FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 08 jan 2014, 11:09

Godišnjica smrti Suvada Katane

http://fkzeljeznicar.ba/godisnjica-smrt ... tane/7706/" onclick="window.open(this.href);return false;

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 08 jan 2014, 11:18

amerosm je napisao/la:SEF zna najbolje sta je dobro za klub, ali za mene ovaj transfer Antolovica nema smisla/logike...
Po meni Loncaric u prvom dijelu sezone odradio odlican posao na golu (ukoliko izuzmemo gresku protiv Radnika na Grbavici), uz to imas Hadzica kao njegovu zamjenu i ti onda na poziciji gdje si kvalitetno popunjen dovodis igraca i opterecujes platnu listu.

Pa zar ne bi bilo bolje da se taj novac investira u poziciju koja nam skripi. To je neko moje razmisljanje, ali opet ponavljam SEF zna najbolje. :D :D
Transfer nema smisla ukoliko bi ova dvojica golmana ostala.Sumnjam da ce ostati,Hadzic je izrazio zelju da brani,a to vec pored Loncarica ne moze,pa je ocekivati da ce on otici u ovom prelaznom roku.
Loncaric je golman koji je odlicno odbranio utakmice na kojima je stajao na golu.Njegov tzv kiks protiv Radnika je mozda i jedina losa reakcija koju je napravio,a i to je iz razloga sto je bio totalno nezagrijan i tek usao u igru.Nisam siguran koliko traje njegov ugovor,ali vjerujem da on nije potpisao nista dugorocno.
Da ima duzi ugovor,ne bi sigurno ni bilo potrebe za ovim transferom,jer se Loncaricu ne moze ama bas nista prigovoriti.
Vjerovatno je to u pitanju,a Antolovic se ovde vec pokazao kao odlican golman,tako da bi ta zamjena mozda i dobro dosla.Jedino je pitanje koliko vremenski treba Antolovicu da se vrati u zeljenu formu,posto je opet napravio takmicarsku pauzu.Znamo svi kada je poslije tako duge pauze dosao u Borac da brani i tamo je bio,bar po meni,kritican.Kada je dosao u Zelju,vec je imao par utakmica u Borcu,pa se malo dohavizao.Pokazao da je odlican golman.Volio bih da dodje,ako ce i Loncaric ubrzo da ide.
Onda bi imali dvojac Antolovic-Kjosevski,sto je sasvim dobra kombinacija.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 jan 2014, 11:22

boccaccio je napisao/la:
amerosm je napisao/la:SEF zna najbolje sta je dobro za klub, ali za mene ovaj transfer Antolovica nema smisla/logike...
Po meni Loncaric u prvom dijelu sezone odradio odlican posao na golu (ukoliko izuzmemo gresku protiv Radnika na Grbavici), uz to imas Hadzica kao njegovu zamjenu i ti onda na poziciji gdje si kvalitetno popunjen dovodis igraca i opterecujes platnu listu.

Pa zar ne bi bilo bolje da se taj novac investira u poziciju koja nam skripi. To je neko moje razmisljanje, ali opet ponavljam SEF zna najbolje. :D :D
Transfer nema smisla ukoliko bi ova dvojica golmana ostala.Sumnjam da ce ostati,Hadzic je izrazio zelju da brani,a to vec pored Loncarica ne moze,pa je ocekivati da ce on otici u ovom prelaznom roku.
Loncaric je golman koji je odlicno odbranio utakmice na kojima je stajao na golu.Njegov tzv kiks protiv Radnika je mozda i jedina losa reakcija koju je napravio,a i to je iz razloga sto je bio totalno nezagrijan i tek usao u igru.Nisam siguran koliko traje njegov ugovor,ali vjerujem da on nije potpisao nista dugorocno.
Da ima duzi ugovor,ne bi sigurno ni bilo potrebe za ovim transferom,jer se Loncaricu ne moze ama bas nista prigovoriti.
Vjerovatno je to u pitanju,a Antolovic se ovde vec pokazao kao odlican golman,tako da bi ta zamjena mozda i dobro dosla.Jedino je pitanje koliko vremenski treba Antolovicu da se vrati u zeljenu formu,posto je opet napravio takmicarsku pauzu.Znamo svi kada je poslije tako duge pauze dosao u Borac da brani i tamo je bio,bar po meni,kritican.Kada je dosao u Zelju,vec je imao par utakmica u Borcu,pa se malo dohavizao.Pokazao da je odlican golman.Volio bih da dodje,ako ce i Loncaric ubrzo da ide.
Onda bi imali dvojac Antolovic-Kjosevski,sto je sasvim dobra kombinacija.
Davno sam ti govorio za varijantu Antolovica i sta ce se desiti ako dodje :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 08 jan 2014, 12:27

Niko da spomene da je Damir Džumhur izbacio 1. nosioca kvalifikacija i prošao u 2. kolo kval. Australija Opena.

On je lud, on je jak, on je ŽELJIN MANIJAK!

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 08 jan 2014, 13:10

Pisao sam ranije da se oko golmana nece nista desavati.Medjutim,otvara se problem ako Hadzic bude insistirao da ide,nece se smjeti ostati samo na Loncaricu i Vedranu. Nece iz razloga sto je Filip malo opicen i snjim vam se nikad ne zna,mada on ima ugovordo juna 2015.
Bude li odlazio Hadzic,vrlo izvjesno da ce se rijesavati jos jedan golman.Antolovic je opcija,ali tesko ce mu Amar dati ono sto je trazio.
Cilj je da Vedran jednu godinu provede sa dobrim golmanom,u dobrom trenaznom procesu,i preuzme jedinicu u timu,vec u sezoni 15/16,a Cutahija na klupu.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 08 jan 2014, 14:05

Nisam ja nesto upratio Turkovica, bi li on bio pojacanje ili prinova u ovom trenutku?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 jan 2014, 14:07

Prinova.
DRUG NEBI TI PUNCA

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 08 jan 2014, 14:08

exbabilon je napisao/la:Nisam ja nesto upratio Turkovica, bi li on bio pojacanje ili prinova u ovom trenutku?
I mene interesuje kakav je igrač, s obzirom na visinu vjerovatno bi pomogao u skoku, ali sad imamo Ramića pa ćemo vidit. Fali nekako neko u napadu da je glavom spusti il zabije ;)
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 08 jan 2014, 14:38

Jel ovo neka sala ili?????

Nikola Nikić tvrdi
Selektor BiH priznao: Gubio sam utakmice zbog Milorada Dodika

Rukovodeći se izjavom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika “što manje BiH, to više Srpske”, izgubio sam gotovo sve mečeve kao selektor mlade reprezentacije BiH, tvrdi bivši fudbalski as Nikola Nikić.

Nekadašnji igrač sarajevskog Željezničara, koji je u mnogim anketama izabran u idealni tim kluba sa Grbavice, nada se da će ga zbog toga predsjednik Dodik 9. januara, za 21. rođendan Republike Srpske, bar počastiti.

- Ne znam hoće li gospodin Dodik imati vremena i da li će mi odati priznanje za ono što sam uradio. Ima on svakako svojih obaveza, vidim da jedva stiže pogledati utakmice svog košarkaškog kluba Igokee – naglašava Nikić.....
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 08 jan 2014, 14:39

zeljocity je napisao/la:Jel ovo neka sala ili?????

Nikola Nikić tvrdi
Selektor BiH priznao: Gubio sam utakmice zbog Milorada Dodika

Rukovodeći se izjavom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika “što manje BiH, to više Srpske”, izgubio sam gotovo sve mečeve kao selektor mlade reprezentacije BiH, tvrdi bivši fudbalski as Nikola Nikić.

Nekadašnji igrač sarajevskog Željezničara, koji je u mnogim anketama izabran u idealni tim kluba sa Grbavice, nada se da će ga zbog toga predsjednik Dodik 9. januara, za 21. rođendan Republike Srpske, bar počastiti.

- Ne znam hoće li gospodin Dodik imati vremena i da li će mi odati priznanje za ono što sam uradio. Ima on svakako svojih obaveza, vidim da jedva stiže pogledati utakmice svog košarkaškog kluba Igokee – naglašava Nikić.....
Gdje si to pročitao?

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 08 jan 2014, 14:41

Ko je jos provalio ovog chobana, kad se zahebava a kad je ozbiljan

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 jan 2014, 14:44

Pa tokom rata je igrao za repku RS-a i guzio se po Modrici sa Jelicem,ne znam sta vas cudi.Mene licno ne bi iznenadilo nista od ovog papka...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 08 jan 2014, 14:45

lafomamone je napisao/la:Ko je jos provalio ovog chobana, kad se zahebava a kad je ozbiljan
Čoban je ovaj i u ratu imao nebuloza kad je govorio o nezavisnosti šumske i o fudbalskoj reprezentaciji šumske, a ovdje ga legendom nazivaju, šta mislite što nije pozvan na 90. godina Željezničara u Holidej Inu ;)
Zato pamet u glavu i ne spominjite ovi nakazu na našoj temi!
Grbavica naš je Hram!!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 jan 2014, 14:52

jaludovolimte je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Nisam ja nesto upratio Turkovica, bi li on bio pojacanje ili prinova u ovom trenutku?
I mene interesuje kakav je igrač, s obzirom na visinu vjerovatno bi pomogao u skoku, ali sad imamo Ramića pa ćemo vidit. Fali nekako neko u napadu da je glavom spusti il zabije ;)
Nedo je nase dijete. Nazalost, nikada nije mogao da se probije kako treba pa je put potrazio na drugi nacin.

Ne znam u kakvoj je trenutnoj formi, ali zaista bi volio da nam dode. Igraci je veoma slican Jure Guvi..

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 08 jan 2014, 14:57

Nedo će biti pojačanje, kakva prinova, on je pokretnija , brža verzija Adilovića, sa mnogo boljim osjećajem za gol, snage nema kao Adilović da ga trojica lupaju po rebrima dok prima loptu, ali će ginuti momak koji mnogo voli klub i živi da zaigra na Grbavici sa našim grbom na grudima!
Grbavica naš je Hram!!!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 08 jan 2014, 14:58

Malo smo se mi preracunali sa nasim "lakim"rasporedom. Ostale su nam pet najtezih utakmica(siroki,zrinjski,sarajevo,olimpik,velez).Jest da smo prakticno u cetiri domacini.E tu dolazimo do kljucne stvari,a to smo mi navijaci. Ove utakmice cemo mi dobijati ili gubiti!odnosno,u ovim utakmicama cemo mi biti prevaga. Toga moramo biti svjesni,vec poceti o tome razmisljati. Ne budemo li napunili Grbavicu u ove tri utakmice i ne bude li nas 5000 na otoci,tesko cemo do bodova.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 08 jan 2014, 15:00

FKZ1921 je napisao/la:Malo smo se mi preracunali sa nasim "lakim"rasporedom. Ostale su nam pet najtezih utakmica(siroki,zrinjski,sarajevo,olimpik,velez).Jest da smo prakticno u cetiri domacini.E tu dolazimo do kljucne stvari,a to smo mi navijaci. Ove utakmice cemo mi dobijati ili gubiti!odnosno,u ovim utakmicama cemo mi biti prevaga. Toga moramo biti svjesni,vec poceti o tome razmisljati. Ne budemo li napunili Grbavicu u ove tri utakmice i ne bude li nas 5000 na otoci,tesko cemo do bodova.
Mi smo uz nasu upravu najslabija karika kluba,baerm predhodni dio sezone :roll:
Željeznicar za život cijeli !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 jan 2014, 15:02

likusa je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Malo smo se mi preracunali sa nasim "lakim"rasporedom. Ostale su nam pet najtezih utakmica(siroki,zrinjski,sarajevo,olimpik,velez).Jest da smo prakticno u cetiri domacini.E tu dolazimo do kljucne stvari,a to smo mi navijaci. Ove utakmice cemo mi dobijati ili gubiti!odnosno,u ovim utakmicama cemo mi biti prevaga. Toga moramo biti svjesni,vec poceti o tome razmisljati. Ne budemo li napunili Grbavicu u ove tri utakmice i ne bude li nas 5000 na otoci,tesko cemo do bodova.
nije bila odavno rasprava o bakljama
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 08 jan 2014, 15:03

bistrikboy je napisao/la:
likusa je napisao/la:
nije bila odavno rasprava o bakljama
odnosilo se na posjetu i prihod od karata ;)
Željeznicar za život cijeli !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 jan 2014, 15:04

pa navijaci ne dolaze zbog baklji zar nije tako likusa :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.