I Monroe je over večeras, neće igrati Nene za Wizardse.Mont0 je napisao/la:Bitno je da dodju, nije bitan redoslijed kojim ce doci![]()
Za tebe, Gordon over

I Monroe je over večeras, neće igrati Nene za Wizardse.Mont0 je napisao/la:Bitno je da dodju, nije bitan redoslijed kojim ce doci![]()
Za tebe, Gordon over
E buraz svaka ti cast!! Konacno neko s mozgom na ovom vaseru od foruma... Pozdrav!MostaracVelezovac je napisao/la:Izgleda da su Bise i kompanija opet na nasem forumu: karaiskakis i bagra...![]()
![]()
Velez se nije raspo. Nije se ugasio. Krenule stvari na bolje pa im krivo i evo ih opet da uvaljuju price o prodajama, podvalama itd...
jes ti u krvnom srodstvu sa hirekotom ili sa handzicemBordostrik je napisao/la:E buraz svaka ti cast!! Konacno neko s mozgom na ovom vaseru od foruma... Pozdrav!MostaracVelezovac je napisao/la:Izgleda da su Bise i kompanija opet na nasem forumu: karaiskakis i bagra...![]()
![]()
Velez se nije raspo. Nije se ugasio. Krenule stvari na bolje pa im krivo i evo ih opet da uvaljuju price o prodajama, podvalama itd...
raspast i ugasit se neće nikad. a stvari na bolje su krenule u nekoliko segmenata. u nekoliko nisu. ili tapkaju ili su gore. da je sve čisto kao što plasirate vi iz kluba, nije. zna se da nije. i znam da ti je krivo sto ovo kazem ali je cinjenica.MostaracVelezovac je napisao/la:Izgleda da su Bise i kompanija opet na nasem forumu: karaiskakis i bagra...![]()
![]()
Pa kako si pogodio, divim se tvojoj sposobnosti za otkrivanje krvnih veza, vjerovatno cijenis po sebi, jer bih i ja onda trebao reci kako si ti u krvnoj vezi sa igracima koje na silu dizes u nebesa, a iako ti nemam potrebe ista dalje pisati, odgovorit cu na tvoja pitanja, ne zato sto imam informacije, vec sto mogu iznijeti licno misljenje, a to je da prije svega ni ti ni pojedinci ne mozete pljuvati po bilo kojem igracu odmah u startu u ovom primjeru mislim bas na Handzica koji prvo nije otjeran, vec je frajer sam uzeo svoje papire i otisao i koji je uzgred mladji od Hirosa 7 godina sa zavidnijom karijerom od istog pomenutog, trece kao ne moze trcati, pa ja prvi ne znam kome bih trcao kad bi me trener ubacio zadnjih 20 minuta igre kad ostale "igracine" (cast pojedincima) vec lipsaju i na izmaku sukaraiskakis je napisao/la:jes ti u krvnom srodstvu sa hirekotom ili sa handzicemBordostrik je napisao/la:E buraz svaka ti cast!! Konacno neko s mozgom na ovom vaseru od foruma... Pozdrav!MostaracVelezovac je napisao/la:Izgleda da su Bise i kompanija opet na nasem forumu: karaiskakis i bagra...![]()
![]()
Velez se nije raspo. Nije se ugasio. Krenule stvari na bolje pa im krivo i evo ih opet da uvaljuju price o prodajama, podvalama itd...![]()
![]()
što Handžića ovi vaši zatjeraše? znaš ti pravu istinu? što gracić zatjera hiroša? ti si bolje upućen de nam približi. nama su u ovoj stabilizaciji baš dobro došli. isto ko i prethodnici koji poslije veleža završe u prijedoru ili im se izgubi svaki trag
otići će za džaba ako igdje ode. kao i svi do sad. njima je velež odskočna daska. klub koji ih zbrine kad nemaju gdje. i to je godinama tako. a nedim kaže da idemo naprijed, da smo stabilni i da smo nadomak evrope. pošto sam ja mina nek neko kaže nekog igrača kojeg je u zadnjih deset godina velež prodao i na kome je zaradionem73 je napisao/la:kakve crne mine, nisu ovo ni one dimne od ping pong loptica napravljenE...
dosadno i Bogu više![]()
btw, Handžić je igrać sa solidnim potencijalom i kao što neko od hordaša ranije napisa
na njemu imamo šanse i koju banku uzeti,
naravno ukoliko ovaj proradi i odradi svoj period u našim redovima kako treba...
hiroš, pehlić i hasanović su veliki promašaji kao i naši domaći mrva te "jugo"
[youtube][/youtube]karaiskakis je napisao/la:otići će za džaba ako igdje ode. kao i svi do sad. njima je velež odskočna daska. klub koji ih zbrine kad nemaju gdje. i to je godinama tako. a nedim kaže da idemo naprijed, da smo stabilni i da smo nadomak evrope. pošto sam ja mina nek neko kaže nekog igrača kojeg je u zadnjih deset godina velež prodao i na kome je zaradionem73 je napisao/la:kakve crne mine, nisu ovo ni one dimne od ping pong loptica napravljenE...
dosadno i Bogu više![]()
btw, Handžić je igrać sa solidnim potencijalom i kao što neko od hordaša ranije napisa
na njemu imamo šanse i koju banku uzeti,
naravno ukoliko ovaj proradi i odradi svoj period u našim redovima kako treba...
hiroš, pehlić i hasanović su veliki promašaji kao i naši domaći mrva te "jugo"
a toliko isforsiran. a neki njegovi vršnjaci koji su tada imali trogodišnje ugovore ili četverogodišnje su grijali klupuvm22 je napisao/la:Osmanagic je bio na posudbi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.