Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
huska de mi vako bgt reci koji ste vi u seriji a a koji smo mi i ev... nikak nmg da se sjetim s kim ono vi igrate sad u utorak il srijedu u LP??
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Evo ih pocinju izgovori 

Samo zbog tebe mi je drago sto je inter pobjedio...Huska je napisao/la:Evo ih pocinju izgovori

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Normalno da mi znaci, znaci mi svaka pobjeda, ali ipak pobijediti u derbiju, jos prekinuti mnoge rekorde i nizove najomrazenijeg protivnika 

Nemoj @Huska.Huska je napisao/la:Evo ih pocinju izgovori

Ali, ipak treba ih etiketirati, cisto da znaju da se od toga pobeci ne moze tek tako:
R=rusenju diskusija
U=uvek skloni
B=besni dokonasi
E=energicno u coporu
N=nikada ne posustaju u
T=trolovanju
I=i ovaj forum
N=nema veze sto bojkotuju
I=ipak je ovo ceo njihov zivot
@MaGiCa
tebe niko vise ozbiljno ne svata, jer svi znamo iz kojeg si razloga na ovom forumu. Pametan si momak, al' opterecen Juventusom i " trolovima" koji brane njegovu cast...
Pisi nesto konstruktivno na temi Napoli, a okani se Juventina...
Hvala!
tebe niko vise ozbiljno ne svata, jer svi znamo iz kojeg si razloga na ovom forumu. Pametan si momak, al' opterecen Juventusom i " trolovima" koji brane njegovu cast...
Hvala!

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Vazi, @Nedvede. Reci mi iz kog sam to razloga na ovom forumu, da mi bude jasnije malo.Nedved11 je napisao/la:@MaGiCa
Hvala!

Moja opterecenost Juventusom je legendarna, a njegovi simpatizeri/navijaci ovde su samo dobri decaci, koje eto mi "maligni" ljudi mrzimo ni zbog cega.

Ovo ako je izvan 16, onda ne znam
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
pusti ga ba,to je u depresiji sve,, 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
SERIE A, ecco tutte le formazioni ufficiali...
BOLOGNA (3-4-1-2): Agliardi; Sorensen, Antonsson, Cherubin; Garics, Taider, Perez, Morleo; Diamanti; Gilardino, Gabbiadini.
UDINESE (3-5-1-1): Brkic; Angella, Coda, Domizzi; Basta, Badu, Allan, Lazzari, Armero; Maicosuel; Di Natale.
CATANIA (4-3-3): Andujar; Alvarez, Legrottaglie, Spolli, Marchese; Izco, Lodi, Almiron; Barrientos, Bergessio, Gomez.
LAZIO (4-1-4-1): Bizzarri; Konko, Biava, Dias, Cavanda; Ledesma; Candreva, Hernanes, Mauri, Lulic; Rocchi.
FIORENTINA (3-5-2): Viviano; Roncaglia, Rodriguez, Tomovic; Cuadrado, Romulo, Borja Valero, Pizarro, Llama; Toni, Jovetic.
CAGLIARI (4-3-1-2): Agazzi; Pisano, Rossettini, Astori, Murru; Dessena, Ekdal, Casarini; Cossu; Thiago Ribeiro, Sau.
NAPOLI (3-4-1-2): De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Gamberini; Maggio, Behrami, Dzemaili, Dossena; Hamsik; Pandev, Cavani.
TORINO (4-2-4): Gillet, Darmian, Glik, Rodriguez, D'Ambrosio; Basha, Gazzi; Cerci, Bianchi, Sgrigna, Vives.
SAMPDORIA (4-3-3): Romero; De Silvestri, Rossini, Gastaldello, Castellini; Soriano, Maresca, Poli; Eder, Maxi Lopez, Estigarribia.
ATALANTA (4-4-1-1): Consigli; Raimondi, Stendardo, Manfredini, Peluso; Schelotto, Carmona, Cigarini, Bonaventura; Moralez; Denis.
SIENA (3-4-2-1): Pegolo, Dellafiore, Paci, Contini, Angelo, Vergassola, Bolzoni, Del Grosso, Valiani, Zè Eduardo, Calaiò.
GENOA (4-4-1-1): Frey, Sampirisi, Granqvist, Bovo, Moretti, Jankovic, Kucka, Seymour, Antonelli, Jorquera, Immobile.
BOLOGNA (3-4-1-2): Agliardi; Sorensen, Antonsson, Cherubin; Garics, Taider, Perez, Morleo; Diamanti; Gilardino, Gabbiadini.
UDINESE (3-5-1-1): Brkic; Angella, Coda, Domizzi; Basta, Badu, Allan, Lazzari, Armero; Maicosuel; Di Natale.
CATANIA (4-3-3): Andujar; Alvarez, Legrottaglie, Spolli, Marchese; Izco, Lodi, Almiron; Barrientos, Bergessio, Gomez.
LAZIO (4-1-4-1): Bizzarri; Konko, Biava, Dias, Cavanda; Ledesma; Candreva, Hernanes, Mauri, Lulic; Rocchi.
FIORENTINA (3-5-2): Viviano; Roncaglia, Rodriguez, Tomovic; Cuadrado, Romulo, Borja Valero, Pizarro, Llama; Toni, Jovetic.
CAGLIARI (4-3-1-2): Agazzi; Pisano, Rossettini, Astori, Murru; Dessena, Ekdal, Casarini; Cossu; Thiago Ribeiro, Sau.
NAPOLI (3-4-1-2): De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Gamberini; Maggio, Behrami, Dzemaili, Dossena; Hamsik; Pandev, Cavani.
TORINO (4-2-4): Gillet, Darmian, Glik, Rodriguez, D'Ambrosio; Basha, Gazzi; Cerci, Bianchi, Sgrigna, Vives.
SAMPDORIA (4-3-3): Romero; De Silvestri, Rossini, Gastaldello, Castellini; Soriano, Maresca, Poli; Eder, Maxi Lopez, Estigarribia.
ATALANTA (4-4-1-1): Consigli; Raimondi, Stendardo, Manfredini, Peluso; Schelotto, Carmona, Cigarini, Bonaventura; Moralez; Denis.
SIENA (3-4-2-1): Pegolo, Dellafiore, Paci, Contini, Angelo, Vergassola, Bolzoni, Del Grosso, Valiani, Zè Eduardo, Calaiò.
GENOA (4-4-1-1): Frey, Sampirisi, Granqvist, Bovo, Moretti, Jankovic, Kucka, Seymour, Antonelli, Jorquera, Immobile.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Sacchi: "Stiamo attenti a tutti gli errori pro-Juve"
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Rubentus postavio novi rekord talijanske lige, najbrži neregularan gol u povijesti!

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- L'Avvocato
- Kontakt:
huh koliko samo hejtera na jednom mjestu
cvatem kad vidim kolike smo komplekse nabili čitavoj ligi ... pa ljudi žive samo za naš poraz, nema veze što se svaka druga utakmica gubi, bitno je da se Juve dobije
dobro je maradona jednom prilikom rekao, u ovakvim trenucima se ona njegova čuvena izjava najbolje i shvata

cvatem kad vidim kolike smo komplekse nabili čitavoj ligi ... pa ljudi žive samo za naš poraz, nema veze što se svaka druga utakmica gubi, bitno je da se Juve dobije

dobro je maradona jednom prilikom rekao, u ovakvim trenucima se ona njegova čuvena izjava najbolje i shvata
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
- Kontakt:
-14baresi#6 je napisao/la:Rubentus postavio novi rekord talijanske lige, najbrži neregularan gol u povijesti!
Ti i tvoji trolovi ste nabili nekom komplekseL'Avvocato je napisao/la:huh koliko samo hejtera na jednom mjestu![]()
cvatem kad vidim kolike smo komplekse nabili čitavoj ligi ... pa ljudi žive samo za naš poraz, nema veze što se svaka druga utakmica gubi, bitno je da se Juve dobije![]()

Vi ne biste mogli da nabijete ni metar drva u shupu 3x3x2, a kitite se nekim uspesima nekih drugih ljudi kao svojim.
Kao da je ovde licno pola ljudi odraslo u Torinu i okolini, a zapravo je malo ko u zivotu bio u Italiji.

- AvantiSignora
- Kontakt:
Vidise koliko ti je Juve nabijo komplexa, jer svaki put kad svratis na ovoj temi pljujes po Juvetu.. Zao mi je vas moram priznati.. I evo upravo vam Torino zabiMaGiCa je napisao/la:Ti i tvoji trolovi ste nabili nekom komplekseL'Avvocato je napisao/la:huh koliko samo hejtera na jednom mjestu![]()
cvatem kad vidim kolike smo komplekse nabili čitavoj ligi ... pa ljudi žive samo za naš poraz, nema veze što se svaka druga utakmica gubi, bitno je da se Juve dobije![]()
dobro je maradona jednom prilikom rekao, u ovakvim trenucima se ona njegova čuvena izjava najbolje i shvata![]()
![]()
![]()
![]()
Vi ne biste mogli da nabijete ni metar drva u shupu 3x3x2, a kitite se nekim uspesima nekih drugih ljudi kao svojim.
Kao da je ovde licno pola ljudi odraslo u Torinu i okolini, a zapravo je malo ko u zivotu bio u Italiji.

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
jbte ja Barcu,Bayern,ove francuze ne mogu smislit pa ne znaci da neko ima od njih komplekse,,logika vam je m00da 

Uredu je da vi slavite pobjedili ste Juventus, ali "navijači" Reala, Milana, Napolija, onda je tu nešto drugo u pitanjuadointer je napisao/la:jbte ja Barcu,Bayern,ove francuze ne mogu smislit pa ne znaci da neko ima od njih komplekse,,logika vam je m00da

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Trebalo bi da vodite racuna o ponasanju. Nikako da vas covek popamti sve, jer menjate te nickove kao cirkuzanti kostime. A da, zaboravih: vas svi mrze. I FIGC, i sudije, i admin na ovom forumu, i modovi i ostali forumasi...AvantiSignora je napisao/la: Vidise koliko ti je Juve nabijo komplexa, jer svaki put kad svratis na ovoj temi pljujes po Juvetu.. Zao mi je vas moram priznati.. I evo upravo vam Torino zabi
Samo ste vi uvek bili u pravu i zato smo mi kivni na vas, zar ne?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.