Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma 'ta ti 'nas? Svakako ne vidis nista sa Sjevera.MortemHz je napisao/la:Pa dobro nije los ali je on meni vise nekako za def. veznog nego za stopera
Pročitaj pa ćeš znati zbog čega.bosnas_ je napisao/la:Skaut Avdic ostao na klupi sa novim strucnim stabom,zbog cega? pa zar on uz Uscuplica nije bio najsmjesniji dio stare garniture? e vala ako nam on analizira i prati protivnike,tesko nama....
Ako planiras medju navijace Sarajeva, najbolje ti je pri vrhu i odmah do policije. Ako ce biti problema, bit ce pri dnu gdje su najvatreniji navijaci.JavierBosnia je napisao/la:Pozdrav ljudi pitanje za derbi
Planiram sa djecom otici na derbi i ne bih baš negdje je bih bio "nesiguran", razmisljao sam na sjever tamo u cosak gdje su horde, ali opet tu je 90 minuta navijanje, bakljada, nekad tuce, puno ljudi na malom prostoru itd..
Sta mi vi predlazete, kada bih otisao na onaj ostatak sjeverne tribine ne bih se mogao normalno radovati sigurno medju zeljinim navijacima
Gdje otici ?
Hoces li u korteo? ako neces dodji ranije i otidji gore,znaci nemoj u prve redove nego gore skroz i budi uz svoje male jer je ono strasno mal prostor i ne mozemo svi stati normalnoJavierBosnia je napisao/la:Pozdrav ljudi pitanje za derbi
Planiram sa djecom otici na derbi i ne bih baš negdje je bih bio "nesiguran", razmisljao sam na sjever tamo u cosak gdje su horde, ali opet tu je 90 minuta navijanje, bakljada, nekad tuce, puno ljudi na malom prostoru itd..
Sta mi vi predlazete, kada bih otisao na onaj ostatak sjeverne tribine ne bih se mogao normalno radovati sigurno medju zeljinim navijacima
Gdje otici ?
Niko nije siguran na onom dijelu sjevera gdje smo mi smjesteni. Sto iz tehnickih razloga, sto iz objektivnih. Vrlo lahko moze doci do varnica koje ce povuci masu i eto problema. Koncentracija ljudi na malom prostoru je ogromna i jako opasna. Ja ti ne preporucujem da dolazis sa djecom. Barem ja ne bih da sam na tvom mjestu. Pregledaj kuci na tvu ili cekaj seljedeci derbi na Kosevu .JavierBosnia je napisao/la:Pozdrav ljudi pitanje za derbi
Gdje otici ?
Pantelija je napisao/la:Bgm u mostaru kod gola nisam vidio asist radovca
Isto ni jucer nisam vidio
Od rustema esam a I gol kovacevica isto
pa to je bila ratna zona prosli derby ,bacale se ko sta stigne baklje ,petarde nije to za djecu na grbavici ako ce ici s djecom onda zapad ,na sjeveru nas sabiju guzva na ulazu ,guzva na tribini ,nije za djecu .likusa je napisao/la:Halalite sto upadam..imas dio za roditelje sa djecom do zapada na sjeveru..nece te tamo niko diratNisu ludi pred djecom da se udaraju
E ovo definitivno nije dobro.amypitar je napisao/la:Kazu Ikande nece biti spreman za derbi.Izgleda da ni Kovacevic nece igrati.Bice problema na sredini terena.
Ma nikad nisam bio, opisi mi malo detaljnije, djeca i nisu tako mala u srednjoj su skoli ali idem sa njima. Zanima me oko bakljade najvise da se ko ne povrijedi, policija i to... Te jos jedna stvar kada navijaci ulaze na onaj dio, da ne bude da udjemo na poluvremenu utakmice i da platim da gledam pola sata utakmice?Alpasinac je napisao/la:Niko nije siguran na onom dijelu sjevera gdje smo mi smjesteni. Sto iz tehnickih razloga, sto iz objektivnih. Vrlo lahko moze doci do varnica koje ce povuci masu i eto problema. Koncentracija ljudi na malom prostoru je ogromna i jako opasna. Ja ti ne preporucujem da dolazis sa djecom. Barem ja ne bih da sam na tvom mjestu. Pregledaj kuci na tvu ili cekaj seljedeci derbi na Kosevu .JavierBosnia je napisao/la:Pozdrav ljudi pitanje za derbi
Gdje otici ?
Edit: Imaj u vidu da u slucaju nekih trzavica ti uvijek mozes stati po strani sa djecom, ali imace jedno veliko negativno iskustvo. Sad koliko ti je to pametno, na tebi je.
Trenutno korisnika/ca: Haksss, MaroonBjelave, PapakIzSa i 29 gostiju.