Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ovaj komentator upropasti mec... Vise paznju obracam na njega nego na mec jbte. Sto god uradi njegov pulen, pa makar obican poen, kao da je nadljudski jbt
Kakav je Murray idiot, strašno..
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jest ovaj Murray smotan jbt, pa to je najnezreliji igrac ikad koji je osvojio GS. Usr'o se lik, napunio gace. Novak 

27.10.2020
Kakav bilde je ovaj Murray.
muamerc je napisao/la:Konto sam da je ovaj Endi odrastao i sazrio. Jao gejma na svoj servis.

Klare je napisao/la:
Vjerovatno finale Stan - Đole, s tim da navijam Marej, ja onaj Đoletov stil i tenis ne podnosim, nema on udarce kao Stan, Fed, Delpo da impresionira publiku, inače ta 3 tenisera igraju najljepše u ovoj generaciji,

Uživaj u Đokoviću jer ovo što on pruža je nešto najdominantnije u historiji tenisa.
izrazito dosadan meč kao i svaki koji njih dva igraju... ništa još nije gotovo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Cuj najdominantnijeRajaz je napisao/la:Klare je napisao/la:
Vjerovatno finale Stan - Đole, s tim da navijam Marej, ja onaj Đoletov stil i tenis ne podnosim, nema on udarce kao Stan, Fed, Delpo da impresionira publiku, inače ta 3 tenisera igraju najljepše u ovoj generaciji,![]()
Uživaj u Đokoviću jer ovo što on pruža je nešto najdominantnije u historiji tenisa.

27.10.2020
Dominantniji tenis je igrao samo Federer u prajmu.leorey je napisao/la:Cuj najdominantnijeRajaz je napisao/la:Klare je napisao/la:
Vjerovatno finale Stan - Đole, s tim da navijam Marej, ja onaj Đoletov stil i tenis ne podnosim, nema on udarce kao Stan, Fed, Delpo da impresionira publiku, inače ta 3 tenisera igraju najljepše u ovoj generaciji,![]()
Uživaj u Đokoviću jer ovo što on pruža je nešto najdominantnije u historiji tenisa.![]()
![]()
![]()
Konkurencija mu raspali Nadal kojeg su povrede toliko zaebale da se nece oporavit do kraja karijere i stari Roger. Neko nije pratio tenis od 2001 ja bi rek'o
Zaista ovaj komentator sa Eurosporta daje sve od sebe da raja navija protiv Novaka
ali nece moci
dobro majstore, znamo sve - zemljak je, brat Srbin, ali ne mora baš svaki poen biti sjajan, divan, fantastican, nadljuskim naporom osvojen....dok je svaki poen glupog škota greška Novaka
a zapravo je obratno, škot doslovno poklanja brejkove Noletu
De malo pokaži ozbiljnosti i profesionalnosti, majka mu stara
Inace, Novak rutinski osvaja ovogodišnji RG....frajer ubija nogama u letu, nema konkurencije trenutno...ovako ce proci i Wawrinka u finalu

dobro majstore, znamo sve - zemljak je, brat Srbin, ali ne mora baš svaki poen biti sjajan, divan, fantastican, nadljuskim naporom osvojen....dok je svaki poen glupog škota greška Novaka

De malo pokaži ozbiljnosti i profesionalnosti, majka mu stara
Inace, Novak rutinski osvaja ovogodišnji RG....frajer ubija nogama u letu, nema konkurencije trenutno...ovako ce proci i Wawrinka u finalu

Zadnja izmjena: let3, dana/u 05 jun 2015, 19:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Legenda kaže da se Virtual još uvijek nada da Škot može ovdje do seta 

-
- Kontakt:
Nije valjda da misliš da je Nadal prije igrao bolje nego Nole danas?leorey je napisao/la:Cuj najdominantnijeRajaz je napisao/la:Klare je napisao/la:
Uživaj u Đokoviću jer ovo što on pruža je nešto najdominantnije u historiji tenisa.![]()
![]()
![]()
Konkurencija mu raspali Nadal kojeg su povrede toliko zaebale da se nece oporavit do kraja karijere i stari Roger. Neko nije pratio tenis od 2001 ja bi rek'o
Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku
Jasta je nego gotovo Dantesu.. Ovaj Andy mu ne bih napravio brejka do prekosutra, covjek jos nije imo ni 1 brejk loptu, ej bolan brejk loptu ne imat
Uzasno dosadan i negledljiv mec, jedno od gorih polufinala u posljednjih nekoliko godina..
Novak je predominantan za konkurenciju u ovoj godini i to je to, cudo ce biti ako ne uzme sva 4 GS.

Uzasno dosadan i negledljiv mec, jedno od gorih polufinala u posljednjih nekoliko godina..
Novak je predominantan za konkurenciju u ovoj godini i to je to, cudo ce biti ako ne uzme sva 4 GS.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Legenda na ovom forumu kaze da je Djokovic najbolji jer su ostali slabi, a ne zato sto je on jak.chily-rz je napisao/la:Legenda kaže da se Virtual još uvijek nada da Škot može ovdje do seta

Ja vala nisam neki pretjeran fan tenisa, pa je mozda zato.. ali ja sam se smorio samo tako. Valjda ce finale biti zanimljivije.
@Rajaz....Po meni su jos uvijek bili dominantniji Sampras, Nadal da ne govorim o Fedexu. Djokovic je vrh i on pruza trenutno ono sto je Nadal pruzao od 2008 do 2011 po igri. Tako nesto. Ali jos ce puno pure trebati dok stigne Nadala i Samprasa po GS. Federer je ipak nedostizan. Djokovic vec ulazi u 29u i biti ce zanimljivo kako ce tempirati formu za npr 2 godine jer ima samo 8 GS.
27.10.2020
Nije valjda da misliš da je Nadal prije igrao bolje nego Nole danas?[/quote]
Nadal je 2001 bio djecak od 14 godina. Ne, ne mislim o Nadalu uopste, misli se na najboljeg svih vremena.
Nadal je 2001 bio djecak od 14 godina. Ne, ne mislim o Nadalu uopste, misli se na najboljeg svih vremena.
27.10.2020
Naravno da se nadam.chily-rz je napisao/la:Legenda kaže da se Virtual još uvijek nada da Škot može ovdje do seta
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Svi teniseri na CIJELOM SVIJETU su slabi osim Novaka.. .
Novak ima SAMO 8 grand slemova. . .
Ma kontate li uopšte kakve gluposti pišete.. .
Novak ima SAMO 8 grand slemova. . .
Ma kontate li uopšte kakve gluposti pišete.. .
-
- Kontakt:
@leorey
Najbolji svih vremena ove godine uzima Grand Slam
A Federer je isto bio svojevremeno veoma dobar...
Najbolji svih vremena ove godine uzima Grand Slam

Neka me biju,neka me tuku
Shvatam tvoju subjektivnost, i ja sam kad su nasi upitanjuBosnian_Serb je napisao/la:@leorey
Najbolji svih vremena ove godine uzima Grand Slam![]()

27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.