Al' i Petrović me razočarao. Musić je i kod njeg igrao, sad se zna što...Svi dobri, samo Sloboda ispaštala.fukaratz je napisao/la:naplatio je Sica njihov izlet u City i to poprilicno, ako se mali Jusufovic ostavio fudbala, a bio je bolji igrac, pa otvorio sisa bar na Sickom onda moze i Music krenuti njegovim stopamaa imali su i ostali treneri prijetnje nije Nalic jedini. jedini predsjednik kojeg su se menandzeri i krimosi klonili bio je Azmir (zna se zbog koga) tako da su njegovi treneri mogli u miru raditi
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Beduin
- Kontakt:
Grob ga yebo, otjero po ekipe i doveo nikoga. E tad sam popizdio, samo sto ne pisem puno ovdje radi par degena koji mi yebu zivce, nemam stomak ni za sta vise.Sariel1987 je napisao/la:Eh drug moj znam da je naknadno pametovanje ali izgleda kod nas i ne moze drugacije, znali smoBeduin je napisao/la:Moj Beduin, yebo li te Senco bundoglavi kad si ga ijednom pohvalio i branio, pa bilo to i samo kontra radi.![]()
Sto danas cuh vratite nam Tandira, sve receno![]()
Qurcinu je i Nala izvuko, ko pizda suti i trpi, vodi klub a nema pojacanja kad je najvise trebalo i kad se SIGURNO mogla izboriti Evropa, gura Smajica koji ocito da nema kapaciteta sto sad i sam uvidjam i IZVINJAVAM SE FORUMASIMA JER SAM MISLIO DA BI MOGAO NESTO NAPRAVITI. Mamu im se svima nayebem. Nala ckapi prava, glumi nekog gospodina, a dozvoljava jednom seljaku da ga pravi budalom i prlja mu obraz.
Ne igraju dobro jer su pod pritiskom, ahaa na kiti mojoj. Onda ste cijeli zivot pod pritiskom.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ASD
- Kontakt:
Hodzic igrao prvo poluvrijeme za Slaven. Tanko skroz, Slaven kandidat za ispadanje.sviunapad1010 je napisao/la:Saša Maksimovic danas asistent i strijelac za Zvijezdu Gradačac.
Mujkic usao sa klupe za Slaven.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Svaka čast Čeliku, na njima se makar vidi da im ekipa ima glavu i rep. Individualno dosta bolji od nas od Hodzica, Jamaka, pa i ovog Dilavera koji je bio kanta u prvom dijelu, a evo cvjeta sada, a mora se reci i da je Pavlovic za ovu nasu coban ligu dosta dobar golman i da bi bio broj 1 u Sarajevu da nije pokazao srednji prst. Kod nas nista novo, makar smo na pocetku probali igrati fudbal i lijepo je to izgledalo do gola, pa i poslije gola ona akcija kada Said dade Beganovicu 1 na 1 i ovaj odvali lim na sjevernoj tribini. Najgore od svega je sto cemo i mislim da smo vec potrosili Nalu, ako je covjek imalo pametan otice iz ove vukojebine ako se citava uprava i statut ne promijene, sto mozemo samo sanjati.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
- Kontakt:
Iduće godine ako se ovako nastavi vracamo se u cvajtaru. Nema tu puno priče. Ovo je sve sranje zivo. Skupstina zakazana u decembru a sad je mart. Svima oko kluba odgovara ovo stanje sve su to pijavice, osim nas navijača.
Kakva je letargija vladala na zapadu danas to ne pamtim. Svi se zasitili ovoga i ne kontam kako se svaki put nafuramo doci na utakmicu. Nadyebali smo sve mazohiste svijeta.
Kakva je letargija vladala na zapadu danas to ne pamtim. Svi se zasitili ovoga i ne kontam kako se svaki put nafuramo doci na utakmicu. Nadyebali smo sve mazohiste svijeta.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
zlajci je napisao/la:Bit ce tesko bez Prsesa, ostali manje vise.

Ako je ikakva sreca u ovom porazu jeste da su bodove odnijeli nasi prijatelji iz Zenice. Neka im je sretno u borbi za Evropu.
O nasim aspiracijama je sve receno (ne)odradjenim zimskim prijelaznim rokom.
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Mislim da si ti mlad bez ikakve uvrede imas jos levela do mazohizmasviunapad1010 je napisao/la:Iduće godine ako se ovako nastavi vracamo se u cvajtaru. Nema tu puno priče. Ovo je sve sranje zivo. Skupstina zakazana u decembru a sad je mart. Svima oko kluba odgovara ovo stanje sve su to pijavice, osim nas navijača.

-
- Kontakt:
Mislim dzaba pricamo sve jasno ko dan.
Jebga drugovi
Jebga drugovi
Rano je jos.zlatnakoka je napisao/la:Obradujte nas makar malozlajci je napisao/la:Prvo ih navedi par dana na pogresan tragSkojevska je napisao/la:zlajci smijem li otkrit ko je u pitanju?
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Nek vas obraduju fk mladost kikaci zvanicni pr naseg kluba hehe..
Kako stoka sitnog zuba prebacuje na navijace pricu u jeftinom seljackom spinu hraaaak pljuc.
Kako stoka sitnog zuba prebacuje na navijace pricu u jeftinom seljackom spinu hraaaak pljuc.
zna se ko baljezga iza tog profilaSariel1987 je napisao/la:Nek vas obraduju fk mladost kikaci zvanicni pr naseg kluba hehe..

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Neke stvari kad se polome nikad se vise ne sastave.
Vidim neko je nesto saznao vezano za klub,pa podijelite da znamo i mi jbg
-
- Kontakt:

Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
-
- Kontakt:
Jos malo pa 4 banke. Nisam bas u cvijetu mladostiSariel1987 je napisao/la:Mislim da si ti mlad bez ikakve uvrede imas jos levela do mazohizmasviunapad1010 je napisao/la:Iduće godine ako se ovako nastavi vracamo se u cvajtaru. Nema tu puno priče. Ovo je sve sranje zivo. Skupstina zakazana u decembru a sad je mart. Svima oko kluba odgovara ovo stanje sve su to pijavice, osim nas navijača.
Kakva je letargija vladala na zapadu danas to ne pamtim. Svi se zasitili ovoga i ne kontam kako se svaki put nafuramo doci na utakmicu. Nadyebali smo sve mazohiste svijeta.![]()

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Mido Memiš u cvijetu mladosti 

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Putuj Evropo nemoj vise cekati na nas.........
O današnjoj utakmici neću da komentarisem jel to je dijelo današnje uprave i sportskog direktora na koje sam davno upozoravao a koje ste vi duboko podrzavali. Druga stvar o cemu zelim da pisem jel laz sadasnjeg predsjednika da je dugovo sitnije sve skoro rijesio. Danas na biletarnici sudska policija i izvrsitelji, pljene pare za dug Subiću, Takođe tal predsjednika i loknicaste svinje koji su ordagića pustili bez dinara a za to lijepe pare uzeli ( takođe naplatili) nisu ispostovali neke klauzule iz ugovora pa nas je ordaga tuzio, pa je isti dao da mu uprava plati na rate, pa su i to covjeka ucjenjivali, pustivsi ga kao slobodnog igraca, pa ih covjek opet tuzio, pa ga oni opet mole na rate, tako da će dug urdagiću ostat novoj upravi iako se covjek odrekao zateznih kamata, ista taka stvar je i sa Veselinovićem. Sljedeće je da je danasnja utakmica bila upitna zato sto zadnje dvije utakmice nisu uplatili agenciji za angazovanje zastitara, pa su juce uplatili oko 15 sati i to racunom i ovjerom OP sloboda. Kako opet naš klub posluje preko računa OP Sloboda, još gora situacija je što mjesecima nisu uplatili na racun MUP-a , tako da je sa ovom utakmicom ako ne izmire dugove prema MUP-u sledeća utakmica upitna. Ovoj istoj upravi MUP je oprostio dugove u zadnje dvije godine. Sledeće je što se tiče stadiona, Rade i sminka JU Stadion, nabavkom kontenera , zidanjem ulaza u stadion itd, dok nam sjever prokisnjaca. Nakon godinu i pol Elektroprivreda je dala dozvolu da se izmjesti kabal koji vodi za naselje dragodol, ali su izmjenili projekat istocne tribini pa ce bit jos nekih sipova jer je zemljiste nesigurno pa će ić jos dublje, neće pravit etažnu tribinu i krov kako je zamisljeno već samo otkrivena tribina a krov se moze nekad nadogradit kad se stvore uslovi. Tako naš klub bez stadiona, uprave i podrske dobro i egzistira ko nas vodi . Nek nam je bog na pomoći
- bhpremierliga12
- Kontakt:
"Neočekivan gost u svlačionici Čelika nakon pobjede na Tušnju" ... Da nije Rile i njima uletio hahahahahahaha
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Sloboda i nema sportskog direktora jer ovaj denis karic je nesposoban za ovaj posao i samo gleda da se gdje uvali u neki transferxeksor je napisao/la:O današnjoj utakmici neću da komentarisem jel to je dijelo današnje uprave i sportskog direktora na koje sam davno upozoravao a koje ste vi duboko podrzavali. Druga stvar o cemu zelim da pisem jel laz sadasnjeg predsjednika da je dugovo sitnije sve skoro rijesio. Danas na biletarnici sudska policija i izvrsitelji, pljene pare za dug Subiću, Takođe tal predsjednika i loknicaste svinje koji su ordagića pustili bez dinara a za to lijepe pare uzeli ( takođe naplatili) nisu ispostovali neke klauzule iz ugovora pa nas je ordaga tuzio, pa je isti dao da mu uprava plati na rate, pa su i to covjeka ucjenjivali, pustivsi ga kao slobodnog igraca, pa ih covjek opet tuzio, pa ga oni opet mole na rate, tako da će dug urdagiću ostat novoj upravi iako se covjek odrekao zateznih kamata, ista taka stvar je i sa Veselinovićem. Sljedeće je da je danasnja utakmica bila upitna zato sto zadnje dvije utakmice nisu uplatili agenciji za angazovanje zastitara, pa su juce uplatili oko 15 sati i to racunom i ovjerom OP sloboda. Kako opet naš klub posluje preko računa OP Sloboda, još gora situacija je što mjesecima nisu uplatili na racun MUP-a , tako da je sa ovom utakmicom ako ne izmire dugove prema MUP-u sledeća utakmica upitna. Ovoj istoj upravi MUP je oprostio dugove u zadnje dvije godine. Sledeće je što se tiče stadiona, Rade i sminka JU Stadion, nabavkom kontenera , zidanjem ulaza u stadion itd, dok nam sjever prokisnjaca. Nakon godinu i pol Elektroprivreda je dala dozvolu da se izmjesti kabal koji vodi za naselje dragodol, ali su izmjenili projekat istocne tribini pa ce bit jos nekih sipova jer je zemljiste nesigurno pa će ić jos dublje, neće pravit etažnu tribinu i krov kako je zamisljeno već samo otkrivena tribina a krov se moze nekad nadogradit kad se stvore uslovi. Tako naš klub bez stadiona, uprave i podrske dobro i egzistira ko nas vodi . Nek nam je bog na pomoći