Tako nekako, s tim da je Anid daleko bolji igrac od Arezine.Evolution87 je napisao/la:Arezina ja u glavi ko Travancic...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tako nekako, s tim da je Anid daleko bolji igrac od Arezine.Evolution87 je napisao/la:Arezina ja u glavi ko Travancic...
Nagio je napisao/la:Danas je u prostorijama Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo (FS KS) uz prisustvo službenih predstavnika FS KS i roditelja jednog igrača FK Sarajevo ozvaničio dolazak dva nova igrača.
U pitanju su Hamza Čataković koji je rođen 1997. godine, te Nedim Hadžić koji je 1998. godište koji su potpisali profesionalne ugovore sa aktuelnim prvakom Bosne i Hercegovine.
Pa u reprezentaciji je i Cimirot igrao desnog bocnog.Shooter je napisao/la:Ma lik je krilo, to je igrao i u reprezentaciji na vrhuncu svoje karijere. Prosjecan igrac koji nije mogao da se nametne u Zrinjskom, Olimpicu. Rudar mu je vrh karijere.
Nesto mi je draže kad vidim da ovakvi mladi igrači potpisu nego neki iz lige koje dovedemo kao pojačanja.MortemHz je napisao/la::bow: :bow:Nagio je napisao/la:Danas je u prostorijama Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo (FS KS) uz prisustvo službenih predstavnika FS KS i roditelja jednog igrača FK Sarajevo ozvaničio dolazak dva nova igrača.
U pitanju su Hamza Čataković koji je rođen 1997. godine, te Nedim Hadžić koji je 1998. godište koji su potpisali profesionalne ugovore sa aktuelnim prvakom Bosne i Hercegovine.
@Zukanovic,dodaj nam ove na transfermarkt :mrgreen:
Totti burazeru taj sa tvog avatara ce hladno odluciti derbi! Puza mudonja ce opet od zlocinca do heroja. Nadam se da ce Memija igrati, da mu opet doktor Krombacher lekciju ocita.FrancescoTotti je napisao/la:Nedimu Hadzicu i Hamzi Catakovicu se komotno mogu davati minute u prvom timu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
joker90 je napisao/la:
Totti burazeru taj sa tvog avatara ce hladno odluciti derbi! Puza mudonja ce opet od zlocinca do heroja. Nadam se da ce Memija igrati, da mu opet doktor Krombacher lekciju ocita.
kenanbrajic je napisao/la:Kratko i jasno: treba zelju raskovat' k'o lamperiju! Vrijeme je.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 189 gostiju.