Valencia je napisao/la:Kako dosadan Mancester. Nema nimalo elana, energije, adrenalina,...
Marsej se prep'o na pocetku, al' kada je trema prosla, igraju ravnopravno sa Mancom. Jbt, kad moram drhtat protiv ovakvog Marseja

. Bilo bi mi zao da ispadnu, a imam i na kladi keca
Skols je doktor fudbala, odlicna tehnika i pas igra, odlicno se postavlja,.. Al' nema vise snage da ganja protivnike. Kerik je trom igrac, tako da Marsej ima priliku da lako dodje do zadnje linije Mancestera. Sva sreca pa su i oni mutavi, tako da bi jedino neka frljoka mogla uci u gol Mancestera.
Smoling i Braun su kriticni do bola. Trnci me prolaze kada oni trebaju intervenisati. Smoling je jak, ali ima uzasno usporene reflekse,... Nezgrapan i nesiguran. Predaja lopte je
uzas. Puno bolje djeluje sa Vidicem, jer tada osjeca znatno manji pritisak. Nije lako igrati u tandemu sa Braunom

.
Prizeljkujem da udje Valensia, da malo ubrza ovaj usporen snimak...
Da se citiram

.
I u nastavku losa igra Mancestera, jos gora nego u prvom poluvremenu. Kao sto sam ocekiv'o Marsej je dobio bitku na sredini protiv dva spora Mancina igraca. Mancester je na svom terenu mor'o igrat kontre i polukontre

. Navijaci su drhtali do samog kraja

.
Smoling i Braun kriticni. Braun na kraju zabio

. Potez utakmice je onaj promasaj lopte i glupi izraz lica kada je ust'o sa terena

. Koji lik, mutavac

. Nadat se da ce se Ferdo i Vida vratit sto prije, jer bi u suprotnom Manco mog'o ispusiti prvenstvo.
Sve u svemu, lose, vrlo lose,...
Al' mene zanima kako je igr'o Bajern

. Odoh sad na njihovu temu, pa cu poslije odgledati snimak

.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.