sam samo rekao da mu zelim što vise kikseva protiv Zelje dok protiv vas npr. moze slobodno biti DDGSabinho je napisao/la:Vrhunski golman, cak moze se rec' i dokazan. Kjosevski je branio par utakmica, ne znam kako je branio ali ponistavati Pirica kojeg ce trenutno svaki klub uzeti ispred Kjosevskog je krajnje degutantno.Ajzea je napisao/la:Ma dao Allah da sve i jedan momak koji je danas nastupio zaigra u klubovima lige pet.. Toliko priče o Piriću, evo ja mu prvi zelim da Navasu uzme mjesto u Realu samo mu manje sreće i puno kikseva zelim kad igra protiv mog Zelje

[youtube][/youtube]
1.06, 1;17, 2:27 ... Jesam li upravu ako kazem da ovo ne moze svako?
[youtube][/youtube]
Ovaj također mnogo toga govori..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Javi se ovom liku, ako iko ima onda je to onHankMoody je napisao/la:Ima li iko od ovih brojnih Željinih navijača na forumu Arinu tačnu statistiku za dvije sezone koje je bio u Želji? Radim mu update stranice na wikipediji, ali nigdje ne mogu naći statistiku kup utakmica iz tih sezona 2012/2013 i 2013/2014. Puno bi pomoglo!
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=26628
Meni samo nije jasno kakva je budala današnju utakmicu stavila u onaj termin. Pa brat bratu bilo je +40 na suncu, a još kad trčiš