FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ajax
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ajax » 28 sep 2015, 11:44

@kanarinac objasnio :clap: :clap:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 sep 2015, 11:44

MortemHz je napisao/la:Pa dobro nije los ali je on meni vise nekako za def. veznog nego za stopera
Ma 'ta ti 'nas? Svakako ne vidis nista sa Sjevera. :tralala: :tralala:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 sep 2015, 11:50

bosnas_ je napisao/la:Skaut Avdic ostao na klupi sa novim strucnim stabom,zbog cega? pa zar on uz Uscuplica nije bio najsmjesniji dio stare garniture? e vala ako nam on analizira i prati protivnike,tesko nama.... :thumbdown:
Pročitaj pa ćeš znati zbog čega.

http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/kus ... vdicu/2599
SRETAN BROJ - 1725

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 sep 2015, 11:56

Bgm u mostaru kod gola nisam vidio asist radovca
Isto ni jucer nisam vidio
Od rustema esam a I gol kovacevica isto
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 28 sep 2015, 11:57

Pozdrav ljudi pitanje za derbi
Planiram sa djecom otici na derbi i ne bih baš negdje je bih bio "nesiguran", razmisljao sam na sjever tamo u cosak gdje su horde, ali opet tu je 90 minuta navijanje, bakljada, nekad tuce, puno ljudi na malom prostoru itd..
Sta mi vi predlazete, kada bih otisao na onaj ostatak sjeverne tribine ne bih se mogao normalno radovati sigurno medju zeljinim navijacima
Gdje otici ? :)
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 sep 2015, 12:00

Ne znam zbog cega ste se okomili na tog skauta?
Ko moze da zna koliko on voli Sarajevo i koliko mu je odan? Niko od nas.
Mislite da je momak "smotan" a da jeste sigurno nebi bio kod Jesica i Kodre.

Ako je doboljno dobar za Kusturicu, Selimovica, Jesica i sve u klubu, ne vidim nijedan razlog sto bi ga mi tjerali.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 sep 2015, 12:02

JavierBosnia je napisao/la:Pozdrav ljudi pitanje za derbi
Planiram sa djecom otici na derbi i ne bih baš negdje je bih bio "nesiguran", razmisljao sam na sjever tamo u cosak gdje su horde, ali opet tu je 90 minuta navijanje, bakljada, nekad tuce, puno ljudi na malom prostoru itd..
Sta mi vi predlazete, kada bih otisao na onaj ostatak sjeverne tribine ne bih se mogao normalno radovati sigurno medju zeljinim navijacima
Ako planiras medju navijace Sarajeva, najbolje ti je pri vrhu i odmah do policije. Ako ce biti problema, bit ce pri dnu gdje su najvatreniji navijaci.

S obzirom da ce opet na prostoru od 900 Navijaca biti 3000, moj ti je savjet da dodjes ranije i budes odmah tik do policije, gdje su one ograde na tribini. al pri samom vrhu tribine :)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 sep 2015, 12:02

Hoces li u korteo? ako neces dodji ranije i otidji gore,znaci nemoj u prve redove nego gore skroz i budi uz svoje male jer je ono strasno mal prostor i ne mozemo svi stati normalno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 28 sep 2015, 12:07

Niko nije siguran na onom dijelu sjevera gdje smo mi smjesteni. Sto iz tehnickih razloga, sto iz objektivnih. Vrlo lahko moze doci do varnica koje ce povuci masu i eto problema. Koncentracija ljudi na malom prostoru je ogromna i jako opasna. Ja ti ne preporucujem da dolazis sa djecom. Barem ja ne bih da sam na tvom mjestu. Pregledaj kuci na tvu ili cekaj seljedeci derbi na Kosevu .
Edit: Imaj u vidu da u slucaju nekih trzavica ti uvijek mozes stati po strani sa djecom, ali imace jedno veliko negativno iskustvo. Sad koliko ti je to pametno, na tebi je.
Zadnja izmjena: Alpasinac, dana/u 28 sep 2015, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 sep 2015, 12:11

Halalite sto upadam..imas dio za roditelje sa djecom do zapada na sjeveru..nece te tamo niko dirat :D Nisu ludi pred djecom da se udaraju :lol:
Željeznicar za život cijeli !

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 28 sep 2015, 12:14

Pantelija je napisao/la:Bgm u mostaru kod gola nisam vidio asist radovca
Isto ni jucer nisam vidio
Od rustema esam a I gol kovacevica isto
:crazy:
Samo Sarajevo

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 sep 2015, 12:19

likusa je napisao/la:Halalite sto upadam..imas dio za roditelje sa djecom do zapada na sjeveru..nece te tamo niko dirat :D Nisu ludi pred djecom da se udaraju :lol:
pa to je bila ratna zona prosli derby ,bacale se ko sta stigne baklje ,petarde nije to za djecu na grbavici ako ce ici s djecom onda zapad ,na sjeveru nas sabiju guzva na ulazu ,guzva na tribini ,nije za djecu .

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 sep 2015, 12:26

Kazu Ikande nece biti spreman za derbi.Izgleda da ni Kovacevic nece igrati.Bice problema na sredini terena.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 28 sep 2015, 12:26

Na Grbavicu ne mozes ici sa malom djecom na derbi, narocito ako navijas za Sarajevo. Na Grbavikci gdje smo zbijeni, nema sta se nije desavalo. Nije to za djecu bas.

Na Kosevu mozes, tamo je vec sve drugacije organizovano.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 28 sep 2015, 12:29

amypitar je napisao/la:Kazu Ikande nece biti spreman za derbi.Izgleda da ni Kovacevic nece igrati.Bice problema na sredini terena.
E ovo definitivno nije dobro.
Ja se nadam da sa Ikandeom neće biti ko sa Alispahićem

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 sep 2015, 12:32

Ma sve se moze.. Vodili su me kad sam bio mali na Grbavicu, ev sad i ja vodim svaku utakmicu malog.. Bio sam 4-5 derbija na grbavici sa djetetom, nije bilo problema.
Prosli derbi se djete prepalo zbog onih nereda, jer je bilo udaljeno 3-4 metra od nas, al usustini, bitno je samo stati po strani, nikako u sredini.

Nemam mi veceg meraka nego doci na grbavicu gdje nas skuce u prostor od 900 ljudi, a nas 3000. :) kad zagrmi, sjebu se :D

Mi moramo prenijeti ljubav prema klubu nasoj djeci, jer na njima ce ostati da bodre klub.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 sep 2015, 12:35

za derby ocekujem nesto ovako delac-baric-tatomirovic-barbaric-puzigaca- rustemovic-radovac-okic-duljevic-velkoski-benko s klupe ocekujem bekica-hebibovica ,kovacevica mozda i u prvi 11 ako bude 100% spreman

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 28 sep 2015, 12:36

Alpasinac je napisao/la:
Niko nije siguran na onom dijelu sjevera gdje smo mi smjesteni. Sto iz tehnickih razloga, sto iz objektivnih. Vrlo lahko moze doci do varnica koje ce povuci masu i eto problema. Koncentracija ljudi na malom prostoru je ogromna i jako opasna. Ja ti ne preporucujem da dolazis sa djecom. Barem ja ne bih da sam na tvom mjestu. Pregledaj kuci na tvu ili cekaj seljedeci derbi na Kosevu .
Edit: Imaj u vidu da u slucaju nekih trzavica ti uvijek mozes stati po strani sa djecom, ali imace jedno veliko negativno iskustvo. Sad koliko ti je to pametno, na tebi je.
Ma nikad nisam bio, opisi mi malo detaljnije, djeca i nisu tako mala u srednjoj su skoli ali idem sa njima. Zanima me oko bakljade najvise da se ko ne povrijedi, policija i to... Te jos jedna stvar kada navijaci ulaze na onaj dio, da ne bude da udjemo na poluvremenu utakmice i da platim da gledam pola sata utakmice?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 28 sep 2015, 12:42

Najbolje bi ti bilo da dodjes prije kortea i sa djecom se smjestis u onu zdenku, tu si najmirniji :)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 28 sep 2015, 12:47

Moj ti je savjet da udjes na sjever tamo gdje granici sa istokom.
Prvo jer u slucaju nekih trzavica si daleko od njihovih navijaca a drugo do sada kad je god frka izbila dio prema istoku je cesto bio postedjen policije.
Najvatreniji dio nasih navijaca je na granici sa njihovim navijacima tako da i sa tog aspekta si mirniji.

Sad,pretpostavljam da ce guzva opet biti ogromna i klinci mozda nece vidjeti nista.

Da ides tamo ne sjever gdje su stolice, ne znam vala.
Ima i tamo normalnih ljudi ali i budala...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, MaroonBjelave, PapakIzSa i 29 gostiju.