FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

feningitm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la feningitm87 » 07 jan 2014, 20:03

Pozdrav raja, ja sam novi clan foruma. Citam forum pofino vec duze vrijeme pa ae reko da se registrujem i ja, da ubijem malo dosadu do pocetka prvenstva. :)
...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...

ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 07 jan 2014, 20:10

feningitm87 je napisao/la:Pozdrav raja, ja sam novi clan foruma. Citam forum pofino vec duze vrijeme pa ae reko da se registrujem i ja, da ubijem malo dosadu do pocetka prvenstva. :)
Dobro dosao u pravu raju :D
SLOBODA NAVIJAČIMA

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 07 jan 2014, 21:20

feningitm87 je napisao/la:Pozdrav raja, ja sam novi clan foruma. Citam forum pofino vec duze vrijeme pa ae reko da se registrujem i ja, da ubijem malo dosadu do pocetka prvenstva. :)
Dobro došao care :-)

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 07 jan 2014, 21:22

Antolović blizu povratku.

k3lla
Kontakt:

Post Postao/la k3lla » 07 jan 2014, 21:25

Marijan Antolović vjerovatno će ponovo stati na gol Željezničara, nakon što je raskinuo ugovor s poljskom Legijom. Golman koji je u prošloj sezoni bio jedan od najboljih u ekipi Želje koja je osvojila šampionsku titulu razgovara je u Sarajevu sa Amarom Osimom.
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001

Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio

Zakletva
Kontakt:

Post Postao/la Zakletva » 07 jan 2014, 21:56

Ako se vrati Antolovic treba prodari i Loncarica i Hadzica da se uzmu i neke pare na njima.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 jan 2014, 21:57

Bilo bi odlicno da se on vrati, bas je siguran golman...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 07 jan 2014, 21:57

Zakletva je napisao/la:Ako se vrati Antolovic treba prodari i Loncarica i Hadzica da se uzmu i neke pare na njima.
Ispod 1 mil eura ni pricati
NO PYRO NO PARTY

feningitm87
Kontakt:

Post Postao/la feningitm87 » 07 jan 2014, 22:25

@eniis i asharak: Hvala momci :) Da prokomentarisemo zajedno jos mnogo titula naseg Zelje na ovom forumu..aBd
...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...

ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 jan 2014, 22:56

Zakletva je napisao/la:Ako se vrati Antolovic treba prodari i Loncarica i Hadzica da se uzmu i neke pare na njima.
A u zamjenu nekog klinca iz omladinskog pogona nek se adaptira za prvi tim.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 07 jan 2014, 22:58

PL BiH -1 je napisao/la:Keno ima hronicnu povredu ledja tesko da je on za profesionalnog fudbala vise. A nine vala ni u formi.

Sto se Nikole Nikica tice daj Boze da Zeljo ikad dobije upola igraca kao sto je on. I se danas Dzeki divimo a ovaj je bio igracina za Dzeku. Nesto poput Aguera uzme dribla, dribla, pa pretrci igraca pa ga saceka pa se nagne naprijed koda ce na nos pasti trzne desno pa proleti desno.

A najjaci je bio kad ulazi sa lijeve strane pa se sjuri u kazneni pa zatgne pa ne opali pa opet tako tri puta sto on kaze opuca a ni ne zna da je dao go. Ali je imao najjaci presing na beka ili stopera kad im njihovi igraci vrat loptu. To malo danas osim Drogbe napadaca da radi. Ali ovaj je bio konj mogao ganjati. A mi ga svi voljeli. Bio simpatican. On i Mesa Bazdarevic takav tandem ukljucujici Bahtica nikad vise Zeljo nece imati. Susic je bio najbolji da se razumijemo, ali ova dvojica su bili energeticniji. Mesa je igra iz ljubavi a Nikolu su nosile emocije. A Bahtic je znalac bio, veoma inteligentan.

I uvijek cu ponoviti svemirski fudbal. Zeba je za njih Amater. Dzelo Muharemovic sigurno ne bi imao mijesta u toj ekipi. I poslije te ekipe Dzelo je zavrsio u Unisu nije mogao izboriti mijesto u Zelji. Da ne bi rata pitanje je da li bi ikad zaigrao.

Eh mali Stilic je imao njihovu lucidnost i mislio sam da ce postati veliki igrac. Ali eto.

Nikola je, čini mi se, mogao odigrati dvije utakmice za redom u istom tempu....Mene je uvijek fascinirao Haris Škoro.....Mislim da bi još veću karijeru napravio da ga je Švabo poveo u Italiju 1990......A nije ga poveo samo zato što je više volio noćni život, žene i cugu, od lopte....a mogao je postati WC.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 08 jan 2014, 00:29

Dosadna ova pauza pa reko da se malo brojkama pozabavim:

Fk Zeljeznicar 16 trofeja ( 8 titula prvaka, 5 kup, 3 super kup)

Fk Sarajevo 9 trofeja (4 titule prvaka, 4 kup, 1 super kup)

Nk Celik 7 trofeja ( 3 titule prvaka, 2 kupa, 2 srednjoevropski kup )

I molim vas bez prepucavanja i vrijedjanja, neko ce reci da je ovo provokacija sa moje strane ali se zapitajte jel to nemamo pravo ovako nesto napisati samo zato sto bi se neko mogao naci uvrijedjenim?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 08 jan 2014, 00:33

U svim segmentima bolji od njih.. kad sljedeći put u javnost izađu sa onim da je fks "najtrofejniji" treba ih tužiti, al ozbiljno.
Il club piu titolato al mondo!

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 08 jan 2014, 01:34

Evo nam igrača :)
Nekadašnji napadač SAŠK Napretka, Lovćena i Travnika, koji je prošao i Omladinsku školu Fudbalskog kluba Željezničar, Nedo Turković zadnjih pola godine igrao je za kazahstanski Akzhayik.

Iako je iz Turkovića sjajan polusezona u kojoj je upisao nekoliko golova i asistencija, njegov tim je spletom nesretnih okolnosti ispao u drugu ligu, a naš napadač se odlučio da napusti svoj klub.

''Kako što je poznato spletom nesretnih okolnosti ispali smo iz lige. Razgovarao sam sa čelnicima kluba koji su bili korektni i sporazumno smo se dogovorili da prekinemo saradnju. Oni su se okrenuli domaćim igračima, i ne mogu više plaćati strance tako da je većina igrača koji dolaze van Kazahstana uključujući i mene napustila ovaj klub. Sigurno je da ću po lijepom pamtiti vrijeme provedeno u Kazahstanu koje mi je dodatno pomoglo da se razvijem kao igrač''.

Nakon kratkog odmora zbog novogodišnjih praznika van naše zemlje Turković je ponovo u našem glavnom gradu gdje individualno trenira i čeka ime novog kluba. Kako kaže to bi se trebalo znati u narednih nekoliko dana.

''Nakon kraćeg odmora, ponovo radim punim kapacitetom. U narednih nekoliko dana trebao bi znati ime novog kluba. Zaista ima mnogo ponuda iz nekih evropskih liga, ali i iz Azije. Također imam i ponude od nekoliko klubova u Premier ligi, tako da ću odlučiti šta je najbolje za mene i onda potpisati ugovor'' izjavio je za ****.ba sjajni napadač Nedo Turković.
slika
18. je prozivka :D

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 08 jan 2014, 02:10

inacefindecko je napisao/la:Evo nam igrača :)
Nekadašnji napadač SAŠK Napretka, Lovćena i Travnika, koji je prošao i Omladinsku školu Fudbalskog kluba Željezničar, Nedo Turković zadnjih pola godine igrao je za kazahstanski Akzhayik.

Iako je iz Turkovića sjajan polusezona u kojoj je upisao nekoliko golova i asistencija, njegov tim je spletom nesretnih okolnosti ispao u drugu ligu, a naš napadač se odlučio da napusti svoj klub.

''Kako što je poznato spletom nesretnih okolnosti ispali smo iz lige. Razgovarao sam sa čelnicima kluba koji su bili korektni i sporazumno smo se dogovorili da prekinemo saradnju. Oni su se okrenuli domaćim igračima, i ne mogu više plaćati strance tako da je većina igrača koji dolaze van Kazahstana uključujući i mene napustila ovaj klub. Sigurno je da ću po lijepom pamtiti vrijeme provedeno u Kazahstanu koje mi je dodatno pomoglo da se razvijem kao igrač''.

Nakon kratkog odmora zbog novogodišnjih praznika van naše zemlje Turković je ponovo u našem glavnom gradu gdje individualno trenira i čeka ime novog kluba. Kako kaže to bi se trebalo znati u narednih nekoliko dana.

''Nakon kraćeg odmora, ponovo radim punim kapacitetom. U narednih nekoliko dana trebao bi znati ime novog kluba. Zaista ima mnogo ponuda iz nekih evropskih liga, ali i iz Azije. Također imam i ponude od nekoliko klubova u Premier ligi, tako da ću odlučiti šta je najbolje za mene i onda potpisati ugovor'' izjavio je za ****.ba sjajni napadač Nedo Turković.
slika
18. je prozivka :D
Uf kad bi bila istina :-D

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

blu

Post Postao/la blu » 08 jan 2014, 08:17

DonPippo9 je napisao/la:U svim segmentima bolji od njih.. kad sljedeći put u javnost izađu sa onim da je fks "najtrofejniji" treba ih tužiti, al ozbiljno.
Ma jarane oni moraju i nasilu biti najtrofejniji tako su i nastali politika i udba ih stvorila, ja neznam sta se ljudi cude sutra nek osvoje titulu vidjeces halabuke . Kako su oni najbolji prvaci svemira itd oni stariji sjetit ce se bivse juge i kakav su tretman imali od glavesina tako da i ovo necudi oni su poznati po tome
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 jan 2014, 09:28

Antolovic skoro sve dogovorio sa sefom,izvor Avaz...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 08 jan 2014, 09:32

bistrikboy je napisao/la:Antolovic skoro sve dogovorio sa sefom,izvor Avaz...
najavio sam prije mjesec dana njega i "kajkuta" :D
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 jan 2014, 11:03

SEF zna najbolje sta je dobro za klub, ali za mene ovaj transfer Antolovica nema smisla/logike...
Po meni Loncaric u prvom dijelu sezone odradio odlican posao na golu (ukoliko izuzmemo gresku protiv Radnika na Grbavici), uz to imas Hadzica kao njegovu zamjenu i ti onda na poziciji gdje si kvalitetno popunjen dovodis igraca i opterecujes platnu listu.

Pa zar ne bi bilo bolje da se taj novac investira u poziciju koja nam skripi. To je neko moje razmisljanje, ali opet ponavljam SEF zna najbolje. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 jan 2014, 11:07

amerosm je napisao/la:SEF zna najbolje sta je dobro za klub, ali za mene ovaj transfer Antolovica nema smisla/logike...
Po meni Loncaric u prvom dijelu sezone odradio odlican posao na golu (ukoliko izuzmemo gresku protiv Radnika na Grbavici), uz to imas Hadzica kao njegovu zamjenu i ti onda na poziciji gdje si kvalitetno popunjen dovodis igraca i opterecujes platnu listu.

Pa zar ne bi bilo bolje da se taj novac investira u poziciju koja nam skripi. To je neko moje razmisljanje, ali opet ponavljam SEF zna najbolje. :D :D
Hadzic ide sada,Loncaric ima jos 5 mjeseci ugovora.Trazi se napadac...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac i 38 gostiju.