Jel ima iko od vas sliku sa pogledom sa one tribine gdje su nasi navijaci na grbavici, da vidim otprilike kako se vidi teren ?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Prosli derbi to nije uopste bila tribina za roditelje sa djecom,kako je to sada slucajbordobijeli je napisao/la:pa to je bila ratna zona prosli derby ,bacale se ko sta stigne baklje ,petarde nije to za djecu na grbavici ako ce ici s djecom onda zapad ,na sjeveru nas sabiju guzva na ulazu ,guzva na tribini ,nije za djecu .likusa je napisao/la:Halalite sto upadam..imas dio za roditelje sa djecom do zapada na sjeveru..nece te tamo niko diratNisu ludi pred djecom da se udaraju
haha djeca ovde ti savjete daju "momci" koji su mladji od tvoje "djece" heheJavierBosnia je napisao/la:Ma nisu to bas djeca, momci su to, u srednjoj skoli, ali nisu to kabadahije kakvih ima haha
Jel ima iko od vas sliku sa pogledom sa one tribine gdje su nasi navijaci na grbavici, da vidim otprilike kako se vidi teren ?
Ma vjeruj mi nije svejedno hahakanarinac je napisao/la:haha djeca ovde ti savjete daju "momci" koji su mladji od tvoje "djece" heheJavierBosnia je napisao/la:Ma nisu to bas djeca, momci su to, u srednjoj skoli, ali nisu to kabadahije kakvih ima haha
Nije mi problem ni skakanje ni navijanje, sto se tice pogleda pa valjda ce se viditi, u prosjeku smo svi mi visoki nekih 175 -180 haha tako da sasvim dovoljno nadam se. Ne bojim se stubova jer bih prije zauzeo neko bolje mjesto. Samo mi je ta sigurnost problemAdiFKS je napisao/la:Guzva je, skace se, cijelo vrijeme se navija....onda ide period baklhade, pa topovskih udara....a i baklje se pale pojedinacno i mimo dogovora za bakljadu.
Ako nisi za tu pricu, bice ti bezveze, jer pola toga na terenu neces fino vidjeti. Jos ako dodas stubove koji su ponegdje na sred tribine,i ako si na poziciji iza nekog od njih, moguce da ti i oni smetaju.
Po meni, na Grbavicu navijaci Sarajeva i trebaju ici samo oni najzagrizeniji i najvatreniji, koji su svakako spremni na sve. Znam koliko hoces nasih fanatika, koji nisu godinama otisli na Grbavicu. Bas iz tih razloga.
A na derbi dodjes. Kada hoces, odes poslije kraja utakmice.
Ispred stadiona po tom cijelom dijelu su ti zicane ograde, koje dijele nas i njih i na ulicama. Tacno znas iz kojeg pravca trebas doci, i u kojem ce te pravcu okrenuti poslije tekme.
Polako sa tim izjavama, nije Tatko neki kvalitet ali daleko od toga da je najgori. Dobili smo 4-0 zaredali par pobjeda al opet se mora nesto hejtat. Nema Bilbije, nema Dzene pa se neko mora nac da se hejta igro ne igro a izgleda da je to sa nas kapitet Tatko. E cuj najgori stoper koji je igro za nas, strasno.amypitar je napisao/la:Odbrana nam je ljudi katastrofa.Meni nije jasno sta moze trener Jesic nesto popraviti za 7 dana.Tatomoirovic je najgori stoper koji je ikad igrao u Sarajevu,to borbenost na jednu stranu.Nadam se povratkom Ruatemovica da ce ta zadnja linija biti manje na udaru.
Koliko god kone bile lose nece biti lahko na derbiju.Stim da su nam se rez.poklopili ja bi i sa remijem bio zadovoljan.
Na njima je sad pritisak i tu vidim nasu sansu.
Druže moj ti je savjet da budeš u vrhu tribine, i to tamo prema istoku. Taj dio sigurno neće zakačiti neredi, a pri vrhu treba biti zbog baklji. Nekada znaju oni koji su iznad baciti baklju tik iznad glave ljudima dole, bude tu svega. A i dok se pale baklje, to zna pržiti sve one okolo. Dakle stani u ćoše, da ti niko nije iznad glave i miran si.JavierBosnia je napisao/la:Ma nisu to bas djeca, momci su to, u srednjoj skoli, ali nisu to kabadahije kakvih ima haha
kanarinac je napisao/la:haha djeca ovde ti savjete daju "momci" koji su mladji od tvoje "djece" heheJavierBosnia je napisao/la:Ma nisu to bas djeca, momci su to, u srednjoj skoli, ali nisu to kabadahije kakvih ima haha
Apsolutno se slažem,ne treba se zalijetati sa nekakvom euforijom sada,samo polahko i mudro.bosnas_ je napisao/la:U derbiju se nikad ne zna, niko unaprijed ne moe upisati pobjedu,tako da je tesko predvidjeti kako cemo proci u toj utakmici. I bod bi po meni bio dobar,imajuci u vidu da smo gubili u Travniku,u Istocnom Sarajevu itd,ne treba se zalijetati sa nepotrebnim izjavama mi smo favoriti.itd. Favorit je onaj ko pobjedi,a ko ce to biti ostaje da sacekamo kraj utakmice. Igracki smo u prednosti,u naletu smo ,pobjedjujemo,ali daleko od toga da nasa igra nema slabosti,a te nase slabosti ce nastojati iskoristiti protivnik. Mi mormao pojacati odbrnau i vezni red,neke igrace poslati na klupi ili tribine, tako ce nam i sanse u ovoj utakmici biti puno vece!
A ja mislio dijete 6-7 godina,slobodno na sjever samo ne na dno,visocije idiJavierBosnia je napisao/la:Ma nisu to bas djeca, momci su to, u srednjoj skoli, ali nisu to kabadahije kakvih ima haha