FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Guest007
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Guest007 » 16 mar 2019, 22:29

Klub prolazi kroz ''tezak period'', upali smo u krizu rezultata ali ne treba gubiti nadu, **** sve i evropu, ostat uz klub, poslije kise dodje sunce, doce bolji dani za SVETINJU kad tad, po meni najvece pojacanje i nagradu za 100 godina kluba jeste rijesiti se ove uprave i sacuvati trenera, s obzirom u kakvoj smo situaciji.. Nismo u zoni ispadanja treba sezonu privest kraju dostojanstveno!
Sloboda ispred svih pojedinaca!
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 16 mar 2019, 22:38

Guest007 je napisao/la:Klub prolazi kroz ''tezak period'', upali smo u krizu rezultata ali ne treba gubiti nadu, **** sve i evropu, ostat uz klub, poslije kise dodje sunce, doce bolji dani za SVETINJU kad tad, po meni najvece pojacanje i nagradu za 100 godina kluba jeste rijesiti se ove uprave i sacuvati trenera, s obzirom u kakvoj smo situaciji.. Nismo u zoni ispadanja treba sezonu privest kraju dostojanstveno!
Ma brate budimo realni s tim necemo dobiti ama bas nista. Ode Senad eto sutra novog Jasketovog poltrona na Senadovo mjesto koji ce se isto ugradjivati u sve i koji ce uzimati pare za sve. I sve tako ukrug. To samo odlaže problem i vodi nas u jos vecu propast. PROMJENA STATUTA BROJ 1!
Gledam ba neki dan onu zapadnu tribinu kad je potpuno prazna bila, oronuli zidovi, stepenice jos vise, samo je pitanje kada ce se katastrofa neka desiti na onom dijelu pod tolikim opterecenjem. Danas na sjeveru se odvoji lim novi na krovu i bukvalno visi nad stolicama, ono ce ubrzo spasti i ne do Bog da bude kakvog belaja, dobro pazite, samo pogledajte gore kad ste na sjeveru i sve ce vam biti jasno. Istok se nece zavrsiti za jos 10 godina, a u tom ce se zapad citav urusiti.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 16 mar 2019, 22:45

bhpremierliga12 je napisao/la:
Guest007 je napisao/la:Klub prolazi kroz ''tezak period'', upali smo u krizu rezultata ali ne treba gubiti nadu, **** sve i evropu, ostat uz klub, poslije kise dodje sunce, doce bolji dani za SVETINJU kad tad, po meni najvece pojacanje i nagradu za 100 godina kluba jeste rijesiti se ove uprave i sacuvati trenera, s obzirom u kakvoj smo situaciji.. Nismo u zoni ispadanja treba sezonu privest kraju dostojanstveno!
Ma brate budimo realni s tim necemo dobiti ama bas nista. Ode Senad eto sutra novog Jasketovog poltrona na Senadovo mjesto koji ce se isto ugradjivati u sve i koji ce uzimati pare za sve. I sve tako ukrug. To samo odlaže problem i vodi nas u jos vecu propast. PROMJENA STATUTA BROJ 1!
Gledam ba neki dan onu zapadnu tribinu kad je potpuno prazna bila, oronuli zidovi, stepenice jos vise, samo je pitanje kada ce se katastrofa neka desiti na onom dijelu pod tolikim opterecenjem. Danas na sjeveru se odvoji lim novi na krovu i bukvalno visi nad stolicama, ono ce ubrzo spasti i ne do Bog da bude kakvog belaja, dobro pazite, samo pogledajte gore kad ste na sjeveru i sve ce vam biti jasno. Istok se nece zavrsiti za jos 10 godina, a u tom ce se zapad citav urusiti.
To je i moje misljenje, promjena statuta broj 1, privatizovanje kluba broj 1, privatizovanjem kluba cemo bit finansijski stabilni, i opstanak u ligi nece doci u pitanje, moramo biti svjesni da ne moze nista preko noci, evropu ocekivat za 3-4 godine.
Sto se tice infrastrukture brate moj, da se ja pitam zapad bi se ''apdejtovo'' sredit kolko se moze ulozit u njega toliko da se gledaoci mogu osjecat sigurno, sredit na sjeveru ako ima sta, a novac ulozit u travnjak, novi travnjak broj 1.
**** istok ne mozemo napunit ni ove 2 tribine sto imamo, sve stoji lijepo je gradit tribine al' po meni prvo rijesit travu da gledamo fudbal a ne nabijanje.
Eto uzmi hrvatsku za primjer nisu to neki stadioni kapaciteta sto se tice, ali na koji god stadion dodjes iz 1.hnl trava je topp
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 16 mar 2019, 22:50

Zapad se moze apdejtovat jedino da se skroz srusi pa digne novi.
Znaci apdejtovat teren i dovrsit sjever. Izgradit zapoceti istok i srusit zapad.
Tako bi ja.
No prvo bih doveo napadaca. Pa sazvao skupstinu promijenio upravu, statut i tako te sitnice..

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 16 mar 2019, 23:10

Svaka prica o stadionu u ovom trenutku je skretanje s teme.
tuzlanska Sloboda

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 mar 2019, 23:22

Stogodišnjica nije mogla jalovije proći
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 17 mar 2019, 00:20

zlajci je napisao/la:Svaka prica o stadionu u ovom trenutku je skretanje s teme.
I igračkom kadru, treneru, "UO" pa i skupštini... jedina prava tema trenutno i adresa je akademik gradonačelnik.
075

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 17 mar 2019, 00:35

1. Zar se stvarno neko, ali ono naaaaajiskrenije, nadao izlasku u Evropu?
2. Sta bismo to dobili izlaskom u tu istu evropu? Ne igras na domacem terenu a i nije toliko ni finansijski primamljivo takmicenje s obzirom da bismo krenuli iz 75. pretkola te dobili neku "bombu" od ekipe iz Ukrajine npr (a gdje su troskovi puta na gostovanje te troskovi "domace" utakmice) i koliko bismo to bili dobri? Ne pisem da je bolje zavrsiti 9. nego npr 4. ali i nije toliki crnjak.
4. Sve to mozes kompenzirati prodajom mladih i potencijalnih igraca a nikako ukoliko ti igraju GILFare tipa Alispahic i Said </3
3. Fokus MORA da bude na tome da se sto prije odvojimo od svih ovih "ljudi" koji se motaju u i oko kluba. Sve ostalo je bespotrebno baljezganje koje imamo minulih nekoliko godina.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 17 mar 2019, 00:49

Kako fino,svima pun k..svi bi statut ,Senada napolje,ponovo sudska policija danas,plijene se pare,stadion se kaze raspada. ...
Sada odjednom svima otvorene oci i svi bi nesto mijenjali svi zabrinuti za klub.
A kada sam ja pisao, "elita"na celu sa Tuzlakom@ napadala ko ose pisala kako je uprava bajna sjajan dugovi se kaze vracaju klub stabilan. ...
Jes evo vidimo...odisemo stabilnoscu...
Svaka Nalicu cast ali opasno mi ide na zivce.
Igraci kaze pod pritiskom...Kako to pateticno zvuci ,pa nisi Real sa 80+ trofeja pa pritisak..
Ako se u Slobodi ne mozes opustiti i igrati yebeni fudbal,nadigravat se pa gdje onda mozes....Sve zlo i naopako boze sacuvaj...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 17 mar 2019, 00:56

Prater ti ga sipu, Solke <3
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 17 mar 2019, 01:26

Brcanskamalta je napisao/la:Kako fino,svima pun k..svi bi statut ,Senada napolje,ponovo sudska policija danas,plijene se pare,stadion se kaze raspada. ...
Sada odjednom svima otvorene oci i svi bi nesto mijenjali svi zabrinuti za klub.
A kada sam ja pisao, "elita"na celu sa Tuzlakom@ napadala ko ose pisala kako je uprava bajna sjajan dugovi se kaze vracaju klub stabilan. ...
Igraci kaze pod pritiskom...Kako to pateticno zvuci ,pa nisi Real sa 80+ trofeja pa pritisak..
Ako se u Slobodi ne mozes opustiti i igrati yebeni fudbal,nadigravat se pa gdje onda mozes....Sve zlo i naopako boze sacuvaj...
Brate sto se tice Nalica mislim da dugo bolji trener u nije bio u Tuzli, znas i sam ko nam igra, a u zlatnoj smo sredini, svakom dodje kriza rezultata, po svima treba pljuvat al ovog trenera sacuvat treba mu dat odrijesene ruke na slijedecem prelaznom roku (trebalo se to uradit na ovom prelaznom roku) ali...

NS BiH mafia!
Savez napolje!

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 17 mar 2019, 01:44

Guest007 je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:Kako fino,svima pun k..svi bi statut ,Senada napolje,ponovo sudska policija danas,plijene se pare,stadion se kaze raspada. ...
Brate sto se tice Nalica mislim da dugo bolji trener u nije bio u Tuzli, znas i sam ko nam igra, a u zlatnoj smo sredini, svakom dodje kriza rezultata, po svima treba pljuvat al ovog trenera sacuvat treba mu dat odrijesene ruke na slijedecem prelaznom roku (trebalo se to uradit na ovom prelaznom roku) ali...
Nisam ja rekao da je Nalic los trener,ali je moralna nula kao i svi skoro prethodnici,sta god on sam za sebe tvrdio.Prica jedno radi drugo,ili se stvarno frajer boji nekoga,ili se brzo uklopio u seme i dileme FK Sloboda.
Znamo mi svi da nam je falio vezni,tehnicar,malo mladji eksplozivniji ofanzivni veznjak,klasican spic,pravi napadac,i stoper...Zna to i Nalic,ali hajde ti to objasni Senadu...Nema para,pa da se rijesio pravih viskova,6-7 igraca moglo je napolje,dovesti 2-3 prava,onu djecu sto poslo po posudbama da bi mjesto imali izabrani ostaviti i to je to..A nije pricati o nasoj djeci,prodaji,a sve mlado po nizeligasima,a kod nas sajam penzinera u ekipi,cast izuzetcima...valja kaze raskinut ugovor,pa ko ga je sklapao tako nakaradnog,nije moj caca....I UG je skrenuo paznju na to..
Mozemo mi ovako do sutra,jos jedna godina nasih zivota ode bespovratno,jos jedna sezona za zaborav....
A stadion....e to je prava prica,i to je umijece...bravo Jasmine majstore,bravo yebem ti svih 11 savjetnika u usta frljava :tokralju:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 17 mar 2019, 01:50

Brcanskamalta je napisao/la:
Guest007 je napisao/la:
Nisam ja rekao da je Nalic los trener,ali je moralna nula kao i svi skoro prethodnici,sta god on sam za sebe tvrdio.Prica jedno radi drugo,ili se stvarno frajer boji nekoga,ili se brzo uklopio u seme i dileme FK Sloboda.
Znamo mi svi da nam je falio vezni,tehnicar,malo mladji eksplozivniji ofanzivni veznjak,klasican spic,pravi napadac,i stoper...Zna to i Nalic,ali hajde ti to objasni Senadu...Nema para,pa da se rijesio pravih viskova,6-7 igraca moglo je napolje,dovesti 2-3 prava,onu djecu sto poslo po posudbama da bi mjesto imali izabrani ostaviti i to je to..A nije pricati o nasoj djeci,prodaji,a sve mlado po nizeligasima,a kod nas sajam penzinera u ekipi,cast izuzetcima...valja kaze raskinut ugovor,pa ko ga je sklapao tako nakaradnog,nije moj caca....I UG je skrenuo paznju na to..
Mozemo mi ovako do sutra,jos jedna godina nasih zivota ode bespovratno,jos jedna sezona za zaborav....
A stadion....e to je prava prica,i to je umijece...bravo Jasmine majstore,bravo yebem ti svih 11 savjetnika u usta frljava :tokralju:
Sve stoji drug, al' mislim da je to prvo, da se lik boji nekoga on je u Slobodi bez ugovora on moze otic kad mu se digne ****, ali mozda ne smije..? Ne znam, ne mogu bit pametan, svasta prodje kroz glavu.. Imamo TOP trenera kojeg uprava ocigledno ne ****, raspolaze s ekipom koju mu senad napravi, e to ne valja i u tome je srz problema.. Senad kaze para za pojacanja nema? **** mater ako nemamo para da barem JEDNOG top napdaca placamo, bolje da se ugasimo.

NS BiH mafia!
Savez napolje!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 17 mar 2019, 07:50

dvokorak je napisao/la:1. Zar se stvarno neko, ali ono naaaaajiskrenije, nadao izlasku u Evropu?
2. Sta bismo to dobili izlaskom u tu istu evropu? Ne igras na domacem terenu .
Pa naravno. Gdje ces izborit izlazak u Evropu,a stadion nije zavrsen za domacinstvo iako je receno prije 3,5 godine da ce biti. U tome je poenta!
tuzlanska Sloboda

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 mar 2019, 09:09

Poenta je da slavimo 100. godina kluba a raspadamo se po šavovima u svim segmentima.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 17 mar 2019, 09:28

sviunapad1010 je napisao/la:Poenta je da slavimo 100. godina kluba a raspadamo se po šavovima u svim segmentima.
Nije istina.
Senad je neki dan rekao da smo u sklopu obiljezavanja 100 -te godisnjice potpisali ugovor sa tri omladinca, i da nas ceka mnogo jos aktivnosti...Ne lazi ovaj narod. :lol: :oops:
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 17 mar 2019, 13:50

admin je napisao/la:Provokatori ce biti odstranjeni s teme. Diskusija da, kritike i pohvale da, provokacije ne.
i kociju mu treba oduzet da nemoze vise seljake dovlacit
fukare

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 mar 2019, 14:51

zlajci je napisao/la:
dvokorak je napisao/la:1. Zar se stvarno neko, ali ono naaaaajiskrenije, nadao izlasku u Evropu?
2. Sta bismo to dobili izlaskom u tu istu evropu? Ne igras na domacem terenu .
Pa naravno. Gdje ces izborit izlazak u Evropu,a stadion nije zavrsen za domacinstvo iako je receno prije 3,5 godine da ce biti. U tome je poenta!
O tome sam i pisao skoro. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 17 mar 2019, 16:55

Znaci to je razlog zasto Smajic i ekipa mu ne zele davati golove, zabranio im graditelj stadiona. A djaba bacamo drvlje i kamenje na naseg jedinog uvazenog na stadionu. Graditelj zabranio, predcjednik poslusao, carsija prihvatila. :salut:

P.S. Imal jos ko osim Joska kakvu teoriju zavjere?
🔴⚫️

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 17 mar 2019, 16:59

Skver je napisao/la:Znaci to je razlog zasto Smajic i ekipa mu ne zele davati golove, zabranio im graditelj stadiona. A djaba bacamo drvlje i kamenje na naseg jedinog uvazenog na stadionu. Graditelj zabranio, predcjednik poslusao, carsija prihvatila. :salut:

P.S. Imal jos ko osim Joska kakvu teoriju zavjere?
Smajić nikad ni nije znao davat golove.Doduse jeste u kupljenoj protiv Viteza u gostima dao... :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.