Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ketelarea se nije cekalo u Milanu zbog nekih raspalih likova.
sramota
sramota
- Romagnoli13
- Kontakt:
Italijani večeras beprijekorni što se rezultata tiče
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Igrac za osrednje ekipe, jedna lasta ne cini proljece. Pokazao je u Milanu za citavu sezonu da nije za top klubove.
Dobri 'talijani, jel liga dobra ili losa
Dobri 'talijani, jel liga dobra ili losa

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Vidjet ćemo sljedeće kolo 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Atalanta ima jbn raspored do kraja
Inter onako prosjecan. Limone ce dosta rotirati, tesko do 9p u preostale 3
Milan ima prelagane tekme. Fonseca 3x vise plasi od protivnika
Juve poprilicno tezak, Bologna da bar uzme 4 do kraja i dosta. Steta sto bar Roma ne uleti ko peta prosle sez
Lazio za sad fantastican, Roma veliki upitnik a Viole bi trebale imati max ucinak do kraja
Proci ce skoro svi u KO fazu, pa nek i 1 ode daleko i vrv ce biti dovoljno da se opet osigura 5 ucesnika u LP
Juve poprilicno tezak, Bologna da bar uzme 4 do kraja i dosta. Steta sto bar Roma ne uleti ko peta prosle sez
Lazio za sad fantastican, Roma veliki upitnik a Viole bi trebale imati max ucinak do kraja
Proci ce skoro svi u KO fazu, pa nek i 1 ode daleko i vrv ce biti dovoljno da se opet osigura 5 ucesnika u LP
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Mora vise od jednog malo vise dogurati i moraju se prije svega pobjede ostvarivati, jer donose po 2 boda,a ako bi ostala jedna ekipa dijeli se opet na 8 tako da malo se dobije za jednu pobjedu u odnosu na druge lige koje imaju manje predstavnika. Zato je bitno sad sto vise bodova skupitiAjsKjub je napisao/la: ↑26 nov 2024, 23:08Atalanta ima jbn raspored do kraja

Ev trenutno stanje, 7 bodova imamo vise od engleza al su oni ispred nas
-
- Kontakt:
Za top8 vjerovatno treba 15-17 bodova, mogli bi izvisiti radi kiksa protiv Celtica.
Uzeti Sturm kući i jedan X protiv Classico rivala realan.
Sparta preslaba, Monaco kući bi trebala biti pobjeda. Vjerovatno će i u Leverkusenu igrati najjači sastav jer je Leverkusen utorak a sljedeća utakmica Lazio tek u ponedjeljak, 6 dana poslije. Top2 je dodatna finansijska nagrada, sa 7b vjerovatno možemo u top2.Inter onako prosjecan. Limone ce dosta rotirati, tesko do 9p u preostale 3
Zbog ovih rasporeda mi se ne sviđa sistem takmičenja. Npr. usporediš raspored PSG-a i Milana, a takmiče se na istoj tabeli.Milan ima prelagane tekme. Fonseca 3x vise plasi od protivnika
Milan ima 5 utakmica za koje treba biti poseban trenerski diletant i ne uzeti 15 bodova.
Juventus mora dobiti Villu ili City uz dvije pobjede na kraju za top8, ne igraju više Mottini X-evi.Juve poprilicno tezak, Bologna da bar uzme 4 do kraja i dosta.
Bologna će teško ikoga dobiti s ovom igrom.
Od Rome očekujem najviše u nižim takmičenjima jer neće imati za šta igrati u ligi.Steta sto bar Roma ne uleti ko peta prosle sez
Lazio i Fiorentina će odustati od evrope ako u martu budu u trci za CL, već viđeno dosta puta.
Sigurno ti se svidjao kad smo u prva 4 kola imali Liverpool, Leverkuzen i Real Madrid 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
- Kontakt:
Pa dobro neko je imalo vise srece neko manje. Ali i pomenuti PSG recimo ima protivike kao Girona, PSV, Stuttgart, Salzburg. Sad sto im lose ide to je drugi par cipela. Da me ne razumis pogresno, ne rangiram ove nabrojane sa DInamom, Zvezdom i Slovanom. Ali trebao je ili treba to PSG dobiti.koeficijent je napisao/la: ↑26 nov 2024, 23:39Valjda se gleda plasman na kraju, ne nakon prva 4 kola.![]()
Tri teške utakmice i 5 lakih.
PS, Club Brugge nije nimalo naivan protivnik, visili smo mi protiv njih dugo, da bi u sljedecem kolu dobili ljudi A.Villu.
Ne znam dal' jos ko od Italijana igra sa njima, Juve mozda? pa upraticemo bas kako su stojali

- muha milanez
- Kontakt:
Odlična postavka i kontrola utakmice Juventusa, pa na kraju umalo glupost. A moglo se i do tri boda uz malo sreće..
Ovosezonska Bologna nije kvalitet za ovo takmičenje.
Ovosezonska Bologna nije kvalitet za ovo takmičenje.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Roma jako dobro odigrala, fino je to Ranieri posložio.
Dokle će trajati, će da vidimo.

Dokle će trajati, će da vidimo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Odlična, hrabra Roma 

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Napoli prvak, a ostali neka se bore za pozicije koje vode u Evropu.
Nisam znao da se prvak odlucuje 01.12 , zanimljivo bas
Napoli i inter ce biti mrtva trka, eventualno Atalanta da konacno ostane u vrhu do kraja.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ispuhace ovaj napoli, slabo imaju neke rezerve, ovi 1:0 rezultati u skoro svakoj tekmi su varljiva roba, to se lako okrene u remije i poraze. Dobri su, ali ne djeluju ubjedljivo i silno sto ti treba za titulu.
Pa ti kao da prvi put gledas Conteovu ekipu pa kazes ispuhace, hoce al mozda iduce sezone, bice tu kikseva sasvim normalno, al reci napoli prvak vec sad je vise nego smijesno.
Meni je za sada atalanta najbolja od svih, ali nad njima uvijek stoji veliki upitnik koliko mogu biti konstantni. Ma da ove sezone imaju i tu potrebnu sirinu na klupi, tako i kad rotira opet su to dobri igraci.
A u qurac šta se ovdje desi, samo da bude sve ok.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.