?, " $ & по &.
& &, " " "...
" " +7, " форе " & " у ?, % се наравно - $
Moderator/ica: vlakanje
? je napisao/la:$, ? $ " ? " оног ? "&" " ? у ? ?, " " $ ? на +10 " - ? о ? за ?.
?, " $ & по &.
& &, " " "...
" " +7, " форе " & " у ?, % се наравно - $
(Pitaj Dule navijace Veleza ko je bio igrac utakmice na toj "kontraverznoj" utakmici u Vrapcicima. Ja ti necu reci, gledao sam tu tekmu u Mostaru i ako bude i jedan iskren velezovac neka kaze istinu ako hoce).Dule 078 je napisao/la:Sve je to ok,ali igramo nekako pickasto,a posebno sam na to osjetljiv danas kad gledam ove finaliste Kupa i sjetim se kako smo bezveznom igrom izgubili 3-0 na Grbavici bez ispaljenog metka! Nervira me takav pristup jer Zeljo nije nista bolji od nas i uz malo hrabriju igru ovo finale smo trebali igrati MI. A ako i dalje budemo ovako mrljavi,izgubicemo i titulu,ali sve se nadam da ce im doci iz guzice u glavu da treba igrati,a ne zatvoriti se i cekati gresku protivnika od koga smo 10 puta jaci! Ne kontam stvarno!
Imamo super tim a vile nas nosaju,da nije bilo ona 2 Zeljina kiksa kuci,vjerovatno bi nas u ovom kolu pretekli,bas kao i prosle godine kad su nas prvi put u sezoni pretekli bas za 1.maj,nakon one "kontroverzne"utakmice u Vrapcicima.
Nisi ni svjestan koliko si u pravu. Treća liga. Možeš li samo zamisliti na kojem nivou bi nam bio fudbal kada bi na cijelom teritoriju Bosne i Hercegovine imali prvi, drugi i treći rang takmičenja, a niži rangovi da budu prirodnog regionalnog karaktera.Denis Ispušlić je napisao/la:Dule malo previše bira riječi. Umjesto "kontroverzna" utakmica ispravno je "jedna u moru Željinih kupljenih utakmica nakon koje je RA pola godine bojkotovala utakmice Veleža zbog te prodaje"!
Ali,ničija nije do zore sjala,treća liga je vaša neminovnost!
avlami97 je napisao/la:Nisi ni svjestan koliko si u pravu. Treća liga. Možeš li samo zamisliti na kojem nivou bi nam bio fudbal kada bi na cijelom teritoriju Bosne i Hercegovine imali prvi, drugi i treći rang takmičenja, a niži rangovi da budu prirodnog regionalnog karaktera.Denis Ispušlić je napisao/la:Dule malo previše bira riječi. Umjesto "kontroverzna" utakmica ispravno je "jedna u moru Željinih kupljenih utakmica nakon koje je RA pola godine bojkotovala utakmice Veleža zbog te prodaje"!
Ali,ničija nije do zore sjala,treća liga je vaša neminovnost!
U tom slučaju bih uvijek znao da su iz druge u prvu ligu ušla dva najkvalitetnija takmaca, a ne kao do sada da nagađam kako je možda i petnaestoplasirana ekipa iz Lige RS možda bolja od ekipe koja je ušla u veći rang takmičenja.
Sport treba vratiti sportistima, a u tom slučaju bih istripio da moj Željo krene i od najnižeg stepena takmičenja, recimo Općinskog/Opštinskog.
& ' у Европу
$ - & $ ? & $ " ", по " " ' се ' " наступ у ? за ? ".
" је ово $ $ $ савеза $ " ? " $ савеза " & ". Он је ' " " ово:
- ' се " " % у " $ " ?. $ је $ ? " & $ " јер је " " $ " $ стране UEFA " FIFA " ". & " & ? $ $.
" је " $ & " " $ савеза ? &, ? $, у ' $, & не " $ " " $ се "црвено-?" ' " наступ на $ ".
- & је у $ $ $ $ ' на / ", " & " " погона. То & $ се " " %. ? $ је ФСРС ", " је " $ ? &. Он је % " " $ " ' " - ' " " " у " него ? % $ - јасан је ".
" & су ? UEFA " FIFA 1. ? " " & " ФС " 26. ' ? " статут по & се $ ? $ " $ $ $ $ савеза.
- " " ? & за $ на простору ? & " ", $ " & $ $ се $ не " ? " пет $. " & ' " " ", % $ " се то $... - " $ ? % " ?. ? $ " $ то ? ' $ на " ". & је " ' %, " " ? $ све стране у " - & је ".
? je napisao/la:? ' $ на "... То се "!
& ' у Европу
$ - & $ ? & $ " ", по " " ' се ' " наступ у ? за ? ".
" је ово $ $ $ савеза $ " ? " $ савеза " & ". Он је ' " " ово:
- ' се " " % у " $ " ?. $ је $ ? " & $ " јер је " " $ " $ стране UEFA " FIFA " ". & " & ? $ $.
" је " $ & " " $ савеза ? &, ? $, у ' $, & не " $ " " $ се "црвено-?" ' " наступ на $ ".
- & је у $ $ $ $ ' на / ", " & " " погона. То & $ се " " %. ? $ је ФСРС ", " је " $ ? &. Он је % " " $ " ' " - ' " " " у " него ? % $ - јасан је ".
" & су ? UEFA " FIFA 1. ? " " & " ФС " 26. ' ? " статут по & се $ ? $ " $ $ $ $ савеза.
- " " ? & за $ на простору ? & " ", $ " & $ $ се $ не " ? " пет $. " & ' " " ", % $ " се то $... - " $ ? % " ?. ? $ " $ то ? ' $ на " ". & је " ' %, " " ? $ све стране у " - & је ".
Aaa varas se druze...on bi to bez ikakvih dokaza..Zelju u nizi rang,samo jos nije odlucio dal u trecu il cetvrtu ligu,a Cviku i slicne tipove u tvorza,bez obzira jesu li nesto skrivili ili ne...jednostavno,izgleda mu klosarskiStrauss je napisao/la:Ma @popuslic danima najavljuje borbu sa korupcijom u bh fudblu do samog kraja. Tako da ce vjerovatno iskputi te paire i dokaze i pravo na sud. Jedina dilema je na koji sud. Bochum il Banja Luka?
moram da priznam da mi je ovo najlegendarniji i najoriginalniji post na forumu ikad , narocito ovaj boldirani dioDenis Ispušlić je napisao/la:Vidim ja da se ti u vecini stvari slazes samnom,lako bi se mi sportski orijentisani ljudi dogovorili,ali problem je ovaj polusvijet koji se nakotio,a ciji su pravi prototipovi likovi poput Nijaza Brkovica,Cvike,Zuje....
Za sve su krivi demokratija i ljudska prava,ne smijes vise lopovima pera odbiti,nemas dokaza....
Da mi je Titina drzava i Sajberova ovlascenja,ja bi taj klub jos nakon prodaje Zepcu izbacio u cetrvrtu ligu,bez ikakvih dokaza,pa se ti pusi! A likove poput Cvike bih odmah slao u zatvor,ne moraju nista uraditi,cisto zato sto izgledaju kao klosari!Vjeruj mi na rijec da bi sad i oni igrali posteno kao vecina ostalih ekipa i ova liga bi licila na ligu a ne na cirkus!
Pa zar treba jos neki dokaz da bi se Cviko zatvorio pored njegove face?adoni je napisao/la:Aaa varas se druze...on bi to bez ikakvih dokaza..Zelju u nizi rang,samo jos nije odlucio dal u trecu il cetvrtu ligu,a Cviku i slicne tipove u tvorza,bez obzira jesu li nesto skrivili ili ne...jednostavno,izgleda mu klosarskiStrauss je napisao/la:Ma @popuslic danima najavljuje borbu sa korupcijom u bh fudblu do samog kraja. Tako da ce vjerovatno iskputi te paire i dokaze i pravo na sud. Jedina dilema je na koji sud. Bochum il Banja Luka?![]()
![]()
![]()
Moj bi mu jaranski savjet bio da se ostavi foruma i slicnih stvari,proseta se do Paprikovca i kontrolise svoju zdravstvenu situaciju..ako je suditi barem po onom sto ovde pise-djecko nije sav svoj![]()
bude li navlačio na neku stranu da Bog da ga u dijelovima vraćali kućidzenan01 je napisao/la:Banjalučani čuvajte se sudija danas jer je poznato da je vaš današnji sudija deklarisani navijač malih plavih .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.