Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Portillo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Portillo » 12 mar 2011, 22:33

Raul_64 je napisao/la:Ja ga necu stavljat,pusti covjeka dok ga ide ne diraj ništa :mrgreen:
I onda od nas na forumu trazis savjet kako uletit zenskoj, puuu.

Nista, neka nastavi Karim, u srijedu protiv Lyona nek zabije, u cetvrtfinalu, polufinalu, finalu Kupa, finalu LP, i Barci u Ligi i opravdo je skoro 40 milja.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 mar 2011, 22:33

Raul_64 je napisao/la:Ja ga necu stavljat,pusti covjeka dok ga ide ne diraj ništa :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Ma jes vala sjećam se da sam prošle godine napisao imamo najbolji napadački tandem za sljedećih 10 godina samo da Benzema skonta da nije došao u Real da se zayebava :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 mar 2011, 22:34

Portillo je napisao/la:
I onda od nas na forumu trazis savjet kako uletit zenskoj, puuu.

Nista, neka nastavi Karim, u srijedu protiv Lyona nek zabije, u cetvrtfinalu, polufinalu, finalu Kupa, finalu LP, i Barci u Ligi i opravdo je skoro 40 milja.
Jarane, ako zabije protiv Lyona a mi prodjemo, vec tada se moze reci da je opravdao trti fajv milja :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 12 mar 2011, 22:41

Mene je Granero razocarao. Svaku je loptu vracao na zad, odabirao je gore opcije samo da vise zadrzi loptu u nogama. Di Maria nije imao eksplozivnosti kao i uvijek, pa nam je i falilo njegovo proigravanje po lijevoj i desnoj strani.

Arbeloa sjajan u defanzivi. Imao nekoliko savrsenih startova i blokiranja ubacaja, asistirao je za gol, sjajno je dodao Benzu, uposlio ADebayora kada je ovaj skoro glavom dodao, Ozil takodjer odlican, o Benzemi ne treba previse govoriti, dva gola govore sve.

Utakmica je bila dobra, steta, kao i svaku utakmicu imamo pregrst promasenih stopostotnih prilika. Adebayor veceras dvije takve, Khedira jednu, imao je sjajan sut i Ozil i sjjajnu priliku, bez precke nije moglo, 16. ove sezone, 19. Benzemin gol i po prvi put ove sezone u tri utakmice zaredom zabija.

-4, abd i nakon Barce i Seville ostaje ista razlika!

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 12 mar 2011, 22:45

Jeli Benzema i dalje invalid ili je sad super :mrgreen: :lol: :lol:

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 12 mar 2011, 22:46

Nail for Real je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Tacno smo dozirali igru..
Bolje se nije ni moglo ocekivat, osim ulaska Morate kojeg sam prizeljkivao.. Najlosiji po mom misljenju Lass-cija je predaja lopte ravn, losu partiju je imao i Angel mada se trudio dosta..
Granero-Perverzija..
Tekma bez povreda, niko se nije ozbiljnije umorio, odmorili kljucne igrace..
Canales isti Silva, i likom i dijelom :D
Ne da mi se pisat' ali definitivno grijesis za Lassa. Primopredaja lopte za jednog defanzivnog veznog nije losa,a izborio je toliko lopti da se ne moze prebrojat'. Odlican.
Citiracu sebe za igrace za koje mislim da su najlosije odigrali :

Tri najlosija pojedinca u nasim redovima su Adebayor, Marcelo i Maria.
Adebayor-Uzasno los u zavrsnicama, previse spor...neke stvari ce doci na svoje mjesto kada se Ronaldo oporavi.
Marcelo-U defanzivi nije imao puno posla, mada se da primijetiti kako naivno ispada, tj. prepusta mnogo prostora protivniku a i njegova uklizavanja su losa. Odma' se sjetih sad onog Kikeovog slaloma. Naprijed kao da je izgubio eksplozivnost s pocetka godine, cesto gubi lopte, kontrola nikakva.
Maria-Previse potencijalnih sansi upropastio. Za njega vazi isto sto i za Marcela-losa kontrola lopte, barem na ovoj utakmici. I bio je previse sebican, ne valja to nikako.
Ja igru Lassa ocjenjujem na osnovu drugih igraca u Realu koji igraju tu poziciju.. Khedira, Xabi, Gago i Granero su svi igracine za Lassa.. Mada mislim da je Lass malo inteligentniji i da poradi na toj predaji lopte, mogao bi biti najbolji na toj poziciji na svijetu.. Ovako dok on igra , igra Reala je znatno usporena i ja iza toga stojim vec od njegovog dolaska i ne volim ga od one tekme sa Liverpulom..

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 12 mar 2011, 22:47

izzo je napisao/la:Jeli Benzema i dalje invalid ili je sad super :mrgreen: :lol: :lol:
Bio je invalid donedavno naravno. Sta sad hoces da kazemo? Pa covjek je igrao lose, doslo mu iz guzice u glavu i sad igra dobro, zabija i to se od njega trazi.

Kako danas ima glupih recenica ovdje na forumu za procitati, to je jedna straha. :oops:

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 12 mar 2011, 22:49

Brnjoo je napisao/la:
izzo je napisao/la:Jeli Benzema i dalje invalid ili je sad super :mrgreen: :lol: :lol:
Bio je invalid donedavno naravno. Sta sad hoces da kazemo? Pa covjek je igrao lose, doslo mu iz guzice u glavu i sad igra dobro, zabija i to se od njega trazi.

Kako danas ima glupih recenica ovdje na forumu za procitati, to je jedna straha. :oops:
Znaci, ploca se okrenula sa A na B stranu....do slijedece prilike, kad opet promaši zicer pa ce opet odjednom postat invalid...fino je tako biti dosljedan ;) , ali dobro - od koga je i ne cudi ;)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 mar 2011, 22:52

izzo je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:

Znaci, ploca se okrenula sa A na B stranu....do slijedece prilike, kad opet promaši zicer pa ce opet odjednom postat invalid...fino je tako biti dosljedan ;) , ali dobro - od koga je i ne cudi ;)
Ne s.eri. Bio je uzasan do prije nedjelju-dvije, sada se popravio i naravno da ce imati veci ugled kod forumasa. Sto bi rek'o jedan tvoj kolega sa vase teme - "...koji plitki mozgovi...".
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 mar 2011, 22:55

izzo je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:

U 16 mjeseci nije uradio praktično ništa...ne nije uradio ništa za 35 miliona...i teško je tada nešto afirmativno reči za njega,ali u zadnjih 2,3 mjeseca igra u velikoj formi posebno zadnjih par utakmica gdje je na zadnje 3 utakmice postizao po 2 gola i šta bi sada trebali pljuvati?

Znam da nece opet zabiti 2 gola,da ce promasiti zicer da ce odigrati lošu utakmicu ali sada si je zaslužio kredita...i svakom novom utakmicom sve više....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 12 mar 2011, 23:02

Raul 64...imajuci u vidu da si koliko-toliko normalniji i inteligentniji od ove nevaspitane balavurdije, onda možeš i pretpostaviti šta sam htio naglasiti sa svojim postom...poenta nije sam Benzema,niti njegova forma, niti zbir golova,niti njegova cijena, niti bilo šta vezano za njega.....u pitanju je licemjerje navijace Reala na ovoj temi/forumu svejedeno...kad je zabio Lyonu bio je velicavan ,hvalospjevi (s razlog naravno jer i zabio bitan gol u gostima na teškom gostovanju)...kad je promašio protiv (ne znam ko je bio skoro,nije ni bitno) osula se paljba po njemu i najgore moguce etiketiranje jednog igraca tipa Invalid,debil,žali Bože 35 miliona i slicne splacine...opet sad zabije - opet je dobar i tako ciklično...jednostavno, ti likovi sami sebe pobijaju i ismijavaju....cast izuzecima, ima vas nekoliko dosljednih u stavu, ali ovo stalo da Bog sacuva...i onda kad se izofiraju i sami pronađu u postovima, onda pocnu druge vrijeđati...ali nebitno više.
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 12 mar 2011, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 12 mar 2011, 23:09

izzo je napisao/la: Znaci, ploca se okrenula sa A na B stranu....do slijedece prilike, kad opet promaši zicer pa ce opet odjednom postat invalid...fino je tako biti dosljedan ;) , ali dobro - od koga je i ne cudi ;)
Opet ti kazem, sta hoces s tim reci? On nije zabijao na pocetku i svi smo ga kritikovali jer se nije ni trudio. Sad se trudi i sad zabija. To je sasvim normalna stvar, i opet te pitam sta hoces reci?

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 mar 2011, 23:12

izzo je napisao/la:Raul 64...imajuci u vidu da si koliko-toliko normalniji i inteligentniji od ove nevaspitane balavurdije, onda možeš i pretpostaviti šta sam htio naglasiti sa svojim postom...poenta nije sam Benzema,niti njegova forma, niti zbir golova,niti njegova cijena, niti bilo šta vezano za njega.....u pitanju je licemjerje navijace Reala na ovoj temi/forumu svejedeno...kad je zabio Lyonu bio je velicavan ,hvalospjevi (s razlog naravno jer i zabio bitan gol u gostima na teškom gostovanju)...kad je promašio protiv (ne znam ko je bio skoro,nije ni bitno) osula se paljba po njemu i najgore moguce etiketiranje jednog igraca tipa Invalid,debil,žali Bože 35 miliona i slicne splacine...opet sad zabije - opet je dobar i tako ciklično...jednostavno, ti likove sami sebe pobijaju i ismijavaju....cast izuzecima, ima vas nekoliko dosljednih u stavu, ali ovo stalo da Bog sacuva...i onda kad se izofiraju i sami pronađu u postovima, onda pocnu druge vrijeđati...ali nebitno više.
Al' zasto Benzema samo? Zar ista situacija nije bila sa Higuainom (koji je vukao povredu ledja, zbog toga je on lose igrao :D )?
Benzema do skoro nista nije uradio vrijedno pomena, nije opravdao veliki novac ulozen u njega. I sta smo trebali da radimo? Da ga hvalimo? Sada kada je uradio/radi nesto dobro, stvorila se atmosfera da i kada lose odigra negativne reakcije mogu biti ublazene. Nesto slicno i sa Higuainom je bilo, mada se on i dalje omalovazava, al' to je nesto drugo.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 12 mar 2011, 23:20

Nail for Real je napisao/la:
izzo je napisao/la:Raul 64...imajuci u vidu da si koliko-toliko normalniji i inteligentniji od ove nevaspitane balavurdije, onda možeš i pretpostaviti šta sam htio naglasiti sa svojim postom...poenta nije sam Benzema,niti njegova forma, niti zbir golova,niti njegova cijena, niti bilo šta vezano za njega.....u pitanju je licemjerje navijace Reala na ovoj temi/forumu svejedeno...kad je zabio Lyonu bio je velicavan ,hvalospjevi (s razlog naravno jer i zabio bitan gol u gostima na teškom gostovanju)...kad je promašio protiv (ne znam ko je bio skoro,nije ni bitno) osula se paljba po njemu i najgore moguce etiketiranje jednog igraca tipa Invalid,debil,žali Bože 35 miliona i slicne splacine...opet sad zabije - opet je dobar i tako ciklično...jednostavno, ti likove sami sebe pobijaju i ismijavaju....cast izuzecima, ima vas nekoliko dosljednih u stavu, ali ovo stalo da Bog sacuva...i onda kad se izofiraju i sami pronađu u postovima, onda pocnu druge vrijeđati...ali nebitno više.
Al' zasto Benzema samo? Zar ista situacija nije bila sa Higuainom (koji je vukao povredu ledja, zbog toga je on lose igrao :D )?
Benzema do skoro nista nije uradio vrijedno pomena, nije opravdao veliki novac ulozen u njega. I sta smo trebali da radimo? Da ga hvalimo? Sada kada je uradio/radi nesto dobro, stvorila se atmosfera da i kada lose odigra negativne reakcije mogu biti ublazene. Nesto slicno i sa Higuainom je bilo, mada se on i dalje omalovazava, al' to je nesto drugo.
Buraz, Benzema je bolji ili kompletniji (nazovi kako hoces) igrac od Higuaina...znam ja da cete vi sad skociti odmah na nož, ali to je tako jednostavno...to što nije u pravoj formi i ne daje ono što treba dati na terenu, to je sad druga prica...možeš ti sad meni staviti 200 klipova Higuaina kako on zabija golove, ali to je igrac koji i ne zna i ne može sam sebi iskreirati šansu vec je ovisnik o Ronaldu, Ozilu, Mariji itd.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 12 mar 2011, 23:22

izzo je napisao/la: Buraz, Benzema je bolji ili kompletniji (nazovi kako hoces) igrac od Higuaina...znam ja da cete vi sad skociti odmah na nož, ali to je tako jednostavno...to što nije u pravoj formi i ne daje ono što treba dati na terenu, to je sad druga prica...možeš ti sad meni staviti 200 klipova Higuaina kako on zabija golove, ali to je igrac koji i ne zna i ne može sam sebi iskreirati šansu vec je ovisnik o Ronaldu, Ozilu, Mariji itd.
Ma ja, i Krkic je bolji od Mesija :lol:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 12 mar 2011, 23:23

Pa ti ne zelis da se postave ti klipovi i tvrdis da ti nece nista dokazati, ali ti klipovi dokazuju da ti ne znas sta pricas i da Higuain sam sebi zna kreirati sansu i zabiti gol, i cak stovise, to je uradio vise puta nego li ja znam da je Benzema. Ali eto, necemo mi postavljati te klipove. :lol:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 mar 2011, 23:25

A zbog cega, @izzo je Benzema bolji? Zato sto je dao manje golova? Ne znam, zbog cega je bolji? To neki tvoj opsti dojam ili nagon da kontriras? :lol:

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 12 mar 2011, 23:27

Nail for Real je napisao/la:A zbog cega, @izzo je Benzema bolji? Zato sto je dao manje golova? Ne znam, zbog cega je bolji? To neki tvoj opsti dojam ili nagon da kontriras? :lol:
Ne znam ja ko ima nagon da sam sebi skace u stomak tj. da bude licemjer iz utakmice u utakmicu, zavisno o golova koje postigne Benzema :lol: :lol:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 12 mar 2011, 23:29

izzo je napisao/la: Ne znam ja ko ima nagon da sam sebi skace u stomak tj. da bude licemjer iz utakmice u utakmicu, zavisno o golova koje postigne Benzema :lol: :lol:
Lika je krenulo, zabija polako. Šta trebam pljuvati po njemu? Govoriti da je loš? Kad to nije istina! Benzema je bio stvarno loš, nije imao želje za igru, nije se trudio i zato smo svi govorili da je loš bla bla.. Sad kad se promjenio, sad kad se trudi, zabija, naravno da ćemo ga hvaliti. Jer stvarno čovek igra dobro! :twisted:

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 12 mar 2011, 23:31

anonymousHD je napisao/la:
izzo je napisao/la: Ne znam ja ko ima nagon da sam sebi skace u stomak tj. da bude licemjer iz utakmice u utakmicu, zavisno o golova koje postigne Benzema :lol: :lol:
Lika je krenulo, zabija polako. Šta trebam pljuvati po njemu? Govoriti da je loš? Kad to nije istina! Benzema je bio stvarno loš, nije imao želje za igru, nije se trudio i zato smo svi govorili da je loš bla bla.. Sad kad se promjenio, sad kad se trudi, zabija, naravno da ćemo ga hvaliti. Jer stvarno čovek igra dobro! :twisted:
Za tebe konkretno je INVALID, i to baš velikim slovima kako si napisao skoro...ne može se preko noci promjeniti mišljenje tek tako ;) ili možda može kod tebe, ali to onda govori više o tebi nego o samom Benzemi ;)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.