FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

JavierBosnia
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la JavierBosnia » 28 sep 2015, 12:49

Ma nisu to bas djeca, momci su to, u srednjoj skoli, ali nisu to kabadahije kakvih ima haha
Jel ima iko od vas sliku sa pogledom sa one tribine gdje su nasi navijaci na grbavici, da vidim otprilike kako se vidi teren ? :D
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 sep 2015, 12:52

bordobijeli je napisao/la:
likusa je napisao/la:Halalite sto upadam..imas dio za roditelje sa djecom do zapada na sjeveru..nece te tamo niko dirat :D Nisu ludi pred djecom da se udaraju :lol:
pa to je bila ratna zona prosli derby ,bacale se ko sta stigne baklje ,petarde nije to za djecu na grbavici ako ce ici s djecom onda zapad ,na sjeveru nas sabiju guzva na ulazu ,guzva na tribini ,nije za djecu .
Prosli derbi to nije uopste bila tribina za roditelje sa djecom,kako je to sada slucaj ;) Mozda se ne razumijemo ali to je ovaj dio do zapada odvojeni ;)

Uh u ovog djeca srednja skola ,nista onda :mrgreen:
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 28 sep 2015, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 28 sep 2015, 12:52

JavierBosnia je napisao/la:Ma nisu to bas djeca, momci su to, u srednjoj skoli, ali nisu to kabadahije kakvih ima haha
Jel ima iko od vas sliku sa pogledom sa one tribine gdje su nasi navijaci na grbavici, da vidim otprilike kako se vidi teren ? :D
haha djeca ovde ti savjete daju "momci" koji su mladji od tvoje "djece" hehe
Samo Sarajevo

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 28 sep 2015, 12:53

Nemam sada slike pri ruci,ali je pogled pristojan.Najveci problem je fakat guzva

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 28 sep 2015, 12:56

.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 28 sep 2015, 12:57

kanarinac je napisao/la:
JavierBosnia je napisao/la:Ma nisu to bas djeca, momci su to, u srednjoj skoli, ali nisu to kabadahije kakvih ima haha
Ma vjeruj mi nije svejedno haha
kakva je situacija sa ulaskom i izlaskom sa stadiona?

Vidim sad po gostovanjima gostujuci navijaci udju nakon pola sata utakmice, a izadju 30 minuta ranije haha
To u derbiju nije slucaj koliko znam

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 28 sep 2015, 12:59

Nije,al udji na stadion prije kortea da se ne guzvas bez potrebe.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 28 sep 2015, 13:01

Guzva je, skace se, cijelo vrijeme se navija....onda ide period baklhade, pa topovskih udara....a i baklje se pale pojedinacno i mimo dogovora za bakljadu.

Ako nisi za tu pricu, bice ti bezveze, jer pola toga na terenu neces fino vidjeti. Jos ako dodas stubove koji su ponegdje na sred tribine,i ako si na poziciji iza nekog od njih, moguce da ti i oni smetaju.

Po meni, na Grbavicu navijaci Sarajeva i trebaju ici samo oni najzagrizeniji i najvatreniji, koji su svakako spremni na sve. Znam koliko hoces nasih fanatika, koji nisu godinama otisli na Grbavicu. Bas iz tih razloga.

A na derbi dodjes. Kada hoces, odes poslije kraja utakmice.

Ispred stadiona po tom cijelom dijelu su ti zicane ograde, koje dijele nas i njih i na ulicama. Tacno znas iz kojeg pravca trebas doci, i u kojem ce te pravcu okrenuti poslije tekme.
Zadnja izmjena: AdiFKS, dana/u 28 sep 2015, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 28 sep 2015, 13:03

u derbiju ne smiju igrati Tatomirovic i Radovac,ljudi jednostavno nisu u formi i neka malo ohlade na klupi.. oni su trenutno najlosiji dio tima! nadam se povratku Stepanova i Ikandea( mada mi njegova povreda nije najjasnija) i Rustemovica,Barica.. U svakom slucaju,derbi ce biti dosta tezak za igrati, trebaju nam iskusni i provjereni igraci..
Nego ,je li skaut-Avdic izanalizirao protivnika, e kuku majko ako on bude Ješiću prestavljao protivnika,ima da bude veselo pravo... na osnovu ceg se treneri mjenjaju,a tzv. "skaut" ostaje na klupi?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 28 sep 2015, 13:07

Još nema informacija o povredi Kovačevića kao ni to da li će Ikande biti spreman. Znači sredina u formaciji 4-4-2 su Samir i Edin, lijevo Dulja desno Ševko (Amer). Samir je juče odigrao loše ali možda se popravi na treninzima i zasluži startnu postavu.
Bolje i on nego Džemo, mada je juče i on ono kalo vremena odradio korektno.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 28 sep 2015, 13:09

AdiFKS je napisao/la:Guzva je, skace se, cijelo vrijeme se navija....onda ide period baklhade, pa topovskih udara....a i baklje se pale pojedinacno i mimo dogovora za bakljadu.

Ako nisi za tu pricu, bice ti bezveze, jer pola toga na terenu neces fino vidjeti. Jos ako dodas stubove koji su ponegdje na sred tribine,i ako si na poziciji iza nekog od njih, moguce da ti i oni smetaju.

Po meni, na Grbavicu navijaci Sarajeva i trebaju ici samo oni najzagrizeniji i najvatreniji, koji su svakako spremni na sve. Znam koliko hoces nasih fanatika, koji nisu godinama otisli na Grbavicu. Bas iz tih razloga.

A na derbi dodjes. Kada hoces, odes poslije kraja utakmice.

Ispred stadiona po tom cijelom dijelu su ti zicane ograde, koje dijele nas i njih i na ulicama. Tacno znas iz kojeg pravca trebas doci, i u kojem ce te pravcu okrenuti poslije tekme.
Nije mi problem ni skakanje ni navijanje, sto se tice pogleda pa valjda ce se viditi, u prosjeku smo svi mi visoki nekih 175 -180 haha tako da sasvim dovoljno nadam se. Ne bojim se stubova jer bih prije zauzeo neko bolje mjesto. Samo mi je ta sigurnost problem

hase73
Kontakt:

Post Postao/la hase73 » 28 sep 2015, 13:14

Mihojevica je grehota gurat na stopera... Moje misljenje... Mali ce biti fantastican zadnji vezni. Sve ima, brzinu, snagu, vec I neku rutinu I bezobrazluk, zna je povuci, u prvoj utakmici sto je odigrao na ovoj poziciji vidjelo se da zna dati dugi pas prema napadacima...
Moj je neki san 4-4-2, sa Mihom i Kovacevicem da prave taj bedem defanzivnih veznih... Oba mladi, sa odlicnim fizickim predispozicijama. Uz pravu sansu I razvoj, material za reprezentaciju u 2-3 godine.

macahz
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la macahz » 28 sep 2015, 13:33

amypitar je napisao/la:Odbrana nam je ljudi katastrofa.Meni nije jasno sta moze trener Jesic nesto popraviti za 7 dana.Tatomoirovic je najgori stoper koji je ikad igrao u Sarajevu,to borbenost na jednu stranu.Nadam se povratkom Ruatemovica da ce ta zadnja linija biti manje na udaru.
Koliko god kone bile lose nece biti lahko na derbiju.Stim da su nam se rez.poklopili ja bi i sa remijem bio zadovoljan.
Na njima je sad pritisak i tu vidim nasu sansu.
Polako sa tim izjavama, nije Tatko neki kvalitet ali daleko od toga da je najgori. Dobili smo 4-0 zaredali par pobjeda al opet se mora nesto hejtat. Nema Bilbije, nema Dzene pa se neko mora nac da se hejta igro ne igro a izgleda da je to sa nas kapitet Tatko. E cuj najgori stoper koji je igro za nas, strasno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 28 sep 2015, 13:34

Druže moj ti je savjet da budeš u vrhu tribine, i to tamo prema istoku. Taj dio sigurno neće zakačiti neredi, a pri vrhu treba biti zbog baklji. Nekada znaju oni koji su iznad baciti baklju tik iznad glave ljudima dole, bude tu svega. A i dok se pale baklje, to zna pržiti sve one okolo. Dakle stani u ćoše, da ti niko nije iznad glave i miran si.
ii naravno navijajte iz sveg glasa, svi smo bitni :)

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 sep 2015, 13:42

Samir je preopterecen fizicki i psihicki (izbacen iz reprezentacije, polahko kova i rustem pokazuju da su bolji igraci, ikande je svakako bolji njemu ostaje da se bori sa mihojevicem). Od kapitena kluba i repke spao da bude tek 3 igrac po kvaliteti, plus vracanje nagrade Ismir Pintol to sve utice na njegovu psihu. A kreoter kao sto je on mora bit miran i smiren da bi mogo koristit tu kreativnost posto on nema snage za grubost. Samir ce bit opet pravi kad se malo odmori i zaboravi sta je bilo prije. On duva nargilu i te stvari (sto ne podrzavam) al ne izgleda da je asisar ale dzemo okic puza.

Oni imaju dva i po igraca sto valjaju ono djete 18,blagojevic i igrac koji je poceo sa 23 godine da igra fudbal delmic. Nadam se da ce Jesic znat odredit par mesara za ovu troicu (cim neko igra cvsto i grublje ova 3 prestanu igrat bjeze). Al derbi je derbi treba uc sa 200% u ovaj duel posto bodovi sa otpada su nam preko potrebni.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 28 sep 2015, 13:42

Sampioni dolaze na grbavicu po pobjedu! :cool:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 sep 2015, 13:51

kanarinac je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :thumbup:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 28 sep 2015, 13:54

U derbiju se nikad ne zna, niko unaprijed ne moe upisati pobjedu,tako da je tesko predvidjeti kako cemo proci u toj utakmici. I bod bi po meni bio dobar,imajuci u vidu da smo gubili u Travniku,u Istocnom Sarajevu itd,ne treba se zalijetati sa nepotrebnim izjavama mi smo favoriti.itd. Favorit je onaj ko pobjedi,a ko ce to biti ostaje da sacekamo kraj utakmice. Igracki smo u prednosti,u naletu smo ,pobjedjujemo,ali daleko od toga da nasa igra nema slabosti,a te nase slabosti ce nastojati iskoristiti protivnik. Mi mormao pojacati odbrnau i vezni red,neke igrace poslati na klupi ili tribine, tako ce nam i sanse u ovoj utakmici biti puno vece!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 sep 2015, 14:05

bosnas_ je napisao/la:U derbiju se nikad ne zna, niko unaprijed ne moe upisati pobjedu,tako da je tesko predvidjeti kako cemo proci u toj utakmici. I bod bi po meni bio dobar,imajuci u vidu da smo gubili u Travniku,u Istocnom Sarajevu itd,ne treba se zalijetati sa nepotrebnim izjavama mi smo favoriti.itd. Favorit je onaj ko pobjedi,a ko ce to biti ostaje da sacekamo kraj utakmice. Igracki smo u prednosti,u naletu smo ,pobjedjujemo,ali daleko od toga da nasa igra nema slabosti,a te nase slabosti ce nastojati iskoristiti protivnik. Mi mormao pojacati odbrnau i vezni red,neke igrace poslati na klupi ili tribine, tako ce nam i sanse u ovoj utakmici biti puno vece!
Apsolutno se slažem,ne treba se zalijetati sa nekakvom euforijom sada,samo polahko i mudro.
Još treba njima nabiti pritisak,jer ako ih uzmemo sada odoše u borbu za opstanak.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 28 sep 2015, 14:13

A ja mislio dijete 6-7 godina,slobodno na sjever samo ne na dno,visocije idi
Sabrine mi moje!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: r3m1 i 19 gostiju.