Opuhala ih turska prevara i ispalila se, ostavio ih u haosu. Ja kad sam govorio da je obična turska varalica napadoše mebhpremierliga12 je napisao/la:Auf koja kurcobolja igraca Celika, ovo odavno nisam vidio, cak ni na nasim terenima![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Opuhala ih turska prevara i ispalila se, ostavio ih u haosu. Ja kad sam govorio da je obična turska varalica napadoše mebhpremierliga12 je napisao/la:Auf koja kurcobolja igraca Celika, ovo odavno nisam vidio, cak ni na nasim terenima![]()
Legendarni ANUELNI bojkotirfo je napisao/la:Joj kad se sjetim kad su govorili zenicani: "Borac los protivnik, mi cemo vam biti pravi test"
![]()
Hajmo sad u legendarni bojkot
rishovski je napisao/la:
WestTrebina je napisao/la:rishovski je napisao/la:
Pronadji razliku
Pa istom tom Želji je sudija na Grbavici spašavao bod protiv Slobode, niste vi neka ekipa, možete pobjediti svakog ali i izgubiti od svakog kad se igra pošteno al Vaso Miskin i pošteno nikad nisu išli skupa.kontrasviju je napisao/la: Znači to je taj jaki Ćelik koji je u PET deka s nama?![]()
Kace bojkotchily-rz je napisao/la:Pa istom tom Želji je sudija na Grbavici spašavao bod protiv Slobode, niste vi neka ekipa, možete pobjediti svakog ali i izgubiti od svakog kad se igra pošteno al Vaso Miskin i pošteno nikad nisu išli skupa.kontrasviju je napisao/la: Znači to je taj jaki Ćelik koji je u PET deka s nama?![]()
Pricas sa papcicem iz Foce moj @fks74. Da nije bilo rata ne bi taj vidio grada.fks74 je napisao/la:U redu, ti sve znas. Poraz ne mozete podnijeti vi, nigdje vas nije bilo cijelu proslu sezonu. Ja sam uvijek tu, kada Sarajevo pobjedjuje i kada gubi. Nemas ti pojma, sta je derbi. Vi novi , poslije ratni, to ne znate. J.bem ti uciteljicu, koja te ucila kulturi u obdanistu.Rokoko87 je napisao/la: Ti da si gledao ne bi pisao ovakve nonsense, običan si liliputanac koji talasa i ne zna sportski podnijeti poraz.
Mrš sad u pećinu.
Vracamo se, cire mami da otvori kapiju, davno je bilo.Virtu4l je napisao/la: Vraćaju se ovi iz smrdigrada gdje im je i mjesto, nije da nismo očekivali.![]()
Picka ti materna sta ti imas koga citirati, hoces da ja vadim vase postove gdje **** ljudima mrtve i psujete. Da objavljujem snimke gdje ste krenuli na svoje igrace... Uvezali dvije pobjede i prokurcili se, idi ispunjaji uplatnici i pisi ovdje kako je begic lopov a surujete sa njim.Rokoko87 je napisao/la:redbull93 je napisao/la:**** li vam hljeb da vam ****, jel vas stid. Gubimo, igraca vise i oni se setaju jbt, bukvalno setaju mrljaju onu loptu.
Koji **** radi ovaj brekalo u ekipi, **** ga onaj ko ga doveo. Kaze trener ne valja, valja trener nego su igraci obicni **** koji mislinda su ronaldo. **** li vam sunce da vam ****
Znaci , zato nema potrebnu kulturu. Nije bio u obdanistu. I on meni kaze: brdsko- planinski. Posavina > Foca.nbamacak je napisao/la:Pricas sa papcicem iz Foce moj @fks74. Da nije bilo rata ne bi taj vidio grada.fks74 je napisao/la:U redu, ti sve znas. Poraz ne mozete podnijeti vi, nigdje vas nije bilo cijelu proslu sezonu. Ja sam uvijek tu, kada Sarajevo pobjedjuje i kada gubi. Nemas ti pojma, sta je derbi. Vi novi , poslije ratni, to ne znate. J.bem ti uciteljicu, koja te ucila kulturi u obdanistu.Rokoko87 je napisao/la: Ti da si gledao ne bi pisao ovakve nonsense, običan si liliputanac koji talasa i ne zna sportski podnijeti poraz.
Mrš sad u pećinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.