AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Jbte kamen, Diaz igrač Reala, lik bukvalno ne zna uštopat loptu. Osnovne fudbala. Još na to sve spusti glavu i ko sivonja glavom kroz igrače....
10-ka desno krilo i napdac nasa rak rana vec 3 godine i vise, valjda ovaj rok rijese barem jednu od ovih pozicija, kad bi rijesili sve 3 ova ekipa bi imala visok plafon
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tesko je igrati bolje u napadu kad desetka zabije glavu u pod ko konj, desno krilo ti je za sunday ligu a napadač nepokretan i star.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Vec sam protiv sampe najavio ovu tekmu diaza
Zato eto njega mozda u pojavi protiv verone

Zato eto njega mozda u pojavi protiv verone

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jel ono skoro neko pisao o Di Mariji? Kako bi ga voljeli vidjeti u Milanu? Pa lik je završio sa ozbiljnim fudbalom.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kako nama fale desetka i neka zvjerina od spica
- Romagnoli13
- Kontakt:
Uz tri nabrojana parmaka iz napada dodao bih i Krunica koji sa 30 godina nije naučio kad treba da se oslobodi lopte jer uvijek kasni.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo 21 godina.
Bravo Calabria i francuski paramku.
Žirokopter, koja klasa, bravo maestro 

Olivije oblizem ti jaja klaso
Bit ce kod Thiawa još grešaka kao ona kad je pokupio Kalulua, to je faza sazrijevanja, all momak ce bit bolji stoper i od Tomorija i od Kalulua. I nemojte mi molim vas vise kritike na račun Girua, čovek za svoje godine igra vrhunski.
Il Club più titolato al mondo!
Auuuuu Đire svaka čast
Giroud - igrač za velike utakmice
Bravo doktore!
Taman htjedoh napisati koliko smo retardirani u napadu, kad Žiromudonja dade gol. 
Što i dalje ne mjenja činjenicu da su retardirani, potreban je jedan lijep remont ekipe na ljeto.

Što i dalje ne mjenja činjenicu da su retardirani, potreban je jedan lijep remont ekipe na ljeto.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Eh evo veceras prilika da vidimo tog sjajnog Diaza, koji vrijedi 20 miliona. 41' vodimo 1:0 ja jos ne vidim ti 25mil vrijednog Diaza. Ponavljam, tip je prevera od kako je stigao kod nas. Vratit ga nazad za Real, i dovest boljeg igraca na tu poziciju. Italija ih ima mali milion. JA bi radije da se ulozí novac da dovedemo Milinkovic Savica, on sa Krunicem bi odlicno sjeli.
A Giroud... jbg siamo venuti qui su, per vedere segnare Girouuuu
Covejk ostaje idalje snama, zasluzio je. A dovest obavezno Scamaccu. KAkav mrtvi Arnautovic ili ti Morata. Daj nam mladu krv koja je se vec pokazala i zeljna velikog fudbala. A ako cu bas da sanjam, nek pljunu odma sav novac i dovedu Mbappe. Tip zeli da dode nama, al nemamo para za njega
A Giroud... jbg siamo venuti qui su, per vedere segnare Girouuuu
Covejk ostaje idalje snama, zasluzio je. A dovest obavezno Scamaccu. KAkav mrtvi Arnautovic ili ti Morata. Daj nam mladu krv koja je se vec pokazala i zeljna velikog fudbala. A ako cu bas da sanjam, nek pljunu odma sav novac i dovedu Mbappe. Tip zeli da dode nama, al nemamo para za njega
Al kakav udarac glavom, stvarno je klasa, za 2 miliona je kradja
Rekoh ako empoli moze 4 mozemo i mi barem 3 im dati, hajde jos 2
Rekoh ako empoli moze 4 mozemo i mi barem 3 im dati, hajde jos 2

- Romagnoli13
- Kontakt:
Leao katastrofa noćas. Lik uopšte nije na terenu. Može u istu rečenicu sa Diazom i Messiasom.
Niko ne spori klasu Girouda, ali sa 36 godina Milan ne može se na njega osloniti i sljedeće sezone. Odličan za back up ulogu.
Niko ne spori klasu Girouda, ali sa 36 godina Milan ne može se na njega osloniti i sljedeće sezone. Odličan za back up ulogu.
Dao se gol na vrijeme, taman kad je Juventus ubacio u brzinu.
Prvih petnaestak je bilo ok, kasnije slijedi onaj naš lijepi divni propuh u sredini, kao nebrojeno puta u ovom sastavu. Gle čuda, ko bi rekao da će se to desiti.
Ovdje pod hitno ubaciti veznjaka za Messijasa, odmah na startu.
Prvih petnaestak je bilo ok, kasnije slijedi onaj naš lijepi divni propuh u sredini, kao nebrojeno puta u ovom sastavu. Gle čuda, ko bi rekao da će se to desiti.

Ovdje pod hitno ubaciti veznjaka za Messijasa, odmah na startu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Diaza premjestiti na krilo i neka tamo zabada glavu u pod. Ubaciti robusnog Pobegu i privodi kraju ovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.