Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

drughi
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la drughi » 04 nov 2012, 10:52

huska de mi vako bgt reci koji ste vi u seriji a a koji smo mi i ev... nikak nmg da se sjetim s kim ono vi igrate sad u utorak il srijedu u LP??
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 04 nov 2012, 11:35

Evo ih pocinju izgovori :lol:

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 04 nov 2012, 11:43

Huska je napisao/la:Evo ih pocinju izgovori :lol:
Samo zbog tebe mi je drago sto je inter pobjedio... ;) Puno ti znaci, vidi se...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 04 nov 2012, 11:47

Normalno da mi znaci, znaci mi svaka pobjeda, ali ipak pobijediti u derbiju, jos prekinuti mnoge rekorde i nizove najomrazenijeg protivnika :D

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 nov 2012, 11:47

Huska je napisao/la:Evo ih pocinju izgovori :lol:
Nemoj @Huska. :lol: Nasi BadBojkotBoys-i imaju nove nickove. ;)
Ali, ipak treba ih etiketirati, cisto da znaju da se od toga pobeci ne moze tek tako:

R=rusenju diskusija
U=uvek skloni
B=besni dokonasi
E=energicno u coporu
N=nikada ne posustaju u
T=trolovanju
I=i ovaj forum
N=nema veze sto bojkotuju
I=ipak je ovo ceo njihov zivot

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 04 nov 2012, 11:56

@MaGiCa
tebe niko vise ozbiljno ne svata, jer svi znamo iz kojeg si razloga na ovom forumu. Pametan si momak, al' opterecen Juventusom i " trolovima" koji brane njegovu cast...

Pisi nesto konstruktivno na temi Napoli, a okani se Juventina...

Hvala! ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 nov 2012, 12:02

Nedved11 je napisao/la:@MaGiCa
tebe niko vise ozbiljno ne svata, jer svi znamo iz kojeg si razloga na ovom forumu. Pametan si momak, al' opterecen Juventusom i " trolovima" koji brane njegovu cast...

Pisi nesto konstruktivno na temi Napoli, a okani se Juventina...

Hvala! ;)
Vazi, @Nedvede. Reci mi iz kog sam to razloga na ovom forumu, da mi bude jasnije malo. ;)
Moja opterecenost Juventusom je legendarna, a njegovi simpatizeri/navijaci ovde su samo dobri decaci, koje eto mi "maligni" ljudi mrzimo ni zbog cega. :roll:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 nov 2012, 12:59

slika

Ovo ako je izvan 16, onda ne znam
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 04 nov 2012, 13:17

pusti ga ba,to je u depresiji sve,, 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 04 nov 2012, 14:42

SERIE A, ecco tutte le formazioni ufficiali...

BOLOGNA (3-4-1-2): Agliardi; Sorensen, Antonsson, Cherubin; Garics, Taider, Perez, Morleo; Diamanti; Gilardino, Gabbiadini.
UDINESE (3-5-1-1): Brkic; Angella, Coda, Domizzi; Basta, Badu, Allan, Lazzari, Armero; Maicosuel; Di Natale.

CATANIA (4-3-3): Andujar; Alvarez, Legrottaglie, Spolli, Marchese; Izco, Lodi, Almiron; Barrientos, Bergessio, Gomez.
LAZIO (4-1-4-1): Bizzarri; Konko, Biava, Dias, Cavanda; Ledesma; Candreva, Hernanes, Mauri, Lulic; Rocchi.

FIORENTINA (3-5-2): Viviano; Roncaglia, Rodriguez, Tomovic; Cuadrado, Romulo, Borja Valero, Pizarro, Llama; Toni, Jovetic.
CAGLIARI (4-3-1-2): Agazzi; Pisano, Rossettini, Astori, Murru; Dessena, Ekdal, Casarini; Cossu; Thiago Ribeiro, Sau.

NAPOLI (3-4-1-2): De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Gamberini; Maggio, Behrami, Dzemaili, Dossena; Hamsik; Pandev, Cavani.
TORINO (4-2-4): Gillet, Darmian, Glik, Rodriguez, D'Ambrosio; Basha, Gazzi; Cerci, Bianchi, Sgrigna, Vives.

SAMPDORIA (4-3-3): Romero; De Silvestri, Rossini, Gastaldello, Castellini; Soriano, Maresca, Poli; Eder, Maxi Lopez, Estigarribia.
ATALANTA (4-4-1-1): Consigli; Raimondi, Stendardo, Manfredini, Peluso; Schelotto, Carmona, Cigarini, Bonaventura; Moralez; Denis.

SIENA (3-4-2-1): Pegolo, Dellafiore, Paci, Contini, Angelo, Vergassola, Bolzoni, Del Grosso, Valiani, Zè Eduardo, Calaiò.
GENOA (4-4-1-1): Frey, Sampirisi, Granqvist, Bovo, Moretti, Jankovic, Kucka, Seymour, Antonelli, Jorquera, Immobile.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 04 nov 2012, 14:45

Sacchi: "Stiamo attenti a tutti gli errori pro-Juve"
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 04 nov 2012, 16:24

Rubentus postavio novi rekord talijanske lige, najbrži neregularan gol u povijesti!
:lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 04 nov 2012, 16:27

huh koliko samo hejtera na jednom mjestu :D

cvatem kad vidim kolike smo komplekse nabili čitavoj ligi ... pa ljudi žive samo za naš poraz, nema veze što se svaka druga utakmica gubi, bitno je da se Juve dobije :mrgreen:

dobro je maradona jednom prilikom rekao, u ovakvim trenucima se ona njegova čuvena izjava najbolje i shvata
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 04 nov 2012, 16:28

baresi#6 je napisao/la:
Rubentus postavio novi rekord talijanske lige, najbrži neregularan gol u povijesti!
:lol:
-14

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 nov 2012, 16:44

L'Avvocato je napisao/la:huh koliko samo hejtera na jednom mjestu :D

cvatem kad vidim kolike smo komplekse nabili čitavoj ligi ... pa ljudi žive samo za naš poraz, nema veze što se svaka druga utakmica gubi, bitno je da se Juve dobije :mrgreen:

dobro je maradona jednom prilikom rekao, u ovakvim trenucima se ona njegova čuvena izjava najbolje i shvata
Ti i tvoji trolovi ste nabili nekom komplekse :?: :lol: :lol: :lol:
Vi ne biste mogli da nabijete ni metar drva u shupu 3x3x2, a kitite se nekim uspesima nekih drugih ljudi kao svojim.
Kao da je ovde licno pola ljudi odraslo u Torinu i okolini, a zapravo je malo ko u zivotu bio u Italiji. :roll:

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 04 nov 2012, 16:52

MaGiCa je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:huh koliko samo hejtera na jednom mjestu :D

Ti i tvoji trolovi ste nabili nekom komplekse :?: :lol: :lol: :lol:
Vi ne biste mogli da nabijete ni metar drva u shupu 3x3x2, a kitite se nekim uspesima nekih drugih ljudi kao svojim.
Kao da je ovde licno pola ljudi odraslo u Torinu i okolini, a zapravo je malo ko u zivotu bio u Italiji. :roll:
Vidise koliko ti je Juve nabijo komplexa, jer svaki put kad svratis na ovoj temi pljujes po Juvetu.. Zao mi je vas moram priznati.. I evo upravo vam Torino zabi :mrgreen:
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 04 nov 2012, 16:55

jbte ja Barcu,Bayern,ove francuze ne mogu smislit pa ne znaci da neko ima od njih komplekse,,logika vam je m00da :geek:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 nov 2012, 16:57

adointer je napisao/la:jbte ja Barcu,Bayern,ove francuze ne mogu smislit pa ne znaci da neko ima od njih komplekse,,logika vam je m00da :geek:
Uredu je da vi slavite pobjedili ste Juventus, ali "navijači" Reala, Milana, Napolija, onda je tu nešto drugo u pitanju 8-)
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 04 nov 2012, 16:59

Nezgodan Torino na gostujucim terenima...G. Sansone 90+ :D

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 nov 2012, 16:59

AvantiSignora je napisao/la: Vidise koliko ti je Juve nabijo komplexa, jer svaki put kad svratis na ovoj temi pljujes po Juvetu.. Zao mi je vas moram priznati.. I evo upravo vam Torino zabi :mrgreen:
Trebalo bi da vodite racuna o ponasanju. Nikako da vas covek popamti sve, jer menjate te nickove kao cirkuzanti kostime. A da, zaboravih: vas svi mrze. I FIGC, i sudije, i admin na ovom forumu, i modovi i ostali forumasi...
Samo ste vi uvek bili u pravu i zato smo mi kivni na vas, zar ne? :roll:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.